Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
kllzslt
üzenetére
Egy ilyet találtam nagy hirtelen:
"My HTC One M8 will not charge or power up..."
Egyébként szoktad a gyári töltőn kívül esetleg mással is rendszeresen tölteni?
-
shifty!
senior tag
-
ferob
őstag
válasz
kllzslt
üzenetére
Látom, hogy mindkettőtöknek az a gondja, hogy csak Magyarországról érhető el az alkalmazás, ezért azt tudom javasolni, hogy a telefon WiFi beállításainál állítsatok be ideiglenesen egy magyar proxy-t, míg letöltitek, így megoldódik a problémátok.
Másik megoldás lehet még, ha számítógépről a böngésző hálózati beállításaiban állítotok be egy magyar proxy-t, így a Play Áruházba történő bejelentkezés után ugyanúgy telepíteni tudjátok az alkalmazást.
-
ferob
őstag
válasz
kllzslt
üzenetére
Ezt leginkább eddig csak olyan esetekben láttam, ha a mobilos díjcsomag képes volt LTE kapcsolatra, mert ebben az esetben, mikor 3G-re vált a kapcsolat vagy vissza, akkor hajlamos eltűnni, majd idővel újra megjelenni az ébresztő ikonja.
Más telefonokon is előfordult már ez, szóval valamilyen KitKat probléma lehet. -
Szakiii
addikt
válasz
kllzslt
üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni hogy samsung telókat minden "hülyeségért" gariztatják egy kis kopás a króm kereten és már cseréltetik az egész előlapot kijelzővel és meg is csinálják jóhogy több kerül így gariba vissza
+ még azt hozzá lehet tenni hogy sok embernek a törött kijelzőt is egyszeri méltányosságból gariba cserélték, ami azért nem gyenge..
Nekem mindkettővel volt tapasztalatom szerintem mindkettő korrekt de nekem one sérülékenyebb volt a kijelző legalábbis nagyon könnyen karcolódott viszont s4nél több hibalehetőség van ez is igaz, de szerencsére nekem még nem volt semmi 
-
enginev3.0
félisten
-
Nightfall75
tag
válasz
kllzslt
üzenetére
Empirikus tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, de a józan ész azt diktálja, hogy ha független készülékről van szó, akkor menni fog Mo-n az LTE, de természetesen ahhoz olyan előfizetés kell a T-mobilos sim-hez, ami ezt támogatja.
Bár csak feltételezem, de igen, valószínűleg a sim kártya által szolgáltatott hálózati infók határozzák ennek az opciónak a létét ill. nemlétét. De cáfoljon meg nyugodtan bárki hozzáértő, itt már nagyon csak a fantáziámra hagyatkoztam

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobilinternet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest