- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Rick4 #142440 üzenetére
Mivel itt ahol lakunk csak Telekom lefedettség van (Cellmapperen lehet ellenőrizni) és a Telekom hálózatot használja a Yettel, nem. Máshol meg sokat még nem telefonáltam, egyszer volt olyan késős hogy mindig egymás szavába szóltunk.
A HD hívás viszont látszik, eddig nem láttam.https://tinyurl.com/rasoapro
-
4Grider
nagyúr
válasz Rick4 #142444 üzenetére
B20-as/800 MHz-es 4G esetén a Dunától keletre a yeti ügyfeleinek a Telekom rádiós hálózata biztosítja az adott frekvenciát. A Dunától nyugatra meg pont fordítva a Yettel szolgáltatja a Telekomosoknak.
Jellemzően viszont B20-at önmagában csak akkor lát a telefon, ha a honos toronytól 1-2 kilométertől messzebb tartózkodik. -
válasz Rick4 #142504 üzenetére
Amúgy most üt vissza az, hogy mindenkit - kivéve a nyugdíjasokat - rákényszerítettek a bankkártya használatra. Az abszolút tanulatlan réteget is, amely nem elég érett hozzá, és nem képes magát megvédeni. Az egyszerű melósnak ha megmaradt volna az az opció, hogy a fizetését kp-ban kapja meg, akkor ezek a CC-k sokkal gyatrább hatékonysággal működnének. Persze nem valószínű, hogy a közmunkástól le tud szedni 4 millót, de neki pár ezer Ft is elég ahhoz, hogy ne jöjjön ki hó végén.
Itt van pl az ajkai emberke akinél kiderül, hogy nem volt Internet bankja, különben nem küldik be a bankba. Speciel én is utaltam már el több mint 15 millió Ft-ot a saját bankszámlámról másnak, a mobiltelefonomról, ingatlanvásárlásnál, és nem kellett bankba mennem hozzá.
A fickó nemcsak technikai analfabéta, mert vannak azért olyanok, akiknek idegen ez a világ, de egyébként értelmes emberek. Egy olyan ember, aki nem ért ugyan hozzá, nemsok affinitása van az ilyesmihez, ha értelmes, egyből gyanút fog, és nem szedi be, hogy a random, idegen ügyintéző a bankfiókban beépített ember.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Rick4 #142528 üzenetére
De azt megfigyeltem,hogy pl nem a bankok számát küldik.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
nagyúr
válasz Rick4 #142522 üzenetére
Ennyi. Megalakítom az Anti-hívószámspoofing Mozgalmat és az EU elé kell terjeszteni a problémát, hogy legalább itt ne tudják csinálni. Úgy tudom van egy bizonyos aláírás szám amit el kell érni és akkor kötelező nekik ezzel foglalkozni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MaxxDamage
félisten
válasz Rick4 #142586 üzenetére
Pontosan!
Lehet máshol nem így van, de a GLS egy SIM kártya átvételt is személyi igazolvány felmutatásával csinálta!☝️ /akárki akármit is mond.../◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
csacsi67
addikt
válasz Rick4 #142586 üzenetére
Irok én erre egy érdekes esetet nem most volt már nem is tudom melyik futárszolgálat volt.Rendeltem egy laptopot 80 x ezer forintért hozta a futár szerncsére az eladó számlát is küldött ami a csomagban volt.Pár nap mulva hiv az eladó hogy hol a pénze mondtam neki én oda adtam a futárnak itt a számla amit küldtél, hogy mi lett a folytatása nem tudom.Engem senki nem keresett ez ügyben én elküldtem az eladonak a számla másolatot ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest