- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08 #37255 üzenetére
Megoldottam.
-
SeatLeon08
tag
Ma feltettem az InsertCoin legújabb verzióját. A flash végig is futott, de az elindulástól számított 10 másodperc (PIN bekérés) után a telefon újraindul.
Mit rontottam el?
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok! Tegnap feltettem a 93-as ARHD romot. A gondom az, hogy a névjegyek mellől eltűntek a képek. Facebook nem szinkronizálja le. Sehol sem találom a régi menüpontot, ahol Sync all-ra okézva, szépen letöltötte őket. Valaki tud segíteni?
-
SeatLeon08
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
SeatLeon08
tag
válasz
F_Gergely #36453 üzenetére
Nézd meg, hogy a töltőkábel végén a pöckök, mennyire vannak benyomódva.(azzal kapaszkodik)
Nekem szinte, alig lógtak ki, gyakran alig töltődött, vagy egyáltalán nem.
Vettem egy Hama márkájú data travel kábelt, ami nem csak tölteni tud.
Gond nélkül töltődik a telefon, gép is felismeri. (Már egy éve használom, mert nem akartam leadni a telefont egy béna kábel miatt, hetekig tartó javításra).Media Marktban vettem kb. 3ezer forintért.
-
SeatLeon08
tag
Feltettem az Art mod-ot ElementalX-el. Szépen működik a tapi ébresztés és minden más funkció is. Megérte az olvasgatás, sokat tanultam ma is.
-
SeatLeon08
tag
Van egy locked m7esem.Ha rootolnám, akkor a dupla koppal fel lehetne ébreszteni? Pénzbe kerül a nyitás?
-
SeatLeon08
tag
Szerintetek egy M7-es, amely júliusban lesz 2 éves, mennyiért adható el?
Nincs lelakva, beats felirat fele lekopott, egy műanyag tok miatt. Végig tokban volt tartva. T-mobile-os, valószínűleg gyárilag független. -
SeatLeon08
tag
Nézegettem az alkalmazásaimat és találtam egy Android System Webview alkalmazást. Ez megint mi?
-
SeatLeon08
tag
válasz
enginev3.0 #34474 üzenetére
Az óráim ma csak 9:50-től kezdődnek. A kedd a legjobb napom, ebben a félévben.
-
SeatLeon08
tag
Ma is ébresztett, bár fura, hogy az ébresztő ikon eltűnik. 7kor ránéztem, nem volt ikon, de 9kor ébresztett, ahogy kell.
-
SeatLeon08
tag
Újabb hiba...
A telefon alvó módban kikapcsolja a wifit. Ha újra használnám, akkor nem kapcsolódik vissza a wifire. Manuálisan sem csatlakozik, csak az újraindítás segít,mivel kiírja, hogy nem sikerült csatlakozni.
Lollipop előtt semmi hasonló problémát nem tapasztaltam. Most már csak az ébresztés hiánya hiányzik és kidobom az ablakon.
-
SeatLeon08
tag
válasz
milordatya #34181 üzenetére
Másnak se működik blinkfeeden a facebook? Mindig azt írja, nincs megjeleníthető tartalom.
-
SeatLeon08
tag
Akinek nem tetszik a kártyás rendszer, az a jobb felső sarokban vissza tudja tenni rácsos kinézetre. De szerintem ez sem fut normálisan. Az utolsó app bezárása után még ott marad egy darabig a váltó képernyő.
Másnak is nagyon nehezen kapcsol be a telefon? Rengeteg ideig mutatja a fehér hátteret.
Álvó módot hogyan állítsam be, hogy aludjon el a telefon, amikor csak lehet? Ezt az órás dolgot nem értem. Mindig máshogy használom, sose fogja megtanulni, hogy mikor nem használom. Nincs megszokott napirendem.
-
SeatLeon08
tag
Lollipop
Lassan túl vagyunk a magyar HTC által jelzett február közepi határidőn. Szerintetek mikor jön? Van egy olyan érzésem, hogy március lesz belőle. Még a független M7 tulajok se kapták meg itthon. Sőt, az M8-ra se jött ki hibátlanul.
-
SeatLeon08
tag
válasz
szricsi_0917 #31951 üzenetére
Gondolom, mivel a kamera alatt van, a képstabilizátor jele lehet.
-
SeatLeon08
tag
válasz
enginev3.0 #30248 üzenetére
Nagyon jó!!!
Ha jól emlékszem, abban már át lehet kapcsolni az ART-ra. -
SeatLeon08
tag
A 4.4.3 az utolsó update m7re? Megkapjuk majd azt az újat, L-et vagy mi a neve?
-
SeatLeon08
tag
válasz
s3nsitivity #28827 üzenetére
Ott, ahol máskor 100%os a térerő, ott dobja el. Ötletszerűen csinálja.
-
SeatLeon08
tag
Ma ismét eldobta a térerőt, szerintetek küldjem szervizbe? A második szerviz után illesztési hibákat is találtam, amivel visszaküldtem, de nem csináltak vele semmit. Érdemes lenne a supportnak írni, hogy szervizbe küldöm a telefont ezzel-ezzel a hibával? A support csatolni fogja a hibalistát, több esélyem van a javításra, illesztési korrigálására?
Idegesítő, hogy dobálja a térerőt, bent pedig mindig faszán működik a teszten és nem csinálnak semmit.
-
SeatLeon08
tag
válasz
Nightfall75 #28585 üzenetére
Ha nem teszem a fülemhez, akkor rezzen. Ha fülemnél van, akkor nem.
-
SeatLeon08
tag
Bocs, hogy belekotnyeleskedek a beszélgetésbe, de hol tudom újra bekapcsolni azt, hogy mikor hívok valakit és felveszik a telefont, vagyis létrejön a vonal, akkor rezzenjen meg a telefonom, hogy a kapcsolat létrejött.
Korábban tudott ilyet, most sehol se találok ilyen menüpontot. Sense 6.0 van a telefonon és nem moddolt.
-
SeatLeon08
tag
Power to give alkalmazást, hogyan lőhetem ki? Töltőre dugva azonnal indul.
-
SeatLeon08
tag
válasz
Nuada herceg #27437 üzenetére
Mondjuk nem értem, hogy a Verizon / Sprint és a hasonló szolgáltatófüggő telefonok, hogyan kaphatták meg már a frissítést?
Az enyém gyárilag független és még sincs itt a Sense6. Máskor az elsők között szokott jönni a cucc, most meg már itt van május vége. Ma, vagy holnap jönnie kellene legkésőbb, mert szombaton tuti nem dolgoznak.
-
SeatLeon08
tag
Én is beszéltem az ügyfélszolgálattal. Azt mondták, itt még ki se adták, pár nap, de nem tud pontosítani, pedig szeretne, de nem fér hozzá a frissítő szerverhez.
Mások azért kaphatták meg, mert máshova szánták a telefonjukat. IMEI szám alapján megy a frissítés. Szerencsére az enyém független, szóval nem kell a T-mobile-ra várni, ha Magyarországon is megindul a frissítő hullám
(Én is nyomtam egy factory resetet, szóval most már nem lakom be a telefont
)
-
SeatLeon08
tag
válasz
Loboda #27002 üzenetére
Az a rész nem rád vonatkozott, hanem az olvass vissza bla-bla szöveget íróra.
Más: Annyira bírom, hogy felpezsdül a fórum, még ha minden hozzászólás majdnem meg is egyezik és rögtön jönnek az olvass vissza szövegek, meg a másik osztása. A többség tényként beírja, hogy mit tapasztalt és jön mindenkitől a szerver túlterhelt szöveg. Mindenki tudja, csak beírja a tényt
Akinek nem inge, ne vegye magára! Bocs, hogy beírtam a tapasztalatom, mint más.
-
SeatLeon08
tag
válasz
Loboda #26989 üzenetére
Nem is írtam, hogy azonnal kell, vagy nem tudok várni...
Csak azért írtam, hogy a többiek lássák, nem csak náluk akadt meg a dolog, hanem más is jár ilyen cipőben.
Reggelre tuti jó lesz!Csak nem kellene rögtön leugatni valakinek a fejét, aki csak tapasztalatot osztott meg és még csak nem is hülyeséget kérdezett. Sőt, nem is kérdeztem!
-
SeatLeon08
tag
válasz
CptAdamica #25776 üzenetére
Ha kihajtva telefonálsz nem lesz olyan álom.
Nekem hasonló tokom volt és a hajtásnál elengedi a ragasztó, szépen meggyűrődik a bőr és a hátoldalán alámegy a levegő.
Szélein levált a felső rész, szóval marha ronda.Most szabadulok meg tőle. Sose veszek flip tokot többet. Oldalra hajtva a telefon 2szer olyan vastag mint amúgy...
A tokom Nillkin Crossed Style volt.
-
SeatLeon08
tag
válasz
CptAdamica #25736 üzenetére
Igen, alul benyomom és kijön. Utálom a húzkodósakat, egy hasonló akcióra vártam már nagyon régen.
6 ezer forintot nem ér, de a felét megéri. -
SeatLeon08
tag
Ha valaki tokot szeretne és minőségibbet, akkor tessék benézni.
Ma rendeltem egy ilyet. Máshol dupla ennyi.Igaz nem szerepel a kompatibilitási listán az M7, de a hivatalos Bugatti oldalon kompatibilisnek mondják.
-
SeatLeon08
tag
Hali!
Aki tok nélkül használja a telefont, annak már vannak rajt zsebkarcok? Elcsesződött a tokom és nem akarok újat venni, vagy ha mégis akkor nem flip vagy bujtatós tokot.
A hátlaptok használatával fólia nélkül mennyire sérülékeny a kijelző? Zsebben, táskában hordva karcolódik a Gorilla Glas?
Néztem tesztet, de hosszabb igénybevétel esetén mennyire rongálódik? Pl: farmer nem koptatja meg a kijelzőt, vagy fakítja? -
SeatLeon08
tag
Telóm ismét elment a szervizbe. Amikor átvettem nem vettem észre rajta hézagokat, ezért nem is foglalkoztam az illesztésekkel.
Ma elkezdtem jobban szemügyre venni és a kijelző bal oldalt alul teljesen be van süppedve kb. fél mm mélyen. Mondom ez nem valami jó jel. Jobban körbevizslattam a kijelzőt és feltűnt, hogy felül pedig kitüremkedik és kisebb nyomásra mozog, hajlik a kijelző.
Több se kellett, be is vittem a szervizbe. Átvették, elvileg holnap utazik.
Mondtam megint, hogy újraindulgat (pedig csak egyszer tette), hátha cserélik az alaplapot -
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08 #22276 üzenetére
Itt a kép. Valaki felhomályosítana, hogy mi mit jelent?
http://i62.tinypic.com/14v00mq.jpg
-
SeatLeon08
tag
válasz
simon7012 #22268 üzenetére
Szerintem érdemes elküldeni, nem cseszték szét az enyémet se. Nagyon korrekt csomagolásban érkezett, nem találtam karcot az átnézéskor sem. Illesztési hiba sincs. 10 nap pedig korrekt, ahhoz képest, hogy Csehországba vagy Szlovákiába szervizelték.
Nekem egy lövése van és ismét túrázik. Lehet érdemes nagyobb hibát bemondani, hogy komolyan vegyék, ne csak szoftvert frissítsenek.
Én 4-5 újraindulást fogok bemondani naponta.(Alacatel-es topicban olvastam, hogy alaplapcsere oldotta meg a problémát.)
-
SeatLeon08
tag
válasz
simon7012 #22207 üzenetére
Igen, nem normális. Az enyém is csinálja. Nálam néha még pin-kódot is kér.
Már volt szervizbe miatta, de nem találtak hibát a gsm vizsgálatok alapján (mint hálózatvesztés).
Szerviz után is megmaradt a hiba, pedig kapott friss szoftvert is és mindent formáztak.Én arra gyanakszom, hogy egy alkalmazás bolondítja meg a rendszert és emiatt indul újra. Most tesztelem, hogy melyik app-nál jön elő a hiba. Ha nem javul holnap szerviz lesz és addig küldözgetem, ameddig meg nem csinálják.
Múltkor 10 nap alatt ért vissza hétfői leadással. Most megpróbálkozok a keddel.
-
SeatLeon08
tag
válasz
Nuada herceg #22133 üzenetére
Én sem fogom eladni, de bosszantó, hogy kevesebb most, mint volt...
-
SeatLeon08
tag
Hangzás:
Tudom mire volt képes 4.3-al a telefon és nem tetszik a 4.4-es módosítás után. Sokkal kevesebb a basszus fülhallgatóval és nélküle is. Sőt egy idő után már nem is hangosodik. Akkor minek olyan hosszú csúszka, ha nem ér semmit? Ezt jól elbarmolták...
Vigyázz halláskárosodás felirat, pedig az agyamra megy. Evidens, hogy csak egy szám erejéig hallgatom olyan hangerőn, ahogy nekem tetszik, később úgy is halkítok, mert érzem, hogy nem jó a fülemnek.
Mindenhol BoomSoundal reklámozzák, erre ebből is lecsíptek.
Kamerát is reklámozták, erre az sem az igazi... (bár nekem megfelel, de egy ilyen telefonnál lehetne jobb is, gondolok a lilulós dologra)Poweramp-om van amúgy, de youtube esetén nem Poweramp-pal szórakozok.
Nem teszek rá semmilyen EQ alkalmazást, mikor a telefon korábban tudta ilyen app-ok nélkül is!
Akinek korábbról nem volt tapasztalata hangzás terén, az ne szóljon már bele! Igen is gyengébb lett a hangzás.Nem fogok egy JBL hangfallal futkosni, mikor 4.3-al simán élvezhetően szólt. Most meg tele van magas hangokkal, basszusok nélkül. Kb 75%-basszust ad, mint régebben. 4.3 alatt tényleg BOOM sound volt, most pedig nem...
Minek nyúlnak hozzá olyanhoz, ami jó volt?
-
SeatLeon08
tag
válasz
HUTCHDB #22062 üzenetére
Megjött, szép állapotban. Nincs rajta ragasztó, kijelző is le volt fóliázva.
Beats feliratot nem cserélték, ugyan nem is kértem.Kamera miatt és hálózat vesztés miatt lett beküldve, ebből a kamerát cserélték. A másik probléma pedig vagy nem jött elő, vagy javították. Garancia papíron csak kamera csere látható, a szervizlap szerint GSM teszten átment.
10 nap alatt fordult meg hétvégékkel együtt. Hétfőn adtam le, 6.án már a HTC szervizben volt.
-
SeatLeon08
tag
Köszi! Ma megjött az enyém is(9nap). Ma megyek be érte. T-mobile
-
SeatLeon08
tag
Aki garanciálisan szervizeltette a telefonját, az mennyi idő alatt kapta vissza?
Leírnátok az idő mellé a szolgáltatót is? Köszi! -
SeatLeon08
tag
-
SeatLeon08
tag
Mennyi idő alatt kaptátok vissza a telefonotokat javításból?
-
SeatLeon08
tag
Telefonomat soft és hard reseteltem is, de a számítógépre dugás után sok olyan mappát látok, ami szerintem nem való már a telefonra. Hogyan tudom maximálisan megtisztítani, hogy az appok telepítői és egyéb mappái nem legyenek a telefonon?
Tudom, törölni kellene őket, de nem akarok rendszerfájlt is törölni.
-
SeatLeon08
tag
Majd mondok véleményt, hétfőn megy szervizbe a T-mobile segítségével
-
SeatLeon08
tag
T-mobile szerviz esetén mire számíthatok?
A telefon gyakran magától újraindul, pin kódot kér, vagy csak simán elveszti a térerőt.
Sim kártya csere, softreset és hardreset se segített.Kamera lilul...
A kopásokat is szóvá tegyem, vagy cserélik szó nélkül?
Szóval hétfőn megy a T-mobile-ba. Onnan mikor kerül a csehekhez?
-
SeatLeon08
tag
Előjött nálam is a lilulás. Ha beküldöm szervizbe, akkor miket cseréltethetek rajta?
Kijelzőn van egy apró hajszálkarc, beats felirat félig lekopott, kamera már normál lámpafény mellett is ronda.
-
SeatLeon08
tag
Fóliát nem akarok.
Melyik bujtatós tok a legjobb? Néztem Bugatti SlimFit, Twoway, és Elements verziókat.
Olyat akarok, ami strapabíró (1 évet minimum kibír). Valakinek van ezek közül valamelyik verziója? Vélemények?Hol érdemes beszerezni őket?
-
SeatLeon08
tag
Kezd elhasználódni a Nillkin flip tokom. Tegnap kivettem a telefont belőle és elcsodálkoztam, hogy milyen vékony is a One. Rájöttem, hogy nem akarom tovább flip tokban tudni, de valami védelem kell neki. Olyan vastag volt, hogy el is feledkeztem arról, hogy milyen vékony is a teló...
Félek, hogy a kijelző megkarcolódik a farmerzsebben, vagy a táskában.
Ti milyen tokot, megoldást ajánlotok? Néztem bőr tokokat is. Ha pedig csak hátlap tokot veszek, a kijelző nem fog megkarcolódni? -
SeatLeon08
tag
Hirtelen lecserélték a KitKat update figyelő weblapot.
Már csak az amcsiknak szolgáltat infót...http://www.htc.com/us/go/htc-software-updates/
-
SeatLeon08
tag
A 4.4-es alkalmazások már egy más környezetben fognak futni? Valamelyik cikkben olvastam, hogy lassabb lesz a telepítés, de sokkal energiatakarékosabbá és gördülékenyebbé fog válni a telefon.
Ez tényleg így lesz? Milyen újítás várható?
-
SeatLeon08
tag
válasz
Nuada herceg #18215 üzenetére
Én letöröltem a snapdragon battery guru-t mivel jobban szívta az aksit. Nélküle sokkal jobban működik a telefon állandó takarékos mód mellett.
-
SeatLeon08
tag
Valaki tudja, hogyan lehet kikapcsolni a Facebook esetében, hogy a számítógépen elolvasott, majd már rég reagált üzeneteket már ne mutassa ismét a telefon?
Vagyis mikor wifi-t kap az ONE, akkor elkezdi az összeset megjeleníteni, mintha most érkezett volna. Rövid időn belül megjön az összes értesítés, ami már nem aktuális.
-
SeatLeon08
tag
Ma ismét hibát tapasztaltám, mikor reggel ránéztem a telóra. Azt írta: korlátozott szolgáltatás és nem volt térerő. Ez sim hiba? Tegnap is eldobta reggelre. Pedig nem kapcsoltam repülő üzemmódba. Csak töltőn volt.
-
SeatLeon08
tag
Szerintem sokan félreértik a dolgokat.
Én azért használok fliptokot, hogy védje a kijelzőt is. Az asztalon mi baja történne? Akkora károsodást nem tud összeszedni, mint aszfaltra, vagy kavics ágyra való érkezéskor.Gondoljatok bele, hogy mennyire védi, a telefont teljesen körülölelő tok és mit egy hátlap tok?
Pl: sétáltok az utcán, telefon a zsebben, hívást kaptok és kicsúszik a kezetekből.
Leesett a telefon. Tuti, hogy a védtelenebb felére fog esni, vagyis a kijelzőre. Kérdés, hogy volt-e ott valami réteg, ami tompította volna az ütközést.Zokni tok: amíg a tokban van, védve van szinte mindentől, de mihelyst kikerül onnan védtelenné válik (telefonálás közben a legmagasabban van a telefon, pont ekkor a legvédtelenebb)
Flip tok esetében ott van egy 2-3 mm-es bőr védőrész. Véd az ütéstől, repedéstől, karctól, töréstől.
Hátlap tok esetén nincs ott semmi. (ne gyertek azzal, hogy ott van egy 2mm-es perem), az aszfalt felülete sem egyenletes, rajta van kisebb kavics, kisebb kiugrások stb.Mondhatjátok azt, hogy én vigyázok a telóra, tuti nem fog megtörténni. Én is vigyázok, de bármikor megtörténhet az a véletlen elejtés. Egy új kijelző pedig nem kis összeg.
Új panel[link] -
SeatLeon08
tag
Akkor viszont felesleges a biztosítás. Nekem nincs is, mert mindenből kibújnak. Pedig nem olcsó az ilyen biztosítások havi díja sem. Csak addig vagy jó, míg fizeted, de mihelyst neked kell valami elküldenek melegebb éghajlatra.
-
SeatLeon08
tag
A telefon hová menti a játékok mentéseit? PvZ2-ben elég jól állok.
Szeretném kinyerni a mentésemet a hard reset előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest