Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
Hali
Most komolyan csak engem szívat a telekom oldala?
Szeretnék Dominó SIM Kártyát rendelni online 990Ft-ért.
Regisztráltam anyámnak egy profilt. Mindent helyesen adtam meg. Erre bedobja a végén:
"A személyes okmány adatai nem egyeznek. Kérjük, ellenőrizd, hogy pontosan - az igazolványban szereplő adatokkal megegyező módon - adtad-e meg az okmány adatait!"
Jó, mondom oké.
Regisztráltam magamnak. Mindent kopp helyesen adok meg, erre ugyanúgy ezt bedobja. Mi a szent szar ez?
Ez már a kosárban van, a szállítási mód kiválasztása előtt.
Persze elsőre be sem karikázza, hogy mi baja. Utána meg a nevet, okmányt, címet, anyja nevét piros kerettel mutatja. Mintha minden rossz lenne.[ Szerkesztve ]
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
-
Atomgeszi
veterán
válasz #08205312 #105404 üzenetére
Minden megvan adva. Helyrajzi számot most akartam kipróbálni, amikor is:
Technikai hiba történt az adatok küldése közben Maximálisan csak 5 alkalommal próbálhatod meg elküldeni az adataidat. Ha a 5 alkalomból egyszer sem sikerül, akkor sajnos a vásárlást újra kell kezdeni.
Ok. Asszem megyek sörözni inkább.
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #105409 üzenetére
Jól emlékszel, volt ilyen javaslat és olyan fórumtárs is, akinek ez segített.
-
legenda
válasz zsoltzsolt #105409 üzenetére
Igen, segíthet, ha például valami bővítmény okozza a problémát, ami privát/inkognitó módban nem töltődik be.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
clon
aktív tag
A hálózaton belüli korlátlan beszélgetés 1 napra 300Ft csak mobilra vonatkozik, mert nekem a vezetékes T telefonnál vonta a percdíjat.
-
Atomgeszi
veterán
Hát az inkognitó sem segített.
Meg sem lepődök a t-systems fejlesztésén..
-
legenda
A mobilosra csak, a vezetékes és a mobil nem azonos hálózat ilyen tekintetben.
Atomgeszi: Ilyen hibaüzenetnél pedig valóban az adatok megadásával szokott probléma lenni, ez nem fejlesztési gond, ráadásul nem is a Telekom adatbázisában ellenőrzi a rendszer az adatokat, hanem az országos nyilvántartóban.
Nagyon pontosan kell megadni a személyes adatokat, sokszor még a zárójelekre, pontokra...stb. is figyelni kell.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Se nekem, se anyámnak nem jók az adatai?
Jogosítványt mindjárt megpróbálom, csak még nem volt rá időm. Illetve elsődlegesen övével akarom, mert egyszerűbb az adategyeztetés.
De azért ez röhej, hogy egyikünk személyije sem jó.
Még csak nem is BP, hogy kerületgondja legyen.
-
-
Atomgeszi
veterán
Hát komolyan. Ennél pontosabban már nem lehet beírni ezeket az adatokat. Se az enyém, se az övé nem jó. Se inkognitó, se normál ablakban. Se jogosítvány se semmi. Név jó. Anyja neve jó. Lakcím jó. Mindent 25x átnéztem. Nincs héber karakter a nevekben, se lemenő felmenő rokonságban, még csak nem is bonyolult nevű a szülőváros sem. Nem értem már.
Melyik számot lehet hívni ingyenesen vodafone-ból és miket kell előkészíteni, hogy jó legyen ez?
Vicc, hogy amúgy 2 éve (kb) vettem már én nevemre is meg anyám nevére is SIM kártyát. De gondolom ez nem probléma, hisz 10 lehet egy néven, nem? Aztán, ha lejár az törlődik úgyis?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Atomgeszi #105420 üzenetére
Hívd a 1414-et.
Ügyfélszolgálati hívószámunkat belföldről a hét minden napján, a nap bármely órájában (0-24) hívhatod, ha mobil vagy otthoni tv-, internet-, telefonszolgáltatásoddal kapcsolatban kérdésed, problémád vagy elintéznivalód van. A 1414 hívása bármely belföldi hálózatból díjmentes.
Többi telefonszám: [link]
-
beluga
kezdő
Szerintem is a születési helyen hasalhatsz el. Nekem általában egyből sikerült, viszont egyszer csak sokadszorra jött össze. Próbálgasd végig az összes lehetőséget. Országgal, nélküle, az se mindegy, hogy zárójel vagy sem. Fogadni mernék rá, hogy ilyesmi gond lesz.
-
nagyúr
Ha a szig-ről mindent ugyanúgy átmásolsz, jónak kell lennie, ne ugyanazt írd, hanem ugyanúgy, ami végig nagy betúvel van, azt neked is úgy kell írnod. Ez ilyen, mindenki szív ezzel Én is fejből írtam be a születési helyet, mert hát azt csak tudja az ember, de zárójelben ott volt még kerület is, amit soha senki nem is használ vagy tud róla, de anno a születési okmányokban még írtak kerületet Debrecenben.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
legenda
válasz szabogabor10 #105393 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy a hivatalos indulás után ezt is külön aktiválni kell majd az előfizetéseken, vagy nem.
-
lugosi
MODERÁTOR
Én azt tartom valószínűbbnek, hogy automatikusan aktiválják és ne kelljen kérelmezni, mert ez szinte teljes egészében a szolgáltató érdeke (vowifi), hiszen minél több előfizetőnél megy, annál kevésbé leterhelt a saját rádiós hálózata. Megfordítva, ha nálam pl nem aktivizálódik automatikusan, nem hiszem, hogy bármekkora erőfeszítést is tegyek az érdekében, nekem tökéletesen meg fog felelni, hogy a szolgáltató hálózatát terhelem.
-
veterán
-
Atomgeszi
veterán
Megpróbáltam kisbetű, nagybetű kombinációval. Csupa kisbetű. Csupa nagybetű. Az országot alapból beírja. Mohács-ot nem lehet másképp beírni, csak így. Szóval tényleg nincs ötletem.
Mégis minden személyes adatot piros kerettel jelzi, hogy nem jó. Szóval nem egy valamivel van baja, hanem mindennel.
-
Bailey
senior tag
Átviszem a számom Vodáról Dominóra. Üzletben indítottam a számhordozást, de nem adtak papíron semmi szerződést, csak tableten kellett aláírni hordozási igényt. Ilyenkor nincs semmi szerződéskötés már, vagy csak majd akkor, ha a hordozás lezajlik? Ha igen, lehet ezt online is, vagy megint be kell menni üzletbe?
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Atomgeszi #105428 üzenetére
Az országot külön rubrikába dobja be automatikusan? A személyin a születési hely nem így szerepel: MOHÁCS (MAGYARORSZÁG)?
Tényleg csak akkor felel meg, ha minden ugyanaz. Ahol kisbetű ott az kell, ha nagy akkor az, szóköz, zárójel, második keresztnév... A kártya még nem járt le esetleg?[ Szerkesztve ]
-
válasz Bailey #105430 üzenetére
Én is így voltam. A szerződés majd az online felületen (fiókba) lesz elérhető/megtekinthető/letölthető.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Mit tudok tenni, ha van 10GB net jóváírásom amin nincs lejárati idő, de az a 10GB nem látható sehol és nem is nyomon követhető? Tudok valamit intézni szerintetek a nyomonkövethetőség érdekében?
Műszakis T-s szerint ez jóváírás és nem lesz látható sehol... (T-s App vagy Webes felületben sem..)[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Atomgeszi
veterán
válasz kovacsmi_74 #105431 üzenetére
Persze, azt bedobja magától.
Próbáltam zárójelesen, mögötte, előtte. Kis nagybetű.
Még egy próba a sajátommal.
Szerk:
Bakker az én adataimmal sikerült most úgy néz ki.
Lehet az volt a gond, hogy a Chrome automatikusan töltötte ki az adatokat előtte. Most megvártam hátha feldob valami utcalistát vagy valami, és feldobta, aztán ott kiválasztottam.
Hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Indiant
addikt
válasz MaxxDamage #105433 üzenetére
Dőlj hátra és élvezd. Ne akard követni.
-
csacsi67
addikt
válasz MaxxDamage #105433 üzenetére
Semmit.Én is futottam egy pár kört majd ha le jár észre veszed.
-
Pxs
aktív tag
Előfizetést szeretnénk venni apám nevére, készülékkel együtt. Minden esetben kérni fogják előleg befizetését, vagy csak bizonyos drágább készülékek esetén? Egy középkategóriás telefon megtenné, maga a konstrukció pedig egy kicsi/közepes lebeszélhetőséges + korlátlan mobilnetes csomag (utóbbi lényeges) lenne, 2 év hűséggel. Ma este aktuális a dolog legkésőbb, és még mindig bízom benne, hogy jó döntés lesz a Telekom.
Mik azok az iratok, amiket mindenképpen érdemes magunkkal vinni? Utolsó 3 havi közüzemi számla igazolásai, és még? Apámnak nincs bankszámlája, így bankszámlakivonat nem játszik. Előre is köszönöm a válaszokat
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
válasz Indiant #105437 üzenetére
Azért jó volna követni, hogy mennyi az annyi és mennyi van még vissza
-
válasz csacsi67 #105438 üzenetére
Ha meg tolok egy + 4GB Maraton Adat csomagot, akkor az fogy és nem a "jóváírt" keret (én szeretem látni, hogy mennyi van vissza... de szerintem ezzel nem vagyok egyedül)
-
fornettisuti
veterán
Most néztem az appot, van újra free 50MB adatkeret.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #105441 üzenetére
Valóban jó volna, de nem lehetséges. Bele kell törődnöd. ☺️
-
Atomgeszi
veterán
válasz _Moriarty_ #105436 üzenetére
Szerintem az nem volt, mert minden sort kézzel javítottam.
Fene sem érti ezt. Túlbonyolítják ezt is. Telefonon is hívtam őket, de nem értettem szót ezzel a két betűssel.Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
válasz #77646080 #105443 üzenetére
Hát ha valóban igaz, akkor nekem a 10GB sok-sok évig elég lesz (ha tényleg nem jár le) mert legtöbb esetben van WiFi Net kapcsolat...
-
KZP
őstag
válasz fornettisuti #105442 üzenetére
Az minden hónapban van.
-
zzola
titán
Üdv!
iPhone-ba szeretnék eSIM-et. Domino szolgáltatással is működik?
Köszönöm -
zzola
titán
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen