Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csacsi67 addikt válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetére
- 

Kocsó aktív tag Kell hozzá: 
 - egy app, pl. Google-féle Cloud Print vagy Paolo-féle Cloud Print (én ezt használom, mert ez okosabb, többet tud)
 - egy Chrome böngésző azon a gépen, amire a nyomtató fel van telepítve
 - a Chrome-ba be kell jelentkezni azzal a acc-al, amivel a telefonon is be vagy jelentkezve
 - Chrome-ban Beállítások/Speciális beállítások résznél a Google Cloud Print résznél lehet a nyomtatókat beállítani (hozzáadni, eltávolítani)
 - ezután a telefonon lévő Cloud Print app-ból már lehet nyomtatni (bármelyik nyomtatóra, ami fel van telepítve a PC-re, amin a Chrome fut)
 A Chrome-ot ezután be is lehet zárni, a nyomtatás akkor is fog működni, mivel egy chrome.exe file mindig ott marad a futó folyamatok közt a Feladatkezelőben.
 Ezzel az eljárással bárhonnan lehet nyomtatni (pl. otthonról céges nyomtatóra vagy fordítva ) )
- 

Derrewyn senior tag válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreBatteryGuru fent van esetleg? 
- 

Nuada herceg őstag Üdvözletem a Tisztelt fórumozó közösségnek! 
 (amelynek természetesen én is tagja vagyok. ) )Lenne 1 kérdésem. 
 Hogy lehetséges ez?Előre is köszönöm a válaszokat. Picit bővebben arról lenne szó, hogy reggel mikor indultam ma dolgozni, megcsináltam a szokásos rutint a telefonon, kikapcsoltam a wifit, Kb. ennyi.  A mobilinternet is ki van mindig kapcsolva. A mobilinternet is ki van mindig kapcsolva.
 És mégis mikor jöttem haza ebédelni, hallottam, hogy pittyegett a telefon a zsebembe, de mivel nem sms hang volt, meg nem is hívtak, mondom ráér majd otthon meglesni.És 2 email volt az, meg a Real Racing 3-tól 1 reklám, vagy valami hasonló, amihez ugyancsak internet kell. 
 Szóval vissza az első kérdésemre, hogyan lehetséges ez?
 Mi ad ilyen jogosultságot a telefonomnak, egyáltalán hogyan merészeli ezt, hogy ha én kikapcsolva tartom a wifit meg a mobilinternetet, ez meg még is felmászik, és szinkronizálgat közben.
 Egyáltalán lehetséges ez? Vagy valamit ki kellene kapcsolnom? Mondjuk a telefont? 
- 

deph tag Szeretnék egy word fájlt kinyomtatni a telefonról wifin keresztül hálózati nyomtatóra. Hogy lehetne megoldani? 
- 

mumk1 addikt válasz  NandorHUN

üzenetére NandorHUN

üzenetéreNem mértem meg, de 10-15%-ról beszélnek. A sebesség határozottan érezhető, főleg olyan tohonya alkalmazásoknál mint például a Facebook, ott nagyon látványos.  Üzemidőről nem tudok nyilatkozni, egyenlőre visszatettem az ARHD mentésemet, mert napi használatra nem bízok ennyire béta romokban. Üzemidőről nem tudok nyilatkozni, egyenlőre visszatettem az ARHD mentésemet, mert napi használatra nem bízok ennyire béta romokban.
- 

sisley76 tag Szia hoy 
 Nekem már lassan alap minden androidos mobilomnál, h a Dialer One-t telepítek. Én ezt ajánlom Neked. Ugyan nekem a frissebbek kicsit túl vannak "bonyolítva", emiatt egy 1.3.5 verzió körülire esküszöm. XDA-n is vannak itt-ott régebbi mentések, de a play-en megtalálod a legújabbat...
- 

Kocsó aktív tag válasz  csacsi67

üzenetére csacsi67

üzenetéreIgen, azt hiszem. Vagy mégsem. 
 Itt: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=5468.0 azt írja, hogy 1.44 HBOOT kell.
 Amit te mondasz, az csak akkor működik ha htcdev-en nyitom, nem? Akkor viszont ugrik a garancia, nem?
 Vissza olvastam egészen a #6000 hozzászólásokig és ott Moonlight féle S-OFF emlegették.
 (bocs a linkért, mobilról vagyok)
- 

hoy tag Sziasztok! Tudtok esetleg egy megbízható tárcsázó programot? A gyárit nehezen tudom használni, lévén színtévesztő vagyok. csomószor jártam már úgy, hogy nem leraktam ,hanem újrahívtam az adott embert...  Amivel eddig próbálkoztam az soha nem működött tökéletesen  Köszönöm a válaszotokat.. 
- 

TheProb veterán Sokaknak volt gondja, hogy lassan tölt a teló. Nekem eddig ezzel nem volt gondom, most viszont mióta a 4.3 van fent vagy pedig mióta visszajött a szervízből, szerintem érezhetően lassabban tölt a telefon. Más nem tapasztalt ilyet? 
- 

light0416 tag Sziasztok! Tokot szeretnék venni a telefonomra, mit ajánlotok? Valamit erről mi a véleményetek ? [link]  
 Valamint az ilyen ebay-ről rendelt 1k-1,5k közötti foliák jók?
 Köszi
- 

bivalyos aktív tag Sziasztok,kérdésem lenne hogy Htc one-on valahogyan be lett olyan kapcsolva hogy ahol érintést érzékel ott azt fehér pöttyel jelzi vissza,ezt hol lehet kikapcsolni,mert sehol nem talalom. 
- 

csacsi67 addikt 
- 

Xaels félisten Nova launcher alá nem tudtok valami olyan widgetet mint a HTC-s People widget? 
- 

csacsi67 addikt Nem az számit hogy 4.2.2 vagy 4.3 van rajta ha nem a hboot 1.44 lehet s-off -ni a htc dev kikerülése nélkül 1.54 valamint az 1.55 csak ugy lehet hogy elötte ki kell nyitni a bootloadert.Ha most megfrissited 4.3-ra 1.55 lesz a hboot azt is lehet s-offlni ugyan azzal a modszerel mint az 1.54. hboot verziot.Pl a google 4.3 változatnak marad a 1.54 hboot verzioja.Tehát nyugodtan frissitheted. 
- 

Sebright csendes tag Más tapasztalt már olyat, hogy hívás közben magától kihangosítja magát a készülék? Nekem rendszeresen csinálja, és elég kellemetlen amikor hirtelen max. hangerőn a fülembe ordít a telefon. Nagyon gondolkozom a szervizen, csak először rá szeretnék jönni a hibára Most a közelségérzékelő az első számú gyanúsítottam, lehet hogy típushibás a telefon. 
- 

Maglite csendes tag Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szerda óta én is tulajdonosa vagyok egy HTC One telefonnak! Minden oké rajta csak van egy ikon a felső sávban amit nem tudok, hogy mi és nem is tudom eltüntetni. Idegesít, hogy nem tudom mi az    ! ( az a kis föld gömb bal oldalt) Tudtok ebben nekem segíteni? Előre is köszönöm szépen ! ! ( az a kis föld gömb bal oldalt) Tudtok ebben nekem segíteni? Előre is köszönöm szépen !
- 

Caaabi senior tag Nexus 7 re jön hamarosan, már kíváncsian várom, jó kis írás és valóban tömör, köszi szépen! Ha jól értelmezem, érdemes lesz minden alkalmazast újra telepíteni art alatt, de ha idő közben valtok vissza dalvikra akkor az nem okoz galibát? Üzemidő javulásra kíváncsi leszek meg a gyorsaságra ami már most is elképesztő!  
- 

N4ri87 senior tag Sziasztok! 
 Egy kis segítség kellene. Az történt, hogy kb. 50% körül járt a One akksija, amikor kivettem a zsebemből és rácsodálkoztam, hogy ki van kapcsolva. Már fél órája töltőn van, de még mindig nem hajlandó bekapcsolni. Szerintetek?
- 

mumk1 addikt válasz  csacsi67

üzenetére csacsi67

üzenetéreEzt raktam fel. Eddig minden megy benne! Egy bug van eddig, ha ART után újraindul, akkor a háttérkép az első kép váltásig félig fekete, de ez nem nagy gond. Jó a kamera is, a GPSfix-et felraktam így fogja a fixet. Nem rossz! 
 Igaz, hogy 152 alkalmazás fordítása kerek 10 perc volt. @N4ri87 
 Próbáld meg bekapcsolás közben erős fénnyel megvilágítani a szenzorát.
- 

Caaabi senior tag Makker custom romosok  Ez majd a gyáriban is választható lesz? Röviden hol tudnék utánaolvasni ennek az új cuccosnak? Ez majd a gyáriban is választható lesz? Röviden hol tudnék utánaolvasni ennek az új cuccosnak? 
- 

mumk1 addikt 
- 

MerLinh senior tag válasz  SeatLeon08

üzenetére SeatLeon08

üzenetérebiztiosítás azért van ha, betörik, elázik, magyarul nem garanciális problémás esetekre, ha olyan akkor lopás, és garancia utáni időszakban is ugyaugy él ha fizeted. Nekem T-nél csak biztosítással engedték részletre venni 
- 

Skilly aktív tag válasz  SeatLeon08

üzenetére SeatLeon08

üzenetéreIgen, en is elgondolkodtam, hogy van-e ertelme a biztositasnak. Meg megalmodom.      
- 

SeatLeon08 tag Akkor viszont felesleges a biztosítás. Nekem nincs is, mert mindenből kibújnak. Pedig nem olcsó az ilyen biztosítások havi díja sem. Csak addig vagy jó, míg fizeted, de mihelyst neked kell valami elküldenek melegebb éghajlatra. 
- 

mumk1 addikt ÓÓÓ Yeee, dalvik motor nélkül hasít a verda!  
- 

Skilly aktív tag Na a problemamra visszaterve. Olvasgattam, hogy feluleti serulesre, jelen esetben nekem, a karcolast magasan le..arjak, mondvan, hogy nem serult a keszulek, ami jogos. 
 Most mar csak az a kerdes, hogy az esestol a belso serult-e, tehat valami kis forrasztas elvalt vagy nem?!
 Ezt meg szerintem nem igazan tudom kideriteni itthon. Most mukodik a telefon.
 Viszont, akkor nem tudom, hogy van-e ertelme a biztositasnak?!
 Teljesen tanacstalan vagyok...
- 

dave182 senior tag Balga módon feltelepítettem a simple cover lock nevezetű appot,és sehogy sem engedi eltávolítani magát.Sem alkalmazáskezelőben,sem a menüben...valaki találkozott már ilyennel? 
- 

Skilly aktív tag Igen!? Bar ettol akkor is tartok, hogy elkuldenek melegebb eghajlatra. Meg kicsit paranoias is vagyok, mi van ha nem a kicsi szeretett telomat kapom vissza, hanem valami szoftverserult gagyit?!  Tudom, ez mar csak ilyen hulyeseg... Tudom, ez mar csak ilyen hulyeseg...
 Szoval keressem fel a biztositot aki a szerzodesben szerepel vagy menjek be a szolgaltatomhoz szemelyesen?
- 

Skilly aktív tag "Az általam választott biztositasi csomag tipusa es adatai. 
 (az ACE a mobiltelefon keszulek veletlenszeru karosodasa vagy rongalas eseten nyujt szolgaltast, Alap Plusz csomag eseten a Keszulek hirtelen belso meghibasodasa es parasodasa eseten is szolgaltatast nyujt)"
 Na ez szerepel a szerzodesben, amit a biztositasart fizetek pluszban.
- 

Skilly aktív tag Sziasztok! 
 Kevesebb mint 1 oraja sikerult leejtenem ezt a gyonyoru telefont, szerencsere a hatara esett, viszont az alu hazon kisebb serulesek latszodnak.... Van-e mod akar szervizben, hogy uj hatlapot kapjon?
 (Persze van egy tok megrendeles alatt, a double dip csak meg nem jott meg.... :@ persze mindig ezek a veletlenek)
 Szoval lehetseges ennek a csereje?
 Elore is koszi!       
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 ) 

Ezt hol olvastad?
 Ezt hol olvastad? Nem olvastam van, egy olyan dolog amin sok fog mulni ,ha pozitiv lesz akkor tájékoztatlak.
 Nem olvastam van, egy olyan dolog amin sok fog mulni ,ha pozitiv lesz akkor tájékoztatlak. 

Ez majd a gyáriban is választható lesz? Röviden hol tudnék utánaolvasni ennek az új cuccosnak?
 Ez majd a gyáriban is választható lesz? Röviden hol tudnék utánaolvasni ennek az új cuccosnak?