- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Bekapcs gomb hosszan nyomásával (10sec) nem indul újra a telefon ?
-
Pete55555
addikt
Külön launcher azt jelenti, hogy az alkalmazás megváltoztatja a főmenü kinézetét, kezelhetőségét, illetve az app drawer (ahol az alkalmazások ikonjai vannak) megjelenését animációját is, de fő funkcióiban nagyjából megegyezik a gyárival.
Egyébként én is csak azt tudom mondani mint az előttem szólók, igaz nekem még nincs ilyen telefonom, de lehet, hogy ilyet fogok venni, haveromnak viszont van, és alaposan meg is nyomkodtam. A Skate után mindenképp előrelépés lesz, mindenben. Az új android (Ice Cream Sandwich - ICS) pedig ugyan funkcióiban bővebb, mint amit te használsz, de hasonlóan egyszerű, és könnyen kezelhető. -
Pete55555
addikt
válasz
DrCsernus #1034 üzenetére
Érdekelne ennek a háttere, hogy most akkor ezeket a programokat újraírták, és azért futnak, tehát ami nem fut azt is újra kéne írni, vagy vmi egyéb kisebb frissítéssel megoldható lenne, hogy azok is fussanak. Volt olyan felvetés is, hogy a teló ARM-et emulál konstans, de ezek szerint az nem lehet, vagy pont azért nem fut mondjuk 1-2 játék emulált ARM-en ?
-
Pete55555
addikt
Én is a P meg az S2 között variálok, és persze szóba jöhet ugye a Grand X is.
(#551) maggi1886076 Nekem az a bajom, hogy Tetszik a P, jó anyaghasználat stb stb.. de Szeretem az SGS-emet, és tudom mit várhatok az S2-től, a P-t meg nem ismerem annyira. Na meg most uyge itt a GrandX, ami viszont, ha nem is olyan jó, mint mondjuk a P, de ennyi pénzért sokhibát el tudok neki nézni.... már ha egyáltalán lesz.
-
Pete55555
addikt
Na, beraktam ezt a fórumot is a kedvencekhez
Várom a tapasztalatokat én is. Eddig nagyon bejön a készülék, sőt egyre jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Ford topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged