- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
pudingstyle
tag
válasz
counterbill #17332 üzenetére
Nem a listaárat nézik, hanem, hogy te pontosan milyen összegért vetted. Nekem úgy ment, hogy a helyi T-be bevittem gariztatni, de nem tudtak rendelni másikat, se cseredarabot, se dobozosat. Az ügyintéző sráccal megbeszéltem, hogy hogyan is működik a csere más típusra. Felküldtek pestre, egy hivatalos T-pont-ba (Duna pláza). Erre azért volt szükség, mert ilyen esetben visszavásárolják a készüléket, azon az áron, amilyen áron te vetted, és ezt csak hivatalos üzletben tudják kezdeményezni, partner üzletben nem. Odavittem a szervízes pulthoz, elkezdtem sorolni a gondjaimat, erre megszólalt a srác, hogy jó jó, csak azért kérdeztem, mert valamit kell írnom a papírra.
Kaptam egy lapot, rajta a visszavásárlás tényével, elküldtek az ügyintéző pulthoz, lepapírozták a dolgokat, ráfizettem
egy keveset, és a boltot már egy Xperia SP-vel hagytam el. -
pudingstyle
tag
válasz
Keeperv85 #17079 üzenetére
Pont ez a problémám, hogy ha ilyen telefonokat ajánlanak fel, akkor hozzájuk vágom a listát. Ezek közül egyiket sem fogadnám el, ha kötözködnek, akkor visszakérem a vételárat, ha ebbe sem mennek bele, akkor kisétálok a GXI-vel, és együttélek a hibáival, még mindig jobban járok.
-
pudingstyle
tag
válasz
gonorrea #17003 üzenetére
Igazából, ha nem sikerülne az SP, akkor nem hajlanék szívesen a cserére, más telefon közeli árfekvésben nekem nem jön be, akkor már szívesebben használnék egy hibamentes GXI-t.
Keeperv85
Egyébként én is csodálkozok, hogy még mindig szó nélkül cserélik őket, kíváncsi leszek mikor tűnik fel nekik, hogy ez így nem éppen gazdaságos a számukra.
-
pudingstyle
tag
válasz
Keeperv85 #16995 üzenetére
Talán annyiban van szerencsém, hogy a helyi T-ben van egy srác, aki tényleg jó fej, ha valamit intézek náluk, mindig hozzá megyek oda. Azzal is tisztában volt, hogy ezeket cserélniük kell, sőt, elmondtam neki a tapasztalt hibákat, és nem kötött belém, elhitte.. talán ritka az ilyen.
-
pudingstyle
tag
válasz
boxos23 #16988 üzenetére
De, pont ilyen egyszerű. Ha megmondják, hogy csak bizonyos készülékek közül választhatok, akkor rámutatok az összegre, amennyit kifizettem a GXI-ért, annyit adjanak kézhez, hozzácsapok még egy kicsit, és megvan az SP ára. Szokásuk hülyének nézni, ha nem vagy tisztában a lehetőségekkel.
-
pudingstyle
tag
Hétfőn vittem vissza cseréltetni a GXI-t, és az ügyintéző srác azt mondta, hogy szerda körül (ma) hív, és megmondja, hogy tudott-e rendelni még ilyen telefont. Azt mondta, hogy ha nem tud cseredarabot szerezni, akkor jön képbe a dobozos, és ha ez sem sikerül, akkor jön a más készülékre való csere, de ahogy látom, már nem igazán tudnak ilyen készüléket szerezni. Viszont ha nekem is ilyen telefonokat fognak felajánlani, tuti, hogy nem fogadom el, ugyanis nem kötelező, megmondom, hogy adjanak egy Xperia SP-t, ráfizetek, és jól járunk mind a ketten.
-
pudingstyle
tag
Várhatunk a V3-hoz is egy gyári akkujelző kis patchet?
-
pudingstyle
tag
A gyári romban található fájlkezelő, deodexelve, meg van valakinek?
-
pudingstyle
tag
A mai napon sikerült leejtenem a Grand X-et. Szerencsére a sarkára esett, viszont ezt a fém hatású műanyag keretet eléggé megviselte. Lehet cserélni külön ezt az alkatrészt, vagy esetleg mivel tudnám kijavítani a hibákat?
-
pudingstyle
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
pudingstyle
tag
A mai naptól én is csatlakozok hozzátok, boldog Grand X In tulaj lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest