Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Valkűr addikt Van egy olyan program aminek az a neve, h Stereo Test...Ezzel kipróbáltam a hangszórók tezstjét, ez ugyan azt a hangot tudja kitolni a bal, vagy jobb hangszóróra... Ezzel tesztelve, nem hangerőbeli difit hallok.. Olyan mint ha az egyik hangszóró tolná a mély, a másik a közép magas frekvenciákat... A felső hangszóró szól mélyebben nálam, az alsó meg tolja a közepeket... AZ sem tartom kizártnak, h ez szándékos, bár az lenne normális, ha egyforma frekin sugározna mindkettő, mert ez igy nemigazán sztereó, csak egy plusz rásegítésként funkciónál, mivel sztereóban másként szól akkor a 2 hangszóró..Bár nem tudom lehet e sztereóról beszélni 2 ennyire egymáshoz közel lévő hangszórónál.. Szerintem nem. Szóval én úgy gondolom ez szándékos, főleg ha mindenkinél hasonló a jelenség. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest