Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Rick4 #143136 üzenetére
+TomPack
Köszönöm.
A kérdés az, hogy ha ma feltöltöm, akkor előrébb kerül a dátumom 10 nappal? (Melyik nap az "ugyanazon nap"?)
Veszek majd belőle maraton 5 GB-ot, ez tiszta sor.
De azt is mikor érdemes? Majd ha elfogy az a maradék 532 MB? A maraton vásárlás dátuma befolyásol bármilyen dátumot? -
csacsi67
addikt
válasz
Rick4 #142586 üzenetére
Irok én erre egy érdekes esetet nem most volt már nem is tudom melyik futárszolgálat volt.Rendeltem egy laptopot 80 x ezer forintért hozta a futár szerncsére az eladó számlát is küldött ami a csomagban volt.Pár nap mulva hiv az eladó hogy hol a pénze mondtam neki én oda adtam a futárnak itt a számla amit küldtél, hogy mi lett a folytatása nem tudom.Engem senki nem keresett ez ügyben én elküldtem az eladonak a számla másolatot ennyi.
-
-
-
válasz
Rick4 #142504 üzenetére
Amúgy most üt vissza az, hogy mindenkit - kivéve a nyugdíjasokat - rákényszerítettek a bankkártya használatra. Az abszolút tanulatlan réteget is, amely nem elég érett hozzá, és nem képes magát megvédeni. Az egyszerű melósnak ha megmaradt volna az az opció, hogy a fizetését kp-ban kapja meg, akkor ezek a CC-k sokkal gyatrább hatékonysággal működnének. Persze nem valószínű, hogy a közmunkástól le tud szedni 4 millót, de neki pár ezer Ft is elég ahhoz, hogy ne jöjjön ki hó végén.
Itt van pl az ajkai emberke akinél kiderül, hogy nem volt Internet bankja, különben nem küldik be a bankba. Speciel én is utaltam már el több mint 15 millió Ft-ot a saját bankszámlámról másnak, a mobiltelefonomról, ingatlanvásárlásnál, és nem kellett bankba mennem hozzá.
A fickó nemcsak technikai analfabéta, mert vannak azért olyanok, akiknek idegen ez a világ, de egyébként értelmes emberek. Egy olyan ember, aki nem ért ugyan hozzá, nemsok affinitása van az ilyesmihez, ha értelmes, egyből gyanút fog, és nem szedi be, hogy a random, idegen ügyintéző a bankfiókban beépített ember.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Rick4 #142444 üzenetére
B20-as/800 MHz-es 4G esetén a Dunától keletre a yeti ügyfeleinek a Telekom rádiós hálózata biztosítja az adott frekvenciát. A Dunától nyugatra meg pont fordítva a Yettel szolgáltatja a Telekomosoknak.
Jellemzően viszont B20-at önmagában csak akkor lát a telefon, ha a honos toronytól 1-2 kilométertől messzebb tartózkodik. -
válasz
Rick4 #142440 üzenetére
Mivel itt ahol lakunk csak Telekom lefedettség van (Cellmapperen lehet ellenőrizni) és a Telekom hálózatot használja a Yettel, nem. Máshol meg sokat még nem telefonáltam, egyszer volt olyan késős hogy mindig egymás szavába szóltunk.
A HD hívás viszont látszik, eddig nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest