Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok! Lejárt a garancia a telefonról, úgyhogy szívesen kipróbálnék én is egy custom romot. Kérdezném, hogy melyik a legjobb jelenlegi ROM? Illetve az a baj, hogy utoljára még az előző telefonomon csináltam ROMolást, ami egy Galaxy Ace volt. Ha esetleg lenne valahol valami összefoglaló, vagy szájbarágós útmutató azt megköszönném.
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok. Ismerőseim panaszkodnak, hogy nagyon halkan lehet hallani telefonálás közben engem. Lefuttattam a telefon mikrofon tesztjét és ott normálisan lehet hallani. Ötletek?
-
MaddeNNNN
őstag
Másnak is írt hálózati hibát a témák frissítésénél? WiFi-n vagyok, próbáltam mobil neten is, újraindítottam a telefont is és egyfolytában hálózati hibát ír..
-
MaddeNNNN
őstag
Nem tudom, minél többet nézem, annál szebb lesz ez is..
-
MaddeNNNN
őstag
Csak a GPE M7 fogja megkapni az 5.1-et. Mo Versi írta twitteren.
-
MaddeNNNN
őstag
Isten tartsa meg jó szokását!
-
MaddeNNNN
őstag
Tegnap engem sem ébresztett, a reggel 8 órai előadásra fél 10-kor keltem fel...
-
MaddeNNNN
őstag
Aki esetleg új háttérkép után nézne, mint én
Itt van egy pár
-
MaddeNNNN
őstag
Másnak is botrányosan lassú a letöltés? Nekem ilyen 20-30 óra között írja. Elhiszem, hogy le vannak terhelve a szerverek, nade ennyire?
-
MaddeNNNN
őstag
Twitteren szállingóznak az M8 t-mobile Lollipop update-es képek. Remélhetőleg M7 is lassacskán
-
MaddeNNNN
őstag
friss twitter:
Mo @moversi 1 hr1 hour ago
HTC One (M7) Unlocked and Dev owners! Enjoy the Lollipop update! OTA has been released. #HTCAdvantage -
MaddeNNNN
őstag
Elvileg holnap jár le a htc 90 napos ígérete, engem személy szerint egyáltalán nem zavar hogy késnek, ha utána kiadnak egy hibátlan Lollipopot.
source:[link] -
MaddeNNNN
őstag
Délután mentem kispályára focizni, füles a fülben, már raktam volna el a telefont és kicsúszott a kezemből, derékmagasságból metlakira képernyővel lefelé természetesen. Ütő megállt bennem, hál' Istennek semmi baja nem lett, az egyik csücskén lett még 1 kisebb benyomódás. Metlaki nem tört be
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
darál0w #33085 üzenetére
ha az a hivatalos szervíz sufni gsm-et takar akkor én semmiképpen nem bíznám rájuk, vagy aláíratnék velük egy papírt hogy ha a mostaninál rosszabb állapotban kapod vissza akkor nem leszel hajlandó átvenni
szerk: bár inkább maradnék a semmiképpen sem rájuk bízással, ha elrontják hiába van papír, hatalmas hercehurca lenne belőle
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
enginev3.0 #32414 üzenetére
most láttam én is, HTC kiírta facebookon
-
MaddeNNNN
őstag
-
MaddeNNNN
őstag
ma küldtek sms-t hogy kész a telefon, holnap megyek is be érte a postára mivel nem voltam otthon amikor hozták. Kíváncsi vagyok, szépen szerelték-e össze. Egyébként ez is hátránya ennek a postás küldözgetésnek, ha valami nem tetszik akkor utána vihetem vissza a boltba ahelyett hogy bent a boltban mondanám hogy én ezt nem veszem át, küldjék vissza. De természetesen remélem, hogy szépen dolgoztak a htc szervizesei.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
jozso1989 #31644 üzenetére
Greg-77
Lehet ez is olyan típus hiba mint a kamera lilulás. Leadtam én is ma, szegedi t-com szervizben. Teljesen korrekt volt, mondta a srác hogy bármi ami eszembe jut mondjam, ő leírja aztán vagy cserélik vagy nem. Csere telefonnak kaptam egy Huawei Y-300-at, hát nem fog nagyon a szívemhez nőni. 2 hetet mondtak, postán küldik majd ki. Remélem korrekt munkát végeznek és nem kell még egyszer visszaküldenem majd hanyag ragasztás, illesztés miatt.
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok, a tartozékokra (gondolok itt töltő, füles) 1 év garancia van, ugye? Azt helyben kötelesek cserélni, vagy bevizsgálják?
szerk.: T-s, bolti, 2 év hűség
-
MaddeNNNN
őstag
Nektek mostanában nem csinál olyat a telefon, hogy ha facebookon rákattintok egy külső linkre akkor megfagy a facebook is meg a gyári böngésző is és azt írja ki hogy az alkalmazás leállt, hibajelentés küldése vagy nem. Van hogy naponta többször csinálja, aztán pár napig megint nem.
-
MaddeNNNN
őstag
-
MaddeNNNN
őstag
Ha meghalt a gyári fülesem és a töltőm is és még benne vagyok a garanciában, akkor azt cserélik az üzletben? T-mobilos, decemberben jár le az 1 éves tartozék garancia. Fülesnek a bal fele halt meg, töltőnek pedig a feje, az adatkábel működik. Tudom, nem nagy tétel újat venni, de most nem szeretnék még erre is költeni...
-
MaddeNNNN
őstag
Tegnapi buli.... Úgy nézem küldhetem én is gariztatni. Remélem viszont, hogy a mikrofont nem cserélik ki
-
MaddeNNNN
őstag
-
MaddeNNNN
őstag
Elmegy az ember nyaralni és amire visszajön, már itt a frissítés, ezt már szeretem
Viszont nyaraláson 1 év után előjött a kamera lilulás, úgyhogy azt hiszem ősszel küldöm is szervízbe a telefont
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
Nuada herceg #30082 üzenetére
Én is a napokban néztem, fel is kaptam a fejem a One-ra
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
s3nsitivity #29429 üzenetére
Nagyon szépek a képek
Kár hogy az új kameraszoftverben elvettek pár effektet, amivel szebb színeket lehet varázsolni a képekre
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
trémobil #29421 üzenetére
Hát, nekem szorgalmi időszakban kibírt 1 napot átlagos használattal(zene,mobilnet,wifi,facebook napközbe meg előadásokon), de akármennyin is volt este mindig töltőre raktam. Szóval annyira nem vészes, én átlagosnak mondanám. A kamerát is inkább átlagosnak mondanám, viszont éjjel tényleg szép képeket készít.
-
MaddeNNNN
őstag
Közben lejárt a szerkesztés... Nem tudjátok, miért nem találom a HTC gyári 4x1-es időjárás óra widgetének fehér változatát? Délután beállítottam, most átraktam másik témát és csak fekete van.
-
MaddeNNNN
őstag
ONE E8 videó, azért ebben a szürke színben nagyon igényesen néz ki az a műanyag
-
MaddeNNNN
őstag
Ma kezdtem az új nyári munkahelyemen, ebédidőben hívtak, aztán leraktam a telefont az asztalra. Bejön a főnök, megáll mellettem, nézegeti, kérdezi, hogy meg vagyok-e elégedve vele. Én nagy büszkén mondom hogy teljesen, erre zsebből előveszi az M8-at, na mondom jól van, legalább mindkettőnknek jó az ízlése
-
MaddeNNNN
őstag
A GPE-k már kapják a 4.4.4-et
-
MaddeNNNN
őstag
Nektek nem szokott mostanában olyat csinálni, hogy magától leveszi a csengőhang hangerejét? Utóbbi 1-2 hétben vettem észre, hogy alkalmanként kb. 1/3 hangerőn csörög, és nem tudom mitől van.
-
-
MaddeNNNN
őstag
Itt van pár kép az "L"-ről.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
enginev3.0 #28738 üzenetére
A-Jays One+
-
MaddeNNNN
őstag
Ha már szóba jött a mikrofon téma: 2013. szeptemberi az enyém, szóval elvileg ebben már nem a HDR mikinek kellene lennie, ennek ellenére szerintem szépen vesz fel
Saját videó, nem tudom hány dB de élőben elég hangos volt -
MaddeNNNN
őstag
Tegnap grilleztünk a baráti társasággal, és az egyik csaj egyfolytában nyomkodta az iPhone-ját. Aztán egyszer hívtak engem és a beszélgetés után leraktam az asztalra a telefont mert mentem segíteni, egyszer csak a csaj kérdezi hogy kié ez a telefon, mondom az enyém, megkérdezte hogy megnézheti-e, mondtam hogy persze. Nem akarok hazudni, vagy 25 percet nyomogatta meg nézegette, forgatta
Kipróbált rajta mindent, azt mondta hogy ő világ életében iPhone-t használt, de ez a telefon gyönyörű és gyors is és nagyon tetszik neki. Annyi problémája volt vele, hogy neki nagy volt. Mondtam, hogy létezik belőle mini verzió is
-
MaddeNNNN
őstag
Eddig azt hittem, hogy csak placebo hatás, hogy gyorsabb, simább a gép az új sense-el, de ahogy olvasom a kommenteket rá kell, hogy jöjjek, hogy tényleg csak a HTC tud normálisan szoftvert írni. Eddig olyan volt mint forró kés a vajban, most olyan, mint Darth Vader lézerkardja a vajban.
-
MaddeNNNN
őstag
-
MaddeNNNN
őstag
Hogy egy klasszikust idézzek:
Csoki: "ló*asz jön itt csikánó, nem csillag."
várhatunk mi erre
-
MaddeNNNN
őstag
Szerintem kompenzálás képpen a HTC belerakja a 032-es t-mobile-os frissítésbe a Tap 2 Wake-et, azért késik ennyit
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok!
Pár napig nem voltam fórum közelben. A 300 valahány hozzászólásra megörültem, hogy biztos itt a frissítés. Látom a többségnek meg is jött, öröm és boldogság. Rámentem én is, hogy keresse, de nem talál semmit, aztán láttam hogy nem vagyok egyedül. Lehet tudni, hogy mi van a 032-es t-mobile-osokkal? -
MaddeNNNN
őstag
válasz
jozso1989 #25752 üzenetére
Ráfázni semmi képpen sem fogsz, a sense kiváló, nem lehet egy lapon említeni a sony vagy a samsung felületével. A frissítéseket megkapja, rendszerint az elsők között, maga a telefon pedig gyönyörű. Az egyetlen gyenge pontja a kamera, ami már ki lett tárgyalva százszor, alkalmi fényképezésre nekem tökéletes, aki a National Geographicnak akar fényképezni vegyem rendes fényképezőgépet. A lilulás csak régebbieknél jött elő, azok szervizelve lettek. Ezzel a telefonnal nem tudsz mellé fogni.
-
MaddeNNNN
őstag
Google camera-t próbáltátok már? Nem rossz ez a blur-os dolog, de nekem a gyári jobban tetszik.
-
MaddeNNNN
őstag
Itt azt írják korábban jön a sense 6.
-
MaddeNNNN
őstag
A sense-es témához: van egy ismerősöm, iPhone összes telefonja megvolt neki, most is 5s van, múltkor beszélgettünk, szóba jött a telefon, kérdezte h mim van most, mondtam hogy egy One. Idézem: "nagyon korrekt telefon, és a sense is üt rajta". Aztán mondtam neki hogy már van belőle újabb is...annyit mondott rá hogy ha lenne telefon amire lecseréli az 5s-t az a One lenne.
-
MaddeNNNN
őstag
htc one osztotta meg fb-n ezt, május-júniusban jöhet a sense 6-os frissítés
-
MaddeNNNN
őstag
Hát, a kihangosítós bug még megvan, Chrome frissítve és a mai 205 megás frissítés is fent van.
-
MaddeNNNN
őstag
Tudom hogy ez csak placebo hatás, de én minden ilyen kis frissítésnél úgy érzem mintha teljesen új telefonom lenne, az az érzés kap el mint amikor megvettem és először kézbe vettem, leírhatatlan
A zene tényleg megint jó hangos, hangszórón és fülesen is.
-
MaddeNNNN
őstag
Hétvégén meghalt a telefonhoz kapott füles, pontosabban nem halt meg, csak a bal fele érezhetően halkabban szól, szombaton pedig dolgom volt pesten úgyhogy a vonat útra kölcsönkértem barátnőm S3 gyári fülesét. Előtte nem láttam még, fehér, igényes kinézet de hangzásilag nem vártam sokat tőle. Hát nagyot tévedtem. Én sokkal jobbnak éreztem mint a HTC gyári fülesét, és jobban is illett a fehér telefonhoz a fehér füles, szóval szerintem vissza se adom neki amíg nem találok magamnak új fülhallgatót.
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok
Be lehet valahogy állítani, hogy ha magántelefonszámról hívnak azt automatikusan blokkolja? 2 hete hívogat valaki folyamatosan magántelefonszámról, egyfolytában kinyomom meg nem veszem fel, egyszer kíváncsiságból felvettem, halkan mondta, hogy valami nem tudom kinek a nejét keresi, de a háttérben hangzavar volt, mondtam hogy nem én vagyok és leraktam. Azóta is hívogat és már rohadtul idegesítő.
-
MaddeNNNN
őstag
Wifi hiba előfordult már nálatok? Tegnap kezdte el csinálni, ha sokáig nem kapcsolódok wifire majd bekapcsolom, akkor kiadja kis ablakba hogy nem sikerült a kapcsolódás, újrakapcsolódjon vagy mégsem, de közben meg kapcsolódva van rá. Semmit nem állítottam rajta úgyhogy teljesen érthetetlen.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
Dexter-2000 #18709 üzenetére
Én t-nél vettem és Shanghai, szeptemberi gyártmány, bár nem hiszem hogy összefüggne.
-
MaddeNNNN
őstag
a sorkatonás hír kamu, tanulmányi eredmény alapján válogatni, ugyanmár
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok
Én olyan tokot keresek, amit nem állandóan tennék rá, csak alkalmanként. Ha pl. kimegyek haverokkal inni és kétes az éjszaka kimenetele, véletlen leejtem stb.
Szóval könnyen lehessen felrakni és leszedni, de azért védjen is.
Köszi előre is
-
MaddeNNNN
őstag
vicces belegondolni, hogy most a ONE-ban van annyi RAM, mint amekkora SD kártya volt az ACE-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest