Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
-
Xaels
félisten
válasz
Badboys #17592 üzenetére
Nem érted. Az NFC közvetlenül csak ott működik ahol az antenna van. A 4X HD-nek valahol a hátlap közepén ha jól tudom míg a One-nál a kamera mellett ezt a 2 pontot kell egymás fölé tenni közvetlenül, ha valamelyik irányba el csúszik nem fog működni. Az NFC szabványos annak működnie kéne.
-
Xaels
félisten
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Nos én is beléptem a ONE tulajok táborába, egy T-s "Fekete Démon gazdájaként"!
A készülék K*va szép, nagyon rendben van!!!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Loboda #17583 üzenetére
Ez igen!
Utálom a számszungot, főleg amit és ahogyan tesz,
de az a szerviz azért nem semmi! És ez volna a normális minden gyártónál.
Ha már kifizettem nekik azt a pénzt, ami nem kevés, hiszen csúcs készülékekről beszélünk,
akkor el is várom, hogy azt min. 2 évig használhassam folyamatosan!
Ha valami közbejön, hardver hiba, azonnal cseréljék, ne kelljen nélkülöznöm hetekre.
(ha javítható, akkor természetesen visszavárom a régi készüléket, nem muszáj új) -
Kiskopika
senior tag
-
Bdanyy
addikt
írjatok ti is a supportnak, ha elegen írnak akkor talán visszaállítják, legalábbis ezt írta az ügyintéző. magyar nyelvnel rohadt idegesítő ez a hiba, régen a ragozasnal direkt nem javított be a ragba, most meg visszatorolve már igen, így baromi sok kallódó ragom van már a szótárban
-
zola-
őstag
Koszonom szepen mindenkinek aki segitett itt nekem....sajnos atnyargalok a nexus5 forumba ha mar van... Egyszer meg visszaterek.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #17564 üzenetére
Nos, megkaptam a telefonon, harmadszor. Mint tudjátok lilult a kamerám képe, és gyenge fényben fehér négyzetrácsot kapott grátiszba.
Most alaplapot, és kamerát cseréltek. És lám minden hibátlan, működik a kamera, nincs egy lila árnyalat se, semmi. Igaz a ragasztót nekem kellett lekaparni, de az illesztés is oké.
Zárójelbe hozzá teszem hogy tuti ami tuti én nem rakom fel a 4.3 at addig amíg nincs meg minden körülmény a tökéleteshez, nem rizikózok.
Most hogy akkor ez hardver, vagy szoftver gond döntse el magának. És természetesen minden gyári nálam 4.2 vel.
-
csacsi67
addikt
-
hurrikan
addikt
Persze hogy nem mivel a 4.3 hibája.
Ha custom ROM-ot teszel fel akkor semmi baja, tehát egyértelmű hogy szoftver hiba.
Továbbá ha root jogod van apk csere is megoldja ahogy korábban linkeltem. Ha hardveres gond volna nem lehetne megoldani ilyen praktikákkal. Így kizárt hogy az legyen.
De ezt tudjuk már régen mi is meg a HTC is. Pont ezért dolgoznak rajta. -
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
Én is venni fogok egy ONE-t. Vagy holnap, vagy csütörtökön, viszont a T-nél, mert családban van alkalmazott és vannak kedvezményeink.Indulok valami hátránnyal, mint ha gyári függetlent vennék?
Hol tart a T-snél az android verzió?Köszönöm, András
-
Peet91
aktív tag
Köszi!
Az előző kérdésemre visszatérve, valaki itt a fórumon használja google play edition-ként? Ha igen, akkor érdekelne, hogy az abban lévő kamera szoftver hozza a HTC-s firmware minőségét, és hogy ha ráteszem a stock android romot, akkor az ota frissítések működni fognak-e?
-
Gulyopapa
addikt
1000x kitárgyalt kamera téma, no focus :
Ma tényleg szükségem lett volna hogy elfogadható képeket csináljak a telefonnal.
A képek fele kapásból életlen lett, a távoliaknak a 100%-a.
Mi legyen vele ? Küldjem szervízbe és *asszák össze + küldjék vissza ugyan olyan *zarul, vagy merjem bevállalni ???
Kezd a tököm teli lenni vele -
lofagi
addikt
nekem olyan kérdésem lenne, ami a mostani frissítéssel jött be, bár lehet már korábban írta is valaki, de rég követtem a topicot, szóval a kérdés:
amikor írok és felkínál egy szót, rányomok, majd ahogy beillesztette akkor még ragoznám a szót, de betesz egy szóközt rögtön a szó után, eddig ilyen nem volt, ezt ki lehet kapcsolni vagy meg kell vele tanulni "élni" ?
-
Peet91
aktív tag
Köszönöm szépen a gyors reakciót.
Cruzolka: Neked is
Mivel hardveresen az eredeti készülékek nem térnek el a google-edition-öktől, ezért a portolás gyakorlatilag akadálymentes?
A kamera jobb lett azóta? Tudom, hogy ez szubjektív, de biztosan van itt is fotóslelkű kolléga.
-
Peet91
aktív tag
Sziasztok!
One vásárlás előtt állok, és szükségem lenne néhány válaszra:
1: A gyári rom támogatja az usb otg - t?
2: jött a 4.3-al újabb kamera firmware, vagy azt tartalmazza amiről az update-elt MA tesztben írtak?
3. lehet valahogy google-edition-ösíteni egy sima One-t?
4. Qi töltésre alkalmas a One?
5. Nem nagyon tudok markáns szériahibáról, de esetleg mire kellene odafigyelnem használt készülék esetén?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Peet
-
hurrikan
addikt
Nem tudom volt e már itt szó róla
de megjelent egy alkalmazás amivel aktiválni lehet a Google HotWord-ot a Google Now-ban akár Magyarul is
Az ingyenes alkalmazás
Bemutató videóm
One-on kiválóan működik, nagy fogyasztás nem okoz, RAM.ot is alig eszik és megfelelően működik. Még akkor is felébredt amikor a videót játszottam vissza gépen. Pedig nem volt hangos.
Viszont pl Xperia Z1-en nem birom működésre bírni, pedig 4.2.2 kell csak hozzá az meg azon is adott. -
Kocsó
aktív tag
http://www.htc.com/hu/contact/email/
Itt kérdeztem le én is
-
Levente17
tag
Kapcsolgatom a TV-t és mégálltam az RTL-nél mert ez a Éjjel-Nappal BP ment éppen és annyit látok, hogy a csajnak egy One van a kezébe..Persze fordítva fogta...
-
deph
tag
Két kérdés ami kicsit lámának tűnhet:
1. A serial szám alapján hol tudom megnézni, hogy okés a telefonom?
2. Képernyőmentést hogy tudok csinálni? -
GALARDO
addikt
válasz
Nuada herceg #17537 üzenetére
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #17537 üzenetére
-
GALARDO
addikt
Nagyon pöpec, ez az N5 háttérkép.
-
vasi89
őstag
Hali!
Most szereztem be a telefont így elnézést ha amatőrt kérdezek de még nehezen igazodok ki az androidon
1. hogy tudom kikapcsolni h ne rezegjen a telefon ha gépelek?
2. itunes mentést lehet szinkronizálni vele? -
stnstn
tag
Sziasztok!
Agyatlan módon szétbarmoltam a telefont. Teljesen legyalultam, nincs rajta OS, nincs backup, csak twrp van. Bemásolnám a telefonba az új ROM-ot, de a pc nem látja, nincs hova másolni. Már 83 verzióban raktam fel drivereket, de semmi. Tud valaki segíteni? -
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #17515 üzenetére
A legalsoba ne legyen pipa olvasd el mit ír az alsonal azért kaptad a mailt meg.
-
_Flood_
aktív tag
A 4.3-as frissítés után megjelent egy "HTC alkalmazások" ikon a programok között, ahol azt írja hogy új alkalmazások érhetőek el a készülékhez, de aztán itt meg is áll a tudomány. Mi ez, nektek működik?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
csacsi67 #17499 üzenetére
A helyadatok elérésének engedélyezése be van pipálva.
Azt én kapcsoltam vissza, mert tudom hogy anélkül például a kis időjárás app
nem mutatta, hogy hol vagyok.
De emiatt csinálhat ilyet?Derrewyn:
Nem, a Gsam nincs fent.
De lehet nem ártana, sokan dicsérik azt a progit.Köszönöm a tanácsokat egyébként.
-
i400
senior tag
Még csak ismerkedek a frissítés után az új rendszerrel de ami kicsit zavar az a notification baron az N betűre hasonlító ikon... [link] tudja valaki mi az és hogy legyet onnan kiirtani?!
-
Red@Arc
tag
Sziasztok! Gyári 4.3-as telefonom a gmail 4.6-is frissítése óta magától kikapcsolja a gmail szinkronizálást valamennyi fióknál. Hiába kapcsolom vissza, egy-két naponta ezt meg kell ismételnem. Előfordult ez már valakinél közületek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest