- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Levente17 #25110 üzenetére
Megerkezett! Hat ne mis tudom mit mondjak, iszonyu jo, pedig meg csak ismerkedünk
Amin fennakadt a szemem, hogy par masodperc alatt bebootol. ehhez nem vagyok szokva. A kamera nekem telefonra eleg, fenykepezni fenykepezövel kell. A kijelzöt nem kell ugye emliteni. Az egesz keszülekröl erzödik hogy nagyon egyben van, szepen megmunkalt darab. Amint femaszott a WiFire kapott is egy update-et.
Most epp töltögeti a google az appjaimat restore-nak hala. Estefele kicsit jobban ranezek melo utan.
Eddig nagyon tetszik a dolog!
-
-
hurrikan
addikt
válasz
Levente17 #24480 üzenetére
És azt is megnézted mi szívja le? Mert valami biztosan. (vagy tényleg rossz az akksi)
Nekem jelenleg 31órája megy töltés óta, kijelző 3óra 19percnél jár és így van 19%-on.
Fényerő automatán, GPS, WIfi, 3G folyamatosan bekapcsolva. Auto szinkron is, Blinkfeed, Facebook, Twitter és időjárás frissítések is óránkéntira állítva. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Levente17 #19597 üzenetére
milyen tokot keresel?
tegnap vettem a debreceni media markt-ban (lehet a nyiregyhaziban is van) 990 forintert egy szuper ultra vekony (kb. fel mm vastag) fust "szinu", de azert kisse atlatszo merev tokot.
finoman erdesebb a felulete igy a csuszveszely is kisebb!
ennyiert meg az ebay-en sem biztos, hogy veszel postaval egyutt ilyen minoseget.
szoval csak ajanlani tudom. -
zack
nagyúr
válasz
Levente17 #14907 üzenetére
Korai ezt még kijelentenem. Pár órája nyomkodom. Nekem egyelőre megérte, mert +20k toltam a One-ra.
Igazából jó pár dolgot át kell még néznem, de ha a legújabb Wolfson DAC-ból, a jobb fényképezőből, a nagyobb és szebb kijelzőből indulunk ki, már csak ezekért megérheti.Persze ezeket még tesztelnem kell, de ha lesz bármi fejlemény, illetve negatívum, jelezni fogom itt is.
-
g0n21
senior tag
-
capulet75
addikt
válasz
Levente17 #14684 üzenetére
Kb két hónapja hordom tok nélkül, főleg zsebben. Azon túl h lekopott a bííc felirat, semmi baja. Pedig nem irodában dolgozom. Azért meg hogy pár forinttal többet kapjak érte majd eladáskor, nem fogom egy tokból előbányászni minden alkalommal, és hát a megjelenése az páratlan. Ezt sem fogom lebutítani.
-
g0n21
senior tag
válasz
Levente17 #10185 üzenetére
kattints a gsam képen is látható legalsó alkalmazásokra, azon belül pedig van fent egy legördülő, ott az ébrentartás idejére. tübb, mint két és fél órát ébren tartotta valami a telefonod, egy alkalmazás beragadt, valszeg az szívja az akksit, ez tényleg kevés, amit a tiéd bír a kép alapján.
Nekem újabban a whatsapp csinálja ezt, de figyelek -
Szpisti
addikt
válasz
Levente17 #9772 üzenetére
Nekem mégba HOX-al volt pont ilyen megmagyarázhatatlan gondom az itthoni wifivel... (a TP-LINK legkomolyabb routere) Semmilyen beállítás nem segített. A vége az lett, hogy a router gyári firmware-élt lecseréltem egy Vargalex-re (openwrt) és minden rendbe jött...
Az android valamiért háklis egyes routerekre... -
NandorHUN
addikt
válasz
Levente17 #9770 üzenetére
Szerintem tedd újra a rendszert ilyet nekem is csinált a telo, pont ezért töröltem a Viper Romot (1.2.1) aztán annyiban is hagytam újratettem a ARHD-t.
Más:
Hogy lehet kikapcsolni azt, hogy headset duplakattintáskor ne telefonáljon a készülék? (PowerAMP-ben elvileg dalválátsra lenne jó, de mindig fel hívja a legutobbi számot,,,már több romot kipróbáltam de ezt mindegyikben csinálja).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest