- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
pingwin011 #17790 üzenetére
-
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #17781 üzenetére
Kamerát visszaállítottam gyári beállításra, így jó. Viszont nem tudom mi okozta, mert ha mindent beállítok ugyanúgy, akkor se jön be már a visszanézés. Érdekes, de a lényeg, hogy sikerült kikapcsolni.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Zirowe #17787 üzenetére
Ezt hogy érted, milyen kereső? - Számomra ez azért érdekes, mert ugyan Senseben átlátszó a felső értesítési sáv, de Next 3D-ben (amit Sense helyett használok) sajna nem. Viszont pl. amikor még InsertCoint és más romokat használtam, akkor a Next 3D-ben is átlátszó volt.... stock rom óta, pedig nem az. Erre van valami megoldás?
-
csacsi67
addikt
válasz
baani59 #17795 üzenetére
Sajna lassan mind1 droid a zártságra jut nézzuk meg a samsungot vagy pl az xperiát ott szolgáltatoson még gari vesztés mellett sem tudsz BL-t nyitni. Itt a gyártok a biztonságra mennek kevés felhasználó és vásárló réteget érint a itt a BL-nyitás.Volt egyszer erröl egy felmérés egy külföldi oldalon a droid felhasználók táborának majdnem 80 % az sem tudta mi az a root.
-
baani59
aktív tag
válasz
Gulyopapa #17792 üzenetére
Valószínű, hogy a HTC motivációja az üzlet. Népszerűbbek (kelendőbbek) azok a telefonok, amelyek szabadabban kezelhetőek. Még egy utolsó védelmi vonalnak meghagyták az S-ON-t.
A garancia - elméletben - nem azonnal ugrik, csak ha telefon meghibásodása visszavezethető a szotfveres beavatkozásra. Ezt azonban nem mindenütt egyformán értelmezik. Van mindkettőre példa: megjavították nyitott (v. visszazárt) bootloaderrel, vagy éppen visszautasították miatta.
-
Nuada herceg
őstag
Köszönöm a válaszokat, meg a linkeket!
Már okosabb lettem, mint pár perccel ezelőtt.Olvasgatom itt a linkeket, de most már legalább tudom nagyjából, mi mit jelent.
Lehet hogy ezt akkor nem fogom buherálni. Maradok 1 mezei felhasználó. -
ndavey
tag
Sziasztok! Van valaki aki szokott youtube-on zeneket hallgatni? Meg lehet azt oldani, hogy ha zenelejatszas kozben alkalmazast valtok vagy lezarom a kijelzot akkor ne alljon le a zene?
-
Kiskopika
senior tag
Most bukkantam ra, hogy az elozo telom szinkronozalt a picasaval ( nem os tudtam hogy van ilyen) most meg a oneba is leszinkronizalt nagyon sok regi kepet! Tudom hogy el lehet rejteni a picasa mappat a galeriaba, de ezeknek a kepeknek, meg veletlwn sem szabad felbukkanni, hogy lehet ezt torolni? Az ujjabb szinkronizalast mar kikapcsoltam, de a kepek nem tunnek el
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
A telő belső memóriája elvileg fat32be van formázva. Ha ntfs-be leformázom, akkor tuti nem kezeli le... De ha exFat-be? Mert akkor 4GB-nál nagyobb méretű file is mehet rá... Csak nem merem bevállalni... Köszönöm!
-
baani59
aktív tag
válasz
Nuada herceg #17786 üzenetére
Ha Stock Android alatt a Google Play Editiont érted, akkor a telefonodat először rootolnod kell.
A root jog - a telefon fájlrendszerének teljes körű kezelésének a joga. A HTC telefonokon ez nem engedélyezett alapból. Hogy megtehesd, nyitnod kell a bootloadert.
Itt jön az S-ON/S-OFF problémája. (S-ON = Security ON -> van egy védett rendszer partició)
Ha S-OFF a telefonod, akkor ki tudod nyitni, majd visszazárni a bootloadert, S-ON esetén a HTC-től kell lekérni egy speciális fájlt, amit ott nyilván tartanak, ill. a nyitásnak is nyoma marad. Általában ugrik miatta a garancia.Az S-OFF az 1.44-es Hboot-ra a Renove módszerrel nyitás nélkül, a 1,54 - 1,55 Hboot-ra a Rumrunner módszerrel a bootloader nyitása után oldható meg.
A pdafanclub oldalain találsz részletes útmutatót.
-
csacsi67
addikt
válasz
Sajna ha a hboot nem 1.44 akkor garivesztös .De gondolom már neked is 4.3 van fent. Végülis az s-off lényege ,hogy Te uralkodsz a rendszer felett igy bármely rom rá tehető oda vissza pl vissza lehet térni 4.2 re.Talán még a halálból is vissza lehet vele hozni a telefont.Végül is itt a lényeg. [link]
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Az uj kereso telepitesevel stock 4.4en is attetszo lesz, nekem is olyan most az n7em.
-
Nuada herceg
őstag
Szomorú hír...
Mondjuk nekem amúgy sem GE-m van.
Sense-ben meg eddig is átlátszó a felső ért. sáv.Egyébként kérdezném mindenkitől, aki ért hozzá:
Látom gyakran dobálóztok itt olyan szavakkal, hogy S-Off, meg hasonlók.
Fogalmam sincs, hogy mit jelentenek.Kérdés az, hogy nagy művelet lenne a telefonomból a Stock Android verziót készíteni?
Mit kellene csinálnom, mik a lépései? Vagyis a legfontosabb számomra, hogy gondolom
az ilyen buherálás alapból garanciavesztés? -
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #17784 üzenetére
Honnan tudjam. Nincs GPE-m. Sőt jelenleg One-om sincs már.
-
adodaniel
őstag
Frissítés óta a kameránál mindig visszahozza megtekintésre az utolsó képet, pedig nincs bekapcsolva a visszajátszás. Ki lehet ezt valahol kapcsolni? Baromi idegesítő...
-
Xaels
félisten
[link] - GPE-re megjött a csoki
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #17766 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
deph
tag
válasz
Nightfall75 #17751 üzenetére
Sajnos ha megnyitom a Médialejátszó ikont nem tölt be semmit, nem látom a könyvtárszerkezetet...
Feladtam, csak még azt nem tudom, hogy rakom a fel a zenéim a telefonra... -
enginev3.0
félisten
-
Exelsior
őstag
válasz
Nightfall75 #17759 üzenetére
Sajnos ez sem segít. Már próbáltam sokféle megoldást. XDA-n olvasgattam.
USB 3.0-ás az alaplapom lehet ez a baj. Mindegy.
Majd lakótárs Win7-es gépén majd megcsinálom.
Köszi azért.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Készülök Bootloader nyitásra de eszközkezelőben egy hibát jelez USB-re dugva Fastboot módban a Windows 8.1. Ez gondolom nem jó. Mitől lehet?
Már próbáltam másik USB portba bedugni de semmi.
Maga a készülék természetesen hibátlan. Közben át dugtam egy másikba akkor nem írja ezt ki de a "Android USB Devices" MY HTC az eszközkezelőben ír hibát.
-
zola-
őstag
Nincs valaki aki ausztriaban el? Szamlatartozas miatt ott is tiltanak imei-t? Fontos lenne.....
-
turika86
aktív tag
válasz
Nuada herceg #17753 üzenetére
Ez jó hír! Mert pont most hogy kit-kat lett a nexus4-emen, kicsit elbizonytalanodtam, mert ez a sebesség már ios szint... Főleg ha még bekapcsoljuk az "art"-ot... De persze a kijelző+anyaghasználat+hangszoró, minősége mind a htc-felé billenti a mércét! Elvileg 2héten belül váltok is!
-
Nuada herceg
őstag
Nekem is volt windóz fónom, 1 kaka.
Vagyis jó az, de nagyon kötött. Nem szerettem.A One-nak már nincsenek szériahibái.
Persze meghibásodások mindenhol minden gyártónál vannak,
de a kezdetlegesek, illesztési hibák és a többi már kifutottak.Én 3 hónapja vettem az enyémet, de nincs vele semmi olyan gondom,
amire korábban panaszkodtak.
Ez a készülék 1 csoda, még mindig alig tudom elhinni... -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #17716 üzenetére
még mindig fúúú!
hosszú 1 nap ez...Ezt mi csináálja ezt? Nekem is kell ilyen.
Ahol ilyen témákat lehet beállítani. -
Nightfall75
tag
Ha csatlakoztatva van a telefon, látnod kellene a a windows intézőben az eszközök között, mint hordozható médialejátszó.
Ha rákattintasz a médialejátszó ikonra, betölti a telefon belső tárhelyének könyvtárszerkeztét, és tudsz írni-olvasni rajta.
Ha Total Commandert használsz, kövesd ezt a leírást.
HTC Sync-et nem használom, abban nem tudok segíteni.
-
D4ni
őstag
Sziasztok!
Lumia 920-am van, és nagyon sok problémám van vele. Ti mennyire vagytok megelégedve a One-al? Tudtok még fennálló szériahibáról? Htc One vagy 5-ös alma? Bocsi, ha off topic. -
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #17726 üzenetére
+1
-
deph
tag
válasz
Nightfall75 #17743 üzenetére
Köszi! A driver probléma megszűnt, de még mindig nem tudom sem tallózni a telefont számítógépről, sem HTC Sync-el áttenni vagy áthozni róla.
-
Nightfall75
tag
A csacsi67 által belinkelt xda topicban a 7-ik oldalon letölthető a 4.8.0.002 driver is. Próbáld meg azzal, az a legfrissebb elérhető HTC driver. Ugye USB2.0 porton van a telefon csatlakoztatva, és nincs hosszabbító kábel és egyéb zavaró tényező a telefon és a pc között? Közvetlenül az alaplap usb portjára csatlakoztasd, ha esetleg nem úgy van.
-
Laca1212
őstag
Aki használ SwiftKey-t azoktól kérdezném, hogy náluk is pl. a még-meg esetén csak a meg-et ajánlja fel csúsztatásos bevitelnél? Több alap szónál is ezt csinálja nálam...
Más:
Szimpla álló gyári bőrtok létezik One -hoz? EZ például jó lehet hozzá? Mert csak X és X+-hoz írja a kompatibilitást.
Az utángyártottak tök jók, csak épp egyik sem pont méret amiket próbáltam, ezért lenne jó gyári. -
toeki
senior tag
válasz
+1
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Ez kőkemény on topik
-
Nuada herceg
őstag
fú de mocsok másnapos vagyok....
-
deph
tag
Szeretném beállítani a HTC Sync-et, hogy tudjak menteni számítógépre is. Azonban nem ismeri fel a HTC Sync a telefont. Megnéztem és valamilyen CDC Serial Driver hiányzik az eszközkezelőben a számítógépen. Windows Update nem találja ezt a Drivert...
Tudtok rá valamilyen segítséget? -
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #17714 üzenetére
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #17711 üzenetére
Elég csempésnek tűnik néhol, abból meg nem kérek
-
GALARDO
addikt
válasz
enginev3.0 #17711 üzenetére
Ezt én is néztem, de nekem a Sense a tökéletes. Szerintem, a legszebb felület. Nekem a többi vagy csicsás, vagy szimplán ronda.
-
enginev3.0
félisten
Basszus, ez a cucc nagyon jó, pedig a Sense-t nehéz űberelni, de pl a "City" nevű theme valami nagyon szép, és minden egy két kattintással megoldható, olyan ügyesen megvan oldva
-
MaddeNNNN
addikt
vicces belegondolni, hogy most a ONE-ban van annyi RAM, mint amekkora SD kártya volt az ACE-ben
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Nuada herceg #17696 üzenetére
Én Galaxy 3-ról váltottam
, az még gyengébb mint az ace.
-
Kiskopika
senior tag
Nektek az elolapi kamera autofukuszal? Mert nekem csak arcra all, ha raall!
-
_Flood_
aktív tag
jelentem a Hong Kong-i cides telóra is megjött a 4.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest