Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
SimonYana #19413 üzenetére
Nekem simán elmegy egy napot, pedig netezek, telefonálok, napi 2-3 órát. Stb...
Ndavey: na az volna legnagyobb hiba. Honnan szedi bárki is, hogy kell vírusírtó? Ne tegyél fel, fekete programot. Ha belaggol, valami fogja a vasat, vag zabálja a memóriát. Nekem soha nem akadt átványosan, vagy lassult volna be. Pedig akad pár program rajta. Widgetek is vannak bőven kirakva.
-
djapor96
senior tag
válasz
SimonYana #17868 üzenetére
Nekem a Live with Walkmannal azt csinálta a garis Sony szervíz, hogy miután 3x vittem vissza, hogy a hívások megszakadnak, bevizsgáltatta egy "független bevizsgálóval".... megállapították, hogy nincs baja.... miután ezt kiadták, közölte a fogyasztóvédelem, hogy "nyugodajk bele", hogy jó a telefonom.... még ha meg is szakadnak a a hívások.......
-
Nightfall75
tag
válasz
SimonYana #15759 üzenetére
Ha itthon szolgáltatótól vagy a megbízható boltból vásárolsz, akkor az öszes európai nyelv választható lesz benne, a magyar is. Ha gsm boltból veszed, akkor viszont lutri.
Az autós töltőnél fontos, hogy legalább az 1A-t le tudja adni a telefon felé a töltő. Nagyon sok kínai és egyéb univerzális gyártmány van sokszor még megbízható boltokban is, amelyek csak max 500 mA-t képesek leadni, és ez már kevés a legtöbb telefonnak, amelyek ettől többet áramot esznek, ha egyidőben fut a naviszoftver (főleg egy régi optimalizálatlan igo), a gps, a képernyő fényerő maxon, és sokszor még a bekapcsolt mobilinternet sem kíméli.
De még ekkor sem biztos, mert ha a szélvédő alatt alapból felforrósodik nyáron a napsütésben (az alu ház miatt ennél a telefonnál ez fokozottan igaz), akkor a beépített védelem lekapcsolja a töltést, hogy megvédje a hardvert a túlmelegedéstől. Megoldás lehet ha van klíma és rá lehet valahogy irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest