Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dave182 senior tag válasz  Gulyopapa

üzenetére Gulyopapa

üzenetéreAz miért lenne tiltott? Az új autót sem kötelező gyári szervizbe vinni, mindenki saját maga dönti el hogy elcseszi-e a garanciát, ráadásul a htc oldalán hivatalosan nyitod a telefonod...Ellenben ha szolgáltatói telefont veszel aláírod a hozzá való hűséget x időre amiért ők olcsobban adják a készüléket. 
 Megelőztek 
- 

mazsiba csendes tag Sziasztok! 
 Tudna nekem valaki segíteni függetlenitésben?Mert sajnos így nem tudom használni a telefonom.
 A teló t mobilos és a kártyám vodás.
 Köszönöm előre is.
 Mazsiba
- 

porkiy aktív tag válasz  djapor96

üzenetére djapor96

üzenetéreNem. 
 Ha kiveszed a zsebedből megjelenik a képernyő anélkül, h nyomtad volna a power gombot. És ha beállítod mondjuk 60 fokra a dőlésszöget ha zsebre rakod (fejjel lefelé, képernyővel befelé szoktam, h ha esetleg nekimegyek valaminak zsebbel, mondjuk asztal sarka ne sérüljön a screen) magától készenlétbe megy....
- 

Giovanny őstag válasz  porkiy

üzenetére porkiy

üzenetéreGravity Sensor,erre gondolsz? 
- 

porkiy aktív tag Nagyon szépen köszönöm a segítségeket, igazából már csak az a zavaró, h az Enhanced SMS felolvasó, és a Gravity Sensor (ami segítségével nem kell nyomkodni a power gombot, ha pl. kiveszem a zsebemből a telót) megjelenik a lehúzott status bar-ban, h futnak. Tudom, nem kimagaslóan vészes dolog, de mégis, na.... 
- 

csacsi67 addikt válasz  porkiy

üzenetére porkiy

üzenetéreA gyári appok vissza kerülnek amik alapból benne vannak amiket a plyrol töltesz le vagy vissza kerül vagy nem ez nálam váltózó.Amit meg egyéb modon raksz fel sajna azokat vissza kell rakni.Vagy vannak backup progik és lemented elötte amiknek fontosak utánna abbol vissza lehet állitani.Természetesen a mentést ki kell menteni vagy a pc-re vagy a tárhelyre itt ez attol is függ milyen mély resetet csinálsz. 
- 

porkiy aktív tag Még egy kérdés, resetnél a felrakott appok (pl. gps) törlődnek? Jelenleg 92 db van rajta, ne mondjátok, h mindet újra kell rakni, mert a bizt. mentés erre nem megoldás.... 
- 

zola- őstag Feltettem a kernelt. Mit kell csinálnom, hogy menjen a dupla kattintasos feloldas? 
- 

djapor96 senior tag A One mennyire viseli el a Titaniumos mentést, majd wipe utáni visszaállítást? 
- 

zola- őstag Ugye nekem szolgaltatos volt a telefonom, es nem volt meg ra 4.3. Most jelenleg van s-off, unlock, cwm recovery es super cid.(4.3 HD revulotion rommal) Ha gyari 4.3at szeretnek, azt hogyan tudnam megoldani? .zip fajbol tudom csak telepiteni? Full gyari erdekelne. 
- 

NandorHUN addikt A HTC1-hoz kapott GoogleDrive + 40Gb-ot hogy kell aktiválni? 
- 

csacsi67 addikt válasz  dave182

üzenetére dave182

üzenetéreLeg tutibb szét szedni és megnézni de lehet ,hogy ez ad valami támpontot.  A "Nokia" féle HAAC(dual-membrane) mikrofonról: mint ismeretes a HTC One-ba eredetileg tervezett mikrofont a Nokia közösen fejlesztette az ST Microelectronics-al akik ezt a technológiát eladták a HTC-nek, pedig nem tehették volna meg. Utólag derült fény erre, így a Nokia megtámadta a HTC-t és a bíróság döntése alapján a már megvásárolt mikrofonokon felül nem vásárolhat többet belőle a tajvani gyártó, de mivel nem ők voltak a hibásak így a meglévő készleteket még felhasználhatják. Előzetes információk alapján a Májusban piacra került készülékekbe ez a mikrofon került még beépítésre, de a továbbiakról egyelőre nincs értesülés. 
 Honnan tudom meg, hogy mikor gyártott készüléket tartok a kezemben?: a készülék széria száma pontos információt ad a gyártás helyéről illetve idejéről. Ezt a doboz oldalára ragasztott matricán megtaláljuk S/N-ként feltűntetve.
 XXYMDABBBBBB(pl.:HT353W123456)
 XX: a gyártás helye
 SZ = Shenzhen, China
 SH = Shanghai, China
 HT = Hsinchu, Taiwan
 CH = Wuhan, China
 Y: a gyártás éve(3=2013)
 M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
 D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
 A: a szoftver régiójára utaló kód
 BBBBBB: a gyári azonosító
 Példa: HT353.....= Hsinchu, Taiwan, 2013, Május. 3.
- 

Badboys őstag Hátha valakit érdekel. http://pcworld.hu/mobil/mar-kurt-is-kaphato-a-htc-one-hoz.html 
- 

Gulyopapa addikt Lejárt az idő ... 
 Na szóval, épp most nyomkodok egy iPhone-t, és azt vettem észre, hogy nem gyorsabbak, csak szebbek a transition effektek a telefonon. Tehát nem vált gyorsabban az egyes taskok között ( sőt ), hanem szebben, lágyabban ...
 Legalább is én így látom most, ha egymás mellett használom a két telefont.
 Állítólag a 4.4-gyel épp ezt akarja behozni az android. Szebb transition effekteket ...
- 

mumk1 addikt válasz  Ritka90

üzenetére Ritka90

üzenetéreHa tudod, hogy tudsz rá vigyázni, akkor mehet a fekete. Egyébként nem ajánlom, mert sokkal kényesebb mint az ezüst, ráadásul ha sérül, szerintem sokkal rondább ha kifigyel az alu a festék alól. Kolléganőmnek fekete van, az enyém ezüst és igazából egyikünk sem kíméli, de nem cserélném el az övével.  
 Szerintem sokkal strapabíróbb az ezüst és megkopva/karcolva is esztétikusabban néz ki.
- 

porkiy aktív tag 1. Az MTP mód engedélyezve szöveget el lehet valahogy tüntetni az ért. sávból? 
 2. Eddig még nem csináltam resetet, nem is szinkronizálom a telót semmivel, ha le lehet menteni a cuccokat, a beállítások, csengőhangok, képek, játékok, programok. filmek közül mi marad meg? Vagy mindezt el lehet menteni és utána visszaállítani? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, most megyek és elolvasom a 1. hsz-t....
- 

Ritka90 csendes tag Aloha! 
 A fekete HTC One-ról nem kopik le a fekete szín mint mondjuk pár másik telefonról? Mert azt már eldöntöttem, hogy ezt a telefont veszem, csak azt nem, hogy melyik színben - fekete vagy ezüst/fehér.
- 

hurrikan addikt Semmi baj nincs a 4.3-mal. Kicsit jobban merül alvó állapotban az új funkciók miatt, de ez megoldható az adott új funkciók kilövésével. Más: 
 Akit érdekel, végre gyárilag is kompatibilis lett a NFS MW a One-nal.
 Még régen megvettem a OneX-re aztán a One-nal nem volt kompatibilis a FHD kijelző miatt, egészen mostanáig. Igaz, én ráhekkeltem. De most már hivatalosan is megy. Fél év alatt csak sikerült rájönniük, hogy terjed a FHD.
- 

porkiy aktív tag válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreSose találtam volna meg, köszönöm. Bár mondjuk nekem ott csak 8 féle widget jelenik meg..... 
- 

üzenetére enginev3.0

üzenetéreKöszönöm, végiggondolom pro-kontra a dolgot. Még1 dolog: 
 7. A feloldó képernyőn a sima háttérfeloldósnál is vannak widgetek jobbra görgetve vehetők fel, akár 5db is, ezt merre is kéne keresnem?
- 

üzenetére enginev3.0

üzenetéreNem volt, és nem is szándékozok ilyet csinálni, de ne már h máshogy nem lehet, nem arra van a frissítés, h jobban kezelhető kegyen a telefon ahelyett, h csomó bosszúságot, meg újratelepítést okozzon?!? 
- 

baani59 aktív tag Ha szar a töltő az egész telót el sz@rhatod vele. Vettem egy hasonlót, de nem mertem a One-t rádugni - egy másik telóval próbáltam ki. Kb. 5 perc után egy nagy durranás és el szállt, szerencsére csak a töltő. Szétszedtem - én még ilyen primitív megoldást nem láttam, semmilyen védelem nem volt benne (túláram, túlfesz, fordított polaritás ellen) - csak a legegyszerűbb tranzisztoros feszültség átalakító áramkör.  Hiába van rajta, hogy HTC.... 
- 

Kocsó aktív tag Kérdésem mindazokhoz akinek már 4.3 van a ONE-ján: 
 a HSZ-ek közt a 16000. körül mindenki csak áradozott a 4.3 újdonságairól. hurrikan kolléga még össze is foglalta egy listába, hogy mik az újítások (16051)
 Viszont az utolsó HSZ-kben meg azt olvasom, hogy mégsem olyan jó, mint ahogy azt többen várták emiatt már a 4.4-et várják mielőbb.
 Nekem jelenleg 4.2.2 van, a héten jött az értesítés, hogy tölthetném a 4.3-at (CID: O2__001). De ezen hozzászólásokat olvasva elbizonytalanodtam.
 (A ONE-om 2013. márc.i gyártású, még NOKIA-féle mikrofon chip-es és Taiwan-on szerelt (direkt ilyet kerestem júl-ban amikor vettem). Eddig semmi olyat nem tapasztaltam, mint az előttem panaszkodók (kamera lilulás, beatsaudio kopás, kijelző karcolódás, hézagos összeszerelés, stb.), lehet hogy az egyik tökéletes példány van a birtokomban?) 
 Illetve mivel a 4.2.2 érkezése előtt úgy gondoltam, hogy sosem fogok S-OFF-olni ezért akkor ráengedtem a gyári frissítést, amitől a lett. Most viszont már máshogy gondolom lett. Most viszont már máshogy gondolom Melyik eset a valószínűbb: a 4.2.2-höz lesz hamarabb S-OFF vagy a 4.3-hoz? (hogy gar. vesztés nélkül lehessen nyitni) Mert akkor lehet hogy mégis csak frissíteném 4.3-ra ha ahhoz lesz előbb S-OFF. Melyik eset a valószínűbb: a 4.2.2-höz lesz hamarabb S-OFF vagy a 4.3-hoz? (hogy gar. vesztés nélkül lehessen nyitni) Mert akkor lehet hogy mégis csak frissíteném 4.3-ra ha ahhoz lesz előbb S-OFF.
 Tehát most nem tudok dönteni a 4.3-as frissítéssel kapcsolatban 
- 

Kocsó aktív tag válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreMért van, hogy elhasználtam az adatforgalmamat, és a HTC-s böngésző nem akar semmilyen weboldalra felmenni, csak a netinfo.vodafone.hu-ra, mindig átirányít, más böngésző bezzeg működik 
 Előfizetéses vagyok, tehát nem kapcsolják ki a netet, csak lekorlátoznakHali! Nem tudom, hogy kaptál-e már választ de most én is így jártam. Hiába próbáltam nem tudtam netezni, amíg rá nem jöttem, hogy a netinfo.vodafone.hu oldalon amit állandóan bedobál van egy olyan opció, hogy folytatni szeretném a netezést csökkentett sebességgel. Ezután már ment is  
- 

Kocsó aktív tag válasz  saintex72

üzenetére saintex72

üzenetéreMinden nap valami új : a tv előtt ülve, amit a nejem néz, indítottam egy hívást. A tv hang kikapcsol. 
 Azt kérdezi - te szórakozol.
 Mondom NEM nincs is a távirányító bekapcsolva.
 Ismétlés, dettó.
 Tök jó. :-)Ilyet nekem is produkál: megy a TV a szobában (Samsung UE40EH6030) csörög a ONE, TV-n meg megjelenik a Chanel list, mintha megnyomtam volna a TV távirányítón a CH LIST gombot.  
 És ezt mindig csinálja ha a körülmények azonosak.
- 

Kocsó aktív tag 
- 

mumk1 addikt válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreEz még sok minden nélkül, de Trip mindig az első. Úgy olvasom, az ART sem működik benne. @Xaels 
 Ez így van, én is csak ez miatt próbálnám ki. Így le se szedem.
- 

mumk1 addikt Ha valaki nagyon be van sózva, lehet kóstolgatni a KitKat-ot.  
- 

üzenetére enginev3.0

üzenetéreBiztos nem, mert nem tudom mire gondolsz. Mi az az Fr? 
- 

zola- őstag Ha valaki kinlódna úgy mint én az unlock-al, az keressen usb 3.0 port helyett 2.0 portot..... 
- 

Koris aktív tag válasz  Valkűr

üzenetére Valkűr

üzenetéreVan megoldás a problémádra: 
 ez agyvérzés megelőző app 
- 

Koris aktív tag válasz  Valkűr

üzenetére Valkűr

üzenetéreEz háttérkép függő is ,amelyikbe van görgető opció ott müxik. 
 ez mondjuk élőháttér
- 

zola- őstag Konkrétan ismeretlen usb eszközt ír....Az eszközkezelőben is felkiáltójeles a my htc eszköz. drivereket felnyomtam.  win8-am van. win8-am van.
- 

zola- őstag  a HTCdev.com oldalon csinálnám az unlockot, de a parancssorban nem látja a telefont. telepíteni kéne még valamit? a HTCdev.com oldalon csinálnám az unlockot, de a parancssorban nem látja a telefont. telepíteni kéne még valamit?
- 

porkiy aktív tag Sziasztok, a legutóbbi frissítés után (T-s, valami 600 mb, kb 2 nappal ezelőtt) ti nem tapasztaltatok ilyeneket: 
 1. a TTS szövegfelolvasó laggol, a magyar hang eltűnt,
 2. bekapcsoláskor az értesítési sávot telepakolja háttérben futó programokkal és csak egyesével lehet eltüntetni onnan
 3. a telefon érezhetően lassabban reagál az érintésre.
 Valami elállítodott, vagy át kéne állítani?
 Köszi előre is a segítő válaszokat.
- 

NandorHUN addikt Esetleg abban tudnátok segíteni, hogy szerintetek melyik a legjobb, leggyorsabb pdf olvasó? 
 Az eddigi tesztek alapján nálam a RadaePDFViewer vezet, de nem tetszik a felülete. Esetleg tudtok hasonló sebességű olvasót?
 (Anat atlaszhoz kéne , ott meg sok a nagy kép).
- 

hurrikan addikt Akit érdekel, ingyenessé vált az Asphalt8 
- 

mumk1 addikt 
- 

MerLinh senior tag hát szép vagy mondhatom, a kiállított modelekkel játszogatsz =P de legalább ez is kiderült =) nekem a HOXomat a bankártya chipje karcolta meg.... 
 a mostanit meg fél méter sem volt de pofával lefelé esett a déli egyik lépcsőjén és had ne mondjam mekkora karc van, időnkét érezni mikor átmegy az ujjam rajta.... majd egyszer beadom "ha" nem kapcsol be... =)
- 

hurrikan addikt válasz  migabi24

üzenetére migabi24

üzenetéreNekem csak egy S3-am volt. 2hónapot bírtam vele. 
 Ezalatt csupa hajszálkarc lett és kopott minden felé +repedezett a kamera körül. Pedig gyári tokban volt végig tartva, leejtve 1x sem volt. De még csak asztalra téve se tok nélkül.
 Korábbi Samsungjaimmal is hasonlóan jártam még a Java korszakban. Ráadásul könnyebben törnek mint bármelyik másik márka termékei. Véletlen balesetek pedig vannak sajnos.
- 

zola- őstag válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreNote3 es s4-en mar gg3 van. Amugy a multkor az egyik multiban kiprobaltam egy note2-ore ratettem egy s3-at a hataval es elcsusztattam rajta. A kameragyuru megkarcolta siman. Pedig elmeletileg nem szabadna neki.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Melyik eset a valószínűbb: a 4.2.2-höz lesz hamarabb S-OFF vagy a 4.3-hoz? (hogy gar. vesztés nélkül lehessen nyitni) Mert akkor lehet hogy mégis csak frissíteném 4.3-ra ha ahhoz lesz előbb S-OFF.
 Melyik eset a valószínűbb: a 4.2.2-höz lesz hamarabb S-OFF vagy a 4.3-hoz? (hogy gar. vesztés nélkül lehessen nyitni) Mert akkor lehet hogy mégis csak frissíteném 4.3-ra ha ahhoz lesz előbb S-OFF. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)