- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
-
-
Ákinard
aktív tag
-
-
MrSealRD
veterán
Domino Surf csomagom van. Le tudom kérdeni valahogy a rendszerből, hogy a 150MB-os adatkeretből mennyinél tartok éppen? ( Nyilván azért lenne fontos, mert a telefon által mért mennyiség nem valós azután, hogy újrahúztam a rendszert... )
-
cris78
őstag
Kali, ha igazi troll vagy a topik nevét átirod: Magyar Telekom Nyrt.-re
-
válasz
Ateszpapa #65371 üzenetére
Nem buta kérdés, amúgy össze van kapcsolva a Spotify fiók a Magyar Telekom fiókkal. Tudomásom szerint, ha nincs összekapcsolva a Spotify fiók a Magyar Telekom fiókkal, akkor nem használható a Spotify Premium, hanem helyette az ingyenes Spotify működik*. 2015.05.01. óta használom a Korlátlan Music opciót és néhány hónapig rendesen működött, a problémát először 2015.08.19-én észleltem, de ez nem zárja ki azt, hogy több héttel előtte is jelen lehetett a probléma. Én a fontosabb zeneszámokat leszoktam tölteni a mobiltelefonomra, ezért fordulhat elő, hogy már azelőtt lehetett probléma, mielőtt észleltem, hogy gond van. Ami még eszembe jutott az az, hogy 2015.08.19-én fogyott el teljesen az adatkeretem. 2015.05.06.-2015.06.05., 2015.06.06.-2015.07.05., 2015.07.06.-2015.08.05. időpontok között még úgy fejeződött be a felhasználható adatkeret, hogy nem használtam el teljesen az arra az időszakra vonatkozó adatkeretet. Nekem X hónap 6-tól Y hónap 5-ig használható fel a 3 GB adatforgalom, ami a Next XL díjcsomagban van.
*Tudom, hogy elő lehet a Magyar Telekom Nyrt. nélkül is fizetni a Spotify szolgáltatására, de az nekem nem érné meg. -
válasz
icecave #65370 üzenetére
2015.08.24. 17 óra 30 perc körül beszéltem a Magyar Telekom Nyrt. ügyintézőjével és szóltam nekik arról, hogy akadozva működik a zenelejátszás. Elismerték, hogy a Spotify valamiért a fő adatkeretet* használja és mivel 32 kbit/sec sebességre vagyok bekorlátozva, ezért akadozik a zenelejátszás. Elvileg tovább vizsgálják a problémát és keresik a hiba okát, hogy miért nem hagyja figyelmen kívül a rendszer azt, hogy elfogyott az adatkeretem és, hogy miért a fő adatkeretet akarja használni a Spotify.
*Fő adatkeret: ez azt az adatkeretet jelenti, ami az előfizetéshez tartozik vagy az előfizetéshez lett pluszban megvásárolva. -
Ákinard
aktív tag
Külföldi roaming nethez jól látom, hogy kizárólag ezek a travel and surf csomagok vannak?
És jól látom, hogy Macedóniában pl csak a 10 mega / 690 csomag használható, a 100 mega / 1490 ft-os nem??
Ezen kívül (és a megabájtonként 200 forintos szuper ajánlatokon kívül) semmi más megoldás nincs?
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
szabogabor10 #65381 üzenetére
és ha nem? arra gondolok, hogy be kell e mennem, hosszabítani, vagy azt majd jövőre a tarifahűség lejártakor kell? reménykedtem egyébként egy kedvezményes készülékcserében, én naív...
-
-
Sanyi.il
aktív tag
lejárt a 2 éve készülék vásárlásomkor kötött hűségidőm, viszont a tarifahűségem még tart 1 évig, ilyenkor van valami teendőm?
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #65375 üzenetére
Az a baj, hogy a használtakat is ennyiért csinálják gondolom.
-
taip
senior tag
Csak hogy ellenpélda is legyen Spotify témában:
Nekem rendesen működik, ha Spotify-t használok, akkor a +500 MB-ból használja a keretet.
Igaz, hogy a fő adatkeretem még nem fogyott el, nincs korlátozva, azt nem tudom megmondani, hogyan működne akkor, de most rendben van. -
válasz
Tappancs2001 #65373 üzenetére
Szia!
Lehet, de 15000 Ft + kötbér megfizetés mellett. Nagyon aljas dolog.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Tappancs2001 #65373 üzenetére
Szia!
Úgy tudom, hogy nem lehet előtte, csak utána. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy részletre vásárolt telefon esetében a hűségidő lejárta (10.26) előtt van-e lehetőség a szolgáltató általi függetlenítésre? Előre is köszönöm a segítséget
-
válasz
FLD1987 #65368 üzenetére
Várjunk egy kicsit. A Korlátlan music opciónak függetlennek kellene lennie attól, hogy milyen netcsomag van a díjcsomagban, vagy mi van előfizetve. Pont ez a lényeg, a szerződésben is benne van:
"Az opció által meghatározott forgalomtípus nem csökkenti a mobilinternet csomag adatforgalmi keretét, nem kerül lassításra és a díjcsomaghoz tartozó normál sebességgel használható, akkor is, ha a mobilinternet csomagodban foglalt adatmennyiség elfogyott és az egyéb adatforgalom már csak csökkentett sebességgel érhető el."
Na, ezért necces nálam is, és bizonyítja azt, hogy a díjcsomagom netjét eszi, mert ha lekorlátozzák, a Spotify sem megy, csak 1-2 nyekkenés/perc (amit ugye be tud tölteni 32 kbit/sec-el). Ha jól működne, menne vígan tovább, ha elfogyott a dícsomagomba foglalt mobilnet mennyiség.
-
válasz
icecave #65350 üzenetére
Folyamatosan követem az itteni írásaidat, és amikor beszéltem a Magyar Telekom Nyrt. ügyintézőivel, akkor mondtam nekik, hogy nem csak nekem van problémám a Korlátlan Music opcióval, hanem a Mobilarena fórumán más is írt ugyanolyan problémáról, mint ami nekem van. Nem örültem neki, amikor közölték velem, hogy szerintük nincs probléma és úgy csináltak, mintha nálam lenne a hiba (pl. telefont újraindítottam és újratelepítettem a Spotify szoftvert), 72 óra leteltével felhívtam őket és azt közölték, hogy várjam a hívásukat, jelenleg még kivizsgálás alatt van a panaszom. Egyszer hívtak amúgy, amikor 72 órán belül volt a kivizsgálás, de akkor nem tudtam felvenni, de azóta nem próbáltak megint elérni. Voltam 2015.08.23-án a WestEndben és ott is akadozott a zenelejátszás, ez alapján szerintem nem helyfüggő a probléma.
-
válasz
raziel01 #65348 üzenetére
Tudom, hogy Korlátlan éjszakai net opció használatakor nem kell csodálkozni, hogyha nem akad a zenelejátszás, de amikor írtam azt, hogy megjavult*, akkor még nem volt 0 óra és a Korlátlan éjszakai net opció 0 óra és 7 óra között korlátlan.
*2015.08.22. 23 óra 57 perc 39 másodperckor írtam ezt az információt, mielőtt ezt megírtam, akkor több zeneszám rendesen akadás nélkül működött és még nem volt 0 óra, ezért hittem azt, hogy megjavult. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
Zapolap #65362 üzenetére
A telekom app rossz. A múlt héten jeleztem nekik (lassan 2 hete), és azóta sem javították ki a hibát.
A netplusz M 1GB-nak van írva, holott az csak 500MB, az L 3GB-nak meg az XL is 3GB-nak. Holott az L csak 1GB.Viszont amikor megvetted az elírt adatkeretet, után mint forgalmazható mennyiség, már jól mutatja.
-
-
Zapolap
csendes tag
sziasztok
az lenne a kerdesem, hogy domino elofizukent mennyi adat van a netplusz l-be? telekom app szerint 3gb, de a honlap szerint 1gb. az ar ugyan annyi. mi az igazsag?
-
törölt tag
Akkor jó, köszi!
-
-
törölt tag
Ha okostelefonkiegészítőt vásárolok és pontokat is felhasználok, viszont nem az én nevemen van hanem anyumén -már maga az előfizetés- amihez a pontok tartoznak, akkor csak ő veheti át vagy én is?! Weben rendeltem, odaírtam a nevem is..csakhogy ne érjen meglepetés hogy odamegyek és nem adják ki nekem...
-
-
Teko001
őstag
-
-
törölt tag
Tyű, telekoméknál mikor mentek fel ennyire az árak?! iphone 5s és 6 árai az egekben, sőt az iPad Air 2-é is
Törlesztőben is 10k az iPad?! Én az Air-t anno 5600-es törlesztőben vettem.. Ez valami bosszú lenne hogy sok ügyfél nem fogadta el a júliusi áremelést?!
-
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842 #65340 üzenetére
Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest