- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
szabogabor10 #102849 üzenetére
Próbálta, de elakadta a folyamatban, és mondtam neki hogy nem olyan sürgős, azt mondta akkor várjak 1-2 napot, nem akarják elrontani
-
Hoztam én is egy multisim karit. Allee-ban voltam, csaj átnézte a segéd ppt-t, és simán ment a folyamat.
A nagykátai az partner üzlet, ahogy nézem, lehet ez gátolta ott a dolgot. -
jksx
senior tag
válasz
migabi24 #102830 üzenetére
Az előző hónapban az otthoni előfizetés meghosszabbításával volt egy-két jó áron árult telefon. A mostani akció a mobil előfizetéssel van összekötve. Ez csak annak éri meg aki akar egy új előfizetést. Akinek nincs szüksége rá, nos annak ez nem akció. Mondjuk illene a nagy akciós reklámban valahogy ezt jelezni. Persze, ha valaki nem használja ki az előfizetést akkor az is egy ráfizetés.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #102841 üzenetére
-
troland26
őstag
válasz
Ez pontosan hol is van ? Most tervezek egy Samu Watch vásárlást ..szitén multi sim el ...ennek nincs havidíja ugye ? ( mármint a multi simnek )
-
válasz
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #102840 üzenetére
Arra gondolok, hogy az immmr is egy bárhol , bármilyen droidos eszközön ígért elérhetőséget. Ezt egy virtuális számmal el is érte. Igaz a szlovákoknák meg az íreknél.
A Multisim legalább nem virtuális szám. És ez nagy előnye.
-
enginev3.0
félisten
Imádom az itteni telekomban a csajokat
Hárman állták körbe szerencsétlen Dell monitort, de kérték hogy 1-2 napig napoljuk már el a multisim kártyát, mert addig megtanulják, hogy kell megcsinálni -
-
Akkor esetleg a régi Android verzió miatt nem megy az új, de megpróbálhatod a régivel, sokaknál engedi azzal is.
Az alkalmazásbatöb módon is be lehet lépni: telefonszám, MT azonosító, Telekom fiókhoz használt e-mail cím, vagy Facebook fiók
Ha Telekom mobilinternetről használom, akkor automatikusan beazonosít és beléptet.
Látom, közben beléptél.
A Most elérése: Hívás -> Egyszeri szolgáltatások -> Domino Most -
Zeki
nagyúr
Ez a Multisim engem az anno nagy hírrel beharangozott immmr-re emlékeztet. AMiből végül nem lett semmi. Lehet ott az is baj volt, hogy virtuális számokat kaptak a felhasználók, ha több eszközön akartak ugyanolyan elérhetőséget.
mzso
Hvás szolgáltatások.
-
mzso
veterán
Azt írja a telefon, hogy "gond van a csomag szintaktikai elemzésével"...
Nem tudom, hogy régebbi verzió menne-e, de gyanítom azokban meg nem lehet megrendelni a Most-ot. Ki van ez találva... (Max a 7.8-as megy fel ami már egy éves. És ehhez is kell valami felhasználói fiók.)
-
mzso
veterán
Jól nézem, hogy a Domino most-ot csak a Telekom alkalmazásról lehet igényelni?
Hogy tudom megszerezni az .apk-t és felrakni egy régi Xiaomi-ra? a playstore nem engedi. (szokásos "nem kompatibilis" kamu)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #102823 üzenetére
MultiSIM esetén nem lehet csak netet megosztani, nem arra lett kitalálva.
DuoNET SIM nem véletlen nincs korlátlan net mellé...Szerintem amíg a felhasználók nem élnek vissza vele, addig marad 990 forint.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #102823 üzenetére
Mindenképp csörög.
-
enginev3.0
félisten
Multi SIM kártya esetén
Ha én csak netet akarok megosztani, akkor le lehet tiltani, hogy a másodlagos sim kártya ne csörögjön ki? Vagy mindenképp csörög mindkét telefon?És ha jól értelmezem akkor a most megrendelt másodlagos sim kártya korlátlan net esetén 990ft marad "örökre"?
-
válasz
Cranberries #102819 üzenetére
Az a baj, hogy a korábbi kiíráshoz/módosításhoz képest, jelenleg nem szerepel a meghosszabbított/új promóció az ászf akciós mellékletében, ami alapján lehetne arra hivatkozni, hogy november 9-én újra kellene indulnia.
Jobb esetben, a fordulónap után nálad is felkínálhatja majd újra a fentiektől függetlenül is.thomas77: Ahogy látom, a készülék típusa is válogatja, melyikre van nagyobb/extra online kedvezmény.
-
Aaron14
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #102816 üzenetére
A röhej az, hogy pentek kora du. rendeltem egy keszuleket es ugy, hogy szombat is munkanap volt meg mindig nem dolgoztak fel a rendelesem, mert elakadt a rendszerben es ahhoz, hogy ezt megtudjam, kb. 12 óránként hívogatni, irogatni kellett nekik. Hetfore igernek egy csomagot es most azt mondjak kb. csutortokon fog megerkezni, de ha en nem emelem fel a telefont, akkor konkretan semmit nem tudok es lehet hetek mulva se erkezik meg a csomag.
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #102812 üzenetére
Ha minden igaz megtaláltam. Van online extra készülékkedvezmény ami nov5- 30ig tart. itt 30140 ftért kapnám meg a nokiát. Meg van a magenta 1 extra készülékkedvezmény ami max 62ezer ft körüli összeg lehet, de ebben le van írva nem lehet készülék tartozásom.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #102813 üzenetére
Szia,
Próbáld meg privát/inkognitó ablakban, vagy másmilyen böngészővel, de az is lehet, hogy semmit nem csinálsz rosszul és a webshop problémás épp.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Urak, miért lehet az, hogy nem tudok online rendelni? Belegózom a kosárba az előfizetést (telefon, net) és a kinézett készüléket, majd a megrendelésre kattintva elkezd pörögni a kis színes karika. És csak pörög, pörög és pörög... Ha reggel nyomok rá, akkor reggel, ha délután akkor délután, de most éjfél után is csak pörög körbe-körbe. Egyszer valahogy betöltötte a kitöltendő ívet, de azt megcsinálva meg kiírta hogy túl sok a tranzakció, próbáljam meg később. Na ekkor jutott a legmesszebbre az elmúlt három napban, azóta csak a karika pörög. Mit csinálhatok rosszul
-
Intel fan11
őstag
Üdv!
Nem teljesen vágom mit humbukolt ma nekem egyik ügyintéző, de most Tnél van ezaz extra online kedvezmény + készülékkedvezmény amivel nekem 98ezer ftot enged el a Nokia 7 plusbol így 30240ftért jutnék hozzá. Magentába vagyok és van részletfizetve 1 tvm ami fél időbe jár. És azt mondta szerinte nem jó az online rendszer, mert ekkora kedvezményt nem kaphatok, ha van törlesztőm! Csak tudják már mit kínálnak online. Vagy mi az igazság?
-
Carline
őstag
Otthoni előfizetés hosszabbításával szeretnék részletre Mate 20-at, de azt nem engedi csak olyanokat, mint J3(2017), J5(2017), i6, vagy épp Mate 20-al árban hasonló S8-at, iPhone 8-at. De az általam kiválasztottnál hiába nyomok a "tovább a megrendelésre" gombra nem csinál semmit.
Miért nem enged az általam kiválasztottal továbblépni? -
válasz
Cranberries #102807 üzenetére
Akkor szokta azt írni, ha korábban - meghatározott intervallumon belül - volt már aktiválva adott előfizetésen az opció.
-
Cranberries
aktív tag
A Telekom app-on belül két előfizetésemnél is azt írja a 3 Gb-os net opcióra, hogy aktív pedig nem az. Nem tudom aktiválni. Ugyan itt a Dominó előfizetésemen simán tudom aktiválni. Miért lehet ez?
-
Aaron14
őstag
Beszéltem a telekommal. Elvileg jovahagyasra var a rendelesem... Ezt meg lehet valahogy surgetni? Mara igertek a kiszallitast, telefonban meg szerdat mondtak.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Aaron14 #102804 üzenetére
Én mint átlagos előfizető semmilyen kedvezményt nem látok, bármelyik telefont annyiért kapnám meg mintha bemennék egy telefonos boltba és függetlenül megvenném, én ezért nem fogok hűséget hosszabítani, pedig nagyon szeretné a telekom mert már megszünt a csomagom és több pénzt tudnának lehúzni róllam az új csomaggal, de nem adom könnyen magam😂
-
Aaron14
őstag
válasz
fornettisuti #102803 üzenetére
Keszulek, online extra kedvezmeny es Magenta csoportos kedvezmeny.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest