- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Pete55555 #560 üzenetére
Remélhetőleg csak a kép csalóka, és talán nem egy méretarányos dummy van a tokban...
maggi1886076: megnéztem megint. Szerintem csak PS képek, nem is dummy van bennük. Szerintem nem fogja takarni a hangszórót, szépen felveszi majd a teló "vastagsága" a körbeölelő részt.
-
rizso
addikt
válasz
Pete55555 #550 üzenetére
Bár mindkettő nagyon tetszik, de P és SII közül inkább az SII-t venném (durván 8-9k lenne a különbség a kettő között). Aztán úgy voltam vele, hogy amikre használnám a telefont, arra papíron a GXI is alkalmas, aztán majd a gyakorlatban kiderül, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeimet. Ha nem sikerül neki, akkor megy vissza a feladónak.
Fölösleges várnom a felhasználói tapasztalatokra, mert mindent nem próbálhat ki helyettem egy idegen, és amúgy sem vélekedünk ugyanúgy egy azon dologról (pl. volt akinek az SII fülhallgatón keresztüli hangminősége rossz volt, nekem viszont semmi bajom nem volt egy CX400-at használva).
gyuribácsi88: mikor páromnak vettük a Skate-et, akkor sem szóltak. A mai napon még kivihetik, de ha mégsem vinnék, akkor holnap biztosan megkapod (holnap is munkanap lesz, nekem is holnapra ígérték a kiszállítást).
-
89BDave89
tag
válasz
Pete55555 #537 üzenetére
Könyörgöm csinálj egy HD videót, valami kertben, meg legyenek rajta gyors mozgások, mert nagyon kíváncsi vagyok. Én is ráizgultam a telefonra, de nov12ig még várnom kell, akkor lesz zsém, és addig még gondolkodóban vagyok. (talán így nem kapkodok el semmit)
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged