- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08 #37255 üzenetére
Megoldottam.
-
ferob
őstag
válasz
SeatLeon08 #37120 üzenetére
Egy ideje már nem működik a közösségi oldal módosításai miatt, így ez nem egy hiba, keress egy olyan alkalmazást, ami képes szinkronizálni a profilképeket a névjegyekkel.
Más:
Akinek szüksége lenne rá az innen le tudja tölteni a legfrissebb 7.19.401.51 verziójú aláírt RUU-t, ami S-ON készülékeken is alkalmazható a gyári visszaállítás vagy frissítés céljából. -
Mano66
senior tag
válasz
SeatLeon08 #36532 üzenetére
Az okát nem írta a PM-ben csak,hogy nem sikerül a port.Így nem várható tőle új rom.
-
Sheepczx
tag
válasz
SeatLeon08 #36500 üzenetére
az első képen kb semmi helyet nem nyersz, a másodikon a twrp az valószinüleg a rendszered backupját tartalmazza (ha kimented gépre akkor nem feltétlen kell a telón) a 2. meg a rom amit felraktál, az se kell mégegyszer, csak ha ujra fel akarod rakni.
szerk, látom már kaptál választ csak az pont a következő oldalon volt igy nem láttam...
-
pjen
félisten
válasz
Amivel rengeteg helyet nyerhet z az a sense 7. Azt meg gondolom nem törlöd.
-
ferob
őstag
válasz
Ezek a saját alkalmazásaid vagy általad létrehozott fájlok, szóval ha ezeket törlöd, akkor újra létre kell hozza az alkalmazás, míg a többi fájlod a letöltött ROM és TWRP mentés.
-
ferob
őstag
válasz
SeatLeon08 #36497 üzenetére
Te nem tudsz, ez gyári rendszerre vonatkozik Sense 6-tal.
A custom ROM-oknál mindig akkor tudsz frissíteni, ha a készítője közzétesz egy újabb verziót. -
törölt tag
válasz
SeatLeon08 #36390 üzenetére
Sajnos ez a lehetőség kizárt, ugyanis tegnap este órákon keresztül ment a telefon az " Android " animációnál, és csak úgy merült le ( mivel ugye kikapcsolni nem tudtam ). Egyelőre beadtuk szervizbe, remélem életet tudnak bele lehelni. Egy kérdés: ugye mivel a HTC, és az android felirat megvan, hardveres probléma szerintem kizárható: miért nem veszi fel a töltést? Valaki találkozott már ilyennel?
-
ferob
őstag
válasz
SeatLeon08 #36346 üzenetére
A bootloader nyitása ingyenes, valamint custom ROM-nál lehetőség van a kijelző ébresztésére érintéssel.
-
jeni
félisten
válasz
SeatLeon08 #34835 üzenetére
Mivel garis a telód és ezért érdemes a jelzett chipet ellenőriztetni (pár sorral odébb) ,hogy melyik van benne ? Ha melegedésre hajlamos és ezért lilul a kép akkor gyári gariban cserélik az újabb chipet,ha pedig hamarabb lemerül a telód mint az átlag akár aksi cserével is beadhatod. ezek kijavítva többért lehet eladni,főleg,hogy a vevőnek ez jobb így a megvétele. ha még független akár az egy +10000Ft felár. Szerintem 50-65000 Ft közt.
-
ferob
őstag
válasz
SeatLeon08 #34566 üzenetére
Csak azért vetted észre, mert nemrég frissült az a rendszeralkalmazás, ami lényegében webes tartalmak támogatására szolgál az alkalmazásokon belül.
-
törölt tag
válasz
SeatLeon08 #34477 üzenetére
Ötlet esetleg?
Felraktam egy custom romot is,azzal is baj van -
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #34473 üzenetére
De jó neked, engem hajnal 4kot ébreszt, bár akkor kell
-
Juliuska
senior tag
válasz
SeatLeon08 #34223 üzenetére
Biztosra veszem, h ez inkább user error lesz. Ha nem volna túl nagy kérés, légy szíves nézz már körül egy picikét a WiFi/Haladó WiFi beállítások között (pl. kép, stb.)
-
i400
senior tag
válasz
SeatLeon08 #34182 üzenetére
Többen jeleztük hogy van ilyen probléma
-
milordatya
csendes tag
válasz
SeatLeon08 #34182 üzenetére
Szia! Én világéletemben nova launchert használtam a telefonjaimon de a kedvedért megnéztem és az engedélykérés után rendesen működött a dolog
-
_Flood_
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #33837 üzenetére
-
Zirowe
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #33707 üzenetére
M8nak nem sok hibája van, csak tudni kell használni az otát.
Attól meg pedig, hogy késik a frissités, semmi pára nincs, nem akkora prioritás ez.
-
törölt tag
válasz
SeatLeon08 #33707 üzenetére
Ha a 8X-es WP8.1 a követett út, akkor március, igen, de nem ez az év :-)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #30251 üzenetére
Nem, abban már csak art van.
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #30247 üzenetére
Megkapjuk
-
robit74
tag
válasz
SeatLeon08 #28826 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, főleg mikor zsebre tettem (kamera és hangszóró csere után érkezett vissza a szervizből). Elküldtem újra szervízbe, T-s szervizen keresztül, a hiba felvétele az ügyintéző részéről elég szabados volt
, ezért másfél hét után úgy jött vissza, hogy szoftver frissités (kicsit lettem csak ideges
). Azonnal forditottam vissza és jeleztem a problémát a HTC CallCenterének (igen sajnos amagyar vonal egy fős: Meggyesi István személyében), aki megígérte, hogy az általam jelzet problémákat mindenképpen megvizsgálják/orvosolják és csak kifogástalan készüléket kapok vissza. Most várok, hogy visszaérkezzen a kicsike.
-
Steve1207
veterán
válasz
Amikor leadod gariba és van róla valamilyen átvételi számod akkor érdemes a supporthoz fordulni. Addig nem sok mindent tudnak mondani, így meg egyből a leadott készülékhez passzintják a bejelentésedet, ami nyomósabb érv, mint egy üzleti hibabejelentő. Nekem így pöpecül ment, addig meg küldözgették vissza leadott állapotában, mert "nincs baja".
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Csak úgy eldobja vagy ugyan azon a helyen dobta el?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
SeatLeon08 #28787 üzenetére
Nekem sűrűn csinálja...
-
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #28787 üzenetére
Nekem volt hasonló. Én se értettem, de csak 1x vt azota semmi probléma nincs.
-
válasz
SeatLeon08 #28548 üzenetére
Sztem csinálja az most is csak nem szabad hogy a fülednél legyen mert akkor nem csinálja.De hangokban ott van vibrációs vissza jelzésként.
-
Nightfall75
tag
válasz
Mi történik, ha a híváskezdeményezés után nem teszed a füledhez a telefont, ergo a közelségérzékelő nem kapcsolja a képernyőt, akkor sem vibrál a hívás létrejöttekor?
(#28584) Nazara
Uptime: teszt menü: *#*#4636#*#* Akkumlátor adatai és abban pedig a legalsó sor.
Ha van root, akkor ezzel lehet szabályozni a kapacitív gombokat, egyébként nincs rá mód.
-
i400
senior tag
válasz
Ez engem is érdekelne! Mondjuk baromi hangos a vibramotor a telefonban simán hallja a másik fél ha jön valami értesítés
-
szekra
addikt
válasz
SeatLeon08 #28008 üzenetére
Mármint a telefont ki-be kapcsolod? Ha úgy érted akkor igen, tiltva marad újraindítás után is.
-
szekra
addikt
válasz
SeatLeon08 #28006 üzenetére
Tiltsd le alkalmazásokban.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
SeatLeon08 #27438 üzenetére
Szerintem nem fog megjönni májusban, ezt csak az amerikaiknak ígérték.
-
Balinov
titán
válasz
SeatLeon08 #27438 üzenetére
az lehet, hogy nem dolgoznak a hangyak, de miert ne tudnak utemezni az OTA roll out-ot tetszoleges regiora/idpontra/cid-re,stb..?
-
CptAdamica
veterán
válasz
SeatLeon08 #27162 üzenetére
Nekem német HTC azt írta, hogy május végén. De ők sem tudnak pontos dátumot írni. A jövő hét még egy nap kivételével májushoz tartozik, szóval reménykedjünk.
-
spawn21
veterán
válasz
SeatLeon08 #27162 üzenetére
Látom nem vagy képes megnyugodni
Majd jön, nyugodj meg.
-
spawn21
veterán
válasz
SeatLeon08 #26997 üzenetére
De hányszor is írtad le?
-
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #27015 üzenetére
Bocsesz, ez nem neked szólt... Hanem a Write-only-knak.
Csupán reagáltam a te hsz-edre... Elnézést ha félreértetted...(Neked még feljebb reagáltam...)
-
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #27007 üzenetére
Akkor lehet, hogy nekem van hülye fórumozási szokásom?
Mindennap olvasom ezt a fórumot. Mindennap piros szám mutatja, hogy mennyi új hsz van. Rákattintok, és onnan olvasom. Persze van olyan is, aki ritkán olvassa, de nem is több száz oldalt kellene visszaolvasni, csupán legalább egyet kettőt... De mindig is lesznek olyanok, akik egyből kérdeznek, nem olvasnak vissza semennyit se...(write-only-k) -
Loboda
senior tag
válasz
SeatLeon08 #26997 üzenetére
Nem szokásom leugatni senki fejét!
Bocs hogy válaszoltam a fel nem tett kérdésedre! -
Loboda
senior tag
válasz
SeatLeon08 #26966 üzenetére
Várj vele egy kicsit!
Túl sokan estek neki a frissítésnek és valószínüleg korlátoztak pár régiót! -
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #26966 üzenetére
Olvass vissza egy párat...
-
válasz
SeatLeon08 #25777 üzenetére
Nekem ez az otterbox commuter van és bevált esett már le sőt léptek is már rá véletlen de még egészben van
-
CptAdamica
veterán
válasz
SeatLeon08 #25730 üzenetére
Ebből hogy tudod kibányászni a telót? Ahogy nézem nincs rajta kihúzó.
-
Steve1207
veterán
válasz
SeatLeon08 #23109 üzenetére
Csak annyival nem fognak lapot cserélni, hogy leadjuk, mert "újraindulgat". Tesztelik azt azért, ha nem jelentkezik akkor ugyanazzal kapod vissza.
(#23110) Xaels: az a betét megoldás a tetején nagyon tetszik!
-
Mano66
senior tag
válasz
SeatLeon08 #22292 üzenetére
Több minden is cseréltek.
Pl: több helyen is a tömitéseket,a kamera modult és ha jol értem az akkumlátor mind két csatlakozoját (de ez nem biztos).Akku és panelcsere szerintem nem volt.Úgy látszik kezdenek sporolni az alkatrészekkel.Régebben kamera modul cserénél az alaplap és az akku is ment a kukába.A hátlapot is autómatikusan cserélték. -
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08 #22276 üzenetére
Itt a kép. Valaki felhomályosítana, hogy mi mit jelent?
http://i62.tinypic.com/14v00mq.jpg
-
Mano66
senior tag
válasz
SeatLeon08 #22271 üzenetére
Ha jol emlékszek kamerát cseréltek nálad.Másnál a kameramodullal cserélték az alaplapot is.Neked nem?Nálam is lilul a kamera vacilálok a szervizen küldjem,vagy ne javításra.Hibák:kamera,bekapcsgomb elferdült és a hátlap kopás.Nálad cserélték az akkut?
-
simon7012
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #22256 üzenetére
Nekem is kér pin-kódot is.Már azt hittem, hogy egyedi probléma.
Én nem merem emiatt leadni mert más hibája nincsen és nem akarom, hogy csináljanak neki.
Egyébként nem olyan régóta csinálja ezt nekem. Nem sokkal a Kit-kat elött kedte. -
drpele
senior tag
válasz
SeatLeon08 #22145 üzenetére
Már leírtad rengetegszer, mindenki megértette. Nem kell n+1-edszer is leírnod!
-
spawn21
veterán
válasz
SeatLeon08 #22143 üzenetére
Ha írsz valamit vãllald fel.
Majd 1 éve használom, lehet nem igazi boom sound már, de keress ennél jobbat, ha találsz. (Nem fogsz) feleslegesen hergeled magad -
spawn21
veterán
válasz
SeatLeon08 #22130 üzenetére
Ezt nekem szántad?
A korãbbi tapasztalatot?
Még mindig a legjobb hangszórók . -
Valkűr
addikt
válasz
Egyet érték, sokkal gyengébb a hang, és valóban a csuszka fele fölött kicsivel már semmit sem csinál. 4.3- nál sokkal jobb volt a telefon hangja a beats nélkül.
-
válasz
Bekapcsolt Beast-tal volt jó vagy anélkül?
-
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #22101 üzenetére
Szerintem is valamivel gyengébb mint volt, de ROM-mal lehet javitani, illetve vannak egyéb telepithető hangszoró modok is
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Ez miatt vetted meg??? Bármelyik EQ app olyan mélyet ad neked h berosálsz 0Ft-ért.
Meg amúgy is fülestől is függ a dolog persze.
Ez így nem kaki, csak lustaság. -
kdennis
aktív tag
válasz
Nem tudom miről beszélsz! Rohadt jól szól. Pont azt néztem hogy ha már maxra tekerem a hangerőt az már túl hangos és éppen a torzítás határán van. Egy fél centis hangszórótól nem várhatunk többet. Ha több basszus kell, venni kell hozzá BoomBass hangszórót, vagy nagyobb bluetoothos hangszórót.
Az enyém eladó, de annyira tetszik hoyg lehet nem is adom el!
Martin Garrix ha nem hallom a saját fülemmel, el se hiszem hogy ebből a kis cuccbol jön.
-
BenHans
addikt
válasz
Szerintem azért nem olyan szörnyű a helyzet. De ha már itt tartunk, valaki próbálta poweramp mellett, egyéni equalizer beállításokkal, vagy valamelyik sablonnal? Jobban szól 4.4 alatt, mint gyárilag a beats megoldással?
Érdemes lenne megvennem, többet is ki lehet hozni a hangszórókból? -
kllzslt
tag
válasz
Szia, azt had kérdezzem meg, hogy csak a hangszórón való hallgatáskor, vagy a fülessel is kevesebb a basszus?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #22082 üzenetére
No, ez jó hír.
Kezd megdőlni "a hTc szerviz sz@r" beidegződés!(#22086) centaurium!
A 4.4-et kizárt, hogy hTc dev nélkül kinyítsd.
Viszont igazából a hboot száma a lényeges.
Ha 1.44-ed van, akkor király, minden nyom nélkül nyílik, illetve záródik....
Ha 1.55, vagy 1.56, akkor meg lehet próbálni a temproot-tal, vagy összejön, vagy nem.
Jelenleg ez a helyzet! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #22061 üzenetére
Számolj már be arról, hogy milyen minőségű javítást végeztek!
-
Steve1207
veterán
válasz
SeatLeon08 #22051 üzenetére
Leggyorsabban eddig vagy 7 vagy 9 nap volt hétvégével együtt számolva! Mivel többször voltam, ezért a 9 naposat biztosra mondom. Hétvégével együtt! (West-End nagy üzletben leadva, Voda). Célszerű a hét első napján vinni. Legrosszabb esetben 3-3,5 hét, de ott szervizi kavarás is volt, meg nem adták át a futárnak átvételkor (még anno a Flextronics). Cseh szervizről végül is jó véleménnyel vagyok, Vodáról pláne! Átlag két hetet számolj.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
2x 26 nap, 1x 10 nap, pesten leadot elso edigital, aztan ketszer telemax budaors
-
enginev3.0
félisten
válasz
11 nap
-
Loboda
senior tag
válasz
Vidéki Telemax átvevőpontra leadott készülék 23 nap múlva érkezett meg a javításból!
-
BenHans
addikt
válasz
A legtöbb eddig 14 nap volt, hétvégével együtt, a leadás és az átvétel napját is beleszámolva.
A legkevesebb 8 nap volt, szintén hétvégével és a leadás/átvétel napja is beleszámolva. Vodafone.A csehekre(vsp data) egy rossz szavam nem lehet igazából, korrektek és jó munkát végeznek. Sokkal jobbak mint 1-2más gyártó szervize (tapasztalat). A kókler pancser ****kodó banda a Flextronics volt, az ő ténykedésük alatt visszasírtam az e-care-t, csak sajnos sokan még mindig a flextronics-os pokoljárásokkal azonosítják még mindig a HTC szervizét. Az én helyzetemet viszont mondhatjuk kivételesnek, a sok herce hurcával, de ebben közrejátszott a flextronics fatális hibája is régebbről.
-
PiE137
senior tag
válasz
SeatLeon08 #21797 üzenetére
Nálam ennyire nem durva a helyzet, egyenlőre csak nem fogadott hívások gerjesztettek.
Tegnap kapott egy factory reset-et, most várok a fejleményekre.
A messenger továbbra sem kézbesít gyorsan, de mobil nettel ez még belefér, főleg hogy lefogyott a kvótám. (32kbit/s így)
Nálam egyébként 4.3-al döglődik...
Viszont ha probléma mentes is lesz, sztem rövid időn belül megválok tőle!
Amibe egyszer már csalódok, az sokáig nem életképes nálam.... -
PiE137
senior tag
válasz
SeatLeon08 #21793 üzenetére
Tõk jó! És hogy szervizelhetnek egy ilyen zàrt telefont?
A hangszóróknàl szétcincàljàk, és majd szép karcosan visszaadják? 😖
Amúgy adtak cserekészüléket? Gondolom max egy eldobható nokiàt... 😏A reset az hogy van? Gyàri beàllítàsok visszaàllítàsa?
-
csacsi67
addikt
válasz
SeatLeon08 #21461 üzenetére
Beállitások mjd tárolás szabaditson fel tárhelyet majd utánna vegyes /nem pálinka /
és itt töröld.Nem lehet elrontani.
-
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #21135 üzenetére
Kameramodult, aksit cserélnek, mint nekem. Én is be fogom küldeni...
Am valahol esetleg van összefoglaló a 4.4 One-os ujitásairol? neten nem találtam csak megjelenés elötti hireket, illetve általános hireket a 4.4ről... -
FeRRaR1
őstag
válasz
SeatLeon08 #20895 üzenetére
Nekem az S3 verzió van, azt vettem meg, és POS 650, meg egy strapa tok, melyikről szeretnél képet?
Szóval egyik sem a HTC One-hoz való gyárilag, de mind jó.
Viszont Two wayből van One verzió is, csak elég ritka... -
FeRRaR1
őstag
válasz
SeatLeon08 #20893 üzenetére
Two Wayt használok pár hete, érdemes a HTC One verziót választani belőle, mert az S3 is jó méretre, viszont kicsit lazán van benne, nem árt szűkíteni rajta. Egyébként gyönyörű és hibátlan.
Esetleg POS 650 Ezt is többen használjuk itt.
-
kdennis
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #20887 üzenetére
Fóliát vegyél rá, és nem lesz baja. Ha meg nem akarod hogy a fólia se karcolódjon akkor Invisible Shield.
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #20095 üzenetére
Mintha inkább kibővítették volna...
-
Valkűr
addikt
válasz
SeatLeon08 #18992 üzenetére
Még ettől is? Nekem már igy is elég gördülékeny
-
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #18992 üzenetére
-
Ramius
őstag
válasz
SeatLeon08 #18321 üzenetére
Teljesen világos volt az előbb is. A + gomb akkor sem működik. Persze a mellette lévő kuka az igen...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
SeatLeon08 #18216 üzenetére
Hát állandó takarékos mód mellett biztos jobb az üzemidő.
Nekem szerintem azért segített ez a batetry guru.
Deeste tényleg szemmel láthatóan merült a teló.
Szinte percek alatt esett több százalékot is.
Aztán 80-nál megállt, pedig még nyomkodtam is kicsit.
Most reggelre 65%-on volt.A lényeg, hogy azért nem úgy viselkedik ez a telefon, mint az elején.
Érezhetően jobban merül. És 3 hónap alatt azért nem romolhatott annyit az aksi,
hogy ez elfogadható legyen. 3 év alatt már más lenne a helyzet.Na bízom benne, hogy jönnek valami frissítések, vagy majd Januárban a Kitkat,
és az segít a dolgon... -
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #18176 üzenetére
Nem lehet beállítani
-
Gulyopapa
addikt
válasz
SeatLeon08 #18103 üzenetére
Hmmm. Repülő módba tetted ? Mert abból való kilépéskor kéri a PIN-t ...
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #18103 üzenetére
Lefagyott és újraindult, pont mint nekem csinálja!!!
-
adodaniel
őstag
válasz
SeatLeon08 #17824 üzenetére
A logikádhoz annyit, hogy ha előveszem a telefont mert hívnak, akkor ugye lehajtom/áthajtom a flip részét (vagy bármi miatt, mert ugye az belátható, ha az ember előveszi a készüléket, akkor használni akarja, vagyis egyből lehajtja a flip részt). Ergo ha kijelzőre esik sem biztos, hogy lesz ami megvédje... Innentől semmivel nincs több létjogosultsága, mint a hátlapi tokoknak és még ronda is szvsz.
-
MerLinh
senior tag
válasz
SeatLeon08 #17429 üzenetére
biztiosítás azért van ha, betörik, elázik, magyarul nem garanciális problémás esetekre, ha olyan akkor lopás, és garancia utáni időszakban is ugyaugy él ha fizeted.
Nekem T-nél csak biztosítással engedték részletre venni
-
Skilly
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #17429 üzenetére
Igen, en is elgondolkodtam, hogy van-e ertelme a biztositasnak. Meg megalmodom.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
SeatLeon08 #16474 üzenetére
Az en kameram, egy szobabaami nincs kivilagitva kb olyan kepet keszitett mintha egy fuggony mogul probalkoznek (egy kis lila komboval) Szerintem max egy nagy adag zaj az elvarhato ilyen esetbe nem az hogy hajnali kod lepi be az egesz kepet!
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #16474 üzenetére
A fórumtársnak hibás volt a modulja. Konkrétan értelmezhetetlen képeket csinált fényes nappal is.
A lilulás meg baromira irritáló tud lenni.
-
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08 #16346 üzenetére
Ez mire jó? Mármint ez a mód?
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #16360 üzenetére
Ezt a kérdést gondold át még egyszer.
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #16358 üzenetére
Arra ott az energia gazdaságos mód. Abban beállítod, hogy a kijelzővel együtt bontsa az adatkapcsolatot.
-
Loboda
senior tag
válasz
SeatLeon08 #16355 üzenetére
Az tényleg nincs benne!
-
Loboda
senior tag
válasz
SeatLeon08 #16351 üzenetére
-
csacsi67
addikt
válasz
Ott van az ,nézd meg jobban.
Ritka90
Sokkban.na meg a minöség is.Nekem is méretileg az jött volna be .De nem egy kategoria a 2 telefon.
-
Xaels
félisten
válasz
Nem tűnt az el.
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #16093 üzenetére
Van nekem is egy ilyen kinyithatós tokom
Én bízok magamban, nem dobálom, és nem akarom elejteni sem, persze megeshet, és az drága lenne, de kockáztatok és élvezem a szép vékony telefont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest