Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
light0416
tag
Van itt olyan emberke aki a HTC-t Gsm boltban vette és minden rendben van ?
Ha igen írja le hol vette köszi!
-
turika86
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17097 üzenetére
Ennek örülök! Csak azért elég gáznak tartom h egy 130-150-200e telefonnál válogatni kell, hogy jó példányt kapjak... Vagy ez htc-nél mindig is így működött?!(még nem volt soha htc-m) Eleve bolti garis telót van értelme így megvenni?!
-
-
-
g0n21
senior tag
Én még mindig a hangszóró témán lovaglok...
Elképzelhető, hogy HW-s hiba miatt csökken felére a hangerő felül???
Ez lényegesen SW-sebb.
Továbbra sem akarom ennyi miatt szervizbe küldeni, főleg, hogy a tartaléktelefonom megtaláltam, és elképesztő, (Desire) hogy mekkora változáson mentek keresztül... mondjuk a kijelzője már annak is szép volt... -
turika86
aktív tag
Ja és sorry a linkért csak telórol vagyok....
-
turika86
aktív tag
Ezeket javították már vagy még mindig elég gyakran előfordul?! http://androlib.blog.hu/2013/05/16/a_htc_one_tipushibai_mielott_megveszed_jobb_ha_felkeszulsz
Félre ne értsetek, nagyon tetszik ez a telefon és szeretnék is venni magamnak eggyet de mindenhol csak arról cikkeznek h tökéletes példány nem létezik, a szervíz pedig no comment... -
hurrikan
addikt
Nálam is volt már a G2. Nem jobb fényerőben egy szemmel sem, sőt, a One-nak volt nagyobb fényereje.
Kikapcsolt energiatakarékos móddal tuti hogy a One a fényesebb. Ráadásul én a színeket is a One-on láttam jobbnak. Nade kinek mik a jobb színek...Itt is egészen minimális fényerő különbséget mértek, igaz, a G2 javára de az a 30cdm kb. annyi mint a méretnél 1mm. Max a nagyobb kijelző miatt tűnhet jobban fényesebbnek.
Viszont kontrasztosságban itt is a One-t hozák ki győztesen. Azaz az SLCD3-at.
Összességében leginkább a mérete miatt hozták ki győztesnek a G2 kijelzőjét. -
Kiskopika
senior tag
Köszönöm én már nem csomagolok legközelebb semmit hozzá, az tuti, de remélem nem kell.
DE azt csak tényleg mellesleg és halkan jegyzem meg, hogy lehet szoftveres a hiba, de ha nem mindenkinél jön elő, akkor azt gondolom ez orvosolható, vagy ha mégsem akkor mért nem mondják azt, hogy " hülye gyerek ne küldözgesd már vissza, mert pár hónap és jön egy segélycsomag" Ehelyett sorra basszák még jobban tönkre, a szerintem amúgy is gyárilag selejt készülékem.
És szerintem nálam már kevesen lettek volna ennyire megértők a céggel szembe, mivel a két nap használat szerintem a 2 hónap ellenében elég csekély.
-
hurrikan
addikt
válasz
kIsDe` #17080 üzenetére
Egyszerűen csak nincs benne a 4.3-ba.
De a főoldalon tudod konfigurálni, hiszen oldalra húzva most már fél tucatnyi lockscreen widgetet tudsz hozzáadni. Amik eddig külön voltak.
Ami ténylegesen kikerült az annyi hogy nem tudsz külön hátteret tenni a lockscreennek. Csak az ami a launcher háttere is. -
Derrewyn
senior tag
Én továbbra sem tapasztalom ezt. Csináltam kétszer két képet, egyik a One, másik egy Nikon D5100. Vaku nélkül, egy ledes spot lámpa indirekt fényénél.
ISO 800 vs. ISO 6400 [link]
ISO 800 vs. ISO 800 [link]
Persze nem minden beállítás egyezik meg teljesen, de szerintem egyáltalán nem rossz a One képe a fényviszonyokhoz képest.
ISO 6400-on készült kép jóval világosabb, mint amilyennek látom. -
hurrikan
addikt
-
Balinov
titán
válasz
_Flood_ #17075 üzenetére
koszi, ettol azert valamivel szinvonalasabbra szamitottam.
csacsi67: siman, nem kell bemutatni, marcius vege ota vagyok boldog tulaj.Amugy valami hasonlora gondoltam, random guglizas utan. de meg ez sem igazan a megszokott reszletessegu, mint pl. amig Engagenet-nel tapasztaltam sokszor.
-
Balinov
titán
sracok, tudom,hogy mar biztos volt, de nincs olyan oldal, ami felsorolja szep reszletesen a HTC-s 4.3 ill. Sense 5.5 ujdonsagait?
-
törölt tag
Ha a kamerám sötétbe még mindig lilul vagy vörösödik,akkor szerviz?
-
Gulyopapa
addikt
Olvastam egy cikket az előbb :
A lényeg hogy éves szinten 100 milliós buktában van a HTC és nem a Lenovo lenne a jó befektető számára.
A cikk író szerint az Asus lenne jó.
Illetve hogy a 4.4-re januárig kell várnunk ...Zola : nekem 77 GB van hasonló módon
-
migabi24
nagyúr
Kijelzővel kapcsolatba csak annyit, hogy nem keveset teszteltem a G2 vs One kijelzőt, munkatársamé a G2 tehát nem a médiába raktam mellé, mindenféle videóval és háttérrel próbálgattam, de csak annyi különbséget találtam, hogy fényerőbe és betekintési szögbe gyöngébb a G2 egyébként tök ugyanaz, ha te rosszabnak érzed a one-t akkor kifogtál egy beteges darabot, nekem ez a 2. One-om és az elsőnek rosszabb volt a kijelzője
-
Kiskopika
senior tag
válasz
NandorHUN #17060 üzenetére
A baj szerintem ott kezdodik, hogy egy ekte kamera hibanal, 2 esettbol egyszer sem nyulnak a kamerahoz. Majd mikor leellenorzik mit is szereltek, mert gondolom van ilyen is, akkor nem bukik ki a hiba! Szamomra ez erthetetlen ahol mernok emberek, vagy legalabbis minimalis szakmaivegzetseggel ulo emberek dolgoznak. Es az hogy meg nekem kell rajzolgatni meg levelezni ez szerintem felhaborito.
Megtudnad adni a kozvetlen mail cimet ahova irtal? Ha esetleg a harmadik esett se lett volna eleg nekik, rajzolok en is valamit -
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #16993 üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok a szervizükkel, igaz irtam nekik egy angol levelet, kis színes ábrákkal, meg rajzocskállal, hogy mi a gond (nem akartam semmiképpen még 5x visszaküldeni) amit mellékeltem a telefonnal.
Gyakorlatilag mindent amit lehetett kicseréltek rajta (összesen 9 dolgot cseréltek a készülékben pl, LCD, aksi, kamera stb..).
Visszakaptam, jobb mint ujkorában, a kamera még Auto ISO-ban sem vörösödik el, pedig azt hittem ez természetes. -
light0416
tag
Ha GSM boltos ONE-t veszek, amin 4.2.2 szoftver van, abban nyugodtan nyithatom a bootloadert ?
Gondolom ott nem nézik meg, vagy mégis?
-
-
zola-
őstag
Mar nagyon kiestem ebbol a HTC fele mahinalasbol. Jelenleg LG es samsung van a memoarban.
A G2 kijelzoje mind szinben, mind elessegben felulmulja SZERINTEM a one-t. Meg 1het utan is mikor elohuztam a telot es raneztem a kijelzore az a" hubazzeg" erzes fogott el. Jelenleg hasonlot erzek de csak a hazzal kapcsolatban. Ha a kettobol lehetne egyet csinalni....
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #17041 üzenetére
Jajj imádom ezt a telefont. Van egy olyan érzésem, hogy pár évig nem jön még egy ilyen. Hiába dobnak be majd minden csúcs vasat, nem fog így össze állni.
-
dave182
senior tag
válasz
Nuada herceg #17044 üzenetére
A 001 az angol..nekem is az de én nem bírtam kivárni...feltettem magam
-
zola-
őstag
Milyen frissites jon amit irogattok?
-
-
_Flood_
aktív tag
válasz
logaritmus #17027 üzenetére
HTC_001 is Ready!
-
Derrewyn
senior tag
-
Loboda
senior tag
Felteszed a GSam Battery-t, és az megmutatja!
-
Lajki
tag
Lenne egy eléggé hülye kérdésem
. Hol tudom megnézni a kijelző használatot ? Rámentem , hogy ki/be és azon belül ?
(Mármint azt hogy hány órát ment a kijelző ) -
Kiskopika
senior tag
válasz
Derrewyn #17026 üzenetére
ha szoftveres, ha nem. Nekem minden hogy szar. És rom frissítés után se javult a dolog. De még ha szoftveres is, ennyi pénzért egyiket se tudom sajnos elfogadni. Akkor azt kell mondjam, hogy a ONE mellé fogás és kérem az árát. De mivel láthatóan nem minden készülék csinálja ezt így, kérek én is egy tökéleteset a pénzemért végre.
-
logaritmus
tag
Végre megjött ide is a frissítés!
Cid: HTC_203 -
Derrewyn
senior tag
válasz
Zirowe #17016 üzenetére
Én azt tapasztalom, hogy asztalra lerakva az én One-om fekete képet készít, de amint oldalról, lapos szögben már kap némi fényt, akkor lilul és kockásodik/hálósodik
Az persze nem kizárt, hogy esetleg a kameramodulok között van némi eltérés, és lehet én következtetek rosszul, de szerintem ez alapján szoftveres a hiba, mert nem valós körülmények között elő tudom hozni egy egyébként panaszmentes készüléken is.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Derrewyn #17012 üzenetére
Ez most komoly? Én akárhány digitális kamerát láttam eddig az letakart kameránál nem mutatott lilla, és fehér ködös képet, csak pusztán fekete semmit. De lehet akkor ez a 2013 as modellekbe elfogadott már
De itt egy másik pl, miről beszélek, félre értés ne legyen a fény totál hátulról kapja nem az zavarba egyszerűen kevés fénynél ilyen
És csupán azért van asztalra lerakva kamerával mert egyszerűbb a kivilágított irodába, mint az asztal alatt bujkálva fényképezgetni.
Nekem már két hónapja ilyen, mióta megvettem. Csak még a szerviz se tudja javítani ami egy vicc számomra.
-
zola-
őstag
Tudnatok adni egy linket ahol le van irva magyarul a bootloader nyitas, romolas stb....
-
djapor96
senior tag
A kernelcsere óta a korábbi 20-25%-ról 3,3% ra csökkent a kernel fogyasztása!
Így sokkal barátibb.... reggel 7 óta 25%-ot fogyasztott.... ebben van 45 perc beszélgetés és 40 perc képernyő is....
-
mumk1
addikt
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Kiskopika #16993 üzenetére
Jól látom, hogy asztalra letett kameránál kifogásolod, hogy nem látszik semmi a képen?
Már nem azért de ezt nem nevezném hibának, mert nem valós körülményeket tükröz. Ennyi erővel szar az összes autó, ami nem indul behúzott kézifékkel...
Ilyen képet gyakorlatilag az összes One (és szvsz más telefonok, de akár fényképezőgépek) esetében is lehet készíteni, belekényszeríted egy olyan helyzetbe, amikor annyira kevés fényt kap a szenzor, hogy érdemi képet nem is tudna már készíteni... -
Gulyopapa
addikt
Nekem 2 éve van WP és már hányok tőle.
Na azzal aztán tényleg semmit nem tudsz csinálni. Zárt rendszer, csempék a főoldalon és annyi ...
A Nokia 1020 meg ... khmm ... a One-hoz képest egy kőbunkó ...
Fotózni fényképezőgéppel jobb, mivel ezek a "csúcs" telók sem érik el még a compaktok képminőségét sem.
Kicsi az érzékelő, zajos, széteső a kép. Telefonon persze jól mutat. De ott a One is jó.
Nem is értem miért nem jó/elég valakinek egy valóban top telefon másfél 2 évigAvicularia
Értem. De mivel botrányos a szerviz hozzáállása és mivel van pro fotós cuccom, ezért kihagyom ezt a lépést. Ezt a telefont úgyis az egyik fiam fogja kapni, másfél 2 év múlva -
Avicularia
veterán
válasz
Gulyopapa #17004 üzenetére
Nem azt mondom, hogy kellene, csak azt, hogy nekem ezt csinálták és csak utána javult meg. Lehet neked elég lenne a kameracsere, ki tudja
Sokat nem fényképezek, de rohadtul idegesített, hogy voltam otthon 2 hétig és a fényképezőgépemet elfelejtettem bepakolni a kocsiba és a One-al egy normélis képet nem tudtam csinálni míg Magyarországon voltam -
mumk1
addikt
Na, csak nem??
Kis változatosság már rám is rám férne, de nem nagyon találok méltó utódot a ONE-nak.
Pont az előbb nézegettem egy NOKIA 1020-at, lehet meglesek már egy WP-s telót, ha más nem is a kamerája biztos nem okoz majd csalódást.
A T-nél most nagyon baráti áron hozzájutnék. -
Xaels
félisten
Mit gondoltok, most egy szép állapotú telenoros példány mennyit érhet?
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Avicularia #16997 üzenetére
Király!
Akkor alaplapot kellene benne cseréltetni.
Na azt kihagyom
Ez ilyen marad ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest