- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrCsernus
csendes tag
Megjött a szilikon tok. Nem lóg a hangszorora .holnap lesz kep
-
DrCsernus
csendes tag
Nem nagyon értettem az utóbbi oldalakon folyó 600Mhz témát. Hiába rakod 600-ról 1600-ra, ha a frekvenciavezéslést Ondemandon hagyod. Azért On-demand, mert úgy pörög ahogy terheljük. Ha User Specifire rakod, akkor lehet fingatni 600-on, amíg szét nem fagy.
-
DrCsernus
csendes tag
Szerintem a vas elbírná ezeket is, de GTA 3 és MC3 (mint már 2-szer mondtam..kicsit vissza kéne olvasni a kérdezőknek) nem megy rajta, a törttel nem foglalkozom. Fifa 12 fizetős, most nem vágyom rá annyira, hogy megvegyem, de kompatibilis és telepíthető, így szerintem nem lenne vele baj (kompatibilitási semmiképp).
-
DrCsernus
csendes tag
Még annyi, hogy az MC2, a Shadogun, az Asphalt 6 és 7 is működik. A Real Football 2012 meg 2013 viszont nem.
-
DrCsernus
csendes tag
-
DrCsernus
csendes tag
Agent Dash meg a Subway Surfers megy hibátlanul.
-
DrCsernus
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #857 üzenetére
Én a szilikont rendeltem meg, ahogy valaki más is már innen. Ahogy néztük a képeken csak oda van PS-ezve a te, így valószínűleg nem fogja fedni a hangszórót, de majd ha megjön meglátjuk. Max megy vissza kínába és akkor jön a Nillkin.
-
DrCsernus
csendes tag
Talált már valaki hozzá jó fóliát? Zsebrevágtam és fel is jött félig a gyári fólia róla, így most elég gázul néz ki, de nem nagyon találok megfelelő cuccot hozzá.
-
DrCsernus
csendes tag
Megérkezett. Szerelem első látásra
Hátlap lefejtése folyamatban. Elég masszív a cucc. Részletek később
-
DrCsernus
csendes tag
Jó nektek. Én nem adtam le a rendelésem 13:00-ig, így én már csak hétfőn kapom meg a T-mobile szerint. Aztán majd kiderül. DE leszünk itt már páran, akik tesztelhetjük, úgyhogy aki vacilál annak fel a fejjel. Nekünk meg lesz majdnem két hetünk kipróbálni és visszaküldeni, ha esetleg nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest