- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nightfall75 tag válasz  pingwin011

üzenetére pingwin011

üzenetére
- 

adodaniel őstag válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreKamerát visszaállítottam gyári beállításra, így jó. Viszont nem tudom mi okozta, mert ha mindent beállítok ugyanúgy, akkor se jön be már a visszanézés. Érdekes, de a lényeg, hogy sikerült kikapcsolni. 
- 

NandorHUN addikt válasz  Zirowe

üzenetére Zirowe

üzenetéreEzt hogy érted, milyen kereső? - Számomra ez azért érdekes, mert ugyan Senseben átlátszó a felső értesítési sáv, de Next 3D-ben (amit Sense helyett használok) sajna nem. Viszont pl. amikor még InsertCoint és más romokat használtam, akkor a Next 3D-ben is átlátszó volt.... stock rom óta, pedig nem az. Erre van valami megoldás? 
- 

csacsi67 addikt válasz  baani59

üzenetére baani59

üzenetéreSajna lassan mind1 droid a zártságra jut nézzuk meg a samsungot vagy pl az xperiát ott szolgáltatoson még gari vesztés mellett sem tudsz BL-t nyitni. Itt a gyártok a biztonságra mennek kevés felhasználó és vásárló réteget érint a itt a BL-nyitás.Volt egyszer erröl egy felmérés egy külföldi oldalon a droid felhasználók táborának majdnem 80 % az sem tudta mi az a root. 
- 

baani59 aktív tag válasz  Gulyopapa

üzenetére Gulyopapa

üzenetéreValószínű, hogy a HTC motivációja az üzlet. Népszerűbbek (kelendőbbek) azok a telefonok, amelyek szabadabban kezelhetőek. Még egy utolsó védelmi vonalnak meghagyták az S-ON-t.  A garancia - elméletben - nem azonnal ugrik, csak ha telefon meghibásodása visszavezethető a szotfveres beavatkozásra. Ezt azonban nem mindenütt egyformán értelmezik. Van mindkettőre példa: megjavították nyitott (v. visszazárt) bootloaderrel, vagy éppen visszautasították miatta. 
- 

Nuada herceg őstag Köszönöm a válaszokat, meg a linkeket!  
 Már okosabb lettem, mint pár perccel ezelőtt. Olvasgatom itt a linkeket, de most már legalább tudom nagyjából, mi mit jelent. 
 Lehet hogy ezt akkor nem fogom buherálni. Maradok 1 mezei felhasználó. 
- 

ndavey tag Sziasztok! Van valaki aki szokott youtube-on zeneket hallgatni? Meg lehet azt oldani, hogy ha zenelejatszas kozben alkalmazast valtok vagy lezarom a kijelzot akkor ne alljon le a zene? 
- 

Kiskopika senior tag Most bukkantam ra, hogy az elozo telom szinkronozalt a picasaval ( nem os tudtam hogy van ilyen) most meg a oneba is leszinkronizalt nagyon sok regi kepet! Tudom hogy el lehet rejteni a picasa mappat a galeriaba, de ezeknek a kepeknek, meg veletlwn sem szabad felbukkanni, hogy lehet ezt torolni? Az ujjabb szinkronizalast mar kikapcsoltam, de a kepek nem tunnek el 
- 

pingwin011 aktív tag Sziasztok! A telő belső memóriája elvileg fat32be van formázva. Ha ntfs-be leformázom, akkor tuti nem kezeli le... De ha exFat-be? Mert akkor 4GB-nál nagyobb méretű file is mehet rá... Csak nem merem bevállalni... Köszönöm! 
- 

baani59 aktív tag válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreHa Stock Android alatt a Google Play Editiont érted, akkor a telefonodat először rootolnod kell. A root jog - a telefon fájlrendszerének teljes körű kezelésének a joga. A HTC telefonokon ez nem engedélyezett alapból. Hogy megtehesd, nyitnod kell a bootloadert. Itt jön az S-ON/S-OFF problémája. (S-ON = Security ON -> van egy védett rendszer partició) 
 Ha S-OFF a telefonod, akkor ki tudod nyitni, majd visszazárni a bootloadert, S-ON esetén a HTC-től kell lekérni egy speciális fájlt, amit ott nyilván tartanak, ill. a nyitásnak is nyoma marad. Általában ugrik miatta a garancia.Az S-OFF az 1.44-es Hboot-ra a Renove módszerrel nyitás nélkül, a 1,54 - 1,55 Hboot-ra a Rumrunner módszerrel a bootloader nyitása után oldható meg. A pdafanclub oldalain találsz részletes útmutatót. 
- 

csacsi67 addikt válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreSajna ha a hboot nem 1.44 akkor garivesztös .De gondolom már neked is 4.3 van fent. Végülis az s-off lényege ,hogy Te uralkodsz a rendszer felett igy bármely rom rá tehető oda vissza pl vissza lehet térni 4.2 re.Talán még a halálból is vissza lehet vele hozni a telefont.Végül is itt a lényeg. [link] 
- 

Zirowe nagyúr válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreAz uj kereso telepitesevel stock 4.4en is attetszo lesz, nekem is olyan most az n7em. 
- 

Nuada herceg őstag Szomorú hír... 
 Mondjuk nekem amúgy sem GE-m van.
 Sense-ben meg eddig is átlátszó a felső ért. sáv.Egyébként kérdezném mindenkitől, aki ért hozzá: Látom gyakran dobálóztok itt olyan szavakkal, hogy S-Off, meg hasonlók. 
 Fogalmam sincs, hogy mit jelentenek.Kérdés az, hogy nagy művelet lenne a telefonomból a Stock Android verziót készíteni? 
 Mit kellene csinálnom, mik a lépései? Vagyis a legfontosabb számomra, hogy gondolom
 az ilyen buherálás alapból garanciavesztés?
- 

Xaels félisten válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreHonnan tudjam. Nincs GPE-m. Sőt jelenleg One-om sincs már. 
- 

adodaniel őstag Frissítés óta a kameránál mindig visszahozza megtekintésre az utolsó képet, pedig nincs bekapcsolva a visszajátszás. Ki lehet ezt valahol kapcsolni? Baromi idegesítő... 
- 

Xaels félisten [link] - GPE-re megjött a csoki  
- 

Nuada herceg őstag válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreKöszönöm szépen! 
- 

deph tag válasz  Nightfall75

üzenetére Nightfall75

üzenetéreSajnos ha megnyitom a Médialejátszó ikont nem tölt be semmit, nem látom a könyvtárszerkezetet... 
 Feladtam, csak még azt nem tudom, hogy rakom a fel a zenéim a telefonra...   
- 

enginev3.0 félisten 
- 

Exelsior őstag válasz  Nightfall75

üzenetére Nightfall75

üzenetéreSajnos ez sem segít. Már próbáltam sokféle megoldást. XDA-n olvasgattam. USB 3.0-ás az alaplapom lehet ez a baj. Mindegy. Majd lakótárs Win7-es gépén majd megcsinálom. Köszi azért. 
- 

Exelsior őstag Sziasztok. Készülök Bootloader nyitásra de eszközkezelőben egy hibát jelez USB-re dugva Fastboot módban a Windows 8.1. Ez gondolom nem jó. Mitől lehet? Már próbáltam másik USB portba bedugni de semmi. Maga a készülék természetesen hibátlan. Közben át dugtam egy másikba akkor nem írja ezt ki de a "Android USB Devices" MY HTC az eszközkezelőben ír hibát. 
- 

zola- őstag Nincs valaki aki ausztriaban el? Szamlatartozas miatt ott is tiltanak imei-t? Fontos lenne..... 
- 

turika86 aktív tag válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreEz jó hír! Mert pont most hogy kit-kat lett a nexus4-emen, kicsit elbizonytalanodtam, mert ez a sebesség már ios szint... Főleg ha még bekapcsoljuk az "art"-ot... De persze a kijelző+anyaghasználat+hangszoró, minősége mind a htc-felé billenti a mércét! Elvileg 2héten belül váltok is! 
- 

Nuada herceg őstag Nekem is volt windóz fónom, 1 kaka. 
 Vagyis jó az, de nagyon kötött. Nem szerettem.A One-nak már nincsenek szériahibái. 
 Persze meghibásodások mindenhol minden gyártónál vannak,
 de a kezdetlegesek, illesztési hibák és a többi már kifutottak.Én 3 hónapja vettem az enyémet, de nincs vele semmi olyan gondom, 
 amire korábban panaszkodtak.
 Ez a készülék 1 csoda, még mindig alig tudom elhinni...
- 

Nuada herceg őstag válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéremég mindig fúúú!  
 hosszú 1 nap ez...Ezt mi csináálja ezt? Nekem is kell ilyen. 
 Ahol ilyen témákat lehet beállítani. 
- 

Nightfall75 tag Ha csatlakoztatva van a telefon, látnod kellene a a windows intézőben az eszközök között, mint hordozható médialejátszó. Ha rákattintasz a médialejátszó ikonra, betölti a telefon belső tárhelyének könyvtárszerkeztét, és tudsz írni-olvasni rajta. Ha Total Commandert használsz, kövesd ezt a leírást. HTC Sync-et nem használom, abban nem tudok segíteni. 
- 

D4ni őstag Sziasztok! 
 Lumia 920-am van, és nagyon sok problémám van vele. Ti mennyire vagytok megelégedve a One-al? Tudtok még fennálló szériahibáról? Htc One vagy 5-ös alma? Bocsi, ha off topic.
- 

g0n21 senior tag válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetére+1 
- 

deph tag válasz  Nightfall75

üzenetére Nightfall75

üzenetéreKöszi! A driver probléma megszűnt, de még mindig nem tudom sem tallózni a telefont számítógépről, sem HTC Sync-el áttenni vagy áthozni róla. 
- 

Nightfall75 tag A csacsi67 által belinkelt xda topicban a 7-ik oldalon letölthető a 4.8.0.002 driver is. Próbáld meg azzal, az a legfrissebb elérhető HTC driver. Ugye USB2.0 porton van a telefon csatlakoztatva, és nincs hosszabbító kábel és egyéb zavaró tényező a telefon és a pc között? Közvetlenül az alaplap usb portjára csatlakoztasd, ha esetleg nem úgy van. 
- 

Laca1212 őstag Aki használ SwiftKey-t azoktól kérdezném, hogy náluk is pl. a még-meg esetén csak a meg-et ajánlja fel csúsztatásos bevitelnél? Több alap szónál is ezt csinálja nálam... Más: 
 Szimpla álló gyári bőrtok létezik One -hoz? EZ például jó lehet hozzá? Mert csak X és X+-hoz írja a kompatibilitást.
 Az utángyártottak tök jók, csak épp egyik sem pont méret amiket próbáltam, ezért lenne jó gyári. 
- 

toeki senior tag válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetére+1 
- 

Gulyopapa addikt válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreEz kőkemény on topik      
- 

Nuada herceg őstag fú de mocsok másnapos vagyok.... 
- 

deph tag Szeretném beállítani a HTC Sync-et, hogy tudjak menteni számítógépre is. Azonban nem ismeri fel a HTC Sync a telefont. Megnéztem és valamilyen CDC Serial Driver hiányzik az eszközkezelőben a számítógépen. Windows Update nem találja ezt a Drivert... 
 Tudtok rá valamilyen segítséget?
- 

enginev3.0 félisten válasz  Avicularia

üzenetére Avicularia

üzenetére
- 

Avicularia veterán válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreElég csempésnek tűnik néhol, abból meg nem kérek  
- 

GALARDO addikt válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreEzt én is néztem, de nekem a Sense a tökéletes. Szerintem, a legszebb felület. Nekem a többi vagy csicsás, vagy szimplán ronda. 
- 

enginev3.0 félisten Basszus, ez a cucc nagyon jó, pedig a Sense-t nehéz űberelni, de pl a "City" nevű theme valami nagyon szép, és minden egy két kattintással megoldható, olyan ügyesen megvan oldva 
- 

MaddeNNNN addikt vicces belegondolni, hogy most a ONE-ban van annyi RAM, mint amekkora SD kártya volt az ACE-ben  
- 

zsotesz81 senior tag válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreÉn Galaxy 3-ról váltottam  , az még gyengébb mint az ace. , az még gyengébb mint az ace.
- 

Kiskopika senior tag Nektek az elolapi kamera autofukuszal? Mert nekem csak arcra all, ha raall! 
- 

_Flood_ aktív tag jelentem a Hong Kong-i cides telóra is megjött a 4.3  
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).
 ).