- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Bocs az off kérdésért, de a T "simán" cserélte a készülékedet? Nem akadékoskodtak, hogy előbb szervizesnek kellene látnia? Több helyen olvastam már (rém)történeteket, hogy a T-nél egyszerűen nem ismerik a törvényt, amelynek értelmében x napon belül CSERÉLNI kötelesek szó nélkül a hibás készülékeket... Csak érdekelne, hogy neked mi volt a tapasztalatod.
-
89BDave89
tag
Köszi a korrekt választ, és hogy normális tapasztalatokat tudsz megosztani, és nem csak lehurrogni!
Meggyőztél.. valószínűleg 1.re mindenképpen én is azt rendelem meg, és bár az elmondottak alapján nem gondolom hogy nem fog tetszeni, még is ott van a 8 nap, amíg meggondolhatom magam.
Én se aggódok a játékok miatt... volt egy Blade-em, csinált hülyeségeket, elég sűrűn, sajnos nem voltam felhőtlenül boldog vele. De igazából nem is fogtam ki egy túl jó készüléket. A Bladenél még elég nagy volt a szórás. Ezért tartok a ZTEtől kicsit. De remélem a Grand X is annyira megéri, mint anno a Blade, és akkor nincs gond.
Egész jó a tesztvideó is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest