- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
Amúgy a 4.4-gyel mi fog változni a sebességben.
Így is vajpuhán működik.
De tényleg. Miben lesz gyorsabb ... érdekelne -
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17890 üzenetére
Nem kell az a snapi800 tök fölösleges mert a 600 és a 800 is fél perc terhelés után 1100 Mhz-re visszaveszi az órajelet a melegedés miatt
-
Nuada herceg
őstag
Igen, a fogyasztóvédelem valóban értünk van.
Sokszor nem is kell semmit tenniük, csupán a nevüket megemlítenünk.Nem rég ki akartak velem fizettetni 1 régi "elmaradást" a T-Mobilnál.
Csekket kiküldtek, amiről tudtam, hogy rendezve van. Valami régebbi xperia
telefon törlesztőrészlete. De semmi ilyesmivel nem volt elmaradásom.Felhívtam az ügyfélszolgálatukat.
Úriember módjára beszéltem velük, de viszont nem hagytam magam.
Átirányítottak már vagy 3 ügyintézőhöz.
Mondtam nekik, hogy ahogy ez a beszélgetés is fel van véve, úgy az is, amikor
1,5 éve beszélgettünk erről 1 másik ügyintézővel, és konkrétan rákérdeztem, hogy akkor
ki van fizetve a telefon, nincs elmaradásom? És mondta az ügyintéző, hogy nincs!Mondom erre emlékszem, keressék elő ezt a hanganyagot, és megyünk tovább, akár a
fogyasztóvédelemhez is.
1 Szűk órát beszéltem ekkor velük, összesen a 3 ügyintézővel. És a végére kiderült, hogy
nekem van igazam, és a gépben, valami adminisztráció hiba van! .....Szóval meghurcoltak 1 órán keresztül, meg hülyének néztek. Ha most valaki nincs ennyire elszánt,
nem intézi a dolgokat, ráverik. Vagy csak simán kifizeti a számlát, mert elhiszi...Kicsit elkanyarodtam, de hasznos dolog az a fogyasztóvédelem, és kell is élni vele, mert
sokszor csak át akarják verni az embert. -
Kiskopika
senior tag
válasz
Black Mesa #17894 üzenetére
En is vegig jargam a szervizturat! Cseheknel volt ket honapig, 3szor kuldtem vissza mire jo lett! De kozbe kiokositottam magam, mindenkinek ajanlom fjgyelmebe a fogyvedelem oldalan a tajekoztatast! Ha a szerviz nem cserel a bolt ahol vetted koteles, ha kibujik ez alol, birosag, de a vegen te leszel a nyertes hisz feketen feheren le van irva mi a teendo hibas keszulek eseten. De reszletek az oldalon, bocsi most nem tudok linkelni
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Black Mesa #17892 üzenetére
Akkor te jól jártál.
Nekem azt mondta a T-be a szervizes, hogy ha visszahozom a telefont , akkor is csak szervizbe küldik még úgyis, hogy ha hónapokig odalesz a telefon...
Azért ezt én nem hiszem el, biztos egy bizonyos idő után kötelesek cserélni. -
Dexter-2000
őstag
válasz
Nuada herceg #17890 üzenetére
ha megoldják hogy az m8 akkora legyen mint a sima one csak a kijelzőt húzzák széjjelebb akkor lehet csúsztatok de többet már nem igazán tudok várni x(
-
Nuada herceg
őstag
Nekem a G2 is tetszik, de csak a szép 5,2 colos kijelző és a vékony káva miatt!
Kb. semmi más nem tetszik rajta.
De érdekes, mert itt a tesztben azt írták, hogy az összeszerelés "kiváló"!
De fórumokban mindenki azt írja, hogy kritikán aluli, ropog a hátlap.A Nexus 5 is nagyon tetszik. Ha nem lenne telefonom, most azon gondolkodnék.
És miután eleget gondolkodtam rajta, újra megvenném a One-t!Betyár ez a telefon, most ma délután is csak arra lettem figyelmes, hogy nem csinálok rajta
semmit, csak görgetem jobbra balra kezdőlapokat.
Néha a menüt meg fel le.De már vagy 8-10 perce...
Mindig elámulok ezen a szoftver gördülékenységen.Ha az M8-ban sznapi 800as lesz, meg 5 colos kijelző, tuti az lesz a kövi telefonom.
Nem is kell nekem, hogy mást változtassanak rajta. Ja de, a kamerát feltolhatnák 8 mp-re
ultra pixellel. De minden maradjon, a fémház, design. Picit nőhet a méret, vékonyodhat a káva.
Meg gorilla glass 3 rajta. Upsz, beleért a kezem a bilibe, megyek is aludni. -
Krisz0630
senior tag
válasz
Tejberizs76 #17887 üzenetére
Mi van a Nexus 4-el?
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Black Mesa #17885 üzenetére
És mi lett a One X-el végül, hogy 2 hónapig nem készült el?
-
SimonYana
addikt
válasz
Black Mesa #17885 üzenetére
Remélem sokáig , mert holnap veszem át az enyémet is!
-
Krisz0630
senior tag
Ma visszakaptam a készülékemet összesen 5 hét után (két szerviz között egy napig volt nálam a telefon).
Pont ma mentem be a T-be, hogy reklamáljak miért nincs még kész a telefon. Erre közli velem a szervizes, hogy már itt van. Kérdezem tőle: És mikor jött meg, mert sms-t nem küldtek? A válasza: Nem tudom...
A szervizlap szerint LCD kijelzőt és fülhallgatót cseréltek, pedig csak a készüléket és a töltőt adtam le...
Viszont azóta telefonáltam vele és nem recseg a hangszóró, illetve szépen illesztették most már vissza a kijelzőm.
Akkumulátort nem cseréltek a szervizlap szerint, kíváncsi leszek hogy bírja majd a telefon, mert az egyik fő ok az volt amiért leadtam a készüléket.
A HTC szerviz szolgáltatásával még mindig nem vagyok teljesen megelégedve.
-
SimonYana
addikt
Én LG-t nem vennék az biztos!
Van egy olyan érzésem , hogy soha többet nem látunk már ilyen minőségű telefont , mint az ONE!
Szépen mindenki majd a műanyag poharakból készíti továbbra is és becsomagolja az újrahasznosított papírokba!Természetesen eljátszák a hattyú halálát és hogy mennyire környezet tudatosak! Hát hogyne! A pénz nem is számít!
-
Badboys
őstag
válasz
Tejberizs76 #17870 üzenetére
Nekem is volt 2 azaz kettő 4X HD. Maga a telóval semmi gond csak a frissítések terén szopott az egész. Amit a G2 ről olvasok az maga a katasztrófa. rendesen sz.......rul csinálták meg.
-
Black Mesa
csendes tag
válasz
Tejberizs76 #17870 üzenetére
A samunál is gyengébb az anyaghasználat.
-
SimonYana
addikt
válasz
djapor96 #17871 üzenetére
Nekem egy 5 ezer forintos telefon (Sony) majdnem felrobbant töltés közben! Elvittem gariztatni és megállapította , hogy beázott , mert pára nyomok vannak! Esküszöm , hogy nem ázott be és párát sem kapott! Mondom azt nem csodálom , mikor majdnem felrobbant ! Természetesen kuka!
Én meg alá írtam 2 évet érte a szolgáltatónál! Na ekkor mondtam ha egy szaros alsó kategóriás telefont sem tud hozzám vágni , hogyan is merjek 100 ezreket adni egy SONY-ért!? Sehogy! Soha többet nem vettem Sonyt! Most is ajánlották a Z1-et! Köszönöm NEM!
-
djapor96
senior tag
válasz
SimonYana #17868 üzenetére
Nekem a Live with Walkmannal azt csinálta a garis Sony szervíz, hogy miután 3x vittem vissza, hogy a hívások megszakadnak, bevizsgáltatta egy "független bevizsgálóval".... megállapították, hogy nincs baja.... miután ezt kiadták, közölte a fogyasztóvédelem, hogy "nyugodajk bele", hogy jó a telefonom.... még ha meg is szakadnak a a hívások.......
-
Tejberizs76
tag
válasz
Black Mesa #17865 üzenetére
Persze. Havernak G2 van. Kamera ott is elég gyenge, de tetszik a teló. Nyomkodtam pár órán át. A One-t semmi nem überelte eddig nálam semmi minőségben, szoftver szinten.
Volt L9em, így elég jól meg ismertem az LG-t.
-
SimonYana
addikt
válasz
djapor96 #17867 üzenetére
Nem hiába kerül sokba az ami teljesen frankó!
Nekem a szakszervíz egy 2500Ft-os javítást elvégzett volna az Xperia Ray-n 42 ezerért! Mennyit is ér most az a telefon!? 20-at?Mert egyszerűen , ha nem garis készülékről van szó lehúznak , ugyanis csak garis javítást éri meg náluk csináltatni! Persze gariba elvégzi a forrasztás és nem cserél komplett panelt!
Ennyit a Sony-ról Újpesten! Lehúzos egy köcsög banda!Ja és 2000-ért mondja meg , azt is , hogy mennyiért fogja megcsinálni!
Ki van írva! Hiba megállapítás 2 rongy!2 hét alatt el is árulja!
Ezért jó ha 2 év hivatalos garid van!
-
djapor96
senior tag
válasz
Dexter-2000 #17862 üzenetére
a hivatalos márkaszerviz legalább nem keres kibúvókat.... lehet 3x vissza kell küldeni, hogy 1x jó legyen.... a bolt igari meg..... ha sokba kerül a javítás, akkor minden a te hibád.....
-
SimonYana
addikt
válasz
djapor96 #17864 üzenetére
Tejberizs76
Nem a HTC-vel van a baj , hanem a seftes Ázsiai szállítmányokkal , ami nincs nyilvántartva Európában , mivel azt nem erre a piacra szánták! Ezért csak Angol és Kínai nyelv van rajta a visszaállításnál!
MoreLocale2 programmal lehet rátenni az Eu összes nyelvét , de nekem a Frissítés után a HTC ONE X+ már csak rootolva ment ez a program! Nem tudom minősége milyen az Ázsiában gyártottnak , de mikor leejtettem a kocsiba a gumiszőnyegre azonnal micro karcos letta kijelző!
Szóval itt befejeztem az Ázsiai cuccokkal!djapor96!
Így igaz!Black Mesa!
G2 az mi? Valami műanyag pohár? -
Black Mesa
csendes tag
válasz
Tejberizs76 #17863 üzenetére
Tapiztál G2 ? Ha nem, gyorsan tedd meg.
-
Tejberizs76
tag
Hát ez nem jó hír. Sensationel szívtam én is anno az E-Care nevű kókler bandával, de szerencsére gariban volt. Ennyire vacak jelenleg a HTC gari érvényesítés Mo-n? Lehet akkor inkább G2 vagy Nexus 5.
-
SimonYana
addikt
válasz
Black Mesa #17859 üzenetére
Az hogy azzal mehetsz a szakszervízbe , ha gond lenne vele! Azt mondják vidd ahonnan vetted! Ja és 1 év gari max. Van aki bevállalja , de nekem egyszer volt ! Köszönöm , de többet nem lesz!
-
SimonYana
addikt
válasz
Dexter-2000 #17856 üzenetére
Egész EU tele fan a mókolt telefonokkal! Még Írből is járt nálam olyan ami mókolt volt!
A telefonos cégek egy része itthon is tolja a számla nélkül seftes garlevélel!
Sajnos csak szolgáltató és a MM , meg a szaküzlet ad neked frankót! Azt viszont szerintem 160 alatt nem úszod meg! Vagy veszel 100-ért és rettegsz , hogy minden rendben legyen vele! -
Xaels
félisten
válasz
Tejberizs76 #17852 üzenetére
Sehonnan?
100k körül a szolgáltatós használtak mennek...
-
zoka.
tag
Üdv mindenkinek!!
Pár kérdésem lenne a telóval kapcsolatban:
- a sérülésmentes szétszedésre van már valami megoldás? /hozzáteszem, elég jó a kézügyességem ilyen téren/
- gondolom OTG működik. A kijelző érintése nélkül rá lehet venni, hogy usb-s egérrel működjön a masina? csak azért kéne érintőpanel nélkül megoldani, mert az elment tönkre egy zuhanás után.Ha valaki szedte már szét kérem, ossza meg tapasztalatait!
Tulajdonképpen csak az üveg és digitizer cseréig kéne szétszedni és összerakni sérülésmentesen, ez legalább megoldható?Illetve milyen forrásokból lehet beszerezni az alkatrészeket?
Válaszokat előre is köszi!
-
SimonYana
addikt
válasz
Csak vigyázz nehogy valami Ázsiába kiadottat vegyél!
Szerintem sajnos csak a Média vagy a szolgáltató ad frankó telefont az viszont méreg drága , de 2 év garis legalább! Olcsón is , újat és és ne is valami .... szerintem csak a mesében van a nagymamánál! -
toeki
senior tag
válasz
a 100k körül és az újonnan nem igazán férnek össze egy mondatban
-
Tejberizs76
tag
Sziasztok! Hol tudnék 100k körül venni újonnan egy One-t? Erre már szívesen le cserélem a Sensationt. :-)
-
SimonYana
addikt
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17847 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, egyre jobban tetszik a fekete
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Gulyopapa #17844 üzenetére
Hát érdekes amúgy, mert én a feketével voltam úgy, hogy eszembe sem jutott!
Egyértelműen az ezüstöt akartam, mondom mi jó van a feketében.Most viszont egyre jobban tetszik a fekete...
Lehet azért, mert ezüstöm van, és mindig az kell az embernek,
ami nincs, vagy nem lehet.De a lényeg, hogy most már szépnek tartom a feketét is.
Szerkeszteni kell, mert kitöröltem jobbról a topicjaim közül
ezt a fórumot. :/ -
Dexter-2000
őstag
köszi a válaszokat, szerintem maradok akkor a feketénél.
vip-phone nál gondoltam megrendelni, ott lehet ré biztosítást kötni.
szerintem 1 évet kötök biztos ami biztos -
Badboys
őstag
válasz
Dexter-2000 #17842 üzenetére
Nekem fekete van május óta Nilkin tokban kijelzőn fólia elöl,hátul hibátlan,volt ezüst is,de az nem tettszett, Szerintem azt vedd amelyik tettszik.Legfeljebb elcseréled. Láttam már olyant aki csak szint cserélt.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nekem fekete van és hibátlan.
Az az érvem mellette hogy szép
Az ezüst eszembe sem jutott ... -
spawn21
veterán
válasz
Enyém kb 6-7 hónapos ,olyan mintha most venned meg.
Fekete . Szerintem mindre vigyázni kell -
Dexter-2000
őstag
szerintetek melyik színben vegyem meg a telefont?
feketében vagy ezüstben?
olyant hallottam hogy a feketére jobban kell vigyázni, de fene se tudja...
igazból gumitokom van hozzá meg itt van mellette a zagg fóliám is csak hát talán a legnehezebb résznél vagyok :/
tudnátok 1-2 jó érvel ajánlani egy színt?
(eddig volt 1 ezüstöm csak a fehér miatt aggódom hogy vagy könnyen koszolódik vagy besárgul de addig csak nem lesz nálam.)meg mikor azt vettem az nem csak illesztési de pixelhibás is volt... nem tudom amiket most lehet kapni remélhetően már jobban át vannak nézve...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #17840 üzenetére
Nem árulom el mert akkor osztozni kell a tévén :-) egyébként este ügyeletbe, ha nincs meló, jó lett volna
-
baani59
aktív tag
válasz
migabi24 #17835 üzenetére
Megoldható MHL to RCA adapterrel, de nem olcsó.
-
toeki
senior tag
válasz
daninet #17833 üzenetére
Amerre most halad a világ, a htc féle garivesztős bootloader nyitás is csodaszámba fog menni.
Én egyébként a bátrabbak közé tartozom, ha bármilyen garanciális problémám lenne engem nem tudnának lerázni egy "helyi" garanciaértelmezéssel. Tudom mit irtam alá, és mit fogadtam el a htcdev-es bootloadernyitással és abban bizony csak az ezzel(a nyitással) összefüggő gariprobléma a probléma, minden más azonnal javitandó.
A htc anyagi helyzetét látva én hamarabb mennék bele akár egy perbe is mint ők... -
migabi24
nagyúr
Meg lehet oldani, hogy egy sima képcsöves hagyományos tv-n rca van rajta, filmeket nézzek a telefonról, otthon dlna-val nyomom, de a munkahelyen jó volna filmeket nézni
-
csacsi67
addikt
válasz
daninet #17831 üzenetére
Elsö gond amit vegyél vigylembe csak az 1.44 Hboot verzánál lehet nyitni a bootloadeert gari vesztés nélkül.Az felettieknél már nem lehet Bootloader nyitása nélkül root sincs. Nem gyári rom meg felejtös .Tehát igy gondolkozz. De maga a gyári rendszerrel is egy kiválóan használható telefon.
-
daninet
veterán
Üdv!
Gondolkodom egy HTC One-on, viszont én ragaszkodom a CM10 és MIUI romokhoz, elsősorban úgy vásárolok telefont, hogy lehessen bütykölni
(igazából a sense felülettel volt gondom mindig is)
XDA-n láttam, hogy van rá MIUI, de nem nagyon megy itt a fórumban ez a téma, most visszaolvastam egy 10 oldalt legalább, szóval gyanús nekem, hogy instabilak vagy gyerekcipőben járnak, vagy egyéb meg nem oldott dolog van a háttérben.Első hozzászólásban sincs semmi érdemleges leírva ahogyan más telefonok topikjaiban szokott lenni. Valaki tudna erről egy pár soros körképet adni?
-
Bari81
tag
Ami nekem bejött a : Brando Tempered Glass és a SPIGEN átlátszó tok párosítás. így teljesen védett a telefon, a kinézete nem változik. Igényes és elegáns marad.
-
adodaniel
őstag
válasz
SeatLeon08 #17824 üzenetére
A logikádhoz annyit, hogy ha előveszem a telefont mert hívnak, akkor ugye lehajtom/áthajtom a flip részét (vagy bármi miatt, mert ugye az belátható, ha az ember előveszi a készüléket, akkor használni akarja, vagyis egyből lehajtja a flip részt). Ergo ha kijelzőre esik sem biztos, hogy lesz ami megvédje... Innentől semmivel nincs több létjogosultsága, mint a hátlapi tokoknak és még ronda is szvsz.
-
PiE137
senior tag
válasz
yodee_ #17822 üzenetére
Hát remélem...
Rendes dobozost vettem anno a T-nél, csak éppen a webshopból rendeltem.
Arra gyanakszom, hogy nem tett neki jót az állandó feltekergetés, és a vastag gumival összefogatás, bár akkor is nonszensznek tartom, hogy pár hónap után megszakadjon, mikor hurokba tekerem, nem töröm meg.
Rend mániás vagyok, nem szeretem, ha szana-széjjel kallódik a töltő a konnektor tájékán! -
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #17814 üzenetére
Igen megvan, tuti nem koptat le semmit, mivel belülről ilyen selymes, szivacsos anyag anyag borítja a tokot. A telefon pedig nagyon benne van, vagyis meg se mozdul benne, nagyon stabil. Fogásra is sokkal jobb, kevésbé csuszik ki az ember kezéből a telefon. A tok anyaga valahol az műanyag és az ebonit között van fogásra.
Legutobb vettem meg az utolsó feketét a speedshopból.
(#17824) SeatLeon08 Ez a tok annak ellenére hogy slim a kijelzőt is védi, mivel kicsit tullóg rajta előrefelé, így ha leesik a telo nem a kijelző ér földet, hanem a tok, amiből tuti nem csúszik ki a One.
Mellesleg én már párszor leejtettem, még mielött tokot vettem volna, de semmi baja nem lett szerencsére a telefonnak.ui.: Feketében nagyon jól néz ki, minőségi, de fehérben nem ajánlom, mert az szerintem nagyon ronda (fényes, műanyagos hatású).
-
SeatLeon08
tag
Szerintem sokan félreértik a dolgokat.
Én azért használok fliptokot, hogy védje a kijelzőt is. Az asztalon mi baja történne? Akkora károsodást nem tud összeszedni, mint aszfaltra, vagy kavics ágyra való érkezéskor.Gondoljatok bele, hogy mennyire védi, a telefont teljesen körülölelő tok és mit egy hátlap tok?
Pl: sétáltok az utcán, telefon a zsebben, hívást kaptok és kicsúszik a kezetekből.
Leesett a telefon. Tuti, hogy a védtelenebb felére fog esni, vagyis a kijelzőre. Kérdés, hogy volt-e ott valami réteg, ami tompította volna az ütközést.Zokni tok: amíg a tokban van, védve van szinte mindentől, de mihelyst kikerül onnan védtelenné válik (telefonálás közben a legmagasabban van a telefon, pont ekkor a legvédtelenebb)
Flip tok esetében ott van egy 2-3 mm-es bőr védőrész. Véd az ütéstől, repedéstől, karctól, töréstől.
Hátlap tok esetén nincs ott semmi. (ne gyertek azzal, hogy ott van egy 2mm-es perem), az aszfalt felülete sem egyenletes, rajta van kisebb kavics, kisebb kiugrások stb.Mondhatjátok azt, hogy én vigyázok a telóra, tuti nem fog megtörténni. Én is vigyázok, de bármikor megtörténhet az a véletlen elejtés. Egy új kijelző pedig nem kis összeg.
Új panel[link] -
djapor96
senior tag
válasz
spawn21 #17818 üzenetére
Bocs, de ezt én sem tudom megérteni. Van egy baromi szép telefonom, amit egy otromba gumibugyiba húzok, azért, hogy majd ha egyszer el akarom adni, akkor jó állapotú legyen.... ááááá...
Ez olyan mint az autóba az üléshuzat...... azért olyan kárpittal választottam az autót, mert az tetszett, nem azért, hogy valami fossal eltakarjam...
-
Valkűr
addikt
Hihetetlenek vagyktok...Mit kell olyanból vitát nyitni, hogy használ e vagy sem tokot az ember
. Én is használok, és szerintem a szép telefon még elegánsabb vele.... Az meg, hogy ki milyet használ egyéni ízlés kérdése, alapból nem vita téma.
-
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Gyári töltő s.rt be bárkinél
Először azt vettem észre, hogy PC-re kötve sokszor szét-össze kapcsol, este pedig kiírta a telefon, hogy lassan tud feltölteni ezzel, kössem eredeti HTC töltőre, de persze azon volt..És csak 99%-ig tudta felnyomni reggelre!
Valami kezdődő szakadás lehet benne?
Ilyenkor mi a garis procedúra? Beviszem a T-hez, és cserélni tudják külön a töltőt? -
válasz
Kiskopika #17809 üzenetére
Egyrészt a Google fióknál ki kell kapcsolni a Google fotók és a Picasa GLR plugin szinkronizálását, majd az Alkalmazásokban kilőni a GLR plugint, majd szintén itt a Galéria adatait törölni (ez nem a helyben és az egyéb meghajtókon tárolt képeket törli természetesen), és utána már nem jelenik meg a Picasa mappa az Albumok között.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Gulyopapa #17811 üzenetére
Inkább semmi, minthogy fityegjen előtte valami, amit mindig hátra kell hajtani. Nekem az olyan, mint a szandál zoknival.
A műanyag hátsó takaró pont elég, hogy le tugjam rakni a telefont bárhova a hátára.A Samsung 7.7-em is jól birja, másfél éves, bebújtatós tokja van, sosem volt rajta semmi.
Kijelzővédő fóliát sose tennék fel. Azt sosem használtam. A hajszál karc nem érdekel.
-
NandorHUN
addikt
válasz
becenevem #17674 üzenetére
Casemate Barely Black for HTC One legjobb slim tok HTC One-hoz szerintem én is ilyet használok, maximálisan elégedett vagyok vele, főleg mert ehhez a telohoz nehéz olyan tokot venni ami nem tűnik gagyinak , olcsónak a fém küldőhöz képest. Nekem elsődleges szempont volt a slim tok, mivel sportoláskor is szoktam használni....
Az általad linkelt se rossz, de hallottam róla rosszakat, hogy pl. karcolja a telót, illetve nekem nem jön be ez a szín se .... -
djapor96
senior tag
ááááá.....
Nem bírom állítani sehogy a szinkronizálásokat.... belemegyek a fiókokba, kiválasztom mondjuk afb-ot, le akarom tiltani a fb naptár szinkront, de nincsenek ott a pipák, hogy letiltsam... ha megnyomom azonnal szinkronizál, ha hosszan nyomom semmi, a menüben is csak mégsem vagy eltávolítás van.....
Ja, 4.3-as van fent... sense...
-
válasz
Kiskopika #17791 üzenetére
Ezzel én is így jártam. Merthogy "még mindig őrzöd annak a r*hadt k*rvának a képeit???!". Mondom, mi he? Jaa, jéé, nézd már, az új teló leszinkronizálta a pikazalbumaimat... izé, azt sem tudtam, hogy létezik még. De nőnek ilyeneket, hogy szinkron meg pikaza, érted... Szal javasolt az inkriminált képeket picasa-ról törölni, és akkor nincs gond.
-
Laca1212
őstag
Aki használ SwiftKey-t azoktól kérdezném, hogy náluk is pl. a még-meg esetén csak a meg-et ajánlja fel csúsztatásos bevitelnél? Több alap szónál is ezt csinálja nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Starlink
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged