- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz n@p@lm #51900 üzenetére
Nálunk az egész család T-mobilos és szinte mindenkinek Új Hoppá csomagja van, szóval díjaznák, ha átmennék a Telenorhoz, az a havi max 1k meg nem ér nekem annyit.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz n@p@lm #50312 üzenetére
amit te linkeltél, az az aranytárskártya net&roll xs+, aminél megy is, de a aranytárskártya net&roll xs esetén ez már nem igaz, ott nincs lte elérés.
közben már le is írta ezt pietrasko.cris78; igen, az xs 2 gigabyte, az xs+ pedig 3 gigabyte adatkeretes.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
-
-
1430
senior tag
válasz n@p@lm #45624 üzenetére
Ez üzleti előfizetőkre vonatkozik. Lakosságiaknál is kétoldalú szerződésmódosítás volt és ott is létezett olyan verzió, hogy valaki nem fogadja el, de nem véletlen, hogy ezt nem ajánlották az ügyfeleknek. Ugyanis ekkor a Telekom mondta volna fel a szerződést 30 napos határidővel, vagyis mikor már a többiek a magasabb díjat fizették volna, a feltételeket el nem fogadó ügyfélnek nem lett volna élő szerződése. A tarifa kötbért ugyan elengedték volna, de a készülék kötbért nem. Vagyis a végeredmény pont ugyanaz lett volna, mintha az ügyfél mondta volna fel a szerződést, csak akkor 8 napon belül vált volna esedékessé a készülékkötbér, így meg nyert volna még pár hetet.
Domino Webet illetően, ha nincs elég egyenleged a következő sávra, akkor leáll a kapcsolat. Ha a következő feltöltésig még a 30 napos ciklus is megújul, akkor a feltöltés után az 1. sávtól indulsz.JamesFinn
Ha a kedvezmény valóban aktív (erre utal az, hogy hálón belül megy a hívás), attól a hálón kívüli beszélgetések fogyasztották a normál egyenleget (vagy akár a 195 Ft-os NapiNet is).MUSIC díjcsomagokkal kapcsolatban:
ShadowX - Az XS lényegében egy Like S, tehát csak ehhez kell diákigazolvány, az S és M lényegében egy Next S és M, tehát ezt mindenki eléri, egyébként meg a többi díjcsomaghoz ott lesz az opció.
erdoke - Az internetes önkiszolgálóban kell a hívószámot összerendelni a Spotify fiókkal, és úgy rémlik, a free-t kezeli, de ha prémiumod van, azt le kell előbb mondanod (visszaváltani free-be).
dedike - 07.01-től lesznek.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
vipnolf
aktív tag
válasz n@p@lm #45554 üzenetére
lehet, nekem pont lejárt mind az 5 számra a hűségem, szóval leszrom őket kb.
sírni sem sírtam, szépen lelépek és ennyi ;-)már hívtak persze hogy lejárt a hűségem, vegyek készüléket, mondom kösznem, persze elmondtam a miérteket is... ez van
legalább minden kommunikációs szrom egy helyen lesz[ Szerkesztve ]
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
glaci
őstag
válasz n@p@lm #44880 üzenetére
Csak zárójelben kérdezem meg, mert még a végén megharagszik valaki:
Számít az valamit is, hogy mit ír ki a telefon?
(Csak mert szerintem totál mindegy, hogy mi jelenik meg a kijelzőn.)
(#44883) -FreaK-:
Szerintem az is kellemetlen, ha törlik. Így én nem is tartom valószínűnek, hogy megtennék. (Feltételezve, hogy szépen illedelmesen kérdezel ...)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
törölt tag
válasz n@p@lm #44437 üzenetére
Annyi igazság azért van benne, hogy a mi kis államunk eléggé telhetetlen... Ha az összes extra profit a hazai államkasszába folyna be, akkor is jönne az adóemelés
A szolgáltató meg érthető, hogy ragaszkodik a profitjához, nem non-profit szervezet... törvényileg kellett volna nem most, hanem 25 évvel korábban leszabályozni, hány % lehet a tiszta nyereség, és mennyi az ahol már extrának számít. Azon felül pedig szankcionálni, hogy mennyit kell befizetnie az államkasszába plusszul. Valahogy úgy mint az Egyesült Államokban van.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz n@p@lm #44432 üzenetére
Mondjuk minket az okok nem nagyon érdekelnek... de ha neked a bevételeid egy részét elszipkázná az állam ágazati adó formájába te is mindenféle áremelésekkel meg korlátozásokkal probálnád meg pótolni. Én különben össze teszem a kezemet hogy csak a telefonálásra van adó mert egykét elborult elmében annak idején megszületett az is hogy legyen internet adó megánként 10forint. Csak felháborodott minden cég és minden ember azért nem lett egyelőre. Ha nem igy lenne most az 500megádnak lenne 5000forint adója , nem igen neteznél te se meg én se meg más se.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz n@p@lm #43414 üzenetére
Finom...
De hát kell a kedvezmény, szegények sokkal rosszabbul keresnek mint mi.Amúgy ha lejárt a hűség a cégesen, nekem is lesz valami minimális csomagom, hogy a szám megmaradjon, a hívások 60%-ban már most is browsercalls-on keresztül mennek, addigra meg majd 99. Remélem nem emeli a browsercalls tovább a percdíjat, mert ez a mostani emelés 51 fillér / percre már lassan sok. Ja, nem! Mert kb az az 1/70-ed része a mobil percdíjamnak
-
djculture
félisten
Az a helyzet hogy még lerabolják azt aki hagyja magát mert ha jön az eu féle távközlési közös rendszer, amit már megszavaztak akkor megfognak határozni minden szolgáltatzásra egy maximum árat is.
Arról már nem beszélek hogy 6 év múlva 30 megás net alatti csomagokat nem lehet majd értékesíteni az eu-n belül egyik országban se. EB Digitális Menetrendjében feketén fehéren ott vannak a direktívák és az időpontok.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Teljesen igazad van!
Nálunk valami teljesen el van cseszve...
Csak azért van még meg a telekom előfizum, mert olcsón kaptam hozzá készüléket 1 év hűséggel.
.... de ha lejár hanyagolni fogom,
telenornál van DPI flottásom hűség nélkül...... az marad is, mert kedvező..... kb minden hónapban elég is.
Lehúzás van nálunk csak sajnos.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz n@p@lm #43400 üzenetére
Egyenlőre.
A két vezetékes szolgáltatást már felmodtam.
Van még egy Fun arany xar... de arra már van régóta 1000ft kedvezményem. 825FT a fizetendő... az még elfogadható. Feleségem használja.
Nekem van egy ECO-XS egyenlőre. (csatában állunk)..... de idén ez is lejár.
Miért?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
glaci
őstag
válasz n@p@lm #43109 üzenetére
27 fillér a vezetékes és 51fillér a mobil?
Ha ez tényleg igaz és tényleg működik, akkor le is mondom az összes telefon előfizetésemet! (Csak feltöltős lessz, hogy elérjenek!)Az én telefonálási szokásaim mellett havi 50 Ft -ból meglenne a mobilozás !!!
(Ez túl jól hangzik, hihetetlen!)Te ezt használod?
Mik a tapasztalataid? Mesélj!
(Jöhet priviben is, hogy ne offoljunk. Bár szerintem nem csak engem érdekel!)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
legenda
válasz n@p@lm #37811 üzenetére
más szolgáltató sem minden esetben cseréli ingyen, ott is több tényező függvénye, bőven találni hozzászólásokat a másik két hazai szolgáltató témájában, hogy nem cserélték ingyen.
nekem is csertélték már ingyen a t-nél, de külön biztos nem trükköznék azért, hogy kibújjak az alól, ami a szerződési feltételekben rögzítve van.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz n@p@lm #35649 üzenetére
Ha a gyártó a fogyasztási cikkre az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a forgalmazót megillető jogok a fogyasztói szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Vangelis
félisten
-
legenda
válasz n@p@lm #34345 üzenetére
igen, át is futott a rendelés, vissza is igazolta az automata, de amikor átvételre került a sor, akkor az üzletben nem tudták kiszámlázni, mert azt már nem engedte. ezen faraghattak azóta, már akinél tényleg át is akarják vinni például a tartozékos rendelést.
-
1430
senior tag
válasz n@p@lm #33830 üzenetére
Nem a havidíjasok vannak lesajnálva, hanem a Domino-sok olyan mázlisták, hogy nem tudnak olyan feltételt beállítani a Domino rendszerben, mint a havidíjasoknál. Szerinted a marketingesek mennyire lennének kiakadva, ha látnák, hogy itt a fórumon már mennyien tudnak erről a kiskapuról?
Melack
Előbb is lesz infó, csak a bevezetés lesz november 1-től (de én korábbi bevezetést sem zárnék ki).anderledani
Ha így engedi, rendeld így, legfeljebb ha visszahíváskor belekötnek, törölteted a rendelés.
Olyan vizsgálat tudtommal nincs a háttérben, ami a társkártya számot ellenőrizné, ezt majd a Házhozszállítási csoport ellenőrzi, mikor visszahívnak. Attól mert Telekom szintű Kapcsolat Program regisztrációd van, a meglévő Fun számod nem lesz platina, mert mobil oldalon ez szerződésenként értelmezett, ugyanakkor a mobil online rendszer nem vizsgálja a vezetékes ügyfél szintedet (se azt, hogy egyáltalán van e), csak azt a számot, amivel belépsz.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz n@p@lm #33803 üzenetére
Ha 90 napon belül nem használtad (nem volt aktív) és ha korábban használtad is, de nem 2013.03.01. után aktiváltad az adott Go!Net adatcsomagot, akkor most igénybe veheted promóciós áron.
punky10
Idézném a díjszabás ide vágó részét (2.1.5.): "...érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával. Érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány hiányában a felsőoktatási intézmény által kiállított, a hallgatói státuszt igazoló Igazolás is elfogadott. Ez esetben az Előfizető felelőssége, hogy a felsőoktatási diákigazolványa megérkezését követően azt haladéktalanul bemutassa személyesen valamely T-Pontok vagy T-Partner üzletben."anderledani
Otthoni szolgáltatáshoz sajnos nem tudsz társkártyát rendelni. Esetleg próbáld meg azt, hogy tarifahűség nélkül (tehát csak az előfizetésre vállalt 2 éves hűséggel, részletfizetéssel) rendeld meg a készüléket EcoSurf díjcsomaggal. Mikor felhívnak egyeztetni, akkor jelezd, hogy neked igazából (integrált) Fun díjcsomag kellene. Ettől a rendelésben még EcoSurf-öt fogsz látni, de a szerződést Fun-nal is ki tudják állítani. Ha netán mégsem menne, a vásárlást követő hónaptól lehet díjcsomagot váltani, és ügyintéző be tudja állítani a(z integrált) Fun-t is (ha EcoSurf-ben van a szám).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
313313
addikt
válasz n@p@lm #33560 üzenetére
Mind a 3 szolgáltató hasonló (teljesen ilyen) árakkal és szolgáltatásokkal jött ki, 2 év hűség mindenhol kötelező rá...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
erdoke
titán
válasz n@p@lm #32278 üzenetére
Nálam is ugyanez. Nincs számla, nem fizetünk...
Szerk: A Távszámlától tegnap jött email:
"Kedves Ügyfelünk!Értesítjük, hogy új számlát állítottunk ki az Ön részére, melyet a My T-Mobile-ban megtekinthet és kényelmesen be is fizethet. A My T-Mobile-ban emellett részletesen átnézheti a számlán szereplő tételeket, ráadásul - amennyiben szüksége van rá - számlamásolatot is nyomtathat magának.
"Linkek csak a T-Mobile-ra mutatnak, és soha nem is töltöttem le máshonnan számlát.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
djculture
félisten
válasz n@p@lm #31439 üzenetére
ja 1500-al töltöd akkor fél év ha 3000-el vagy többel akkor 1 év. Én az 1500-al nyomulok mióta van. Előfizetésre váltásra gondoltam már párszor de van hogy sokat hívok van olyan hónap meg hogy fel se veszem a telefont. Így meg amit rányomok az rajta marad csak úgyelni kell a rendelkezésre állási időre és nem fizetgetek potyára...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
morphin
tag
válasz n@p@lm #30912 üzenetére
Pont tegnap olvastam erről, úgyhogy nem csak úgy benyögtem amit írtam.
,, ...Ebből következően a munkáltató nem utasíthatja a munkavállalót jogszerűen arra, hogy bankszámlát nyisson a munkavállaló valamely pénzintézetben. Kollektív szerződés ugyanakkor rendelkezhet arról, hogy a munkabér kifizetésére bankszámlára utalással kerül sor a munkáltatónál. Az Mt. 156. § nem tiltja ugyanis az Mt. 158. § (1) bekezdésétől való eltérést e tekintetben."
Plusz még mielőtt valaki "külföldre" vinné a számláját:
"További garanciális szabály, hogy a munkabér kifizetése – ide nem értve a nem magyarországi székhellyel vagy fiókteleppel rendelkező pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára történő átutalást – a munkavállaló részére költséget nem okozhat (Mt. 158. § (3) bek.)."
LINK
Ki van ez találva rendesen.
Mellesleg én is CIB-nél vagyok már lassan 6 éve. CIBEZZ-ben amit most próbálnak teljesen megszüntetni a hihetetlen kondíció drágítással miközben ezt a csomagot pont olyanoknak találták ki, akik alig tartanak pénzt bankban, fiataloknak stb stb. Mondjuk egy éve már kapok rá rendszeres jövedelmet, de 26 éves koromig vígan használhattam volna.
Keresnem kell mást...muszáj a netes fizetések miatt vmilyen olcsó fenntartású számla.Hogy kis ON is legyen...még mindig szét van esve az egész TréHóm oldal.
Szerintem fogom magam és visszamegyek Dominosnak. Most nézem, hogy Tacskó és Madaras Tacskóban is 0THM és 6e-el olcsóbb függetlenül!! , mint a T-nél. Hol itt az üzleti politika!? Vicces...jah MM-ban is csak 180. -
morphin
tag
válasz n@p@lm #30908 üzenetére
Sajnos nem minden esetben...attól függ, hogy a munkaváll. szerződésben ki mit írt alá. Nekem eszembe nem jutott, hogy így felmegy minden...nem is emlékszem mit írtam alá ill. volt-e erről kikötés miszerint csak utal-e a cég. Magyarul a munkáltató szabályzatában ha csak utalással fizeti ki a munkavállalókat akkor nem lehet mit tenni. Egyéb esetben persze lehet kp-t is kérni. Kérdés az, hogy KP esetén mi érvényes? Akkor is 10.-ig ide kell adják a kezembe v sem. Bank nekem eddig kényelmes volt és mivel 26 alatt vagyok még viszonylag gazdaságos is. Viszont most amilyen kondíciók vannak...csak ámulok-bámulok. Nevetséges ez a pöcegödör...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér