-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
Ti milyen fotós appot használtok? Azt olvasom, hogy ha állítok az ISO-m, akkor jobbak lesznek a képek.... én a gyári fényképező programban semmi ilyen beállítást nem látok...
-
djapor96
senior tag
válasz
Bdanyy #20515 üzenetére
Szóval a szomorú, hogy mindegyiket filléres hulladékból rakják össze nekünk meg 10x-es 20x-os áron eladják.....
A Scenicem digitális műszerfalában rendszeresen kimentek az IC-k.... A gyár egybe cserélte az egészet, amibe újra kimentek.... a gond csak az volt, hogy egyik másik esetben hajlamos volt arra,hogy 2000km-er alatt 50ekm-t pakolt bele az órába.
Egy informatikus srác nekiesett és házilag kicserélte a gyenge gyár minőségű IC-et, naplózta, hogy melyik hibája mit okoz, majd 10eFt-ért megjavította bárkinek..... Azóta sem jött elő többet a gond.
Valószínűleg itt is csak ennyi a hiba, hogy az 5 centes áramkörök helyett 15 centeseket kéne beleszerelni és a hibák többségét nem is ismernénk....
Csak hát akkor készülékenként 1$-ral kevesebb lenne a nyereség, ami 3 millió eladott példánynál nem kevés pénz....
-
djapor96
senior tag
válasz
F_Gergely #20509 üzenetére
Én kb. 2009-2010-ig nem futottam bele problémás készülékbe.... azóta mindig volt.... nekem ennél a HTC-nél nem volt eddig semmi gond....
Xperia X10i --> kilazuló microUSB aljzat, Galaxy S2 --> beégő kijelző, Galaxy Note --> beégő kijelző 3x GSM modul behalt, SE Xperia Live with walkman --> eldobált hívások, iPhone 4 --> beszéd közben véletlenül kihangosítás, Alcatel OT-995 --> állandó fagyás, belassulás
kiskopika: mondjuk szerintem sajnos már a 4 Mpixeles kameránál csorbul a funkció sajnos..... A Note-al olyan képeket lehetett csinálni, hogy nem sok kifogás volt rajta.... ennél sajnos kell állítgatni, hogy jó legyen a kép....
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
Van ötletetek, hogy miért kapcsol ki a wifi hotspot? ki van kapcsolva a kikapcsolás....
-
djapor96
senior tag
vazzzzzeeeeeeeeeeeeeee....... 6 év után ejtettem el először a telefonom...... persze a legszarabb rücskös betonon.... 3 sarkát leverte...... háta üveg sértetlen.....
Tudtok valakit, aki ezt ki tudja Bp-en cserélni? Vagy ha valami miatt gariba megy cserélik, ne rugózzak rajta?
Az okosságok is érdekelnek privátba.....
-
djapor96
senior tag
válasz
enginev3.0 #18983 üzenetére
Én nem keveset használom... éjjel 11-kor töltőről le..... következő nap este 8-ig 25-35%-nál felment a töltőre....
Igaz nem játszom, hanem dolgozom rajta..... sok-sok-sok telefon, meg net, meg mail....
A One ennyi idő alatt kb 5-10%-ra merül....
-
djapor96
senior tag
Délután játszadoztam egy kicsit a kernelekkel....
Feltettem a TeamSeven kernelét, felhúztam az S4 órajelére..... hát úgy leverte az S4-et benchmarkba, hogy öröm volt nézni...
-
djapor96
senior tag
Gari tapasztalatok alapján lehet valahol biztosítást kötni nem ott vásárolt készülékre? Tmobileos és telenoros előfizu is van, de külső cég is lehet...
-
djapor96
senior tag
válasz
enginev3.0 #18804 üzenetére
sikerül végül, letöltöttem a playről az Nfc beam-et és utána már ment....
Az Samsungon meg ott az S-Beam azt be kell kapcsolni...
-
djapor96
senior tag
Tudja valaki, hogy az NFC hogy működik? Kollegám Galaxy S3-án meg nálam is bekapcsoltuk az NFC-t összeérintettük a telefonokat.... volt hang meg rezgés..... de ennyi.... most hogy tudok küldeni? Semmi lehetőséget nem találok NFC-n küldésre... se ő se én....
-
djapor96
senior tag
Én AHRD+Bulletproof 10et használom... Megy együtt... Macerás felrakni... Az AHRD 40.2 - t csak TWRP vel tudod felrakni... A Bulletproof 10 meg a CWMet szereti... Szóval TWRP fel, majd AHRD, aztán cwm, majd BULLETPROOF. Utána én visszaraktam a TWRP-t...
Mivel előtte a 40.1el is megcsináltam, jellemzően a Bulletproof flash után 2x rebootol...
-
djapor96
senior tag
24 órája vagyok 4.4-en..... így hogy nincs benne ART én semmi, de semmi különbséget nem veszek észre... de ha valaki talált valamit, engem is érdekelne....
Aki a GE-st rakta fel, ott okoz galibát az ART a napi használatban? A progik nagy része megy rajta?
farena: szerintem se ugorj neki utána olvasás nélkül.... én 1 hónapja voltam így mint te. A leírás ellenére is okozott egy pár leizzadós percet a dolog. Most már világos minden, de a leírás sem a legfrissebb dolgokat tartalmazza, meg abban is van néha egy egy hiba....
-
djapor96
senior tag
válasz
Avicularia #18594 üzenetére
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy Ukrajnában mennyibe fáj 1kg kenyér... meg mondjuk nálatok...
-
djapor96
senior tag
OFF:
Na ilyenkor dob az ember egy hátast... a 30/10-es (garantált 10/1) UPC-s netért fizetek 4500Ft-ot... Kiejevben a 1/1 Gb-es net garantált 700/700) kerül 18 $-ba havonta...
-
djapor96
senior tag
válasz
csacsi67 #18546 üzenetére
Ezt is mára ígérik: Android Revolution HD 40.0 SOON
-
djapor96
senior tag
válasz
sveczo #18496 üzenetére
Úgy tudom, hogy magyar szolgáltatós One-t nem lehet egyenlőre függetleníteni, mert azt itt a hazai szolgáltatók lokkolják. Még a magyar szakik is azt mondják, hogy egyenlőre nem megy. HTC-n a nemzetközi oldalakról szerzett feloldó kódok nem működnek.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem egy német T-s One-od lett kifüggetlenítve és buherálva.
Remélem ez még nem volt tilos, hisz csak leírtam, hogy nem lehet....
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
válasz
Gulyopapa #18437 üzenetére
á á á január vége február eleje a sensés függetlenekre, nem? A szolgáltatósak csak utána....
dns87: azért a sensés progiknak búcsút inthetsz.... pl a távirányító progi.... én feltettem a 4.3GE -t, de fél óra múlva ment vissza a normál. Pedig a Noteomon majd 1,5 évig CyanogenMod rom volt, de valahogy a One-hot nekem idegen volt a full holo felület...
-
djapor96
senior tag
válasz
Nuada herceg #18222 üzenetére
nagyon furcsa a merülése a One-nak.
Előzőleg egy N7000-esem volt 1,5 évig. Nekem 100- 35% ra normál használat mellett reggel 6tól este 6-7 re merült le. Viszont, ha nekiestem Asphalt7-el játszottam, akkor 1-óra alatt merült le 100-ról 40-re...
A One-nál egy 1,5 órás Asphaltozás 100-ról 80-ra húzta le az akksit....Viszont a normál használat mellett meg úgy merül, hogy alig érek haza és 10%-on vagy alatta van a töltés.
-
djapor96
senior tag
A vastag gombsort hogyan tudom eltűntetni?
-
djapor96
senior tag
Valamit elállítottam... ahogy a főképernyőn lehúzom a redőnyt, megjelennek gyorsgombok. (mint wifi, gps, mobilnet, elforgatás... stb.) ez eddig nem volt.... mellette persze ott van a gomb is, amivel ugyanezt teljes oldalasban is le tudom hívni.
Hogy tudom az egysoros változatot eltüntetni? -
djapor96
senior tag
válasz
SimonYana #17868 üzenetére
Nekem a Live with Walkmannal azt csinálta a garis Sony szervíz, hogy miután 3x vittem vissza, hogy a hívások megszakadnak, bevizsgáltatta egy "független bevizsgálóval".... megállapították, hogy nincs baja.... miután ezt kiadták, közölte a fogyasztóvédelem, hogy "nyugodajk bele", hogy jó a telefonom.... még ha meg is szakadnak a a hívások.......
-
djapor96
senior tag
válasz
Dexter-2000 #17862 üzenetére
a hivatalos márkaszerviz legalább nem keres kibúvókat.... lehet 3x vissza kell küldeni, hogy 1x jó legyen.... a bolt igari meg..... ha sokba kerül a javítás, akkor minden a te hibád.....
-
djapor96
senior tag
válasz
spawn21 #17818 üzenetére
Bocs, de ezt én sem tudom megérteni. Van egy baromi szép telefonom, amit egy otromba gumibugyiba húzok, azért, hogy majd ha egyszer el akarom adni, akkor jó állapotú legyen.... ááááá...
Ez olyan mint az autóba az üléshuzat...... azért olyan kárpittal választottam az autót, mert az tetszett, nem azért, hogy valami fossal eltakarjam...
-
djapor96
senior tag
ááááá.....
Nem bírom állítani sehogy a szinkronizálásokat.... belemegyek a fiókokba, kiválasztom mondjuk afb-ot, le akarom tiltani a fb naptár szinkront, de nincsenek ott a pipák, hogy letiltsam... ha megnyomom azonnal szinkronizál, ha hosszan nyomom semmi, a menüben is csak mégsem vagy eltávolítás van.....
Ja, 4.3-as van fent... sense...
-
djapor96
senior tag
Egyébként mit kér a szerviz, ha beadjuk szervizbe? Csak a készülék és leellenőrzi az adatbázisban vagy számla+ garilevél?
-
djapor96
senior tag
A One mennyire viseli el a Titaniumos mentést, majd wipe utáni visszaállítást?
-
djapor96
senior tag
válasz
Stunts666 #17220 üzenetére
Miben érzed erősebb hardvernek az s4-et? Szerintem gyakorlatilag azonos.....
Kali: biztos emlékszel rám az S2 -Note 1 topikokból..... én nagyon szeretem a Galaxy sorozatot. De, hogy az S2-esemben 2x kellett kijelzőt cserélni, rögtön miután kihozta a futár vittem vissza a T központba, hogy nincs hangja.... cserélték is azonnal. A Note érintőhibás kijelzővel érkezett meg és utána még 3 kijelzőcsere volt rajta, valamint GSM és usb modul, majd a végén alaplap.... szóval ott is ki kell fogni....
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
A kernelcsere óta a korábbi 20-25%-ról 3,3% ra csökkent a kernel fogyasztása!
Így sokkal barátibb.... reggel 7 óta 25%-ot fogyasztott.... ebben van 45 perc beszélgetés és 40 perc képernyő is....
-
djapor96
senior tag
Nah a mai teszt szerint, a kernel eszi az akksit. a teljes fogyasztás 20-25%-át..... Valakinek valami ötlete?
Revolution HD rom van rajta.....
-
djapor96
senior tag
Múlt hét óta én is szerencsés tulajdonosa vagyok egy HTC ONE-nak.
Nagyon elégedett vagyok alapvetően, de elég erőteljesen szívja az akksit...
Éjjel... repülőgép módba 75%-ról-45%-ra ugrottunk.... eddig ez a Note-ommal kb 3-4% különbség volt....
Ti mit használtok energiatakarékosságra? A gyárit? Juice defender? Green Power?
Most látom, hogy éppen téma is....
-
djapor96
senior tag
OFF
Őrület..... csak úgy kiváncsiságból benéztem az S4 topikjába... eddig úgy voltam vele, ha az 1,44-ed bootloder-es One nem jön össze, akkor veszek egy S4-et, ot úgy is lehet rootolni, romolni....
Erre mit olvasok, az új S4-eknél már zárja a Samsung a Bootloadert..... ááááá...
ON
-
djapor96
senior tag
bocs, lejárt az idő:
RUU M7 U JB 50 HTC Europe 1.29.401.2 R Radio 4A.14.3250.13 10.33.1150.01 Release 311663 Signed 2 4
Ez akkor mondjuk mit is jelent?
RUU --> full os, kernellel mindennel együtt
M7 --> One -hoz
U --> ?
JB --> Jelly Bean
50 --> ?
HTC Europe --> európai változat
A többi meg gondolom a driverek verzióját jelóli.Láttam amiben UL van, láttam olyat ami mellett az is ott van, hogy OTA, (Az OTA tudom mi, de a rommal kapcsolatban így nem áll össze)
Olyan is volt, amibe volt egy WWE....Laboda: első körben boldog lennék egy rootolt stock rommal.... sosem volt HTC-m, úgyhogy adnék egy esélyt neki. A rootra néhány progi miatt van szükségem, amit napi szinten használok... Viszont azt olvastam, hogy a rootolás egy pár gyár progit is kiüt, szóval kicsit hiányos lesz.
Lehet tudni mik ezek pontosan egyébként? Vagy már ez változott? -
djapor96
senior tag
nézegetem a ruu-kat, a magyar one-okon milyen a régió? a htcdev-en, ha rákeresek a HU régióra, nem dob találatot.
Álatlában melyik ruu-kban van magyar nyelv? -
djapor96
senior tag
Mit jelent egyes one-ok neve után, hogy M7?
-
djapor96
senior tag
válasz
Avicularia #16267 üzenetére
1,54-es bootlodernél akkor az a gond, hogy az s-OFF-hoz kell a htcdev... azaz regisztrálják, hogy zárni akarom az "S"-t és ezzel feltételezik, hogy nyitni akarom a bootloadert és akkor máris bukom a garit....sa
csacsi67: kezdem kapisgálni a dolgot
-
djapor96
senior tag
válasz
csacsi67 #16256 üzenetére
Jól értem?
Az S-OFF/ON az a bootloader nyitott ill zárt állapotát jelenti, ahol az OFF a nyitott?
A "Tampered" felirat az ami a Samsungnál a sárga háromszög bootoláskor?
1.44-es hboot mellett ha buherálom, akkor nekem nem kel a htcdev.com-ra regisztrálnom?
OTA frissítéssel frissul a bootloader is, azaz ha nem akarom bukni, akkor csak "főzött" romot tehetek fel?
Ha flashelem a főzött ROM-ot akkor a bootloader nem változik?A CID ha jól értem területi kód, adott CIDdel rendelekző one-ra csak a saját területi ROM rakható? A SuperCID ez kerüli meg? Ez flashelt romoknál is érvényes?
Egyenlőre ennyi....
-
djapor96
senior tag
Jövő héten úgy néz ki, hogy én is beállok közétek. Olyasvalakit keresek, aki tudna nekem segíteni, a rootolásban, romolásban az elején. Mert úgy akarnám megoldani, hogy a telefonon lévő 1.44 HBOOT-ot ne veszítsem el....
Esetleg ha van valahol jó leírás, már az is sokat segítene.
-
djapor96
senior tag
válasz
enginev3.0 #15857 üzenetére
és ha főzőtt 4.2 megy rá?
-
djapor96
senior tag
ja ha ezt megveszem, akkor nyithatom - zárhatom a hboot-ot, ahogy csak akarom, ugye?
A bootloader is frissül, ha 4.2-re frissítek, vagy az nem változik?
-
djapor96
senior tag
Az elmúlt években Samsung telefonokat használtam. Mára kicsit rájuk untam. HTC One-ban gondolkodom. Eddig a Galaxy-k nyitott bootloadere miatt könnyű volt cisszaállítani a gyári állapotot, ha garanciális gond volt.
úgy olvastam, hogy van lehetőség a One-nál is probléma esetén a bootloader visszazárására. Mennyire egyszerű a gyári (garanciális) állapot visszaállítása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest