- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedro7
tag
Van még olyan, hogy garancia idő alatt bizonyos számú meghibásodás után
cserélnie kell a gyártónak a készüléket ? -
pedro7
tag
Kicsit csalódtam a HTC szervíz munkájában.
Igaz a garancia idő vége előtt egy kicsivel, akkumulátor és gyors merülési problémák miatt
beadtam a szervízbe és összesen egy szoftverfrissítést sikerült csinálniuk.
Ráadásul a legfrissebb szoftver volt a készüléken amúgy.
Direkt leírtam a jelenségeket,gyári visszaállítás után minimális alkalmazások mellett is jelentősen merül a telefon és 35% elérésekor pár perc alatt lemerül és kikapcsol.
Ügyfélszolgálat is hardware hibára gyanakodótt.
17.00-kor elhoztam a készüléket 55%-os akkuval.A telefon első lépéses beüzemelése után és egy
google fiók címjegyzék szinkronizáció után 36%.
19.00-kor már csak 25%.
Semmit nem csináltam a telefonnal, még hívás fogadás,indítás sem volt.Milyen mérést fogad el a szervíz ? Hogy ténylegesen megjavítsák a telefonom hibáját ?
Mit kell tennem hogy igazoljam, nem a feltelepített alkalmazások miatt merül a telefonom ?
És mit kell tennem, hogy ne nézzenek hülyének ? -
pedro7
tag
Olvastam, hogy a VSP data-nál lehet ellenőrizni a javítás folyamatát.
De az IMEI szám mellett a megrendelés számát is kéri.
Mit kellene oda írni, ha a Telemax-nál lett leadva a készülék ? -
pedro7
tag
Nem úsztam meg az FR-t.Jobb lett az akku fogyastás, de szerintem még messze van a megszokottól.
Van valamilyen mérés vagy más módszer amivel a szubjektivítást ki lehet zárni és pontosan be lehet határolni az akku állapotát ?
2 éves, lehet, hogy megérett cserére.Volt már valakinek akksi csere ? Mennyibe került ?Még egy lehet.Az utóbbi napokban elég heptikusan töltöttem az akksi.Lehet, hogy egy két teljes lemerítés-töltés után javul a helyzet ? Ilyen öreg akksinál is lehet ez ?
-
pedro7
tag
Nekem is elkezdett hirtelen nagyon merülni a telefonom.
Factory reset előtt megpróbálnék valamit.
Van most olyan alkalmazás vagy frissítése ami okozhatja a gyors merülést ?
A Battery doctort eltávolítottam már, mert olvastam,hogy a mostani verzió csinálhatja.
Esetleg más ? -
pedro7
tag
A lezárási képernyőn az idő kijelzés dőlt számokkal jelenik meg.
Lehet ezt valahol változtatni ? -
pedro7
tag
Alakul...
Egy oda-vissza szinkronnal átvitte a képeket is.És a telon létrehozott csoportokat is átvitte a google-ra.
A címtárban létrohozott csoportot nem engedte,mert olyan létezett állítólag ( és ott is van a telefonon ) de a gmail címtárban nem látszódik az a csoport.Úgyhogy ezt a telefonról jobban végre hajtja.Akkor a telefonban mindig egy gmail fiók címjegyzékét kell használni és megjeleníteni. És el kell felejteni a
telefon címjegyzékét.Lesz ebből valaha hátrány ?És már csak egy kérdés, hogy a csengőhangra való hivatkozást átviszi valahogy vagy az reménytelen ?
-
pedro7
tag
Én értem amit írsz, hogy a pc-n egyszerűbb létrehozni a csoportokat mint a telefonon.
De mi a biztosíték, hogy a pc-ről mindent szépen vissza szinkronizál, amikor fordított módon a telefonról
nem teszi fel sem a csoport beállításokat, sem a kontakt képeket.Itt valami nagy gubanc van nálam pedig próbálok a "kályhától" elindulni.
Mindig is hallottam hogy ez a google szinkronizáció milyen problémás.
Én is már neki indultam párszor, de most újra olyan helyzet van hogy tudnék kisérletezgetni
de mindig más hiba jön elő.Nincs valamilyen mennyiségi vagy méret korlát a google fióknál ?
Úgy indulok most el,hogy van egy .vcf mentésem.Felteszem a telefon címjegyzékébe.1072 db bejegyzés.
A telefon címjegyzék nem szinkronizálódott a gmail-es fiókkal, ezért a telefonon átmásolom a címjegyzéket a gmail-es címjegyzékbe és ott elindítom a szinkronizációt az üres gmail-es címjegyzébe.
És rögtön megduplázza, meg kiír hibaüzit, hogy nem pár száz bejegyzést nem tud törölni.Biztos ez a legegyszerűbb, legjobb módszer a mentés visszaállításra ?
-
pedro7
tag
A névjegyek lementése, visszatöltése melyik módszerrel lesz 100%-os ?
Google szinkronizációval nem mentek át a contact képek hívócsoport beállítások.
Super backup-ot használtam idáig, az pedig a hívócsoport beállításokat és a személyekhez rendelt csengőhangokat nem vitte át.
Mi lehetne még a megoldás ? Talán pc-vel htc sync ?
-
pedro7
tag
Kellene tudnia Sense 6-nak, hogy fektetett módban, lezárt képernyőnél a hangerő + gombra bekapcsol a kamera? És lezárt képernyőnél oldalra húzással feloldódik?
-
pedro7
tag
Régebben valaki link-elte, hogy lehet megtalálni a telefonodat valós időben.
Nem találom most ezt a hozzászólást.
Azt hiszem google fiók adatok kellettek csak hozzá és megmutatta hol a telefonod. -
pedro7
tag
Kb. hány nap most egy szervíz kameracserére +egyebek ? T-mobilon keresztül , vagy máshogy gyorsabb ?
-
pedro7
tag
A Google play-t elindítva kiír egy hibaüzenetet, hogy a háttéradatok letiltva.
Ha rákattintok az engedélyezés gombra előjön a " fiókok és szinkronizálás" és nem csinál ott már semmit.
Én állítottam el valamit vagy ez új sense6 hibája ?
Nem találtam sehol a beállításokban olyat, hogy le lehetne tiltani a háttéradatokat.
Web-en be tudok lépni a play áruházba, de letölteni már nem lehet semmit. -
pedro7
tag
Tudtok ajánlani egy egyszerű profile switcher programot ?
A handy profiles-t használtam korábban, de azt elég macerás beállítani, most meg Profile switcher-t használom, de ez meg sűrűn kiírogatja, hogy az alkalmazás leállt.
A 4.4-ben nincs valami megoldás, hogy bizonyos napszakokban más üzemmódba kerüljön a gép ?
(Néma,rezgő,normál ) -
pedro7
tag
válasz
F_Gergely #20668 üzenetére
Köszi.Akkor most már ketten vagyunk.
A Group Ringtones-t használtam egy ideje, de nem igazán teszi a dolgát.
Ha egy csoporthoz hozzárendelek egy csengőhangot, akkor a "silent:send to voicemail"
üzenetet adja és nem rendelődik hozzá a csengőhang.
Amikor anno felraktam akkor 2-3 csoporthoz hozzárendelt rendesen csengőhangot, de most
nem müködik már.
Próbáltam 2-3 szor újratelepíteni, de semmi változás. -
pedro7
tag
4.3-nál a hívócsoportokhoz rendelhető külön csengőhang ?
Vagy csak külön alkalmazással oldható meg ? -
pedro7
tag
Ha már ilyen pangás van a topikban, hátha valaki karácsonyra meglep egy megoldással.
Többször felvetettem már, de még nem érkezett megoldás.
Ha a kijelző beállításoknál kiveszem a pipát az automa fényerő beállítás mellőll és elmentem akkor beállíthatom saját kedvemre a fényerőt.
De sajnos pár óra múlva valamilyen alkalmazás visszaállítja ezt.
És nem tudtam még rájönni mi teszi ezt.
Valakinek ötlete vagy megoldása ? -
pedro7
tag
Nem tudja valaki megmondani, hogy az automata fényerő beállítás mitől kapcsolódik mindig vissza a kijelző beállításoknál ?
-
pedro7
tag
A kijelző beállításoknál az automatikus fényerő beállítás mindig visszaállítódik automatára.
Kiveszem a pipát elmentem és pár óra múlva visszaállítódik.
Ki van kapcsolva az energiatakarékos üzemmód és ennek ellenére visszaállítódik.
Valamilyen net-es frissítés csinálhatja.Mi lehet ez ? -
pedro7
tag
Tudtok valakit, aki vállalna ( természetesen nem ingyen ) s-off -ot Bp--en vagy környékén ?
-
pedro7
tag
Valaki megmondaná, hogy a rendszer frissítés figyelmeztetést hol tudom kikapcsolni ?
Egy ideje csinálja és nem emlékszem, hogy korábban tudtam-e tiltani. -
pedro7
tag
Alvó módnál érkező hívás esetén a hívószám elég pici méretű és rossz helyen van.
Állítható ez valahol vagy másik tárcsázó alkalmazás kell esetleg hozzá ? -
pedro7
tag
Winmo-s HD2-ről Bluetooth-on vittem át a névjegyeket a One-ra. A Hívócsoportok viszont nem kerültek a helyükre.A One-n a feljegyzésekben szerepelnek a csoport nevek, és így azt hiszem használhatatlan.
Milyen módszerrel kellene átküldenem, hogy a csoprtok is rendben legyenek ? Google fiók-ot nem szeretném.
Pimbackup vagy Outlook-os szinkronizáció jó lehet ? -
pedro7
tag
Szoftverfrissítésnél nekem 1,47MB v5.0 -t ajánl fel.Ez gondolom nem a 4.2.2 frissítése.
Rá fog kérdezni a 4.2.2 előtt vagy az elindított folyamat mindent lefrissít ? -
pedro7
tag
T-Mobile (hu) 4.1.2-t frissíteném 4.2-re.Tudja a magyar nyelvet alapból vagy mókolni kell ?
-
pedro7
tag
Gyári 4.1.2-es romnál, alvó módnál érkező hívás esetén szép nagy a fogadás, elutasítás gomb meg a fénykép helye is, de a hívószám elég pici méretű és rossz helyen van.
Állítható ez valahol vagy másik tárcsázó alkalmazás kell esetleg hozzá ?
Ha utóbbi akkor tudtok ajánlani valami közkedvelt, jót ? -
pedro7
tag
Alvó üzemmódból a telefon felélesztése csak a ki-bekapcs gombbal lehetséges ?
Vagy van valami megoldás, hogy ne ott fent kelljen nyomogatni ? -
pedro7
tag
Új One tulajként szeretném mihamarább használhatóvá tenni a gépet.
A jó öreg win mo-t használva idáig a legegyszerűbb lenne a Pimbackup mentésemet áthozni az Androidra.
Megoldható valahogy vagy tudtok javasolni valamilyen egyszerű módszert ?
Google fiók szinkronizálást nem szeretném.
A névjegyeket, naptárbejegyzéseket,sms-ket szeretnék átköltöztetni. -
pedro7
tag
Megtudná mondani valaki, hogy a szolgáltatói készülékek ( One ) ,- garanciától függetlenül - jobbak vagy rosszabbak szoftver vagy alkalmazás ellátottságban a független készülékektől ?
-
pedro7
tag
Nagy mágusok ülnek a T-nél.
Pár hete figyelem a One árának alakulását.Két hete még rajta volt a 10%
online kedvezmény.Utána levették, nem volt rajta semmi kedvezmény.
Most nem is rendelhető szinte csak Domino-val, helyette kitették a kifutó One X-t
10% online kedvezménnyel.
Vajon mi lesz a következő ? Átmenetileg nem kapható ?
Gondolom elég jól pörög náluk ez a tipus, de mire ez sűrű váltogatás .. -
pedro7
tag
Azt olvastam, hogy nem lehet rögzítenii a beszélgetéseket csak root-olt készüléken.
Várható, hogy lesz rá valami megoldás akár szolgáltatói készülékeken is ?Tudom hogy jogilag nem lehet.Számtalan egyszerű telefonon müködik ez.
Most egy hd2-m van.Ezen csak egy registry beállítást kellett módosítani és utána müködik
a rögzítő program.Elég fontos szempont lenne ez nekem a telefon választásnál.
Azért kérdezném, hogy milyen módszerekkel lehetne megoldani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest