- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
[link] banyek de durva ez a tok
-
turika86
aktív tag
-
-
adodaniel
őstag
válasz
pingwin011 #16781 üzenetére
Beállítások/Biztonság/Lezárási képernyő átlépése ébresztéskor
-
turika86
aktív tag
Sziasztok! Valaki alakította már át a htc one-t google edition-re ilyen módszerrel?!
http://htc-one.wonderhowto.com/how-to/convert-any-htc-one-into-stock-google-play-edition-with-bootloader-recovery-ota-updates-0148068/
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Gulyopapa
addikt
Most nálam az időjárási adatok nem elérhetőek, pedig van wifi és a gps is működik ...
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Nem One-al kapcsolatos, de gondolom sok tulaj van itt, akinek volt előtte Sensation XE-je!
A probléma az lenne, hogy anyukám megkért adjam el a telefonját.
Csináltam neki egy gyári vissza állítást, viszont ez után eltűnt belőle a magyar nyelv.
Csak angol van, meg kínai...Eddig magyar volt, rendesen...!
Ötlet valakinek?
-
szabi510
tag
A 4.3al lehet léptetni dupla klikkek a fejhallgatón/headseten. Kipróbálnátok, hogy nemcsak az én rencerem zuhant-e meg? Jetaudiot használok.
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
A 4.3as frissítéssel nem lehet változtatni a lezárási képernyőn. Nekem az konkrétan ki is volt kapcsolva, gomb megnyomásával egyből a főoldal jött be. Meg lehet ezt valahogy oldani most is? Köszönöm!
-
NandorHUN
addikt
válasz
TheProb #16771 üzenetére
Értem, de a "get rates" ben sem számolta ki a rendszer, hogy mennyi lenne a szállítás, illetve mikor meg akartam venni felszólított, hogy változtassam meg a címemet. Utána meg kaptam egy emailt, hogy 10 dollár a szállítás..és egy "pay now" linket.....na mind1, majd hétfőn megpróbálom megrendelni 10 $ szállítást még túl lehet élni.
-
TheProb
veterán
válasz
Derrewyn #16776 üzenetére
Csak azért gondoltam, mert elég húzós ára van 1 külön iylen kamerának. Feltételeztem ha van egyáltalán ilyen akkor olcsóbb így mint 1 külön kamera. Persze megfelelő védelemmel, nem akarom én se korrekt biztosítás nélkül szétverni a telefont..
Tudom, hogy vannak olcsón is kamerán ebayen de az nemtom milyen minőségű
-
Gabdeszka
csendes tag
válasz
enginev3.0 #16774 üzenetére
Mert most eléggé jó áron hozzá tudok jutni a one-hoz+ sokkal minőségibb benyomást kelt.
-
Gabdeszka
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok android berkekben, egy i4-ről tervezek váltani.
Na mármost tegnap mutatták be a kitkatet, ami dizájnra és funkcionalitásában nagyon tetszik, és a leendő telefonra ezt raknám fel( a sense felület annyira nem jön be)
Olvasgattam itt mindenféle s-offról és unlockról, gondolom ezek( vagy valamelyik) szükséges ahhoz, hogy a kívánt szoftvert fel tudjam rakni. Kérdésem az lenne, hogy ez garancia vesztéssel jár-e, mennyire bonyolult és hogy nagyjából mikorra várható a stock 4.4 megjelenés a one-ra.Válaszokat előre is köszönöm.
-
TheProb
veterán
válasz
Badboys #16677 üzenetére
Nekem magával a szervízeléssel nem volt gondom, amit leírtam azt mindent megcsináltak. Ez illesztési hibákat, hangerőgomb kopást jelentett, valamint, hogy nem hallottak rendesen telefonálás közben. Ami számomra negatívum volt, hogy 3hétig nélkülöznöm kellett a telefont. Telenoron keresztül adtam le.
u.i.: Senkit se tud olyan megoldást amivel bukóra lehetne applikálni a telefont, hogy felvegyen közben? Tartóra és valami erősebb tokra gondolok.
-
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #16759 üzenetére
"Magyar nyelvet nem ajánl fel, de benne van. Elő lehet csalogatni, csak kell hozzá egy jó program, pl. Rom Toolbox.
Itt>Apk Manager>várj, amíg betölti az appokat, menj le az aljára, ahol piros alapon a system appok vannak>kertesd meg a customization settings providert, nyomj egyet rá>Advanced fül (jobbra )>GHyorsítótár kiürítése+Clear Data.
Utána a Beáll.>Nyelvek és billentyűzet menüben>Rendszer nyelvett figyel a magyar is." -
HUTCHDB
nagyúr
az miért van, hogy az android revolution-ban nincs magyar nyelv, holott elvileg multilang?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #16756 üzenetére
Nekem ez a tok nagyon tetszik ára sem sok a minősége alapján. Mivel sokszor pl. futás közben is szoktam zenéthallgatni telefonról ezért sajnos nálam a belebujtatós tokok játszanak, tehát, hogy ugy is tudjak zenét váltani stb.. hogy elő kelljen venni a tokból. Viszont a legtöbb ilyen szilikon, műanyag, fém tok nem jó, mert vagy gyenge a minősége, vagy gyengül tőle az antenna. A poetic a. egy nagyon jó tok és már rég óta szeretném megvenni, csak nehéz beszerezni, ezért kérdeztem, hogy vajon mennyi lehet a szállítása innen .
Speedshopba szerdán érkeznek űj Htc1 tokok, azokat még meglesem ha nincs olyan ami tetszene és nem olyan sok a szállítás innen akkor valoszeg ezt veszem. -
g0n21
senior tag
válasz
hurrikan #16729 üzenetére
Nincs alapból mms apn az enyémben.
Csak a telekooomos, mint internet.telekom.huViszont gsam szerint a msim_hsic_host fogyasztott sokat, mint kernel wakelock, elég sok ébrentartással, ami azért volt mert a háromgé modem nem tudott elaludni semmikor sem.
Nekem.még semmi nem oldotta meg sajnos. Azt olvastam hogy wifi hálózatot használjak... Tény, akkor kevesebb ez a mért érték, de van 7gb netem havonta, ugyan miért wifizzek?
-
Gulyopapa
addikt
De miért kell amerikából rendelni mikor magyarországon is van dögivel tok ...
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek innen mennyi lehet a postaköltség? Sajnos nem írja sehol...
[link] -
Badboys
őstag
Egy kis reklám. Nem a Tchibo és nem a kesztyű.
http://www.tchibo.hu/koetoett-keszty-p400046357.html
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #16752 üzenetére
Lesz ujj messenger .Már kint is van. De még nem azt telepiti.Nem mintha használnám, egyiket sem.
-
Nuada herceg
őstag
1 kis off:
Fészbúúúúk.
Eddig sem tetszett, hogy az appon belül, ha rámentem az üzenetekre, mindig felkínálta, hogy akarom e installálni a messengert... Mondom miért nem elég egyszer rányomnom, miért kell mindig megkérdeznie...
Viszont ma meg már nem is tudom elolvasni az üzeneteimet, csak ha telepítem azt a fost.Azért ez mi ez már?
Nem tetszik, hogy rám akarják kényszeríteni, ez pofátlanság.
Akkor majd bejelentkezek böngészőn keresztül. -
Nuada herceg
őstag
Ja, nem szeretném.
Nekem tökéletes a sense, teljes mértékben meg vagy vele elégedve.A "nem értek én ehhez"-t, arra írtam, hogy....
Először írtam vagy egy fél oldalnyi hozzászólást, okoskodtam össze meg vissza,
de aztán átjavítottam a kommentemet míg lehetett arra...
Mondom jobb a békesség. -
csacsi67
addikt
válasz
pepetech #16741 üzenetére
Csináld meg már az s-off is ha kinyitottad.ma én majd nem egy napig szivtam egy rossz vissza zárás miatt nem engedte unlockolni a bin koddal.Ha nincs s-off cumi.Igy vissza tudtam rakni egy 144 hboot gyári ruut.Azt is ugy ment vissza ,hogy elösször az 1.44 hboot fel kellett tenni utánna ment fel régi gyári ruu.Összesen az elsö meg egy utánna következö gyári ruu van.Ujbóll egy darab nincs a neten.
-
NandorHUN
addikt
Arra van valami mód, hogy növeljem a hangerőt? Régebben costum romban tudtam softwaresen emelni 69 ről 80 fölé, de gyári romban nincs valami megoldás? Vagy program?
-
Xaels
félisten
Valamennyit számít, de itt nincs olyan komoly mechanika mint egy Lumia920-ban. Itt csak kéttengelyes megoldás van ami az apróbb elmozdulásokat tűrhetően kezeli, de a tapasztalatom az, hogy nem árt ha stabil pózt vesz fel az ember vagy megtámaszkodik. Szvsz még mindig könnyen bemozdul éjszakai módban vagy ISO100-nál.
[link] csak egy kép.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
A rendszer enged frissiteni 4.3 és S 5.5 re , ez megváltoztatja a HBOOT-ot, ? (1.54 ről)
Ha frissitek lehet hogy csak sokkal később jön nem garanciavesztes S-off a telefonra? -
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #16735 üzenetére
ha szereted a nextlauncher-t akkor letöltöd play-ről és hajrá!
-
capulet75
addikt
Használom a wifi hotspotot a telefonon, viszont ha telefonálok közben, kiírja hogy az adathasználat nem elérhető, ergó nem megy a net.Ötlet?
-
Xaels
félisten
válasz
Riverdancer #16730 üzenetére
Az igazán csak videónál jelent látható különbséget.
(#16729) hurrikan: arra az üzem idő sokkal jobbra azért kíváncsi lennék, mert a GSMArena-n elég gyenge volt ilyen téren a Z1.
-
Riverdancer
csendes tag
És az mennyire számít, hogy a htc-ben van optikai képstabilizátor, a Sony-ban meg nincs?
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16700 üzenetére
És teljes a siker
Megcsináltam a hsz-eimben írt hotfixeket. És most már nem merül
7óra alvás alatt mindössze 1%-ot merült a telóaz eddigi 3%/óra-val szemben. Nem kis különbség.
Jelenleg 12óra üzemidővel, 2.5óra kijelző használatnál járok és 61%-on van a cuccKirály.
mumk1 (16704)
Hát ha Nem is a Nexus5, de mondjuk jött volna egy Nexus lite. Vgay Nexus5 CRiverdancer:
Nagyon jó teló a Z1, iszonyt gyors, nagyon stabil. Épp most van itt hónapja már teszten. Marad is a 4.3 érkezéséig (november közepe)
Kamera is igencsak ott van a szeren. De csak akkor vedd meg ha a kijelzővel szemben nincsenek nagy, illetve még csak közepes igényeid sem.
Van előnye sok a One-al szemben, de ugyan annyi hátránya is. Mérlegelni kell neked mi a fontosabb.
Vízálló, üzemidő sokkal jobb, kamera sokkal jobb. Viszont audiós képességekben, hangzásban, kijelzőben meg sem közelíti a One-t. Valamint nagyon karcolódik, fóliát pedig nem tudsz cserélni, mert abba van beleégetve a Sony logó. Rendelni sem lehet külön fóliát. -
Riverdancer
csendes tag
Akkor szerintetek ezt vagy a Sony Xperia Z1-et érdemesebb most megvenni. A Sony azért drágább most és igazából jobban tetszik a htc dizájn.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Riverdancer #16725 üzenetére
Nem a doboz tartalma a legérdekesebb dolog GSM bolt esetében, valószínűleg mindent megkapsz (piros füldugós, egy gombos füles).
Sokkal fontosabb a garancia, az 1 év bolti és 1 év szoftveres az olyan, mintha nem is lenne. Csakis 2 év gyárival érdemes venni.A kamera meg olyan, amilyen. 4 MP, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Nem a minőségével van gond, hanem azzal, hogy ez a felbontás kevés a részletgazdagsághoz.
-
toeki
senior tag
válasz
Riverdancer #16725 üzenetére
- gyári htc füles
- minimális javulás de pár méteren túlra nem tud jó képet csinálni még mindig, makróban erős -
Riverdancer
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy egy ilyen telót szeretnék venni. Az lenne a kérdésem, hogy a GSM üzletekben vásárolt mobilokhoz mi jár a dobozban (milyen típusú füles stb.). Valamint az érdekelne, hogy a kamera minősége javult-e update-ekkel a teszt ideje óta.
Köszi!
-
HUTCHDB
nagyúr
srácok!
sógorom vett egy one-t, ami nyitott, így bármilyen romot rá lehet tenni.
szeretné, ha frissíteném neki a 4.2-es rendszert.pár hónapja nem követem a topic-ot, így pici help kellene nekem....
mi a legstabilabb 4.3 főzött rom? HD revolution jó?
vagy a venom?
külön kernel cserét ajánlatok esetleg?
a 4.3-as romot tehetem a 4.2-es rendszerre? (HBOOT ?) -
toeki
senior tag
válasz
Gulyopapa #16718 üzenetére
370 megát - vagy most épp mennyire szoritották le -
És akkor az a másfél giga rendszermemória már nem is elég semmire. Igy már teljesen érthető.Ám nem az volt a baja hogy a sense zabál, hanem hogy gyári rendszer alatt nem tudja élvezni a Next által nyújtott előnyöket. Pedig tudja.
Edenyke: szerintem elbeszélünk egymás mellett...
Olvastad az eredeti hozzászólást amire reagáltam, vagy csak röptében benyögtél valamit amit gondoltál? -
toeki
senior tag
válasz
Zirowe #16703 üzenetére
"Pl. a Sense felületre is lehet mondani, hogy így nagyon jó, de aki probálta a NExt Lounchert az tudja, hogy mekkora hiányosságai vannak."
továbbra sem értem mi akadályozza meg abban, hogy gyári állapotban feltegyen egy nextlaunchert és azt használja, minden jó tulajdonságával együtt
-
capulet75
addikt
válasz
enginev3.0 #16713 üzenetére
Erre kéne fókuszálni a HTC-nek, egy nagyon minőségi termékvonal 3-4 modellel.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nuada herceg #16692 üzenetére
4.3 alatt elég puritán lett ez a része. Nem mutat külön minden alkalmazást amit használtál hanem az android rendszer név alatt tartja számon. Ha más programot is használsz erre a célra, akkor látni lehet a különbséget. Pl. Gsam, Du battery, stb..
-
capulet75
addikt
válasz
migabi24 #16711 üzenetére
Kinek a pap,kinek a papné..
Én pl nagyon sokáig zenét/játéko/filmet egy G35-ön hallgattam. Máig állítom hogy az egyik legjobb játékra való fejes, és DolbyDigital meg minden. A basszus moziszerű benne és pont emiatt elképesztően túl van vezérelve. (aka beats) Kicsit szokni kell, de később már meghallod hogy mennyire "csal" az ilyen rendszer. Az persze más kérdés hogy egy One vagy akármilyen másik telefon hangszorói alkalmatlanok a zenehallgatásra, pedig az One még dobogós is, ha nem a legjobb ilyen téren.
-
capulet75
addikt
Akkor jól tettem hogy kikapcsoltam, tisztább így a zene. Egy Superlux HD681EVO-val használom, remek páros.
-
capulet75
addikt
PowerAmp-et használok a One-on. Az összes hangalapú fájlt (játékok hangjait is meg mindent) belerakja a médiatárba és a mappák közé. Ez rohadtúl idegesítő, hogy lehet ezt kiküszöbölni?
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16700 üzenetére
És még egy topik, szintén a One 4.3 frissítésének akku szívásával kapcsolatban.
A tanács itt is a ez elősző hsz-mebn említett két funkció kikapcsolása.
Viszont egy ó hírt is tartalmat a topik, hiszen hivatalos ember is válaszolt, illetve írt"A HTC már tud a problémáról és jelenleg is dolgozik a javításon, ami hamarosan érkezni fog. Addig is kérünk mindenkit a két funkció mellőzésre, valamint arra hogy törekedjünk a teljes lemerítés/teljes feltöltés töltési módszerre"
(nem szó szerinti fordítás)
A lényeg. A probléma széles körben van jelen. A javításon dolgoznak.
Addig is maradnak a "házi praktikák".Mégegy plusz tanács is olvasható a topikban:
"Akkukimélő módot kapcsold ki, kapcsold ki, majd be a telefont, töltsd 100%-ra majd merítsd le emennyire tudod, lehetőleg 50% alá, majd töltsd 100%-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged