- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Hogyan tudom a frissen telepített dialer ikonját a lezárt mijelzőre állítani , hogyha felhúzom azzal nyílik meg!
Valahogyan már egyszer sikerült valamit betenni és kitörölni , de nem jövök rá az Istenért! :-(
Előre is köszönöm! -
SimonYana
addikt
válasz
farena #19141 üzenetére
Én ezt rendeltem meg feketében és nagyon jó és szép is! Persze van fólia is a kijelzőn! Posta free és így 2000 Ft-ba került!
-
SimonYana
addikt
válasz
Avicularia #18834 üzenetére
Az más világ volt! Volt olyan is hogy KMK.
Büntették és nem jutalmazták a munkát kerülőket! -
SimonYana
addikt
g0n21!
Azt hiszem a Te károdból tanulva , ha nekem valami bajom lesz vele , akkor beteszem egy targonca alá és kifizetem a Vodának a 20 rongyot és biztosításra adnak egy újat!
Sajnos annyira jól össze van rakva , hogy nem lehet rendesen karc mentesen szétszedni és összerakni!
Nincs is ezzel semmi baj! Dobják ki és adjanak egy újat , ne gányolják szét , mert nekem ilyen gány állapotban biztos nem kellene! Szerintem nem is vagy köteles elfogadni és igencsak a csere megérett! -
SimonYana
addikt
válasz
spawn21 #18575 üzenetére
Én másikat alkalmazok és azzal sem!
Na nem mintha olyan fontos lenne az a pár ember akinek bent a képe , de akkor is!
Miért van ez a HTC-nél? -
SimonYana
addikt
Olyan kérdésem lenne , hogy lehet azzal valamit kezdeni , hogy a telefon könyvben lévő arcképek ne legyek kockásak , vagy rácsosak! Ezt már a HTC ONE X+ is csinálta a 4.3-as frissítés után , de mivel azt régen eladtam ezt meg most vettem , nem is foglalkoztam a dologgal!
Előre is köszi a választ! -
SimonYana
addikt
válasz
Nuada herceg #18261 üzenetére
Tehát akkor valaki (otthon unatkozott) úgy gondolta megtervezi! Mert a valósághoz semmi köze!
-
SimonYana
addikt
válasz
enginev3.0 #18186 üzenetére
Nálam nem működött az ONE X+ 4.3-as frissítése után! Csak rootal , vagy valami viri-varival. Ez az átka az Ásziába szánt készülékeknek , amit az összes GSM bolt árul.
-
SimonYana
addikt
válasz
enginev3.0 #18181 üzenetére
Én még most frissítettem a 4.3-ra és azonnal észrevehetően gyorsabban merül! Egy hete van meg és a 4.1.2 volt rajta talán , ha jól emlékszem és kibírta reggel 3-tól este 11-is simán az aku. Rádióztam , telefonáltam és zenét hallgattam. Most biztos vagyok benne , hogy fele annyit sem bír ki!
-
SimonYana
addikt
Rájöttem!
(Flash Alerts) -
SimonYana
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ma frissítettem mindent a telón. Sajnos azt vettem észre , hogy mikor hívnak egyet csörrent és utána csak rezgéssel jelzi a hívást!
Van erre valami mód megoldani , vagy mi a franc lett vele?
Előre is köszönöm! -
SimonYana
addikt
válasz
Black Mesa #17885 üzenetére
Remélem sokáig , mert holnap veszem át az enyémet is!
-
SimonYana
addikt
Én LG-t nem vennék az biztos!
Van egy olyan érzésem , hogy soha többet nem látunk már ilyen minőségű telefont , mint az ONE!
Szépen mindenki majd a műanyag poharakból készíti továbbra is és becsomagolja az újrahasznosított papírokba!Természetesen eljátszák a hattyú halálát és hogy mennyire környezet tudatosak! Hát hogyne! A pénz nem is számít!
-
SimonYana
addikt
válasz
djapor96 #17871 üzenetére
Nekem egy 5 ezer forintos telefon (Sony) majdnem felrobbant töltés közben! Elvittem gariztatni és megállapította , hogy beázott , mert pára nyomok vannak! Esküszöm , hogy nem ázott be és párát sem kapott! Mondom azt nem csodálom , mikor majdnem felrobbant ! Természetesen kuka!
Én meg alá írtam 2 évet érte a szolgáltatónál! Na ekkor mondtam ha egy szaros alsó kategóriás telefont sem tud hozzám vágni , hogyan is merjek 100 ezreket adni egy SONY-ért!? Sehogy! Soha többet nem vettem Sonyt! Most is ajánlották a Z1-et! Köszönöm NEM!
-
SimonYana
addikt
válasz
djapor96 #17867 üzenetére
Nem hiába kerül sokba az ami teljesen frankó!
Nekem a szakszervíz egy 2500Ft-os javítást elvégzett volna az Xperia Ray-n 42 ezerért! Mennyit is ér most az a telefon!? 20-at?Mert egyszerűen , ha nem garis készülékről van szó lehúznak , ugyanis csak garis javítást éri meg náluk csináltatni! Persze gariba elvégzi a forrasztás és nem cserél komplett panelt!
Ennyit a Sony-ról Újpesten! Lehúzos egy köcsög banda!Ja és 2000-ért mondja meg , azt is , hogy mennyiért fogja megcsinálni!
Ki van írva! Hiba megállapítás 2 rongy!2 hét alatt el is árulja!
Ezért jó ha 2 év hivatalos garid van!
-
SimonYana
addikt
válasz
djapor96 #17864 üzenetére
Tejberizs76
Nem a HTC-vel van a baj , hanem a seftes Ázsiai szállítmányokkal , ami nincs nyilvántartva Európában , mivel azt nem erre a piacra szánták! Ezért csak Angol és Kínai nyelv van rajta a visszaállításnál!
MoreLocale2 programmal lehet rátenni az Eu összes nyelvét , de nekem a Frissítés után a HTC ONE X+ már csak rootolva ment ez a program! Nem tudom minősége milyen az Ázsiában gyártottnak , de mikor leejtettem a kocsiba a gumiszőnyegre azonnal micro karcos letta kijelző!
Szóval itt befejeztem az Ázsiai cuccokkal!djapor96!
Így igaz!Black Mesa!
G2 az mi? Valami műanyag pohár? -
SimonYana
addikt
válasz
Black Mesa #17859 üzenetére
Az hogy azzal mehetsz a szakszervízbe , ha gond lenne vele! Azt mondják vidd ahonnan vetted! Ja és 1 év gari max. Van aki bevállalja , de nekem egyszer volt ! Köszönöm , de többet nem lesz!
-
SimonYana
addikt
válasz
Dexter-2000 #17856 üzenetére
Egész EU tele fan a mókolt telefonokkal! Még Írből is járt nálam olyan ami mókolt volt!
A telefonos cégek egy része itthon is tolja a számla nélkül seftes garlevélel!
Sajnos csak szolgáltató és a MM , meg a szaküzlet ad neked frankót! Azt viszont szerintem 160 alatt nem úszod meg! Vagy veszel 100-ért és rettegsz , hogy minden rendben legyen vele! -
SimonYana
addikt
válasz
Tejberizs76 #17852 üzenetére
Csak vigyázz nehogy valami Ázsiába kiadottat vegyél!
Szerintem sajnos csak a Média vagy a szolgáltató ad frankó telefont az viszont méreg drága , de 2 év garis legalább! Olcsón is , újat és és ne is valami .... szerintem csak a mesében van a nagymamánál! -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
Nightfall75 #15766 üzenetére
Loboda & zaibatsu !
Köszönöm szépen a hasznos infót!
Még nézelődöm , de nem sok választék van ha jót akar az ember és valljuk be mind sántít valahol!
Ez a leg nagyobb bajuk a csúcsnak! Nagy , minőségi kijelző és a 4 magos proci. Ezek alapból már ad okot a melegedésre és a nagy fogyasztásra. Majd még rá jön egy kis GPS vétel , meg egy kis zene és vége is az akunak pillanatok alatt , ha nem töltjük! -
SimonYana
addikt
válasz
csacsi67 #15758 üzenetére
Csak azért kérdezem , mert venni akarok a szolgáltatómtól egy ONE-t (legalábbis gondolkodom rajta)
Nos ez előtt az ONE X Plus volt , de hiába javítás stb , nem volt képes a kocsiról annyit tölteni , amennyit megevett a navigáció alatt! Másik problémám az volt , hogy GSM boltban vettem függetlenül ( valami kínai piacra gyártott volt)és meg is jött rá szépen a frissítés. Majd mikor egyszer vissza állítottam , onnantól kezdve nem tudtam magyarosítani , mert az eddig használt megoldás rootot kért. Nos ezt nem akartam és görcsölni sem a megoldáson. Eladtam , de ha ezzel is így szívok , akkor nem veszek HTC-t. Nem tudom vannak e még olyan problémái ami miatt meg kell gondoljam a vásárlást. Sajnos sok lehetőségem nincs. HTC , Samsung , Sony . A Galaxy 3 már nem jött be. 4-est nem ismerem. Sonym sosem volt. -
SimonYana
addikt
Látom mindenki csak dicséri ezt a gyönyörűséget!!
Jövőhónapban meg veszem én is és akkor eladom az ONE X Plus-t!
Én is Samsungos voltam! Első Androidos Galaxy S, majd S2 , S3. No az S3-ban akkorát csalódtam , hogy 2 hónap után eladtam! Nézegettem a videókat , teszteket az S4-ről és az ég világon nem láttam már benne semmi csábítót!Így lett az One X Plus. Nagyon szeretem , csak 2 dolog bosszant nagyon! Galaxyk-ra sosem vettem fóliát és iszonyatosan bírta éveken keresztül karcmentesen! No ezt nem mertem sajnos megkockáztatni , fólia nélkül! Sajnos a kijelző nem olyan strapabíró! Másik pedig , hogy a kedvelt navi programommal nagyon nagy a kínlódás sajnos! Nevet nem véletlen nem említek! Egyszer sikerült működésre bírni , de egy gyári visszaállítás után , már nem vagyok képes elindítani!
-
SimonYana
addikt
Jövőhónapban meg veszem én is és akkor eladom az ONE x+-t!
Én is Samsungos voltam! Első Androidos Galaxy S, majd S2 , S3. No az S3-ban akkorát csalódtam , hogy 2 hónap után eladtam! Nézegettem a videókat , teszteket az S4-ről és az ég világon nem láttam már benne semmi csábítót!
Így lett az One X Plus. Nagyon szeretem , csak 2 dolog bosszant nagyon! Galaxy-kra sosem vettem fóliát és iszonyatosan bírta éveken keresztül karcmentesen! No ezt nem mertem sajnos megkockáztatni , fólia nélkül! Sajnos a kijelző nem olyan strapabíró! Másik pedig , hogy a kedvelt navi programommal nagyon nagy a kínlódás sajnos! Nevet nem véletlen nem említek! Egyszer sikerült működésre bírni , de egy gyári visszaállítás után , már nem vagyok képes elindítani! -
SimonYana
addikt
Jövőhónapban meg veszem én is és akkor eladom az ONE x+-t!
Én is Samsungos voltam! Első Androidos Galaxy S, majd S2 , S3. No az S3-ban akkorát csalódtam , hogy 2 hónap után eladtam! Nézegettem a videókat , teszteket az S4-ről és az ég világon nem láttam már benne semmi csábítót!
Így lett az One X Plus. Nagyon szeretem , csak 2 dolog bosszant nagyon! Galaxy-kra sosem vettem fóliát és iszonyatosan bírta éveken keresztül karcmentesen! No ezt nem mertem sajnos megkockáztatni , fólia nélkül! Sajnos a kijelző nem olyan strapabíró! Másik pedig , hogy a kedvelt navi programommal nagyon nagy a kínlódás sajnos! Nevet nem véletlen nem említek! Egyszer sikerült működésre bírni , de egy gyári visszaállítás után , már nem vagyok képes elindítani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest