- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
Melyik az a program amivel koppintassal fel tudom eleszteni a telefont? Ugy mint a g2-on..
-
zola-
őstag
válasz
Avicularia #16997 üzenetére
Mondjuk egyre jobb. Ha korommel nyomom akkor kattan hatarozottan.ujjal picit gyengebben
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Avicularia #16997 üzenetére
Én is ragasztósan kaptam vissza a készüléket, csak nekem a hangszórónál volt olyan. Nekem most futja a második körét a szervizben, mert elsőre semmit nem javítottak rajta.
-
zola-
őstag
Köszönöma segítséget és a linkeket. Sikerült magyarítani.
Ez az adb shell-es megoldás 4.3 alatt is működik?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
hurrikan #16981 üzenetére
Hurikán, olvastam facebookon, hogy nem hallottál még a szerviz kritikán aluli munkájáról. Sajnos én is az áldozatok közé tartozom, jelenleg a 3 kört futja a cseheknél, kamera hibával indult (lilult, és sötétbe fehér négyzetrács jelentkezett a képen) Elsőnek cserélték a kijelzőt, hangszórót, aksit Erdemény, kiállt a kijelző a helyéről, az oldalát összekenték ragasztóval, és a kamera továbbra is szar. Másodszorra, rom frissítés. Természetesen minden más maradt a régi. Most várom, hogy visszatérjen elvileg most kamera, és alaplap csere volt. Ha vissza ért jelzem milyen.
Ezen felül már felvettem a kapcsolatot a HTC vel akik közölték, hogy telefonon visszahívnak, természetesen azóta is hívnak. -
spawn21
veterán
Juj de jó megint One-t fogni
-
zola-
őstag
Csinálnám a magyarítást, de nem találja a telefont adb eszköznek. Hibakeresés bekapcsolva. Mi lehet a baj? Eszközkezelőben csak android phone van sárga felkiálltójellel.
-
Loboda
senior tag
-
Gulyopapa
addikt
Na, tegnap érthetetlen módon kaptam egy 1 napos ban-t
No nem baj, viszont ma leteszteltem a kamerát és nálam is fókusz hibás.
Tragikus képek születtek. A gép NEM TUD távolra fókuszálni.
A legjobb 1-2 kép is épp hogy elfogadható. 10-ből 8 pedig totál homály.
Érdemes ezt gariztatni vagy hagyjam így ? Valakinek jobb lett szervíz után vagy ez ilyen ? -
light0416
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek róla, valakinek esetleg valami? [link]
HTC ONE-t árul elvileg Németországból behozott 2 év gyári garis a készülék, 145.000-ért. Vélemények? Megbízhatóbb lehet mint egy GSM boltos HTC one?Köszi
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok! Hétvégén tervezek venni egy fehér darabot a T-nél. Mire kell figyeljek a vásárlásnál? Olvasgatom a fórumot már egy ideje, írtátok az illesztést, hogy európai legyen, pixelhiba. Esetleg még valami amire érdemes figyelnem? Köszönöm előre is a válaszokat!
-
-
zola-
őstag
Modell: pn7100 ez mit jelent? Ez van a telefon aljara irva
-
djapor96
senior tag
Nah a mai teszt szerint, a kernel eszi az akksit. a teljes fogyasztás 20-25%-át..... Valakinek valami ötlete?
Revolution HD rom van rajta.....
-
zola-
őstag
Na csak megvettem. Az sn szam Fa36fw ez milyen régiós? A bekapcsologomb nektek is olyan nagyon puhan mukodik szinte kattanas nelkul?
-
Kiskopika
senior tag
Ma a cseh lap szerint: Javítás befejeződött, alaplap, kamera csere.
Végre hogy említik a kamerát, már ennek is örülök, bár az ügyfélszolgálaton keresztül, teljes készülék cseréjét kértem. Bár azóta se kaptam meg az ígért visszahívást, csak egy emailt, hogy értékeljem a szolgáltatás minőségét.
Várok még egy vagy két napot aztán kapnak egy nagy nullát, ha semmi nem történik. -
Meglepően jól működik a hangalapú szövegbevitel. A pikánsabb kifejezéseket még ki is csillagozza.
-
Laca1212
őstag
válasz
Nightfall75 #16911 üzenetére
Köszi! Ilyesmire gondoltam.
Ugyanezeket tapasztaltam én is. -
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #16953 üzenetére
Én is kitöröltem már 1x, menj a beállításokra és arra, hogy alapbeállítások visszaállítása (ez az opció jobb fent lesz ott, ahol kitörölted).
-
hurrikan
addikt
válasz
Név: T-Mobile H
APN: internet.telekom
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: nincs
APN típus: default,suplMinden mást hagyj üresen.
-
Loboda
senior tag
válasz
Ezzel vissza tudod rakni, Tweakker APN INTERNET MMS !
-
Badboys
őstag
válasz
Bocs lejárt a szerkesztés.
Ez nem úgy működik,hogy kiveszed a sim et kikapcsolás után és vissza a simet bekapcsolod a telót és újra konfigurálja a be állításokat?
-
Badboys
őstag
Nos a tegnap jelzett email hiba leküzdve .User error probléma volt igaz nem 100% ban. Valamiért nem jelelölte a Gmail fiókba, hogy mennyi levelet szinkronizáljon pipa be és lám azóta maradéktalanul teszi a dolgát.Pedig a be állításokban néztem ott jelezte,hogy szinkronizál kézzel is szinkronizáltam mielőtt jeleztem gondomat. Ezt még sosem kellett külön be állítani.Nos mindegy a lényeg,hogy most ok.
-
Nuada herceg
őstag
F7
(megnyomtam)World Of Tanks-ban ez a segíjjék gomb!
Sürgős help van.Ahogy Hurrikan kollega leírta azt az 5 lépést, mondom megcsinálom én is.
És az 1iknél elég nagy marhaságot csináltam.
Ahol az mms beállításokat kellett kitörölni.
Szóval belementem az internet api-ba.
Kitöröltem az MMS proxy-t, meg még 1-2 dolgot.
Csak 1-2 dologgal többet, írta is mikor vissza akartam lépni,
hogy ennek meg annak kell pár számjegyű érték, nem hagyhatom üresen.Na akkor töröltem az egész api-t, mondom nem kell ez ide!
Hát de kellett volna.Délután odavoltam dolgomon, mondom netezek 1 kicsit,
hát a mobilnet nem működött.... Sejtettem, hogy a hozzá nemértésemnek ez lesz a vége.Szóval most segítséget kérnék valakitől, aki T-Mobilos, és még megvan ez az api-ja, hogy csináljon már
1-2 print szkrínt, és én felveszem ezt az api-t újra, a megfelelő értékekkel.Köszönöm előre is!
-
Lajki
tag
Nem tudjátok véletlenül ,hogy a z10en whatsapp elérhető meg a másik , hogy ha egy filmet teszek a telora kell konvertalni vagy simán athuzom mint a droidnal ?
-
kirkri
addikt
válasz
Zirowe #16942 üzenetére
Furcsaságok a HTC-nél mindig vannak.
A garanciális feltételek szerint számla nélkül, IMEI alapján nem szervizelnek, ugyanakkor mégis volt, akiknek megcsinálták papírok nélkül is.
Illetve a Voda UK-s One X telefonokat úgy is lejavították garanciában az angol fórumok szerint, ha egyértelműen a felhasználó hibájából lett hibás (törött kijelző, beázás, stb). Gondolom ez függ attól, hogy adott szolgáltatóval/forgalmazóval milyen szerződést kötött a HTC.De ezekre az egyedi esetekre nem alapozhatunk, szóval én még mindig azt mondom, hogy csak 801n modellt szabad venni, gyári garanciával.
Ha az újonnan vásárolt készülék 801n típus, akkor mindenképp van érvényes garanciája, függetlenül attól, hogy GSM boltban lett véve, csak kérdés, hogy honnan indult a garanciája. A sufni boltos számlával is lehet vinni a HTC szervizbe, csak legyen a HTC rendszerben érvényes garancia rá. -
Zirowe
nagyúr
válasz
kirkri #16937 üzenetére
Bár ez igaz, mégis hallottam én furcsa dolgokat, ismerős írta pár napja:
"Egy HTC ONE X telefonról van szó!
Megnézetted velem hogy relooking-olva van.
ettől függetlenül a htc-hez elvittem a tanácsod szerint, a hibákat tökéletesen megjavították.
A wi-fi antenna gyengélkedett és nagyon halk volt, és az aksi sem bírta sokáig!
Megjavították, szinte kicserélték, de az eredeti gyári szoftverét is visszarakták!
A telefon nem tartalmaz magyar nyelvet most! Eredetileg Ázsiába szánt modell S/N: SU val kezdődik.
amíg nem került szervizbe."Tehát szervizelték garanciálisan úgy, hogy relocked és ázsiai.
-
mcmathiu
újonc
Próbálgatom a navigációt, de ez a gyárilag feltelepített google térkép nem nyerte el a tetszésem. Tud valaki esetleg egy jobb alternatívát ajánlani? Természetesen minél jobb ár/érték arányban.
Előre is köszi! -
kirkri
addikt
válasz
hurrikan #16925 üzenetére
Ez nem bolt függő.
Az ázsiai modellt nem szervizelik az európai hivatalos HTC szervizben.Az más kérdés, hogy előfordul olyan bolt, ahol EU készüléket árulnak bolti garanciával, arra akár lehet gyári garancia is, de sajnos ez sem jellemző.
#16922) zola-: Az EU-ban vásárolt 801n (európai változat) telefonokat hivatalosan szervizelik, csak a számla kell hozzá.
-
Hv21
csendes tag
Zenelejatszos kérdésemre tud valaki segíteni, bővebb info-val szolgálni?
-
Loboda
senior tag
-
-
Levente17
tag
Igen.A neten 1000 féle tokot találsz..Biztos tetszeni fog valamelyik.
De itt a topicban van egy srác akinek fekete van de tok nélkül hordja.Azt mondta neki semmi kopás nincs.
Gondolom neki valami "egyedi" One-ja van...Ha rendes HTC garit kínálnak akkor ha jól tudom igen..De azért mások válaszára is várj..Sosem kellett még HTC telefonomat gariztatni...
-
turika86
aktív tag
Kérdezném a kedves fórumozókat, hogy mi is az alapvető különbség az európai/ázsiai modell között?!
Előre is köszi! -
hurrikan
addikt
válasz
Greg-77 #16907 üzenetére
Ez hülyeség. Az hogy valaki nem használ bizonyos funkciókat nem azt jelenti hogy nem használja ki.
Kihasználás és ész nélküli minden bekapcsolva tartása között különbség van.
Pl minek használjak folyamatos Google Wifi/GPS elérést ha számomra pl. full felesleges. Akkor minek vegyen le ezért napi 15-20%-ot.
Vagy pl. más példa, minek venne fel valaki folyamatos Twitter szinkront ha nem használja de lehetne sorolni a végtelenségig. Azokat kell bekapcsolva tartani amiket használsz és annyi. Teljes mértékben kizártnak tartom hogy egy olyan is van köztünk aki minden létező funkcióját kihasználná a telefonnak, a navigációtól az OTG-n, a netrádión, a streamingen át a távirányítón keresztül féltucatnyi szinkronizálhatóságik... stb.
Okos TV-n sem netezik az ember egész nap csak mert elérhető a lehetőség, hanem akkor és azt használja amire épp szüksége van. -
zola-
őstag
Sziasztok! Lehet veszek egy ilyen telefont, viszont tobben allitjak, hogy nagyon kopik a keszulekhaz? Igaz ez?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nightfall75 #16911 üzenetére
+1 (like vagy ilyesmi)
Nekem is hasznos volt az infó, köszi.De mondjuk ha a kezedben van, és nem nagyon mozgatod, vagy nem mozog a kezed, akkor honnan tudja, hogy a kezedben van? Vagy picit beremeg úgy is az ember keze és azt is érzékeli?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
ha bekapcsoljatok a prediktivet a sense billentyűzethez, akkor ha gepeles közben egy ajánlott szóra kattintotok, nektek is betesz egy spacet a szó után?
Sense 5.0 alatt nem tett be, úgy rémlik. -
Nightfall75
tag
válasz
Laca1212 #16879 üzenetére
A beállítások/kijelző és mozdulatok/képernyő időtúllépés-nél az automatikus alvó mód mit jelent?
Ez a beállítás a telefon giroszkópját használja annak megállapításához, hogy a kezedben van-e a készülék, és ennek megfelelően kapcsolja le vagy tartja ébren a kijelzőt. A program ami ilyenkor fut a SmartDim.apk. Android 4.3 alatt tapasztalataim alapján némileg változott a funkció. Most ha kézben tartom a készüléket, nem kapcsol le a kijelző több perccel később sem, míg ha leteszem az asztalra, 1 perc után lezár. Android 4.1 és 4.2 alatt kézben tartva is lekapcsolt 1 perc után, míg az asztalra téve már 15 másodperc múlva szunyált.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
hurrikan #16895 üzenetére
Valamit félreértettél a %-os kijelzést azért írtam, mert abból pontosabban látnám, hogy mennyit merül nem azért, mert az meríti! A fent említett szolgáltatások java része megy most is. Nekem valóban nem bír 24-órát talán hétvégeken igen. De minek is kell annak egy ilyen készülék aki nem használja ki?
Ha viszont használod kizárt, hogy egy napot elműködjön töltés nélkül!
-
sziklassy
csendes tag
Sziasztok! A korábbi lassulás miatt (4.3-al) teljes FR-et csináltam (a képeket és videókat is töröltettem) és 0-ról újratelepítettem mindent. Sajnos az alkalmazásokról a főképernyőre váltáskor most is néha megakad az animáció, viszont az üzemidő sokkal jobb lett: 5 óra 20 perce megy akkumulátorról és 2%-ot merült most 98%. (Energiatakarékos mód nincs bekapcsolva)
-
Loboda
senior tag
-
Hv21
csendes tag
Üdv,
Van egy htc one telefonom és az lenne a kérdésem, hogy melyik a legjobb zenelejatszó
Szoftver amit használtok vagy ajánlotok. Egy akg k550 és fejhallgatót kellene meghajtani flac típusú fajlokat hallgatok zömében.
A beats-es dolgot alapból kikapcsolom így az nem játszik.
Bármi olyan dolog érdekel ami pozitív irányban dob a hangzáson, persze garanciavesztés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest