- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
r3dsnake #73822 üzenetére
De a korlátlan music opció azért elég jól jött. Volt hogy 10-15 gb volt csak a spotify adatforgalmam, és ez mind mobilneten. A netplusz xxl is csak 5gb, szóval mezei halandó ha sokat használta a spotify-t mobilneten, jóval olcsóbban kijött, mint ha dobálta volna fel a tudbo opciókat.
-
Keem1
veterán
válasz
r3dsnake #73484 üzenetére
Én annak idején a B20-as LTE-ben láttam a megváltást a "pusztán" (jó hullámterjedés, elég kevesebb bázis is), de kár volt. Nem sűrűn járok arra, de a Budapest - Békéscsaba vonal mentén a vonaton van, hogy percekre elmegy a térerő. Nem hogy netezni, de telefonálni se lehet.
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
r3dsnake #73034 üzenetére
2 különböző sim (méret) kellene, hogy a két telefonba (LG G4 és V10) "külön" de ugyanazon hívószámmal tudjam használni... (ez nem megoldható!? WTF!?)
UI.: Esetleg van megoldás arra, hogy a micro sim átalakitható nano sim-re? (akkor elég volna egy sim is, adott telefonokhoz felváltva használva) nano sim számomra ismeretlen, (így hírtelen)
L
-
válasz
r3dsnake #72852 üzenetére
Tisztában vagyok a külső akkumulátorok árával, és nem szándékozom túlkölteni magamat. Csak nem tudtam,h a Samsung akksi mekkora,mert egy 20 e mah minőségi akkumulátorért adtam volna 10 e ft. A kapcsolat pontjaimat meg sajna nem tudom beváltani platinásként,mert flottás csomagom van.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #72750 üzenetére
Személyesen tudsz előtörleszteni, eldöntheted, hogy pontosan melyik havi számlákat akarod kifizetni.
Lehet elejéről, végéről, közepéről is.A másik mód az utalás, itt is tudod jelezni, hogy pontosan melyik számlákat akarod kifizetni.
Régen T-Home felületen volt, hogy megjelent az összes részlet számlája, akkor online kártyás fizetéssel is ment, szerintem T-Mobilnál mindig csak az aktuális jelenik meg. De ha véletlenül megjelenne az összes, akkor kártyával is ki tudod fizetni online.
-
btz
addikt
válasz
r3dsnake #71870 üzenetére
Elég a vonalas net előfizetés vagy a mobilelőfizetés (olyan csomaggal, ami tartalmazza). A kettő között nem "és" van, tehát vagy az egyiknek kell rendelkezésre álnia vagy a másiknak, de lehet akár mindkettő is.
Egyenlőre csak a DSLes Speedport HGW-k tudják a FON funkciót, kábelesek jövőre fogják csak tudni állítólag.
IPTV előfizetés nem feltétele a szolgáltatásnak, már találtam is olyan háznál FON hotspotot, ahol Sat TV (műholdas antenna van a házfalon) előfizetés van. -
glaci
őstag
válasz
r3dsnake #71616 üzenetére
Ha figyeltél volna, láttad volna, hogy arany TÁRS kártyáról volt szó eddig is. (És igen, egy fő kártya alá lett bevéve TÁRS kártyának az a Next S.)
Azért köszi, hogy írtál, még ha sok haszna nem is volt ...(#71623) zebede:
Köszi szépen! Akkor ezek szerint Nálad is ez a szitu. Kezdek megnyugodni! Kicsit nem bízok a Telekomban, meg az ügyintézőknek bizonygatni az igazamat sem szeretem, azért ijedtem meg, amikor mindenhol magasabb ár szerepelt. Mindenesetre akkor majd figyelem az 1. számlát, hogy mindent jóvá írtak-e rendesen. (1500 az új előfizetésért + 1000 a Dominóról váltás miatt.) -
313313
addikt
válasz
r3dsnake #68447 üzenetére
Mire átnyálaztam, meg berendeltem ami kell, már minden elfogyott...
Most csak 1-2db-ok lehettek szerintem, mert gyorsan elfogyott minden.szerk.: Lenovo laptopot pl 3* rendeltem meg, 3* törölték, aztán elvitte más...
Meg szerintem most belsősöknek volt, 12.10-12-15-ig automatán törölték mindig a megrendeléseim... -
Onderon
senior tag
válasz
r3dsnake #68135 üzenetére
köszönöm, hogy megengeded
nekem bőven elég látni, mennyien szívtak velük. kösz, de nekem nem éri meg, hogy zsákbamacskára fizessek és egy ilyen csürhének adjam a pénzem.
ezen viszont most nagyon elgondolkodtam
-
Soulfly842
addikt
válasz
r3dsnake #66509 üzenetére
Hozzám brutálisan sok ügyfél jött be mostanában, hogy nem adták át... GLS-es futárok hozzák le a központi áruraktárból is a normál átvételes telefonokat (Mondhatni napi kapcsolatban vagyunk velük - T-Pont átvétel), ők is meséltek sok mindent, de ezt hagyjuk
A lényeg, szabályzás értelmében csak az előfizető vehet át szerződéskötéssel kapcsolatos eszközt, Sim kártyát, bármit... (legyen az akár két éves hűségidő, vagy akár egy dominó szerződés).
-
dptrsk
Topikgazda
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
r3dsnake #65713 üzenetére
Egyekbkent en csak azt nem ertem, hogy a sima Spotify Premium miert nem eleg. Leszedi az ember a zeneket telefonra, onnan hallgatja. Nem igaz, hogy valakinek olyan sokretu az igenye, hogy naponta 200 fele eloado albumat hallgatna meg. A telefonon amugy meg eleg sok album elfer. Na de, sajat velemeny... Egy forintot nem adnek pluszban a korlatlansagert.
-
válasz
r3dsnake #65099 üzenetére
Az előbb ismét kaptam egy sms-t,hogy minden rendben, hibát nem találtak
Felhívtam őket, hogy pedig de, sőt, ezt megelőzvén ma reggel fél 7-től 7ig direkt nem használtam a telefont mobilnetre, csak spotify hallgatásra, nézzék meg, most mit mutat a log. Persze, nem tudom, ez mit segít, hisz pont az a gond, hogy ők akkor is azt látják a logban, hogy mobilnetezek a telefonon, mikor Spotify-t használok. Megemlítettem, hogy nézzenek már utána, nem-e azért van, mert már még voipos (Mozaik S), de már nem forgalmazott csomagban vagyok, persze, csak egy tipp, lehet semmi köze hozzá, hisz egy napig jól ment ezzel is.
-
-
-
phanfantom
senior tag
válasz
r3dsnake #64131 üzenetére
Lehet azért találták ki ezt, hogy szívassák az embert. Én miután az előfizetésből domino-ra váltottam, akkor törölték az aranykártya fokozatomat, pedig hát telekomos maradtam.
Szóval nem tudom, hogy ez most is így van-e(miért ne lenne), de számolj ezzel a lehetőséggel is.
-
válasz
r3dsnake #64124 üzenetére
A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással igényelhető azok részére, akik érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal, vagy amennyiben 18.
életévüket már betöltötték, érvényes középiskolai diákigazolvánnyal rendelkeznek.forrás: link
-
-
-
válasz
r3dsnake #63932 üzenetére
reklamálj a megfelelő helyen és módon, ez nem a kábeles téma, meg biztos nem a mobilos szekciótól fogsz bármilyen kártalanítást kapni a kábeles szolgáltatás problémája miatt.
megszokott, hogy néhány embernek semmi sem jó, de még megy is van magyarázva...
a díjcsomagot érinti a módosítás, akinek abban 30 MB van, annak annyi, ő választotta azt.
majd ha a bővítőt fogja érinteni - ha lesz olyan -, akkor azt... -
Soulfly842
addikt
válasz
r3dsnake #63924 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy ki van-e segítve valaki, avagy sem. A kérdésre válaszoltam és az okokra. Felesleges mindenre fröccseni.
Azért mert a kontextust nem értetted meg, avagy nem akarod - ne forgasd ki a választ.
Sofian
Ez nem rednszerhiba, ezt előtte is tudták, hogy így lesz
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
r3dsnake #63497 üzenetére
Közben utána olvastam, szétnéztem. Igazad van, nem tudom kiváltani semmivel. Pontosabban ki tudom, csak jóval drágábban. Futok egy kört a Telenornál a Hipernet Home csomagjukkal. Jó lett volna megszüntetni a Telenorost, hogy ne kelljen fentartani azt pluszban a meglévő Telekomos előfizetéseim mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Formula-1
- Metal topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest