- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
89BDave89
tag
válasz
dokee78 #17419 üzenetére
Én 3 telefont vittem vissza kikapcsolgatással, cserélik, nem kell produkálnia a hibát a szervízes előtt, ha szerencséje van. Most akksit is cseréltek VÉGRE, és most egyelőre jó, valszeg az akksi a hibás a kikapcsolgatásnál.
Illetve most CSAK az akksit cserélték ki, szóval egy olyan telefon van nálam ami kikapcsolgatott, de az új akksival nem csinálja. -
Tomacko
őstag
válasz
dokee78 #17412 üzenetére
Keress rá a fórumban (jobb felül) és láthatod majd, hogy kb a fél fórum erről szól (kicsit ironizáltam) ,hogy kinek mitől, merre és hogyan kapcsolt ki..... sajnos. Aztán ezek egy részéről kiderült persze, hogy nem éppen jó helyen volt a telefon, zsebben, gugolt, vagy eleve kicsi volt a zseb és simán kikapcsolta a telefont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest