Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
Kösz a választ. Közben rájöttem, hogy van mozgás, csak nem látszik. Az éppen itt tartózkodó guildeket nem nagyon érdekli a foglalás, hanem nyílt terepen ölik egymást. Még a bányát is lusták elfoglalni. Aknavetővel próbálok elhalászni xp-t, de nem hatékony. Viszont legalább belekóstoltam a roamingolásba.
-
nuri
aktív tag
Serverek meg lettek szüntetve wvw-be, különböző guildeket raknak össze s azok küzdenek egymással (wvw ablak utolsó tab) meg egy marék random.
Ha te random vagy akkor össze-vissza fogsz menni, érdemes keresni egy wvw guildet mert akkor azt kiválasztva mindig megszokott emberekkel leszel együtt.
Mivel most volt reset ezért a tierek semmit se jelentenek, látszólag mindent hasraütésre hajigáltak, T1 is unalom most.
Mindig van egy időszak mikor csapatot válthatsz, visszaszámolnak a lezárásig, következő alkalomig keress 1 guildet.
-
donki
senior tag
Úgy emlékszem, hogy kb. 2 héttel ezelőtt, amikor beléptem wvw-be, tudtam választani csapatot. Egy középső tieres csapatot választottam, gondoltam az jó lesz. Most viszont újraosztás történt, és automatikusan átsorolt a legalacsonyabb tier leggyengébb csapatába. Ez ellen tudok valamit? Elolvastam a wiki-t, de nem nagyon értem, hogy ha lenne guildem, és kiválasztanám, akkor lenne valami mozgásterem (átléphetnék az ő csapatukba, ha még nem léptem be wvw-re), vagy az csak a season előtti pár nap van? Tehát most a világ legratyibb csapatában leszek 1 hónapig, ahol valószínűleg alig lézengenek, vagy át tudok valahogy menni máshova?
edit: beléptem wvw-re. Annyira kicsi a mozgás, hogy tier 3-as bányák vannak. Akkor most ennyi, majd egy hónap múlva nézzek vissza, hogy lehet-e már játszani, vagy van ebből a zsákutcából valami kiút? -
donki
senior tag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Egyelőre még csak ott tartok, hogy futok a zerg után, igyekszek beleütni 1-2 célpontba és nem meghalni. Engineerrel sokkal nehezebb életben maradni mint necroval. Ha nem kapok stabilityt és beránt az ellenség, necróval spectral armor vagy mi megment (vissza teleportálok valahova), de engineerrel mindig halok. Ha superspeeddel csatából elönnyel menekülök, charge-okkal utolérnek. Szóval nagyon sok gyakorlás kell még.
-
donki
senior tag
Engineert jobbnak képzeltem. Azt hittem a superspeed az valami, de valójában semmi. Mindenki utolér, és nem tudom olyan gyorsan leszedni a lassításokat, amilyen gyorsan rámrakják egyesek.
-
Lmh
őstag
jade botot nemtom, nincs meg az a kieg, de sztem nincs jelentősége wvw-n, mert akkor nekem is lenne

wvw-s tokenért lehet kis kajákat és oilt/stone-t venni, kisebb mennyiségben nagy oilt/stone-t is, amúgy meg mindig van szinte lerakva más által a közösbe nagy ascended kaja, én nem vesződnék a craftolásokkal. Irány a WvW
minden kihagyott percért kár 
-
donki
senior tag
-
Lmh
őstag
Nem ismerem mélyen az engit, de ha jól tudom valóban jó lehet mindenre. Én amúgy a helyedben nem tökölnék PvE-ben ha a WvW-t szereted.
Inkább menj tankosabb gearben és közepes és nagyobb tagekhez csapódva úgyis megtanulod a buildeket. Meg ha nézel engis wvw gameplay videókat lassításban, abból lehet pár rotációt ellesni. -
donki
senior tag
Skyscale tényleg nem kell wvw-re, de most gondoltam egy merészet, megpróbálok bepótolni pár dolgot a technical debt-ekből.
Úgyis gyakorolni kell a karaktert, el pve-zek vele, amíg már készség szintjén megy a karakter kezelése, aztán visszabújok a wvw területre és ki sem jövök onnan. Ennek érdekében folyamatosan roaming-ra összerakott buildben vagyok, full celestialban. Nem a legideálisabb, de igazából pve-re mindegy, legfeljebb kicsit lassabban haladok.
Van 9 lvl 80-as karakterem, de már egyikre sem emlékszem hogy kell vele játszani, de még ha emlékeznék is, azóta már nem lenne érvényes.
Most mindenesetre engineer-t választottam main-nek. Az a meglátásom (és remélem nem bizonyul tévesnek), hogy jelenleg ez az a karakter, amivel a wvw minden területét le tudom fedni. Roaming üres pályán, roaming tele pályán, zerg körüli keselyűzés, pug zergben xp szippantás, normális zergben heal vagy dd. Majdnem mindenben S, vagy legalábbis A kategória. Szóval bármi történik, nem kell relogolni és kockáztatni a sorbanállást. -
napoleon2323
tag
-
donki
senior tag
válasz
napoleon2323
üzenetére
A secrets of obscure-ban kellemesen csalódtam. Amikor konstatáltam, hogy skyscale-t lehet szerezni benne, először nagyon megörültem, hogy talán mégis lesz skyscale-em, de amikor megláttam a követelményeket, csak legyintettem, hogy semmivel nem jobb, mint az előző. De kíváncsiságból nekikezdtem, és két este alatt majdnem meglett (már csak kb 60 pich of stardust hiányzik. Kb 30-40 aranyat költöttem, mert az összes griff kaját nem tudtam legyártani. Szóval nem rossz. Kéne egy kiegészítő, ami a legendary-kkal teszi ugyanezt. Mondjuk olyan QoL legendary-kat lehetne szerezni, aminek nincs effektje, de gyorsan megszerezhetőek.
Visszatérve a skyscale-hez, nem biztos, hogy kiváltja nálam a raptort. Az sokkal gyorsabb az ugrásaival. -
donki
senior tag
A Wizard's Vaultban látom, hogy legendary weapon starter kitet lehet kivenni belőle 1000 valamiért. Jól értem, hogy ez a masteryket váltja ki, tehát a precursort vagy mit odaadja, és a szükséges 4 összetevőből egyet, de pl a 100% kryta completion továbbra is kell? A wizard vault kínálata időnként cserélődik?
-
nuri
aktív tag
Janthirba tényleg ultrasok a duma.
Gem-et tudsz aranyért váltani (mondjuk hétfő hajnal körül lentebb szokott menni, de nézz grafikont).
Bag slotot meg ilyesmit csak mikor discount van (pont múlthéten volt, vagy azelőtt, sajna ezt lekésted).
Relic-et (meg skinneket is) lehet szerezni reward track végén/közben. De nyílván ezt nem nagyon tudod gyorsítani, de ha tényleg nagyon utálod pve-t akkor megoldható így is. -
donki
senior tag
Ennek a játéknak megint sikerült behúznia a csőbe.

Feltámadt bennem a nosztalgia, újra elkezdtem játszani, azonnal meg is vettem az utolsó két kiegészítőt. A probléma az, hogy engem kizárólag a wvw érdekel, minden más munka.
Viszont sokminden van, amit vagy pve területeken kell megszerezni, vagy legalábbis ott érdemes, ha gyorsan akarom.
Azt most hagyjuk, hogy az új main karakteremnek elkélne néhány táska meg slot hozzá, és alsó hangon is 20 ezere forint.
Még azt is lenyelem, hogy minden tevékenység kimondhatatlanul sok ideig tartó kínszenvedés, mert tudom, hogy bármilyen bosszantó, ez egy elsődleges alapelv, ami a mikrotranzakciót életben tartja, és kell találnom valami módot, amivel kicsit lerövidítem.
De az, hogy bárhova megyek, legyen az living world vagy kiegészítő (amikért ráadásul sok pénzt fizettem) úgy kezdődik, hogy kis lények pofáznak benne hülyeségekről, és azt nem lehet skippelni, és 1 vagy 2 óráig tart, na ez már tényleg valóban vérlázító! -
Deck
titán
Tegnap kipróbáltam a játékot, ami tetszik amúgy. A harcrendszeren meglepődtem milyen jó hisz elég gagyi szokott lenni más hasonló játékban. A community valami hihetetlen kedves/segítőkész volt chaten. Nagyon fura számomra, hogy nem toxic mint minden más online játék... Jót játszottunk így, bár én sokszor azt se tudtam h merre, hova, hol....

+ rengeteg játékos volt, enmeg azt hittem mivel régi a játék senkise játszik már vele. -
Ellia
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Amelyik tetszik és kézre áll
menj be pvp-be és próbáld ki őket. Amikor még játszottam (nem most volt) a Greatsword Burst buildel rohangáltam, gyakorlatilag mindenre jó volt.
Ha HOT-ban vannak még HP trainek kapj el egyet, azzal gyorsan össze lehet szedni rengeteg pontot.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Belekezdtem a játékba.
Van 27 hero pointom amit nem használtam még fel. Warrior vagyok a játékban és DPS szeretnék lenni.
Metabattle oldalon van egy csomó ilyen build. Melyiket érdemes használni?
-
Lmh
őstag
Amúgy pl én atomnagy gw2 fun vagyok, de nekem sincs meg az uccsó két kieg.
Mert méginkább wvw fun vagyok, ehhez pedig nem ad a legutóbbi két kieg.
Most gondolkozom, hogy az akciós End of Dragonst behúzom....de nem tudom
Igazából csak kíváncsi vagyok kicsit a catalyst és a willbender elite specekre.
Egyéb okból nem látom értelmét, már az előző kieg mapjait és storyját se toltam végig. -
-
Lmh
őstag
válasz
smallmer
üzenetére
Hát szerintem is van erre sok videó. Igazából minden karival lehet sokat sebezni, ez a szép a játékban. Sőt szinte minden karival lehet közelharcot is vívni meg távolit is. Olyannal játsz, aminek tetszik a stílusa. Nézz meg pár videót, így a semmiből lehetetlen javasolni.
-
duvi
nagyúr
válasz
smallmer
üzenetére
Szia,
Igaz, hogy már régen játszottam utoljára, de szerintem a warrior egy nem élvonalbeli dps kari
Persze belőle is - mint az összes többiből - lehet dps karaktert faragni, de ha neked a nagy sebzés a fontos, akkor inkább egy rugót (Thief) javasolnék. Mielőtt nekivágsz, érdemes utánaolvasni a kasztoknak és megnézni pár YT videót róluk! -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy belevágok a játékba.
Már csak azt kellene eldönteni, hogy milyen kasztot válasszak.
Alapvetően a közeli harcot szeretem. Szeretném, ha sokat sebeznék.
Mit ajánlotok? Warriorra gondoltam első sorban.
-
Lmh
őstag
válasz
smallmer
üzenetére
Az érdekes, mert ennél királyabb irányítást még sehol nem láttam

Mondjuk nekem olyan szinten a kezemben van, hogy semmit nem tudnék megmondani fejből, hogy mit hogy csinálok, csak csinálom.Mi a problémád? Kamera? skillek? mozgás?
nyomod a W-t, AD-vel oldalazgatsz, illetve oldalra futsz a jobbklikket lenyomva tartva meg "tartod a tekinteted" a célponton, illetve mozog, "kanyarodsz" a karakterrel.
Amúgy nem is tudom ez máshol is így volt-e, de így a legjobb a karakterirányítás.
Ha körbe akarsz nézni mozgás közben úgy, hogy a karakter ne "kanyarodjon", akkor pedig balklikk lenyom és úgy forgatod a kamerát. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot, hogy kipróbáljam, de valami rettenet nehezen megy az irányítás.
Korábban egyik mmo-val sem volt ilyen problémám. Van valami beállítás erre vonatkozóan?
-
Lmh
őstag
Kezdd el az alapot, van olyan benne hogy personal story, azt kövesd, csináld és közben szépen maxold ki a mapokat amikre visz a játék (töltöd a sárga szíveket, felfedezed a points of interesteket, megcsinálod a vistákat, felfedezed a waypointokat) Ez már önmagában jobb pve élmény mint amit a többi mmo-ban összesen láttam
. Ha a pályán van group event (narancssárga köröknél a térképen általában), ahhoz csatlakozz, azt csináld meg...kezdésnek szerintem ennyi elég.
Kiegekkel ráérsz később foglalkozni. Engem halálba frusztrált pl néhány kieg, sztem full szarok az új mapok, de persze ízlés kérdése. -
montana92
tag
Annyit még hozzátennék, hogy most kedden járt le pont az akció, aminek keretében az első 2 kieg együtt 7,5 euró volt, így érdemes lehet csak az alapjátékot tolni és abban bízni, hogy a karácsonyi/újévi akció keretében is kap egy hasonló 75%-os leárazást.

Addigra meg legalább eldöntöd, tetszik-e és akarsz-e rá költeni. -
Ellia
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Mind a mount mind a glide hasznos az alapjátékban, de nem élhetetlen nélküle (ugye még azok nélkül lett tervezve). Kiegekben nyílnak meg a kasztodhoz különböző "alkasztok" amik hoznak új skilleket és fegyvereket, viszont PVE-ben amíg nem mész rá specifikusan pl. a raidekre/nehezebb tartalmakra gyakorlatilag bármivel lehet haladni.
Töltsd le az alapot, próbáld ki a kasztokat (ehhez javaslom a PVP-t, helyből felskáláz 80-ra és megnyílnak a skillek, próbának nagyon jó), a szintezés és a felfedezés a játék legjobb része szerintem - gyakorlatilag bármit csinálsz jutalmaz a játék és van is mit csinálni

-
smallmer
őstag
Köszönöm szépen az ajánlást.
A kérdésem az lenne még, hogy a DLC-k estében, ha nincsen meg minden, akkor csak területi hátrány fog érni, azaz lesznek olyan küldetések, területek, amiket nem érek el és ha meg veszem a DLC-t akkor megkapom azokat is vagy van olyan dolog a DLC-ben ami már a játék elejétől jól jön? A mountot azt értettem, hogy csak DLC-ben kapom meg
Köszi
-
Ellia
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Legjobban megérő ajánlat most a hivatalos oldalról a Heart of Throns és a Path of Fire kiegészítő egyben 30 euróért. HoT-ban vannak a legjobb mapok szerintem, durva amit leműveltek vele, ebben a kiegben kapsz glidet-ot és itt nagyon sok a vertikális tartalom, könnyű is eltévedni
A PoF-ban nyílnak meg a mountok, itt nem igazán van vertikális tartalom viszont a térképek nagyok. A mountok nem csak vannak a gyors közlekedéshez, hanem mind hasznos is. Ezek között meg után vannak living world szezonok, ahol folytatódik a történet és hozott be új mapokat/dolgokat. Ezeket a játék shopjából lehet megvenni gem-ért.
Ha PVE-t szereted, ez a játék neked egy kánaán lesz. Egyelőre ezt a kettő kieget javasolnám, az End of Dragons meg az újabb Secret of the Obscure kieget későbbre hagynám (az utóbbi nem tudom milyen, azt már nem vettem meg - engem már kevésbé köt le a játék
). -
smallmer
őstag
Szia!
Köszönöm szépen a választ!
El fogom kezdeni. Igazából a PVE lesz az én játékmódom. Esténként amíg a kisfiam alszik, addig "elhesszelek" a gép előtt.
Mountot mindenképpen szeretnék, mert a New World-ben megőrültem amíg nem volt mount.

Van valami jó oldal ami leírja, hogy hogyan érdemes nekiállni a játéknak?
Van valami olcsóbb oldal, ahol kiegészítőt tudok vásárolni?
-
Lmh
őstag
válasz
smallmer
üzenetére
Szia!
Nem ér hátrány. Ingyenes az alap, azzal is jócskán el lehet lenni jóideig. Addig biztos amíg eldöntöd, hogy tetszik-e a feeling vagy nem. Az első karidat bőven elég kihúzni az alap verzióval.
Utána jöhetnek igény szerint a kiegek.
Azért attól is függ kicsit, hogy melyik játékmódot preferálod. Van itt minden.
PVE, WvW, PvP.
Mert pl WvW-ben azért jó ha van kieg, mert azzal tudsz mountot szerezni. De nem hiszem, h wvw-vel fogsz kezdeni.
Szerintem a mai napig a legszebb játék amúgy ever xD -
smallmer
őstag
Sziasztok
Régóta nagyon tetszik a Wow, de az annyira nem, hogy havi díjas. Gondolkodtam, hogy a GW2-vel el kezdenék játszani. Mekkora költséggel tudok játszani a játekkal? Ha nincsen meg minden dlc, akkor valamiről lemaradok? Mi van ha csak akkor veszek DLC-t, ha már elfogyott az alapjátékban a küldetés? Ér bármilyen hátrány így?
-
kicsako
őstag
Kalóz bundle, majd írja ki aki elvitte hogy más ne próbálkozzon vele feleslegesen:
HFFWKN-HTM67-2DMP-3PR-L9CW6GR -
donki
senior tag
válasz
Jimbo75
üzenetére
Általában ha vásárolok, akkor utána kilépek/belépek, illetve a játékon belüli ingame mail-jeimet megnézem, esetleg az inventory-ba kerülhet valami token amire rá kell kattintani. Én majdnem minden vásárlás után azt hittem, hogy nem kaptam semmit, közben ott volt valahol elrejtve.
-
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Szerettem volna venni egy plusz karakterhelyet, de csak egy ilyet kaptam 3 órája, azóta semmi nem történt, várható itt valami, vagy mi a pálya?
Thank you for submitting your purchase! We are currently reviewing this purchase attempt and will send a follow-up email as soon as the transaction is processed. We will do our best to ensure this is completed as quickly as possible.
Sincerely,
The ArenaNet Team -
TBT
addikt
Megjelent az új kiegészítő!
Ki játszik vele? :) -
kicsako
őstag
Sziasztok,
Prime mellé kaptam valami ajándék kódot, mivel nem játszom a játékkal így szabadon elvihető. Egy köszönömöt majd dobj hogy a többiek lássák hogy már nem él a kód
622V2K-DWNBR-1WHV-WQ2-J784VML
-
Turist
tag
Sziasztok!
Van még aktív magyar klán?
Casual érdekelne, pve és az új kieg.Köszönöm
-
nuri
aktív tag
Wvw nagyon szituáció függő, inkább tudd mire jók a képességeid és mire képes az ellenfél.
(Egy idő után meg úgyis tudod ki az aki ész nélkül nyomogatja a gombjait vagy a makróját, csak hátrébb állsz és megvárod míg befejezi a táncot.)
Zergbe meg azt csinálod amit a comm épp szeretne. (Legalábbis ha voice van akkor hallani fog mikor kell boon strip, cc, egyebek.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sweet.tv - internetes TV
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze belőle is - mint az összes többiből - lehet dps karaktert faragni, de ha neked a nagy sebzés a fontos, akkor inkább egy rugót (Thief) javasolnék. Mielőtt nekivágsz, érdemes utánaolvasni a kasztoknak és megnézni pár YT videót róluk!
).