Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Yettel topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
Rick4 #144301 üzenetére
Minden szolgáltatónak megvan a hálózatos csoportja, akik a bázisállomások logjait célszoftverekkel kielemezve finomhangolják bázisállomásokat. Semmi értelme nincs magánlakásokba kimászkálni ha értelmesebben/hatékonyabban is elvégezhető ez a munka. Ráadásul adott beavatkozásnak sokszor több a kára mint a haszna, ha azt egy adott helyszín mérési adatai alapján lépik meg.
-
p2pp
őstag
válasz
Rick4 #144235 üzenetére
Na most voltam az Apósnál.
Nála 2 rublika volt az 5-ből!
A Bázis a legközelebb van mind közül,
de kuka az egész rendszer.
Úgy Xar ahogy van. B1, B7 ide nokedli!!!
Csatolom az enyémet!
[kép]
Vicc az egész!
De továbbra sem hiszi el senki a Telekomnál!
Így már erthető miért is lesz itt számhordozás?!
Továbbra sem értem őket mi nem érthető ezen?!
B20 és B28 vagy, ja bocs itt n28 az meg minek?! -
p2pp
őstag
válasz
Rick4 #144228 üzenetére
Após kereken 400m-re [kép] lakik a Telekomos 6349-es [kép] Bázisállomástól.
Amin csak B1 és B7 van. Mert sztünk más nem kell.
De az pont nem fog beérni sehová sem.
Ezt a többiek pontosan tudják.
Hiába ez van a legközelebb fizikailag. Mégsem használható.
Igen kellene a B20 és n28. amit a többiek használnak is.
De már belefáradtunk a felesleges szájtépésbe és visszük a számokat.
A Fotelból minden szép és minden jó. Nekik ez a lényeg.
Mások nem így csinálják. Meg is van az eredménye. -
vacs
veterán
válasz
Rick4 #143819 üzenetére
Megoldják telefonon, saját tapasztalat!
Nekem 3 különböző címen van otthoni szolgáltatás, mindig telefonon lett "hozzá kapcsolva" az új cím!
Másik két fórumtárs téved, előfordul.Ha kiveszed az otthoni telefont, akkor valószínűleg drágább lesz a net is, de telefonon ezt is meg tudod kérdezni.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Rick4 #143819 üzenetére
Szerk.: Bocs Rick4, nem válaszként akartam neked.
Szóval:
Telekom eSIM.. megosztom a tapasztalatomat iPhone esetében.
Először is köszi szépen, hogy összegyűjtöttétek a stabil lépéseket, amelyekkel biztosan működik, le is mentettem magamnak, hogy majd jól az alapján megcsinálom..Azonban az új iPhone-ba költözéskor, a telefon első beállítása során az iCloud belépés után egyből érzékelte - hiába azt választottam, hogy új telefonként beállítás -, hogy a másik telefonban (nyilván egyazon iCloud fiók alatt) van egy eSIM, és felajánlotta a költöztetést. Mondom adok neki egy próbát, max elszúrok mindent
és legrosszabb esetben mehetek be egy T üzletbe.. De kíváncsi voltam..
Szóval ráböktem, régi telefonon engedélyeztem, majd kis karikázás után kiírta, hogy sikertelen. Aztán végigvittem az új telefon beállítást, amikor végre bejött a főképernyő az alkalmazásokkal megint kiírta, hogy eSIM átvitele, megint rányomtam, régi telefonon megint engedélyeztem.. és megint kiírta, hogy sikertelen. Aztán kb 5 mp múlva a régi iPhone-om eldobta a hálózatot, és az új pedig felment a hálózatra, szóval lényegében eredményes volt az átvitel, csak a hibaüzenet 2x mást mutatott.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Rick4 #143136 üzenetére
+TomPack
Köszönöm.
A kérdés az, hogy ha ma feltöltöm, akkor előrébb kerül a dátumom 10 nappal? (Melyik nap az "ugyanazon nap"?)
Veszek majd belőle maraton 5 GB-ot, ez tiszta sor.
De azt is mikor érdemes? Majd ha elfogy az a maradék 532 MB? A maraton vásárlás dátuma befolyásol bármilyen dátumot? -
csacsi67
addikt
válasz
Rick4 #142586 üzenetére
Irok én erre egy érdekes esetet nem most volt már nem is tudom melyik futárszolgálat volt.Rendeltem egy laptopot 80 x ezer forintért hozta a futár szerncsére az eladó számlát is küldött ami a csomagban volt.Pár nap mulva hiv az eladó hogy hol a pénze mondtam neki én oda adtam a futárnak itt a számla amit küldtél, hogy mi lett a folytatása nem tudom.Engem senki nem keresett ez ügyben én elküldtem az eladonak a számla másolatot ennyi.
-
-
-
válasz
Rick4 #142504 üzenetére
Amúgy most üt vissza az, hogy mindenkit - kivéve a nyugdíjasokat - rákényszerítettek a bankkártya használatra. Az abszolút tanulatlan réteget is, amely nem elég érett hozzá, és nem képes magát megvédeni. Az egyszerű melósnak ha megmaradt volna az az opció, hogy a fizetését kp-ban kapja meg, akkor ezek a CC-k sokkal gyatrább hatékonysággal működnének. Persze nem valószínű, hogy a közmunkástól le tud szedni 4 millót, de neki pár ezer Ft is elég ahhoz, hogy ne jöjjön ki hó végén.
Itt van pl az ajkai emberke akinél kiderül, hogy nem volt Internet bankja, különben nem küldik be a bankba. Speciel én is utaltam már el több mint 15 millió Ft-ot a saját bankszámlámról másnak, a mobiltelefonomról, ingatlanvásárlásnál, és nem kellett bankba mennem hozzá.
A fickó nemcsak technikai analfabéta, mert vannak azért olyanok, akiknek idegen ez a világ, de egyébként értelmes emberek. Egy olyan ember, aki nem ért ugyan hozzá, nemsok affinitása van az ilyesmihez, ha értelmes, egyből gyanút fog, és nem szedi be, hogy a random, idegen ügyintéző a bankfiókban beépített ember.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Rick4 #142444 üzenetére
B20-as/800 MHz-es 4G esetén a Dunától keletre a yeti ügyfeleinek a Telekom rádiós hálózata biztosítja az adott frekvenciát. A Dunától nyugatra meg pont fordítva a Yettel szolgáltatja a Telekomosoknak.
Jellemzően viszont B20-at önmagában csak akkor lát a telefon, ha a honos toronytól 1-2 kilométertől messzebb tartózkodik. -
válasz
Rick4 #142440 üzenetére
Mivel itt ahol lakunk csak Telekom lefedettség van (Cellmapperen lehet ellenőrizni) és a Telekom hálózatot használja a Yettel, nem. Máshol meg sokat még nem telefonáltam, egyszer volt olyan késős hogy mindig egymás szavába szóltunk.
A HD hívás viszont látszik, eddig nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest