- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
beluga
kezdő
válasz #77646080 #105524 üzenetére
De ez akkor is túl sok. Egyébként meg random a rendszer. Nemrég vettem telót magentás előfizetésre, és rendelés után változtatni akartam az átvevő személyén, amit persze nem lehet még postázás előtt sem, így törölni kellett, és újrarendelni. Első kértek előleget, másodikra semmi.
Azt egyébként nem értem, mi az, hogy a csomagra előleg.[ Szerkesztve ]
-
beluga
kezdő
válasz Atomgeszi #105420 üzenetére
Szerintem is a születési helyen hasalhatsz el. Nekem általában egyből sikerült, viszont egyszer csak sokadszorra jött össze. Próbálgasd végig az összes lehetőséget. Országgal, nélküle, az se mindegy, hogy zárójel vagy sem. Fogadni mernék rá, hogy ilyesmi gond lesz.
-
beluga
kezdő
válasz fornettisuti #105328 üzenetére
Én értem, de pont nem erről volt szó az eredeti hsz-ben egyáltalán, hanem hogy használd a Dominód megemelt max. sávszélen, nem sokkal jutsz előrébb. Te meg úgy reagáltál, mintha nem lett volna mögötte érve. Pedig volt, csak még mindig nem érted. Egyáltalán nem kell filmeket nézni. Használd csak az emelt sávszélt bármire, és kb. 10 perc után annyi is a netednek.Ezen nincs mit ragozni.
szabogabor10
Nem a Digiről van szó, hanem a Dominóról. És nem is 4G vs 3G-ről, csak a max. sávszélről.
[ Szerkesztve ]
-
beluga
kezdő
válasz fornettisuti #105325 üzenetére
Filmekről csak te beszélsz.
Itt arról van szó, általánosan igénybe vett dominós adatmennyiségek maximális sávszéllel percekig használhatók fel. Tehát nincs különösebb értelme növelni a sebességet. És visszajutottunk ugyanoda, mint amire reagáltál.
Kis méretű fájloknál meg az idő nem tényező, azért nem igényel nagyobb sávszélt.[ Szerkesztve ]
-
beluga
kezdő
válasz fornettisuti #105323 üzenetére
Pedig tök jogos felvetés, de semmi köze ahhoz, amit írsz.
Egy 4 gigás fájt tudsz csak letölteni a gyorsabb nettel is 4 gigás keretből. Ergo, max. csak hamarabb fogy el a 4 gigád, még egy fájlt nem fogsz tudni letölteni. Ilyen egyszerű tényre utalt sarkítva. Mint anno a UPC otthoni adatkorlátja 5 óra maximális sávszélre volt elég.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest