Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
TrueGooner #1875 üzenetére
Én csak azt láttam Twitchen is mennyire kevesen nézik. Majd, ha megjön pc-re is, tudok véleményt alkotni.
EA-nél meg nekem ne legyenek vízilabda meccsek, 50 kilós nőcikkel. Eleve nem kell ez a Woke faszság... Nálam ez alap ignorálás.
Az Efootball meg tényleg szar, de elvagyok vele addig míg nem tudnak egy normális játékot készíteni.
-
|AP|
veterán
válasz
TrueGooner #1875 üzenetére
"És sok-sok grind ha jó csapatot akarsz. (Nem pénz, grind!)"
Ezzel azért vitatkoznék. Jó ideje nem játszok már vele, de az elég elkeserítő volt, amikor az első "WL"-en Mbappék és CR-ek jöttek szembe szinte minden csapatban. Konkrétan be lehet vásárolni a legjobb játékosokból, ha az ember beleöl egy rakat pénzt.
Persze lehet haladni csupán grindolva is, ha van az embernek elég szabadideje/kitartása, de akkor az meg már rengeteg beleölt időt jelent
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1874 üzenetére
De ez nem azt jelenti, hogy állandóan rajt van. Be kell kapcsolni, hogy működjön. Aki használja saját magát hozza hátrányba, olyanokat csinál néha hogy beszarás. Kirúgod kapussal full erőből aztán ehelyett odalibbenti hulló falevélként az 5 méterre álló ellenfél középcsatár elé.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE #1873 üzenetére
Az UFL ökoszisztémája már most 100x jobb mint az eFootbalé. 2 hónapos szezonok, tök fasza skinek, személyre szabható egyedi stílus. És sok-sok grind ha jó csapatot akarsz. (Nem pénz, grind!) A játékmenet meg alakul, de jelenleg 0.60 a verziószám. Béta… Érdemes rá odafigyelni.
Az EAFC meg szerintem az elmúlt évek legjobb “fifája”, és szerintem jelenleg jobb játék az eFootballnál. Dinamikus, jó tempójú, látványos, hangulatos. Elvek… Az eFoci mellett milyen elv szól? Folyamatosan kerülnek ki a licenszek, a játékmenet semmit sem fejlődik, egyre jobban árkádosítják, rég elvesztette azt ami miatt szerettem a PES-t, és ami miatt reménykedtem benne, hogy még lehet jó játék. Crossplayt képtelenek beletenni 4 éve.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
TrueGooner #1871 üzenetére
Nincs alternatíva még mindig... UFL sem tűnik nagy eresztésnek, hiába lesz PC-n. Másikkal meg elvből nem játszanék továbbra sem.
Ha az ember annyira nagy focibuzi, ott van a PES 21, szét lehet modolni, nekem amúgy is kezd hiányozni a karrier mód.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1871 üzenetére
Milyen smart assist állandósítás? Én nem vettem észre PC-n hogy smart assist lett volna a meccseken.
-
TrueGooner
senior tag
Elmondom srácok, hogy ez a játék még egy M4-es Ipad-en is beszaggat itt-ott… (tapasztalat)
Én nem tudom mit csinálnak ezek ott Japánban, de kezd komikus lenni… Az egész játék megállt a fejlődésben, arról pedig már nem is álmodozom, hogy lépéseket fognak tenni a realisztika felé, miután bemutatták ezt az új 3v3 árkád módot, amit Tsubasa kapitány előzött meg, nem is beszélve a Smart Assist állandósításáról…
Ez a játék ennyi volt!
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #1869 üzenetére
lehet csak a monitor okozta, bedöglött délutánra.
most egy másokra rákötöttem a gépet, és jó minden.
iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
VinoRosso
veterán
válasz
csababarca #1867 üzenetére
AMD. Ezért veszek Nvidiát már vagy 15 éve, azzal sosincs ilyen gond.
-
-
ROBREGGAE
tag
válasz
csababarca #1865 üzenetére
Azt hozzá kell tenni, hogy az Efoci nem tökéletes semmilyen szempontból pc-n. Nekem is van, hogy összevissza belaggol, meg leesik az fps...
-
csababarca
őstag
válasz
ROBREGGAE #1864 üzenetére
nincsen dedikált gpu a prociban.
szerintem csak valami hangolás kérdése lesz, játszadozom a driver beállításokban, aztán kiderül.
madden 25, nba 2k25 nem okoz ilyen gondot, csak az efootballnál van ez jelen.
[ Szerkesztve ]
-
ROBREGGAE
tag
válasz
csababarca #1861 üzenetére
Van integrált videókártya a CPU-ban? Lehet, hogy azt állítja be a játék. Settings.exében meglehet nézni mi van beállítva esetleg.
-
VinoRosso
veterán
válasz
csababarca #1861 üzenetére
fogalmam sincs talán a szaturáció más a driver szinprofilban, milyen vga?
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #1860 üzenetére
Erre senki?
A színek kevésbé zavaróak, de az elmosódás nem a legjobb, zavaró játék közben nagyon.
nem értem mit kellene beállítani, smoothabb volt a a játékosok mozgása a jóval gyengébb cpu-vga kombóval, mint most.iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
Upgradeltem a pc-m, minden játék makulátlanul, és szemre is jobban, gyorsabban, simábban, magasabb fps számokkal fut.
Viszont az efootball nem tetszik.
már a főmenüben is fakóbbak a színek, a játék közben meg gyors mozgásoknál elmosódnak a játékosok, mintha szét akarnának esni.mit kellene beállítani?
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan #1857 üzenetére
+ nem tudom hogy másnál is így van-e de engem még ez a 11-es rúgó marhaság is szivat, most a csütörtöki karbantartás óta egy 11-est se tudtam belőni, mind vagy kapufa vagy kivédi a kapus, pedig mindet a felső sarokra rúgtam váltakozva. Szokásos lehetetlen védés, a földön korcsolyázik a támasztó lábával vagy másfél métert tizedmásodpercek alatt.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezért élvezhetetlen az online része. [kép]
A játékosaim a második félidőben meg elfelejtették hogyan kell passzolni. Vereség.
Gyűlölöm ezt a játékot. Pontosabban az online részét.[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1855 üzenetére
Nekem is ugyanez a stílusom és pont azért álltam át LBC-re mert ezzel tudom elérni az elképzelésemhez legközelebbi taktikát. Az, hogy LBC ne tévesszen meg, a felállás és a játékosok playstyleja miatt ez nem az a kick&rush mint amit a legtöbben játszanak.
Mivel 6 játekosom van a középpályán ezért pont jók a passztávok és a helyezkedésük miatt rengeteg rombuszt alakítanak ki, gyakorlatilag körbepasszolom az ellenfelet mindenhol.
A hole player meg a deep lying fw elképesztően jól cserél helyet pont jó az arány az alakzatbontás-tartás közt.
Valamint az is jó ahogy az egész csapat együtt mozog, ha az ellenfél térfelén vesztek labdát van elöl elég emberem a visszatámadásra viszont ha nem sikerül visszaszerezni mozognak vissza a konrta irányába és folyamatosan ott vannak a labra körül. Az ellenfél így nehezen tud létszámfölényt kialakítani bárhol van a labda viszont nekem szinte mindig létszámfölényem van (ha nem könnyen tudok oldalt váltani mert elég széles a felállás).
Amúgy az új META ez a szélről fejelésre ívelgetős buziság, azellen ez nem jó mert oda vonalszélső védők kellenek, ezeket a lóbszó fejelőket még a top formás Van Dyke se tudja lefejelni, az egyetlen esély ha a beadást megfogja az ember. -
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso #1854 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy ha nem tudom a saját focimat érvényesíteni, akkor rég megette a fene az egészet. Évek óta az LBC és a QC dominál, de semmit sem kezdenek vele a KONAMI-nál. Én is beállítgathatnám a META-t, de nem tudom élvezni ha nem játszhatom a saját stílusomat.
Márpedig a kombinatív, labdatartó játék már-már lehetetlen Online meccseken, mert olyan presszing van, hogy elképesztő, amikor meg a script is ellened van, akkor még a csapattársak is elfutnak a labda elől.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1853 üzenetére
Ja tény, hogy nagyon belenyúl a játékba a script. Engem szeptembertől decembeeig szopatott nagyon. Div3-ban normál esetben 35% volt a winratem azt ebben az időszakban beesett 20% alá. Még amikor PES-nek hívták a játékot akkor 55-60% volt a winratem és nem Div3-ban hanem Div1-Div2. Igaz akkor nem voltak ilyen összevásárolt csapatok.
Viszont mostanában mióta felhúztam minden játékosom sebességét 90 fölé, meg átálltam 3-4-3 LBC-re majdnem úgy megy mint régen. Top 10000-1000 lévő ellenfelekkel játszok egál meccseket, nem ritkán top 1000-esek is elcsípek. Kb 5-6 éve volt ilyen utoljára akkor top 3000-1000 közt jojóztam.
Nem tudom hogy valamiért tol a játék (az ünnepek miatt kevesebbet játszottam talán azért) vagy a taktika váltás miatt vagy mindkettő egyszerre. -
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso #1851 üzenetére
Tabletre leszedtem a játékot, és indítottam egy új csapatot amivel azóta se játszottam, csak a fun kedvéért: Első három nyitásom dupla boosteres epic volt. Kizárt dolog hogy van ilyen véletlen ebben a játékban.
Ezzel csak utalva arra, hogy a meccsektől kezdve a nyitásokig úgy érzem minden manipulált… Jó ideje nem játszom aktívan, szerencsére. Nekem ez veszi el a kedvem, semmi értelme ha még a “szerencse faktor” is algoritmus alapján kerül kiszámításra. Mára biztos vagyok benne, hogy amikor eléri valaki a 4-5.000 coin mennyiséget a számláján, a játék elkezdi masszívan visszahúzni a csapatát, hogy úgy érezze erősíteni kell. Majd miután elverted a coinjaid, esetleg nyitottál egy Epicet is, azt érzed igen, erősödtél. De igazából nem, ez csak script. 4 évnyi játék után ezt érzem. Akárhányszor összeszedtem pár ezer coint, borzalmasan megnehezedett kiszedni az 50 coinokat az eventekből…
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Ilyenre edzettem Casillast ha ez számít:
Kapusnál ami legfontosabb az awareness, reflexes, reach (ez utóbbit a magasság tudja kompenzálni) ebben a sorrendben. -
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan #1850 üzenetére
Engem most mintha tolna valamiért, vagy tényleg megtaláltam a játékrendszert amiben a legjobb vagyok. Casillast nekem is beadta de nekem az 1 szem ingyen ügynökkel jött, nem költöttem rá coint. Vagy az is lehet, hogy most valami szerencsés időszakot élek a csillagok együttállása miatt, de hozzáteszem 2022 augusztusa óta nem jött epic ingyen kapott ügynöktől, pedig mindet kipörgettem, szóval ideje volt.
Ja és nálam szenzációsan véd Casillas, lehetetlen védéseket produkál, sokszor az ötös közepéről a sarokra erőből lerúgott labdákat is kiszedi. -
ProEvoFan
nagyúr
Ez a játék ott szopat online, ahol nem szégyelli.
Pedig elköltöttem minden cointomat. Iker Casillat is kipörgettem, de annyi potya gólt kap, hogy nem hiszek a szememnek.... Oblak aokkal jobban védett, 5 méterről Haaland mellé fejel bedobásra...stb....
Pedig annyira szeretnék online jókat játszani, de nem megy. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1843 üzenetére
Arteta as nem dupla boostos volt? Ennek a Rijkaardak csak 1 boostja van. Mondjuk ezekkel a tight posession meg low pass boostokkal nem sokra megy akinek megvan.
-
|AP|
veterán
válasz
matolcsida #1847 üzenetére
köszi, ez hasznos volt!
Az látszik, hogy mikor van AI ellenfél, mert akkor nincs számláló a meccs előtt/szünetben és a felhasználónévből is látható, de igen, feltűnt, hogy van amikor a gép ellen játszok.
Megnézem amiket összeírtál, szerintem nagy segítség lesz így az elején.
PS5-ön játszok, úgyhogy az edzőmeccs sajnos nem tud működniWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
matolcsida
csendes tag
div6ig csak Ai ellenfelek vannak azért lehetett könnyebb ( az AI más játékosok csapatait is felhasználhatja ellened div10-div7ig ezért tűnhet olyannak mintha játékos ellen játszanál)
Az elején a fő lényeg a taktika kiválasztásán van, amiből 5 darab van a játékban [link] itt le is van írva magyarul mi mit tud, ha megvan melyik taktikával akarsz játszani akkor elsőnek is válaszd ezt ki a team playstyle alatt majd vegyél egy olyan edzőt aki ezt a taktikát a leghatékonyabban tudja alkalmazni ettől is függ, hogy mekkora lesz a játékosaid OVR értéke, valamint ha nem megfelelő edzőt használsz sokkal kevésbé leszel hatékony- játékosok progression pontjának elosztását nyomhatod elején automatára mivel most már a későbbiekben bármikor ujra oszthatod magadnak ingyen és saját ízlésedre variálhatod őket,
- meccs eleji "állítgatás" az emberek 90% ilyenkor megy el wc-re a konyhába meg a tököm tudja hova...
Ez az oldal még szintén hasznos lehet [link] itt ha a keresőbe beírod a játékos nevét és kiválasztod azt amelyiket éppen meg tudnál szerezni (feltételezem nem akarsz az elején egyből költeni rá, akkor mindig a GP ért vehető lapját keresd meg) akkor megnézheted, hogy milyen statokra tudod felhuzni az adott lapját a játékosnak
Ha esetleg kéne pár tipp GP-ből milyen játékosokat érdemes megvenni olcsón is akár és jó statokkal rendelkeznek az elején írj nyugodtan,
Még egy hasznos oldal [link] itt le van írva (ez megtalálható a játékon belül is valahol a help menöpont alatt) minden játékos playstyle h egyes játékosok hogyan helyezkednek a pályán.
+1 ha steamen játszol akkor 1-2 okító meccsre is a segítségedre lehetek -
TrueGooner
senior tag
válasz
csababarca #1845 üzenetére
Minden nap belepni, és lerúgni a napi tiziket. Előbb-utóbb megszerzed.
-
csababarca
őstag
válasz
Nekem nem adta be Kantét, mit kell csinálni?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Megvettem. Eddig Simeone volt az LBC edzőm.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ProEvoFan #1842 üzenetére
POS & LBC taktikával. “Vicces” amúgy… Előbb kiadnak egy Arsenal packot 88-as LBC Artetaval. Aztán egy Barca packot 88-as POS Flickel. Majd most egy Rijkaardot 88-as POS/LBC taktikával. Egyértelműen utóbbi éri meg egyedül így utólag, mert az 1500 coinos packokban a játékosok 90%-a csak a most kezdőknek éri meg. Viszont a Daily Pen-be bekerült egy Fortness Kante, az viszont nem rossz bizony!
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
500 cointért van új edző; Rijkaard, LBC taktikával.
-
|AP|
veterán
válasz
TrueGooner #1837 üzenetére
az offline játék nem az én világom, természetesen rögtön online kezdtem
Div 6-ig elbukdácsoltam, de itt már érzem, hogy kevés lesz ez mindenféle taktika, meg játékismeret nélkül.
Nagyon zavaros nekem még a taktikai rész a Fifa után.
Nem vágom teljesen, hogy mitől és hogyan változik a játékosok ratingje, érdemes-e/hogyan érdemes őket fejleszteni, milyen taktikával érdemes játszani, és miért állítgat minden meccs elején minden ellenfelem percekig
A meccsek közben leginkább azzal szenvedek, hogy amikor agresszíven letámadnak (és általában mindenki ezt játssza), akkor nem tudom megtartani a labdát. Állandóan a nyakamon vannak ketten-hárman, és bármit csinálok szerelnek. Ha elkezdek forgolódni azért, ha próbálok passzolni akkor meg eladom... A kontrából meg kapom a gólt.
Biztos van valami amit rosszul csinálok a fifás beidegződések miatt, azt már sikerült leszűrni, hogy ezt a játékot teljesen máshogy kell játszaniWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
-
redingitell
senior tag
Mostanában elkezdett laggolni a játék. Járt más is így? Esetleg valami ötlet?
-
TrueGooner
senior tag
A FIFA/EA megszokások miatt, azzal kezd, hogy a kontroller beallításokat “alternatívra” állítod, mert a klasszikus eFootball beállítás szerint pont fel van cserélve a lövés az íveléssel.
Cselezéshez pedig nem az L2/RS kombót kell használni, hanem az LS/RS kombinációit.
Ezek azok a dolgok amik nagyban eltérnek a konkurenci(ákt)ól, a többi már csak megszokás kérdése. Nem szükséges szerintem videókat nézni, én sem néztem soha, így nem tudok ajánlani sem.
Tanulásra van egy Training mód, illetve játékon belül van tanulási segédlet, ott tudsz gyakorolgatni.
De ha élesben szeretnéd, hogy közben a kedved se menjen el, akkor a My League módot javaslom, ahol minden meccs előtt kitudod választani az adott mérkőzés nehézségét. Ha teljesen kezdő vagy, de van múltad focis játékokban, a Professional szinten szerintem gyorsan bele fogsz rázódni. Aztán majd online úgy is elmegy a kedved…
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
jópár év FIFA/EA és egy rövid UFL próbálgatás után én is itt kötöttem ki (szerintem nem vagyok egyedül).
Nagyon az elején járok, minden ismeretlen és minden új nekem, jelenleg sem a játék felépítése, se a taktikák, sem a játékmenet nem egyértelmű, de elszánt vagyok, hogy jobban beleássam magam a dolgokba
Tudtok ajánlani YT csatornákat, vagy bármilyen hasznos oldalt ami segít jobban képbe kerülni?Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
TrueGooner
senior tag
válasz
matolcsida #1834 üzenetére
Ez jelenleg nem feltétlen igaz. Van Messi és Neymar Edition is jelenleg, ami fizetős, bár tartalmazza az említett játékosokat és némi extrát.
Viszont ott kell lennie a Feee to Play opciónak is, az biztos!
-
Iramirez
aktív tag
válasz
TrueGooner #1828 üzenetére
jah ha semmi online akkor megnézem
koszonom -
Iramirez
aktív tag
válasz
TrueGooner #1826 üzenetére
Úgy képzeljem mint egy offline ligát a gép ellen..?
-
VinoRosso
veterán
válasz
redingitell #1823 üzenetére
Szivesen 👍
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan #1820 üzenetére
Próbáld meg ezt:
- LBC
- jobb/ball CB szélsővédőből átalakított CB, 90 körüli védekező skillekkel a 98-99-es speed-del, physical 4 egység max
- középső CB 89-90-es speed, ha van destroyered ami gyors akkor az
- DMF CB-ből átalakított DMF, 89-90 körüli speed, 90 körüli védekező képességek
- CMF creative playmaker, lehetőleg min 85 speed, 85-90 attack, 70-75 defense
- LMF/RMF hole playerek, 90+ speed/acceleartion, 90+ dribbling, 85+ finishing, 80+ passing, 60-70 körüli defense
- SS: deep lying forward, 90+ speed/acceleration, 95+ dribbling, 90+ finishing, 90+ attacking , 80+ passing, ellentéltes oldalon a lövő lábbal
- CF: mindegy csak ne deep lying forward, ne dummy runner legyen, 90+ speed, 90+ attacking, 90+ finishing, minél gyorsabb, jobban lő, jobb az attackja annál jobb.
Alapból deep line és defensive a DMF-en, és még egy man mark attól függően kik az ellenfél játékosai.
Ha valami tank van nála elől, pl Gullit, vagy Drogba, Sorloth, ilyesmi, akkor azon a poszton egy magas, nagyot ugró, erős védő legyen, pl Tony Adams, Rüdiger és ezzel man markold az ellenfél fejelő játékosát.
Ha csak sprinterek vannak nála akkor a CMF-et állítsd rá az AMF-ére, ha 2 CF 1 SS-el játszik akkor a DMF-et állítsd rá az SS-re.
Ez kb minden felállás ellen működik, 4-2-1-3-as meta ellen leginkább (LMF-RMF labdaszerzésnél mindig tök üres sok területtel). 3 AMF- 2 CF-es formációk ellen szokott gond lenni, akkor az LMF/RMF-et visszahúzom LB-RB-re és attackig FB-t teszek oda. Illetve még a széléről érkező beívelések esetén sebezhető, ha szeret nagykeresztlabdákkal oldalt váltogatni az ellenfél és 1nél több fejelőembere van, ilyenkor jól fejelő CB-k kellenek a gyorsak helyett.
Attack/Def level többnyire jó úgy ahogy van, ha az ellenfélnek sok helyzete van akkor szoktam kékbe menni.
Ez nekem most tök jól működik top 1000-es játékosokat P2W vertem nem egyet vele. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
redingitell #1819 üzenetére
Jobb késő mint soha.
Megint ránéztem onlinera. 3. ligában vagyok.
Kár volt. Rosszabb mint volt.
Ez nem foci szimulator, ez ugyanolyan, mint a fifa/eafootball...arcade játék.
Onlne elterjedtek a 415 vagy 424 felállások. Semmit nem csinálnak, csak előrebasszák a labdát és lesz valami, mert többen vannak elől, mint én hátul. Kozeppqlyán van egy Davids nekik, ami MINDiG egyedül a közeppályán lefüleli a passzok 70%át, odaér mindenhova. A játékosaim ha elbasznak egy passzt, ott a kontra (ez kontra? elől ál 4,5 csatár) és gól. Tegnap volt három top 5000es játékos, akik nem ezt a valóságot tagadó felállással jatszottak, és elvertem őket....szóval nem vagyok béna
Gyerekek ez egy vicc, nem szimulátor.
Sőt, az ilyen felállást támogatja a konami, mert a játékmenet programozás nekik kedvez.
LOL! Megyek vissza gép ellen játszani.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
redingitell #1816 üzenetére
Ezr mire állítjátok? [kép]
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan #1814 üzenetére
Nálam meccs közben is előfordul. Vezetek 2-0 a félidőben úgy hogy az ellenfélnek kapura lövése sincs aztán kikapok 5-2-re. Olyan minta amatőr nehézségre állítódna át a csapatom, a kapusomon meg a védők helyezkedésén látszik legjobban, a kapus semmit nem fog meg, a védők meg direkt úgy helyezkednek, hogy ki lehessen őket passzolni. Elemezgettem pár jobb játékos meccseit és ők sokszor váltanak olyan játékosra ami nincs közel a labdához csak azért hogy helyretegyék a helyezkedését és ezt én is átvettem de még így se tudok ezellen semmit csinálni. Pl látom, hogy Haaland beindul, de a védő nem megy vele, ráváltok a védőre és elkezdem követni a mozgását, közben presszinggel támadom a labdást aztán amikor sikerült felvennem Haalandot a védővel visszaváltok a presszingelőre, hogy megszerezzem a labdát ami természetesen nem jön össze megy a passz Haalandnak és nincs rajta az ember. Ez kb 2 másodperc, visszanézve amikor leváltok az emberfogóról abban a pillanatban megáll a játékos. Van, hogy akkor áll meg amikor ki van jelölve és nyomom, hogy fusson és egyszerűen legfagy, nem reagál az inputra.
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan #1809 üzenetére
Detto. Amikor indult Div3-ban voltam 40%-os WR-tel. Október elején ez leesett 30%-ra a végére meg 20%-ra. Most meg már a Div4-be se tudok feljutni, az első 3 meccset nyerem Div5-ben aztán onnantól képszakadás. Még döntetlent se nagyon enged játszani. És mindig ez van most már negyedszerre futok neki és ugyanez a forgatókönyv. Ahogy közel kerülök a feljutáshoz onnantól vége.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
TrueGooner #1811 üzenetére
Vagy csak egy dlc lesz, amit megkell venni ha szeretnél Master League-át.
-
TrueGooner
senior tag
Ma azt olvastam X-en, hogy hamarosan érkezhet a Master League, de nem egy frissítéssel, hanem önálló játékként fog megjelenni. A srác aki posztolta azt írt, hogy “a forrásai annyira biztosak, hogy ha még sem így lesz, fizetni fog a poszthoz hozzászólóknak.”
Na most ez vagy csak egy szimpla marketing fogás hogy pörgesse a fiókját, vagy tényleg tud valamit (rendszeresen posztol eFootballról).
Egyébként ha igaz, az nálam több kérdést is felvet: Ha önálló játékként jelenik meg, főleg a szimulátorosabb játékmenetet keresőket célozva, elképzelhető, hogy más lehet a játékmenete mint a kompetitív online játékuknak? Lehet, hogy lesz egy eFootball Online, és egy eFootball offline, ahol végre teret engedhetnek a szinulációnak?
Hàt majd elválik mi igaz ebből… Decemberre már hetek óta emlegetnek egy “hatalmas” frissítést, várjuk…
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ProEvoFan #1803 üzenetére
Csak nem bírtam magammal és folytattam az online szenvedésemet.
.....de most végleg elődöntöttem, hogy soha többé online játék. Vannak ezek a szuper csapatok, amikor úgy letámadnak, megelőznek mindig, egy paszt nem tudok megcsinálni, mert a tököm tudja miért. Nekik minden passz ok, kiugratások nem akadnak el, szerelni nem tudom őket, szöglet után leszerel, és gól, a csatárjaik nem futnak el a labdától, hanem elé menek, a kényszerítők nem akadnak el nekik
...stb....ez van. Előző két hónapban 2. ligás voltam. Most a harmadik ligában 20%os a win rátám....
Egy év múlva újra bepróbálom az onlinet.[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1807 üzenetére
Igazad van kevertem Gerrarddal. Accelerationt meg Tight Posessiont ad, végülis nem rossz de én nem venném meg ha már van egy Alonsom. Én visszaálltam arra, mert nem tudtam megszokni, hogy nem nálam van a labda, meg alakítottam annyit a játékomon, hogy tudjak vele mit kezdeni.
-
TrueGooner
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
A mostani Arsenal pakkban Arteta az megegyezik a Didier Deschamps LCB taktikával? Van annyi cointom, lehet kipróbálom.
Mostanában fasza meccseket játszok gép ellen az utolsó előtti nehézségen. Nem könnyű nyerni, főleg mikor bajnokságban néha kötelező legend módban játszani.[ Szerkesztve ]
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
ProEvoFan #1803 üzenetére
Az utolsó szóig egyetértek amit irtál. Én már régóta nem játszom online. Egyszerűen nincs meg az érzés, hogy ember ellen játszom.
Az csak akkor van, ha egymás mellett ülünk a kanapén kotrollerrel a kezünkben a TV előtt és nagyokat orditozunk, egymást zrikáljuk, nagyokat nevetünk, vagy éppen káromkodunk.... Volt egy ilyen haverom akivel anno sokat fifáztunk igy, de ő sajnos már nem él, igy maradt az offline számomra.
Viszont kezdem kitanulni a cselezgtést, és igy egyre jobban szórakoztat. Újra tudok nevetni futball játék közben...A mesterséges inelligenciából is jó érzés ám hülyét csinálni.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
VinoRosso #1802 üzenetére
Online nyertem 6-0ra. Minden bejött. Nem csináltam semmit máshogy, mint eddig. Kb annyi történt, hogy a játékosom 4 a 2 ellen nem az ellenfélnek passzolta a labdát, stb.
Utána 2x alázott a konami. Azt csinálta ellenem, amit velem a 6-0nál.
Ez sehogy sem jó. Nagyon foshalmaz az online játék, mert nem rajtam múlik a siker. A szerver(?) eldönti hogy 4 a 2 ellen szituban Ronaldinho tud e normalisan passzolni, vagy sem.
Maradok a gép elleni játéknál. Eventek. My liga. Ennyi. Egy forintot sem költök erre a manipulált szarra.
A vicc az, hogy igy is az egyetlen normális focis játék a piacon....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...