- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Nuada herceg #17696 üzenetére
Igen tisztában vagyok vele, bár jó szolgálatot tett a régi Ace, de mostanra már nagyon a végét járta szegény, úgyhogy ideje volt váltani. Régóta olvasom már a topicot, tudtam mit veszek
Viszont egy kérdés, 4.2 alatt megtaláltam a zárképernyő beállításait, viszont 4.3-ban már nincs ott ahol néztem, vagy csak én vagyok vak? -
Cruzolka
aktív tag
válasz
Nuada herceg #17696 üzenetére
+1
-
Nuada herceg
őstag
válasz
MaddeNNNN #17693 üzenetére
Hát nem csoda, a 2 kb. összemérhetetlen.
Az a telefon 3 éve sem a csúcskategóriát képviselte.
Szóval váltottál egy 3 évvel ezelőtti középkategóriáról egy mostani csúcskészülékre.
Teszem hozzá a legjobbra!Mert e mögött az összes idei zászlós elbújhat.
Gratulálok, idén az 1ik legjobb döntésedet hoztad meg.
(megváltál 1 halom pénztől)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Red Bull fan #17694 üzenetére
Nekem nem. Benne van a 3 tv amit még a 4.2-ben állítottam be, és most is lehet újat hozzáadni, nem akar cserélni 1 régit sem.
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem,a távvezérlő programnál 4.2 alatt be lehetett állítani több típust de 4.3-nál csak 1 lehet mindig azt írja, hogy távvezérlő cseréje, ha másik tvt. akarok beállítani.Nektek is így van? -
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok, mától én is beléptem a One tulajok körébe!
Hát egyelőre keresem az állam, amit valahol a boltban hagytam el. Egy Samsung Galaxy Ace-ről váltottam 3 év után, hát had ne mondjam...
Gyönyörű a telefon! T-nél vettem, rögtön felajánlotta a frissítést.
-
deph
tag
Nokia biztonsági mentésből hogyan lehet adatokat, névjegyeket, sms-eket átrakni One-ra?
-
Loboda
senior tag
válasz
exlepra #17689 üzenetére
Gyors boltba lehet előre utalással!
Expansys-nál lehet, bár ez nem magyar székhelyű! -
exlepra
tag
Sziasztok,
az edigitalon kívül lehet itthon olyan webshopban kapni ahol kártyával lehet fizetni?
Desire-t cserélnék rá, hezitáltam a Nexus 5 és a One között, aztán emellett döntötte, valahogy jobban összerakottnak tűnik.e.
-
Juliuska
senior tag
válasz
Nuada herceg #17679 üzenetére
köszi ezt a kis off-ot
(meg kell hagyni, nem semmi...) -
yodee_
őstag
-
g0n21
senior tag
Akksira csak annyit, higy hurrikan tippjei sokat segítenek, olvassatok vissza.
én beküldtem szervízbe, mert a felső hangszóró hirtelen a negyedére halkult, es használhatatlanná vált. De a telemaxos lánnyal beleirtuk, hogy van egy pixelhibanak tűnő porszem a kijelző alatt (amiota megvettem), meg h a hatan a műanyag csik kék színű, es h illesztési hibas (egy kicsit).
majd meglátjuk mi lesz, hétfőn adtam le. A telemax központban.a lenyeg, hogy jo édesanyám a szeptemberben kapott HTC 8x-ét felajánlotta nekem addig (kék), elvegre szereti, de neki nem annyira fontos, megvan neki az előző, hibásan is ezért irok, a oneon a swype ismerte a gondolataimat, itt ez nem .
a leglényegesebb, hogy a 8x-re telepíthető legjobb battery monitor app, ami amugy csak statit tud csinálni, az app fogyasztást nem látja, a négy napos hasunalatom alapján atlag 6-7 ora uzemidot ir varhatonak. A one-nal mindig megvolt a 12+ ora (2-4 ora kijelző, 1-3ora telefon). 4.3 alatt is. Es a 8x a kocsiban mindig töltőn lóg, de van hogy bent a stúdióban is.
szoval nincs baj az akksival es a fogyasztással....
raadasul ezen kiszámíthatatlan a push, es nagyon ramatyol az alkalmazások, MIND, de ez a wp8, nem a HTC.. Varom vissza a One-t.
-
deph
tag
válasz
enginev3.0 #17682 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Mai akksim, 1óra 40 perc kijelző, kb 3 óra zene, abból 2 fülessel, semmi játék, és lemerült
Nagyon gyenge nap volt, nem tudom miért, semmi szokatlan app -
deph
tag
FR-et hogy kell csinálni?
-
Nuada herceg
őstag
1 kis off:
-
LUCKY78
tag
válasz
Nuada herceg #17675 üzenetére
...a lényeg: -
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki a Double Dip tokot?
[link]Ilyet szeretnék rendelni.
Vagy ha van valami jó tok, amit ajánlani tudtok? (Szilikon nem tetszik.) -
LUCKY78
tag
válasz
Cruzolka #17671 üzenetére
Aksival semmi extrém. Este általában mindenki töltőre cuppan reggelig. ha meg esetleg napközben nagyon fogy akkor még mindig ott van az energiatakarékos mód azt csá. olyankor már úgy sem használod annyira, mert tudod hogy lassan off. Természetesen nem azt mondom hogy jó ez így, de most ez jelenleg egy állapot, amit majd az illetékesek valószínű javítanak, (vagy nem). Nálam most 54% akku. reggel 7kor vettem le a töltőről, volt ma minden. fotózás, faszbukk csetelgetés, hírek böngészése reggelinél, jutyub, kollégának prezentálás, hogy ezt is, meg azt is így-úgy tudja a vas, meg telefon, emil, stb. egy átlagos nap a mai is. Ja 4.3 sw. este 9re úgy kb 35% szokott maradni. De mondjuk 4.2-vel is ugyan ilyen volt az akum.
A lényeg, hogy ha nem feszül rá az ember az aksi témára akkor minden klafa.
Nyilván ez nem nyugtatja azokat akinek extrém módon merül a cucc, de ez van.
valakinek jó, valakinek meg medvesajt... -
Cruzolka
aktív tag
válasz
Gulyopapa #17670 üzenetére
Hozzám már 4.3-al került a készülék,így nincs túl sok viszonyítási alapom, de előző készülékeimhez képest-N4, Samu,Sony SP, semmivel sem rosszabb az aksiidő...Este 9-kor full feltöltöttem, majd éjszakára Repülő üzemmód(én így szoktam
) reggelre 97%-most 16:26 -van, 71% ja és hát használom is ...
Estére töltő..már megszoktam -
hpnx7400
csendes tag
Sziasztok,
Valami olyasmi minimalista. letisztult (lehetőleg fekete-fehér) témát keresek mint anno volt a LG Prada telón.
Valaki?
Előre is köszi
-
LUCKY78
tag
válasz
Cruzolka #17657 üzenetére
7 hónap után, ugyan ezt tudom mondani!
Más. Olvasgatom itt, hogy a 4.3-al kevés fénynél lilul a kamera, stb... használj vakut! Azért van!
próbáltam én is lilulásra késztetni az optikát, hát azt kell mondjam, hogy szinte semmi fénynél talán igen lilulgat, de könyörgöm! Az a fotó már semmire nem használható. Épeszű ember minimum kapcsol egy vakut.Amúgy csak jelzem, hogy az i5 is képes volt hasonló körülmények között lilulgatni. Kérem szépen, cmos kamerarendszer. ne várjunk csodát. használjuk ésszerűen.
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Nuada herceg #17656 üzenetére
Ok..Nem trollkodok
Amúgy én tegnap óta használom a ONE-t, és csak annyit tudok mondani,hogy K*va jó!!!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Kiskopika #17644 üzenetére
Jah.
a 4.3-ban a legnagyobb szívás az akku merülés.Előtte napi 1szer, ha sokat használtam napi 2szer töltöttem.
Bár a második az csak rátöltés volt, hogy maxon legyen.Most a 4.3-al napi 3szor töltöm. Jó igaz nem merül le teljesen, meg van amikor nem is bírom
feltölteni 100%-ra, mert nincs időm, de a lényeg, érezhetően jobban merül. És nem csak ha nem
nyúlok hozzá, hanem ha használom is.Tegnap, délben felnyomtam 100%-ra, a budin zenét hallgattam rajta, meg játszottam a
puding monsters-el 15 percet. Ami nem 1 nagy "gépigényű" játék.
És lement 90%-ra. Automata fényerőn, szóval nem is maxon volt...
Ez ha úgy kiszorzom, 150 perc, 2,5 óra. Az elég gyengének tűnik, régebben azért nem volt ilyen...remélem hamarosan jön valami patch, mert ez így gáz.
Amúgy 1 kérdés:
Nagyon tetszik ez a diktálós dolog, főleg smseknél használom.
De hogy lehet vele írásjelet rakatni?
Ha mondom hogy pont, akkor odaírja hogy "pont", ha vesszőt mondok, akkor dettó.
Na nem pont, hanem "vessző".
Van erre valami megoldás, módszer? -
spawn21
veterán
Ha beviszed te magad, előfordulhat , hogy számlát is kérnek .
-
_Flood_
aktív tag
Életemben először használtam volna a zoom-ot a telefonomon, de nem találom.... Pedig tisztán emlékszem, hogy a 4.3 előtt még benne volt. Ez most bug vagy feature?
-
djapor96
senior tag
Egyébként mit kér a szerviz, ha beadjuk szervizbe? Csak a készülék és leellenőrzi az adatbázisban vagy számla+ garilevél?
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
spawn21 #17637 üzenetére
belakás alatt értsd kontakt sync, sms restore gmailből, fácsebúk, meg app telepítés amiket használok (chrome, netbank, dropbox, skype, whatsapp,meg 2-3 játék amit még el sem indítottam)
gyakorlatilag semmi extra: ugyanazokat raktam vissza, ami fent volt a szervíz előtt is 4.2.2-n
-
InFRaReD
csendes tag
Na, 2*3 hetes túra után visszakaptam a telefonomat a remek cseh szervízből: tényleg korrektül megcsinálták (végre, másodszorra), kicserélték az LCD-met.
Tegnap este felhúztam rá a 4.3-at ami időközben kijött, belaktam a ROM-ot, töltőre fel, reggel le: 6:30kor szedtem le a töltőről, most délután 1 óra van: akksi:26%-on....ez eddig nem volt...
Nézem a usage-nál: Android system 61%, Dialer!!! 27%. (Voice calls 2%). Na ez most mi? Nézem a Dialer részleteket: "Keep awake: 52m 12s"Ez mit jelent? Vagy ez hogy jött össze? Ennyi ideig nem lehetett aktív a dialerem. A 4.3 tényleg ennyire szopná az akksit?
Köszi.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
spawn21 #17633 üzenetére
Akkuprobléma, hívás közbeni hangszóró pattogás/recsegés (a másik fél rosszul hallott), melegedés (tudom hogy fém de már szinte sima "nyomkodásnál" és eléggé felmelegedett), közelségérzékelő sem működött megfelelően.
Első szerviznél nem javítottak semmit, csak romcsere volt. Viszont szétszedték a készüléket és csúnyán illesztették vissza a kijelzőt. Másnap vissza is küldtem és azóta sem kaptam még az sms-t hogy kész lenne.
Röviden ennyi.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Kinek volt már több mint egy hónapot szervizbe a telefonja? Nekem már ez a második szerviz (a két szerviz között 1 napig volt nálam a készülék) és most pénteken már ötödik hete van a telefon oda.
Van rá szerintetek valami mód, hogy ha nem csinálják meg megint rendesen a készüléket, akkor cserélik?
-
Szakiii
addikt
Van egy tokom htc one hoz ha esetleg kellene valakinek fóliával együtt van. Ez az átlátszó cover crystal cucc.
pmben lehet írni.
-
turika86
aktív tag
válasz
Nuada herceg #17627 üzenetére
Szerintem is inkább a n5 mint a g2, de leginkább a one!
én majd most fogok váltani n4-ről one ra...
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #17627 üzenetére
Szerintem igen, de az is lehet, hogy csak kezdeti hibák. Remélhetőleg. Mondjuk engem nem érdekel.
-
Nuada herceg
őstag
Micsoda biznisz men lett már az avatárom...
A G2-nek tényleg annyira szar az összeszerelése?
Egyébként nekem szimpatikusnak tűnt, a nagy kijelző, meg a vékony káva miatt.
Természetesen a one-t nem cserélném le még semmi pénzért.
(bár elfogadnám, ha 5 colos lenne a kijelzője)De az új nexus 5 viszont megint csak nagyon szimpatikus.
-
spawn21
veterán
ezzel próbáltam mindkét telefont, és azt mondták egy a fejes szar ez LOL
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #17618 üzenetére
Pontosan.
Most hogy megyek nyaralni, agyaltam, hogy vegyek e valamilyen jobb kamerás mobilt.
De 1 olyan alternatíva nem volt, amire azt mondtam volna, hogy na vágjunk bele.
Ezek a s800 procis dolgok, nem hatnak meg. Ennél nehezebben lesz gyorsabb, vagy stabilabb.
Érzésre, pedig nagyon kevés mobil hozza ezt a szintet. -
spawn21
veterán
válasz
csacsi67 #17614 üzenetére
ezt nem akartam írni
Az LG g2 olyan ratyi összeszerelési minőséget produkál, hogy az valami vicc.
Igaz, nagyon szép kijelző, meg minden, de mivel az van a nexusban is......Vettem egy i5-öt. Megnézzük milyen, persze a One az marad mert imádom
De ami elsőre, ..ennyire szar az Alma zenében? Vagy csak a One ennyire jó?
Ugyan azzal a fejessel használtam, és fényévekre van a One.The Nuke: attól függ mennyit beszélsz. De nem minden hsz ér. Illetve nem annyit. Azt hiszem 2000 normál értékű hsz-nél leszel senior, vagy 1500? Tudja fene.
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek jelenleg LG G2-re vagy Nexus 5-re megéri váltani?
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #17609 üzenetére
Az egy kicsit több, mivel nincs rangod
-
Levente17
tag
válasz
Nuada herceg #17609 üzenetére
-
Levente17
tag
válasz
Nuada herceg #17607 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
Valamikor volt itt 1 olyan link, bejegyzés, hogy egyéni avatar képek itt a mobilarena alatt.
(meg persze a többi, proharver, logout)Tud valaki erről valamit?
-
Kocsó
aktív tag
-
pedro7
tag
A kijelző beállításoknál az automatikus fényerő beállítás mindig visszaállítódik automatára.
Kiveszem a pipát elmentem és pár óra múlva visszaállítódik.
Ki van kapcsolva az energiatakarékos üzemmód és ennek ellenére visszaállítódik.
Valamilyen net-es frissítés csinálhatja.Mi lehet ez ? -
vasi89
őstag
válasz
csacsi67 #17534 üzenetére
A rezgéssel kapcsolatos segítségeket köszönöm, már nem rezeg
"Milyen Itunes mentést akarsz szinkronizálni?"
- ha lehetséges akkor az üzenetek és naptárjegyzékek és emlékeztetők, habár gondolom az üzeneteket nem lehet átmenteni iphoneról. A kapcsolatokat megoldottam más programmal viszont a naptárjegyzékek és emlékeztetők jó lenne, ha valahogy át tudnám varázsolni őket.
-
farena
tag
Sziasztok!
A számítógép és a telefon közé tudtok valami programot ajánlani? Szinkronizálás, bizt. mentés stb.. SMS, MMS. Mikor újra rakom a romot mindig el tűnnek. (Mobogenie?) esetleg ami tud magyarul
Köszönöm -
Levente17
tag
Szegény kicsikém leesett!!
Terítettem ki a nadrágot es annak a zsebeben volt, es pont levettem róla a tokot...
Kb 35-40 cm-ről esett le a lépcsőre és onnan még csúszott egy lépcsőfokot..
Megnéztem, szerencsére karcot és horpadást sem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest