- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #18222 üzenetére
Ezért se akarom S-offolni, mert a 2 év gari lejárta előtt még tuti beküldöm egy olyan hibával hogy " hetente magától ujraindul a telefon" - ezt legutobbi garinál is bejátszottam, pedig ez a problémám eltünt miután visszatettem a stock rendszert, mégis kaptam új aksit
Amugy most viszonylag jol birja, wifivel tnap este 7kor 100-on volt, töltőröl levettem, most néztem wifi bakapcsolva maradt és 85% (fényerő 68%, nincs takarékos mód) , bár az is igaz nem használtam sokat, lefekvés előtt néztem még youtube videokat egy fél órát. -
djapor96
senior tag
válasz
nagyon furcsa a merülése a One-nak.
Előzőleg egy N7000-esem volt 1,5 évig. Nekem 100- 35% ra normál használat mellett reggel 6tól este 6-7 re merült le. Viszont, ha nekiestem Asphalt7-el játszottam, akkor 1-óra alatt merült le 100-ról 40-re...
A One-nál egy 1,5 órás Asphaltozás 100-ról 80-ra húzta le az akksit....Viszont a normál használat mellett meg úgy merül, hogy alig érek haza és 10%-on vagy alatta van a töltés.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nálam is érezhetően romlott a készenléti idő.
Első 4.2.2 rom volt a legjobb, a második 4.2.2 óta már késnek az emailek, push üzenetek, 4.3 óta már gtalk sincs, cserébe a prediktiv is fos lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Apple iPhone 17 - alap
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- E-roller topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest