- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
válasz
Ateszpapa #88647 üzenetére
hmmm ha bemennék az egyik T-be ahol van egy fényképezőgép amit szeretnék kamatmentesre megvenni előfizu nélkül akkor helyszínen megoldható? van 3-as otthoni előfizetésünk. Mert ha ez így működik akkor elgondolkodom rajta. Nem akarok munkáltatóival meg hasonlókkal bajlódni és egybe se akarom kifizetni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ateszpapa #87308 üzenetére
Akkor már lehet késő lesz panaszkodni
Végülis 2-3 hónap rendelkezésre állt az egyeztetésre.. Sőt online is ami bárhonnan elérhető ha van neted. Érdekes, nekem 2percembe telt az egész, online.
Ha mennének rendesen a szerverek, ÉS lenne egy normális GYIK az online adategyeztetéshez.. és nem lenne még mindig ez a begyöpösödött gondolkodásmód, hogy mindent csak személyesen a bóóótba lehet intézni akkor fele akkora nem lenne a sor és az ügyintézők se lennének annyira frusztráltak. Arról nem is beszélve, hogy 99 vagy mennyi postaponton is lehet adategyeztetni.
Tudom, nem népszerű a véleményem, de meg kéne tanulni netezni, igen most már a nagyinak is. Üdv 2017.
-
ArNick
tag
válasz
Ateszpapa #86716 üzenetére
A Magyar Telekom 2017. első negyedéves eredményei: [link]
" A mobil bevételek 2,7%-kal, 74,3 milliárd forintra nőttek 2017 első negyedévében, mivel a magasabb mobil adat és készülékértékesítési bevételek ellensúlyozták a mérséklődő hangalapú bevételeket. "
Kevesebbet, drágábban? Eddig bejött.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Ateszpapa #86698 üzenetére
okosórákat leárazhatnák má'
aztaku@@@
Honor 8 kék és fehér között van ám árkülönbség
H7 Lite is 100e felett, mi történik?? 78e volt tavaly...
szerk sok: S6 edge 32gb 200e. igen KÉTSZÁZ
-
tsteve
senior tag
válasz
Ateszpapa #84575 üzenetére
dominónal él tovább az opció... nincs szó semmiféle lezárásról ill. kivezetésről egyelőre a június 1-i Ászf alapján... egyelőre a dominósoknak nincs félnivalója... kizárólag új számlás előfizuk (mobil s, stb.) esetén nem választható ez az opció, minden más esetben igen.. az élő csomagokra ugyanis junius 1-i dátumú Ászf is van már
-
Soulfly842
addikt
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ateszpapa #83494 üzenetére
Épp ezt akartam mondani, ha nem mondja hogy megvágatta, nehogy már a csajok akik ott dolgoznak, megtudják különböztetni hogy vágott kártya, vagy kitört.Azt kell mondani hogy nem működik a kártya/4g rendesen. Nekem is micro->nano vágott sim van. És kifogástalan, és kártyabővitővel használom és rendesen illeszkedik bele.(ezt nem neked írtam)
-
radio100jozs
őstag
válasz
Ateszpapa #81576 üzenetére
Az UPC-vel kár példálózni a korlátlan netet tartalmazó hangdíjcsomagjaival, mert hónapról-hónapra vezeti ki azokat, és a kínálat 5 ből már csak 2 ilyen csomagja van. Azért nevetséges, hogy 2017-ben csak 3G hálózaton működő 1/2 Mbps max letöltésű csomagokat internetnek nevezni, és árban a percdíjakat nézve horribilis ezért.
Én Telekomnál olyanra gondolok, hogy az internet terén sebesség differenciált, de több adatot tartalmazó díjcsomagok lesznek, melyekben a percdíjak is 20 Ft környékén állnak meg, és hálózaton belül a legolcsóbb csomag is ingyenes lesz a beszélgetés.
Pl. 10 Mbps sebességgel 10 GB/hó csomag
-
-
-
Fifi
őstag
válasz
Ateszpapa #77790 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Esetleg azt is tudod, ha domio 5 SIM-mel rendeli az ember, akkor ezeket is megkapom (1GB net, 12 hónapon át 10 perc beszéd)?
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/sim-kartyak/dominoAkkor érdemesebb domino 5 kártyával megvenni on-line, mint előfizetés nélkül.
Bye, Fifi
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Ateszpapa #75042 üzenetére
De, megkülönböztetik.
Ha csak simán àtutalsz 30ezret az a havi telefonforgalomban íródik jóvá.
Ha jelzed, hogy telefon részletet fizetnél előre, eldöntheted, hogy pontosan melyik sorszámokat akarod. S akkor azokban a hónapokbannem jön részlet törlesztő.Olyan nincs, hogy bedobok 100.000 ftot, s ameddig kitart, addig semmit nem fizetsz. Neked kell meghatározni, hogy pl. 7 részletszámlat befizetsz, s a maradékot pedig túlfizeted hogy abból vonódjon a havi telefonálás.
De ez azért macerás, mert míg van törlesztő addig + a tartozàs, így havonta kell telefonálni, hogy te túlfizettél, s a havi telefonszámlát nem fizetnéd be, hanem a túlfizetésből vonódjon.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
Ateszpapa #74971 üzenetére
Ezeket kértem/megkaptam én is. Én T üzletbe adtam le,ügyintézővel aláíratva,pecsételve. Csak azért bosszant az egész, mert azt mondta az ügyintéző, hogy a napi adagot még nem vitték el, így pont szerencsém van mert másnapra felér (csütörtök) és, hogy aznap vagy másnap( csüt. vagy péntek) már törölni is fogják. Ehhez képest sehol semmi, senki nem tud egy értelmes választ adni, még annyit se, hogy beérkezett e egyáltalán.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Ateszpapa #74596 üzenetére
Ez egy térítéses javítás, arra nem indul újra a jótállás. És ha elolvasod a biztosítási feltételeket, benne van, hogy elsősorban javítás van, ha nem javítható gazdaságosan, akkor kaphat ugyanolyan használt vagy felújított készüléket, valószínű h itt is felújítottat kapott. Amennyiben nem tudnak ugyanolyant adni, akkor kaphat egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező telefont, ami szintén lehet felújított. Jótállást pedig fél évet vállalnak.
-
mirci18
addikt
válasz
Ateszpapa #74150 üzenetére
Innen veszem meg vagy a media markt-ból.
Sajnálatomra.
De hát biztos nem akar ilyen telefonokkal kínlódni a telekom.Mindegy én azon rágtam csak be hogy oké hogy nincs utánpótlás de annyi fáradtságot nem vesznek a telekomnál hogy a boltból a telefont behívják és eladják másnak aki tényleg meg is venné.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ateszpapa #73960 üzenetére
Amikor már a „vezető” is hülye, akkor nehéz mit tenni. Tudom, kár, hogy hagytam, de már sokadszor mentem oda és baromira elegem van belőlük. Írok a T oldalán nekik, de egyszer még pár évvel ezelőtt írtam nekik, valami más ember levelére válaszoltak, tök más ügyben....
Borzalom. Teljes katasztrófa. Ekkora fejetlenséget nem tudom, hogyan engedhetnek meg maguknak...
(egyébként ez Tatabányán történt) -
Misogi
aktív tag
-
-
marsu
veterán
válasz
Ateszpapa #69672 üzenetére
Webes felületről az első belépési próbálkozásnál kiléptet és azt írja hogy technikai hiba miatt próbáljam később ...
... a második próbálkozásra beenged lépni, de a számlaügyintézésbe már nem enged be, ugyanúgy kidob.
Ma útba ejtettem egy Telekom partnert, azt mondták hogy ismerik a hibát, fejlesztés alatt áll a rendszer, de nem tudta megmondani az ügyintéző, hogy meddig tart a hiba elhárítása.
Nekem már november vége óta nem sikerült a számláimhoz hozzáférni.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Ateszpapa #69572 üzenetére
Hát akkor mostmár lehet menni egynapi hideg élelemmel ha el akarsz intézni valamit.
Én értem hogy spórolás van meg intézd a dolgaidat otthonról online mert az kényelmes mind a két félnek, de amíg ilyen használhatatlan a webes részlegük addig csak minket szivatnak ezekkel a megszorításokkal....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyaralás topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest