- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
djapor96 #20510 üzenetére
Igaz, hogy kell allitani neha, de azert megcsinalja a kepet! Teny hogy lehiet nagyobb a felbontas, de mobilba ekkora erzekelo melle szerintem is felesleges a nagyobb! Egy egy elkapott pillanatra legyen alkalmas, a turazos, muveszi tajkepekhez meg kell a dslr! ( egy bitang obival) Ez van! Sose lesz minden az egyben tokeletes!
-
-
Avicularia
veterán
-
vkp
aktív tag
válasz
djapor96 #18533 üzenetére
Várható volt. Mivel még béta állapotban van, senki nem garantálja, hogy működik alatta minden alkalmazás (mint ahogy tény, hogy nem is minden működik), ezért egy gyártó nem biztos, hogy megengedi, hogy az ő termékének a hírét rontsa egy rosszul működő rendszer.
Majd belerakják a főzött romokba. -
SimonYana
addikt
válasz
djapor96 #17871 üzenetére
Nekem egy 5 ezer forintos telefon (Sony) majdnem felrobbant töltés közben! Elvittem gariztatni és megállapította , hogy beázott , mert pára nyomok vannak! Esküszöm , hogy nem ázott be és párát sem kapott! Mondom azt nem csodálom , mikor majdnem felrobbant ! Természetesen kuka!
Én meg alá írtam 2 évet érte a szolgáltatónál! Na ekkor mondtam ha egy szaros alsó kategóriás telefont sem tud hozzám vágni , hogyan is merjek 100 ezreket adni egy SONY-ért!? Sehogy! Soha többet nem vettem Sonyt! Most is ajánlották a Z1-et! Köszönöm NEM!
-
SimonYana
addikt
válasz
djapor96 #17867 üzenetére
Nem hiába kerül sokba az ami teljesen frankó!
Nekem a szakszervíz egy 2500Ft-os javítást elvégzett volna az Xperia Ray-n 42 ezerért! Mennyit is ér most az a telefon!? 20-at?Mert egyszerűen , ha nem garis készülékről van szó lehúznak , ugyanis csak garis javítást éri meg náluk csináltatni! Persze gariba elvégzi a forrasztás és nem cserél komplett panelt!
Ennyit a Sony-ról Újpesten! Lehúzos egy köcsög banda!Ja és 2000-ért mondja meg , azt is , hogy mennyiért fogja megcsinálni!
Ki van írva! Hiba megállapítás 2 rongy!2 hét alatt el is árulja!
Ezért jó ha 2 év hivatalos garid van!
-
SimonYana
addikt
válasz
djapor96 #17864 üzenetére
Tejberizs76
Nem a HTC-vel van a baj , hanem a seftes Ázsiai szállítmányokkal , ami nincs nyilvántartva Európában , mivel azt nem erre a piacra szánták! Ezért csak Angol és Kínai nyelv van rajta a visszaállításnál!
MoreLocale2 programmal lehet rátenni az Eu összes nyelvét , de nekem a Frissítés után a HTC ONE X+ már csak rootolva ment ez a program! Nem tudom minősége milyen az Ázsiában gyártottnak , de mikor leejtettem a kocsiba a gumiszőnyegre azonnal micro karcos letta kijelző!
Szóval itt befejeztem az Ázsiai cuccokkal!djapor96!
Így igaz!Black Mesa!
G2 az mi? Valami műanyag pohár? -
porkiy
aktív tag
válasz
djapor96 #17390 üzenetére
Nem.
Ha kiveszed a zsebedből megjelenik a képernyő anélkül, h nyomtad volna a power gombot. És ha beállítod mondjuk 60 fokra a dőlésszöget ha zsebre rakod (fejjel lefelé, képernyővel befelé szoktam, h ha esetleg nekimegyek valaminak zsebbel, mondjuk asztal sarka ne sérüljön a screen) magától készenlétbe megy.... -
Loboda
senior tag
-
-
Loboda
senior tag
válasz
djapor96 #16285 üzenetére
Ha 1.44-es a hboot verziód, akkor a renove féle módszerrel lehet S-OFF olni, bootloadert nyitni, ebben az esetben marad a teljes gyári rom, nem törlődik semmi, lehet gyári OTA-va frissíteni!
Htcdev-es nyitás esetén valóban törlődnek olyan partíciók amelyben vannak gyári alkalmazások, és ezek törlése miatt nem lehet frissíteni gyári OTA-val!
-
Loboda
senior tag
válasz
djapor96 #16276 üzenetére
Mindegyik európai RUU-ban van magyar nyelv, de a CID verziód határozza meg a régiót, és hogy megjelenik e a kiválasztható nyelvek között a Magyar!
HTC__032-es CID szám a mi régiónk!
Itt találsz ide való RUU-t!
Ezeket a CID számokat tartalmazókat nézd:
cid: HTC__001, HTC__E11
HTC__102, HTC__203
HTC__405, HTC__Y13
HTC__304, HTC__032
HTC__A07, HTC__J15
HTC__016 -
csacsi67
addikt
válasz
djapor96 #16264 üzenetére
Nem
Tampered eltüntethetö.
Nem kell regizned.
Nem csak fözötett rakhatsz fel.
Változni változhat de nincs jelentösége épp ezért van az s-off hogy bármely romot felrakj tehát 4.2.2 is vissza rakhatsz.Ha nincs super cided akkor igen .Ha van akkor bármit felrakhatsz még a google editon változatot is.
-
csacsi67
addikt
válasz
djapor96 #15796 üzenetére
Nem ha a htc dev oldalán nyitod nincs rá mod hogy nyomtalanul vissza zárd. Régebbieket lehetett nyitni a htc megkerülése nélkül a 1.54 hboot már nem lehet.
Tehát nem szabad nyitni,majd csak akkor ha lesz arra modszer hogy a htc kikerülése nélkül tudsz nyitni.Az meg szerintem nem most lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest