- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
kllzslt #37825 üzenetére
Egy ilyet találtam nagy hirtelen:
"My HTC One M8 will not charge or power up..."
Egyébként szoktad a gyári töltőn kívül esetleg mással is rendszeresen tölteni?
-
shifty!
senior tag
-
ferob
őstag
válasz
kllzslt #35131 üzenetére
Látom, hogy mindkettőtöknek az a gondja, hogy csak Magyarországról érhető el az alkalmazás, ezért azt tudom javasolni, hogy a telefon WiFi beállításainál állítsatok be ideiglenesen egy magyar proxy-t, míg letöltitek, így megoldódik a problémátok.
Másik megoldás lehet még, ha számítógépről a böngésző hálózati beállításaiban állítotok be egy magyar proxy-t, így a Play Áruházba történő bejelentkezés után ugyanúgy telepíteni tudjátok az alkalmazást.
-
ferob
őstag
válasz
kllzslt #32459 üzenetére
Ezt leginkább eddig csak olyan esetekben láttam, ha a mobilos díjcsomag képes volt LTE kapcsolatra, mert ebben az esetben, mikor 3G-re vált a kapcsolat vagy vissza, akkor hajlamos eltűnni, majd idővel újra megjelenni az ébresztő ikonja.
Más telefonokon is előfordult már ez, szóval valamilyen KitKat probléma lehet. -
Szakiii
addikt
válasz
kllzslt #15533 üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni hogy samsung telókat minden "hülyeségért" gariztatják egy kis kopás a króm kereten és már cseréltetik az egész előlapot kijelzővel és meg is csinálják jóhogy több kerül így gariba vissza
+ még azt hozzá lehet tenni hogy sok embernek a törött kijelzőt is egyszeri méltányosságból gariba cserélték, ami azért nem gyenge..
Nekem mindkettővel volt tapasztalatom szerintem mindkettő korrekt de nekem one sérülékenyebb volt a kijelző legalábbis nagyon könnyen karcolódott viszont s4nél több hibalehetőség van ez is igaz, de szerencsére nekem még nem volt semmi
-
enginev3.0
félisten
-
Nightfall75
tag
válasz
kllzslt #9637 üzenetére
Empirikus tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, de a józan ész azt diktálja, hogy ha független készülékről van szó, akkor menni fog Mo-n az LTE, de természetesen ahhoz olyan előfizetés kell a T-mobilos sim-hez, ami ezt támogatja.
Bár csak feltételezem, de igen, valószínűleg a sim kártya által szolgáltatott hálózati infók határozzák ennek az opciónak a létét ill. nemlétét. De cáfoljon meg nyugodtan bárki hozzáértő, itt már nagyon csak a fantáziámra hagyatkoztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest