Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ezért se akarom S-offolni, mert a 2 év gari lejárta előtt még tuti beküldöm egy olyan hibával hogy " hetente magától ujraindul a telefon" - ezt legutobbi garinál is bejátszottam, pedig ez a problémám eltünt miután visszatettem a stock rendszert, mégis kaptam új aksit

Amugy most viszonylag jol birja, wifivel tnap este 7kor 100-on volt, töltőröl levettem, most néztem wifi bakapcsolva maradt és 85% (fényerő 68%, nincs takarékos mód) , bár az is igaz nem használtam sokat, lefekvés előtt néztem még youtube videokat egy fél órát. -
djapor96
senior tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
nagyon furcsa a merülése a One-nak.
Előzőleg egy N7000-esem volt 1,5 évig. Nekem 100- 35% ra normál használat mellett reggel 6tól este 6-7 re merült le. Viszont, ha nekiestem Asphalt7-el játszottam, akkor 1-óra alatt merült le 100-ról 40-re...
A One-nál egy 1,5 órás Asphaltozás 100-ról 80-ra húzta le az akksit....Viszont a normál használat mellett meg úgy merül, hogy alig érek haza és 10%-on vagy alatta van a töltés.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nálam is érezhetően romlott a készenléti idő.
Első 4.2.2 rom volt a legjobb, a második 4.2.2 óta már késnek az emailek, push üzenetek, 4.3 óta már gtalk sincs, cserébe a prediktiv is fos lett

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest