- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schizoka
aktív tag
hello!
2017 novemberi kiskereskedelmi árlistát keresem de sajnos nem találom,merre lelem?
-
samen
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Magenta érdekelne,de lenne pár kérdésem.Nővérem nevén van az otthoni t csomag,nekem meg van mobil előfizetés.Melyik a jobb megoldás,ha átírjuk az én nevemre az egészet,vagy marad tesóm nevén?Szeretnék venni egy új telefont is,de ahogy olvasom már kérnek elöleget,ez mennyire valós?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Yszapos
tag
Sziasztok! A Domino korlátlan net 3 napra szolgáltatást ha aktiválom az alkalmazásban, akkor azt meg lehet osztani kábelen keresztül a gépre is?
-
thomas77
senior tag
válasz
greggae #111192 üzenetére
Unión kívüli roaming esetén is jól működött a *102# ingyen. Ilyen esetekben ha nincs wifije az embernek, nem lesz lehetőség ingyenes egyenleginfóra? Vagy a *111# megmarad?
Ugye ott is el lehet jutni az egyenlegig, de sokkal körülményesebb.
Apámnak, anyámnak be van írva a telefonkönyvbe a *102#. Csak ráböknek és azonnal látják az egyenleget. -
greggae
tag
válasz
Tomikaa. #111179 üzenetére
Attól, hogy kevesen használják, gondolom, nem kellett ott ülniük az ügyintézőknek, hogy megválaszolják az egyenlegkéréseket.
Butatelefonon nincs jobb megoldás, és okoson is legfeljebb akkor előnyösebb az app erre, ha több előfizetést ellenőriznénk egyszerre.
> csak a szokásos Telekom alkalmazásra szoktatás?
Ami azon kívül, hogy rendszeresen döglődik (a webeshez hasonlóan, nem úgy, mint a *102#), azért hasznos a Telekomnak, mert?
-
martonl
senior tag
Nálam bejön.
Üzleti vowifiről nincs még mindig hír?
-
zoli62
addikt
Másnak sem töltődik be a webshop laptop szekciója, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
-
Dency01
aktív tag
válasz
btudos #111186 üzenetére
Csak hajtja a saját igazát. Ne próbáld már meg belém magyarázni hogy márpedig a szegény fogyasztó a hibás. Inkorrektek részemről. Ne haragudj már hogy nem 0-24 ben nézem a tv reklámokat vagy azt lesem hogy mikor tudok majd olcsóbban telefonálni stb. Persze ha módosulnak a szerződések azt egyből a tudtomra adják. Te nem látod a fától az erdőt. Téma lezárva.
-
btudos
nagyúr
válasz
Dency01 #111185 üzenetére
Teljesen mindegy, mekkora cég, mindegyiknél a bevétel a legfontosabb.
Te nem vetted észre, hogy kb. 3 éve töredék percdíjon telefonálhatnál, holott anno a csapból is a Domino Fix, majd valamivel később a Most opció folyt. Van ott bőven probléma, de ezt ne varrjuk már a nyakukba...
-
btudos
nagyúr
válasz
Dency01 #111172 üzenetére
Ha lenne egy vállakozásod, és az új cuccod kedvezőbb árú, mint a korábban árult, de vannak egy csomóan, akik simán fizetik tovább a drágább verziót, neked nem kevés többletbevételt generálva, te mi csinálnál? Szólnál mindenkinek, hogy "Hahó, ne fizess már ennyit nekünk!", vagy hagynád, hogy addig is nagyobb bevételed legyen?
A szolgáltató továbbra sem szeretetszolgálat. Nem szeretném védeni őket, de ne várjuk már el semmilyen vállalkozástól azt, hogy a pofádba nyomja, hogy kevesebbet is fizethetnél nekik, ha kicsit odafigyelnél.
-
Üdv!
Egy családtagom Telekom előfizető, de midig sárga csekken fizette be a számláit.
Most váltana ePack-re (meg vásárolna készüléket), de még soha nem jelentkezett be az online ügyintézős felületre.A kérdésem az lenne, hogy ehhez be kell külön menni a T ügyfélszolgálatra és regisztráltatnia magát, vagy elég otthon beírni online a telefonszámát, aztán az értesítő SMS kódjával rögtön beléphet az account-jába?
-
válasz
Dency01 #111172 üzenetére
Igazad van, a weboldalon nem láttam még ezt az opciót drágábban! Ez is érdekes, mint annyi más a T-nél......
Ennyi év hűség után azért elvárná az ember hogy valamilyen formában figyelmeztessék
Ebbe a hibába sokan beleesnek, de T-imádók az ilyeneket szofisztikáltan lehülyézik, mert miből gondolják azt, hogy a hűség szó az hűséget jelent!
Konkrétan akár át is vernek, ha lejárt hűségidővel betelózol, hogy nincs-e valami kedvező ajánlat, én azóta olvasom a topikot, mert innen könnyebb érthető infókat kapni, mikor változik valami T-nyezőéknél. Javallom neked is, hogy időnként informálódj!
-
Dency01
aktív tag
válasz
ubyegon2 #111171 üzenetére
Telekom oldalán 990ft itt , telekom alkalmazásban 790, ugyanazt nézem (domino feltöltőkártyás).
Ennyi év hűség után azért elvárná az ember hogy valamilyen formában figyelmeztessék , nem feltétlen sms-ben akár emailben vagy az oldalon belépve feldobhatná hogy na ugyan már váltsak má hogy jobb legyen nekem. Azért legyünk már egy kicsit rugalmasabbak. Persze a módosult szerződéses sms-t nem sajnálják, nem igaz?
-
válasz
Dency01 #111165 üzenetére
Vagy csak pillanatnyi akció van?
Egy ideje már, de inkább az a kérdés, hogy pillanatnyilag mit nézel éppen, mivel az előfizetéshez valóban 990 ft/24h opció van szemben a Domino 790 ft/24h díjával.
Kitalálhatná a T vezetése, hogy pár millió figyelmetlen ügyfélnek küldjünk már ki értesítőt, hogy negyedáron is ugyanazt kapná......azt a pár milliárd kieső pénzt simán megmagyarázzuk a részvényeseknek!
-
Dency01
aktív tag
Másik kérdésem (sajnos már nem tudtam szerkeszteni a hszt) domino nap díjcsomagba vagyok, tudtommal ez a csomag már nem is létezik, érdemes valami másra átváltani vagy hagyjam?
-
Dency01
aktív tag
1 napos korlátlan net feltöltőkártyás ügyfeleknek telekom alkalmazáson belül 790ft, de ha az oldalon nézem akkor 990, akkor most melyik a reális? Vagy csak pillanatnyi akció van?
-
SV21
tag
válasz
dptrsk #111157 üzenetére
Köszi!
Úgy láttam a honlapon, hogy a sikeres egyeztetés után azonnal "élesedik" a rendszerben, ebből nekem az jön le, hogy nincs 30 nap, de lehet tévedek...
Mivel a kártyákat továbbra is mi használnánk, nem az új tulaj, így majd újra hozzá tudom adni az alkalmazásban, hogy nyomon tudjam követni?Azért sem lenne szerencsés a 30 nap, mert akkor kicsúsznánk a novemberi akcióból, most jó áron tudnánk venni egy-egy előfizetéshez telefont, illetve tabletet.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Tudtok olyan oldalt, app-ot, vagy benzinkút, egyéb üzlet, ahol konkrétan 3500 Ft-ot is lehet tölteni dominó kártyára?
-
dptrsk
Topikgazda
1 igen, elvileg régen volt 30 nap átfutás, nem tudom ez még mindig meg van-e.
2 ha a 30 nap várakozást eltörölték az évenkénti adategyeztetés miatt, akkor egyeztetés után másnap inditható a vásárlás
3 Nekünk 1 havidíjas és egy dominó beszél családi mobil opcióval ingyen, a havidíjas mellett van egy másik havidíjas is, úgyhogy nem kell minden havidíjast bevonni.
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Információkra lenne szükségem!
1. Előfizető váltás domino esetén tényleg csak annyi, hogy adategyeztetést kell elvégezni az új tulaj nevére? És teljesen ingyenes?
2. Valamint ha ez sikeres, utána lehet egyből átváltani havidíjas előfizetésre (bevonni magenta 1-be is), akár online készülék rendeléssel együtt is?
3. Ha ez mind rendben, egy néven egy számlán szereplő havidíjas előfizetések közül elég csak egyet bevonni családi mobil opcióba, a többi 4 lehet domino? Vagy ebben az esetben adott a 3 előfizetés, és már csak 2 domino mehet mellé?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kalanchoe
senior tag
Jajdeszuper, hogy kivezették a 3 gigás csomagot.
Lassan ott tartunk, hogy csak egyféle lesz jó drágán.
-
thomas77
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111149 üzenetére
Ha kimaxolja az ember az opciót, akkor 350%-kal drágább, mint a korábbi opció.
Vajon mi indokolja ezt az áremelkedést?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest