- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Bari81 #26524 üzenetére
Csak add le. Hibabejelentéskor rögzítenek mint felhasználót mail cím alapján és hozzád fűzik a telefonod adatait. Ha bejelentetted supportnak és visszaírt, onnantól S/N alapján kezelik a telefont, mert ilyenkor a szerviznek elküldik a készülék adatait és hogy mit kell vele csinálni mik a panaszok és a szerviz minden telefont ellenőriz mikor beérkezik és ha van meglévő utasítás egyéb a HTC felől akkor S/N alapján már tudják is.
Persze mikor leadod leírhatod a hibajelenséget, de tapasztalatom szerint azzal annyira nem foglalkoznak, csak azzal amit a supportnak jelentettél, vagyis az az elsőrendű... Persze azt jó ha leírod hogy supporttal egyeztettél stb. Én magyarul írtam mindig és nem volt gond. -
adamboro
csendes tag
válasz
Bari81 #23498 üzenetére
Köszi. Árukeresőn néztem, de ott összehasonlítva nem volt különbség a három féle között.
Még néhány kérdés: Aksija kb meddig bírja aktív, ill. normál használattal? Mivel elég nagy árkülönbséggel árulják különböző boltokban, gondolom a legolcsóbbakra a garancia elég 'szegényes' , de max áron se venném meg egy országos nagy bolthálózattól, így arra jutottam, hogy telenoros szolgáltatótól veszem meg. Van-e szoftveresen különbség, ill. korlátozás a szolgáltatós készülékekre? -
FeRRaR1
őstag
válasz
Bari81 #20714 üzenetére
Valószínűleg több mint 1A ad le, és ez miatt közbe szól a telefon védelme, mert tényleg károsodhat, avagy túlmelegedett vagy a telefon, vagy a töltő. De ez csak a HOX-nál fordult elő párszor, szóval az első verzió lesz 99%.
Ha ehhez a telefonhoz beszéltek rá, vidd vissza garanciába, hogy hibás. Amúgy én is kipróbáltam sok autós töltőt, és egy egészen olcsó vállt be a legjobban:[link]
Ui.: Egyszer tavaly találkoztam egy másik furcsasággal is. A merítő kábel nevet adtam neki. Ha azzal tölteni akartad a telefont, akkor merítette
Haveromé volt, és cserélni akart velem, mert hogy az én gyári HTC kábelem hosszabb, elér neki hátra .....
Mondom esélyes hogy a merítő 10 filléres gagyidat rádugjam az én telefonomra -
Skilly
aktív tag
válasz
Bari81 #18085 üzenetére
Holnap elmegyek anyamekhoz. Ne idegelj!
A router tokeletes.
De legalabb most sikerult nevetni egy jot. Koszi!
Reggel munkahelyen is probalom majd. De ha a router lesz a bibis, amit ketlek akkor azt szandekosan fogom foldhoz vagni!!!
Real Racing 3 telepites... a felenel elment a Wi-Fi kb 5 percre, majd vissza jott es csiga tempo folytat. De soka lesz meg reggel, hogy kiprobaljam mashol is.
Na csak lett valami kisero szoveg is:
Download Error! Unable to download game files. Please check connection settings and try again.
De ha lett volna mobilnet bekapcs akkor azzal folytatja es letolti.. Vicccccc
-
MerLinh
senior tag
válasz
Bari81 #14600 üzenetére
pont ez a lényeg hogy nem eu piacra szánták és lehet nem is europába...ezért lehet nem is fog, és nem nem kér más beállítás az apn ugyan az, és másik régióban más lehet a chip is
a beállítások mobilhálozatoknál tudod kiválasztani, hogy auto gsm/3g/4g vagy csak gsm vagy gsm/3g azt még nézd meg. más nem nagyon van -
Xaels
félisten
válasz
Bari81 #14600 üzenetére
Látom nem érted. Időközben a többiek megválaszolták részben. USA és Ázsia sok részén is más frekvenciasávokat használnak az LTE-re illetve vannak olyan piacok ahol egyáltalán nincs.. Típusát tekintve két verzió van a One-ból:
801e: nincs nálunk LTE
801n: van LTEA dobozon az IMEI szám előtt elvileg fel kéne legyen tüntetve.
(#14608) baani59: olvasd már el és értelmezd. Ha ráfókuszálsz valamire manuálisan ne várd, hogy minden más is olyan éles legyen.
(#14610) Tigerteam: [link] így jobb lesz a link. Amúgy ja lazán gépen felkonvertálták a 4(ha szélesvásznúban fotóztak kicsivel több mint 3)mp-s képeket 8-asra és úgy hasonlították össze. Ez esetben ha sz@r algoritmussal csinálták akkor tovább rontották az elkészült képeket... Amúgy azzal egyet értek, hogy egy PV808 és L1020 mellett ez nem rúg labdába, de például az i5S ugyanonnan közelítette a kamera témát technikailag ahonnan a One csak nem növelték meg a pixeleket annyira és megtartották a 8mp-s felbontást.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Bari81 #14502 üzenetére
Ha nem akarsz annyit fizetni akkor nincs más lehetőséged csak ezek, de nem ajánlottak. Annyit tehetsz, hogyha lehet akkor olyat veszel amin még 4.1 van és nem frissítesz hanem előbb S-OFF-olod a telefont. Ezekben a boltokban elég nagy szórással vannak készülékek és ha olyat fogsz ki ami szolgáltatói CID-es akkor nem jönnek a frissítések időben.
-
Loboda
senior tag
válasz
Bari81 #14495 üzenetére
CID Getter, telepíted, futtatod, a felső sorba van a CID szám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged