- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Pete55555 #560 üzenetére
Remélhetőleg csak a kép csalóka, és talán nem egy méretarányos dummy van a tokban...
maggi1886076: megnéztem megint. Szerintem csak PS képek, nem is dummy van bennük. Szerintem nem fogja takarni a hangszórót, szépen felveszi majd a teló "vastagsága" a körbeölelő részt.
-
rizso
addikt
válasz
Pete55555 #550 üzenetére
Bár mindkettő nagyon tetszik, de P és SII közül inkább az SII-t venném (durván 8-9k lenne a különbség a kettő között). Aztán úgy voltam vele, hogy amikre használnám a telefont, arra papíron a GXI is alkalmas, aztán majd a gyakorlatban kiderül, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeimet. Ha nem sikerül neki, akkor megy vissza a feladónak.
Fölösleges várnom a felhasználói tapasztalatokra, mert mindent nem próbálhat ki helyettem egy idegen, és amúgy sem vélekedünk ugyanúgy egy azon dologról (pl. volt akinek az SII fülhallgatón keresztüli hangminősége rossz volt, nekem viszont semmi bajom nem volt egy CX400-at használva).
gyuribácsi88: mikor páromnak vettük a Skate-et, akkor sem szóltak. A mai napon még kivihetik, de ha mégsem vinnék, akkor holnap biztosan megkapod (holnap is munkanap lesz, nekem is holnapra ígérték a kiszállítást).
-
89BDave89
tag
válasz
Pete55555 #537 üzenetére
Könyörgöm csinálj egy HD videót, valami kertben, meg legyenek rajta gyors mozgások, mert nagyon kíváncsi vagyok. Én is ráizgultam a telefonra, de nov12ig még várnom kell, akkor lesz zsém, és addig még gondolkodóban vagyok. (talán így nem kapkodok el semmit)
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest