Hirdetés
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Ez lehet az Infinix “szupervékony” mobiljában
ma Hot 50 Pro+ névre hallgat a 7 mm-nél vékonyabb készülék, megvan, milyen hardver hajtja.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Aki március 24-én köt új előfizut és netes az előfizu, és elfogy a havikereted akkor kikapcsolják a netedet, és csak pénzért tudsz kiegészítő csomagot venni
A meglévő előfizetéseket nem érinti.A lényeg lényegében lényegtelen
-
alexander12
aktív tag
Van egy next s atk, és egy fun s atk előfizum + egy dominó,magenta családi opcióval. Most május 1-gyel kidobnak a családi comagból, mert nem elérhető lakossági díjcsomagom lesz?
kíváncsi, OP8T
-
joelke HU
senior tag
válasz zsof Nokia #83151 üzenetére
Kb 24.-e óta ettől hangos a fórum... Így el kell keserítselek, hogy ezzel nem sikerült semmi újat mondanod.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
krecso
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Netplusz M dijcsomagom mellé igényelhetem a diákoknak járó +2Gb mobilinternetet?
Előre is köszönöm a választ!
-
btudos
veterán
válasz alexander12 #83152 üzenetére
Nem, a meglévő díjcsomagokat, szolgáltatásokat megtarthatod a jelenlegi feltételekkel, csak újat nem lehet majd kötni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
matthewKER
tag
válasz alexander12 #83152 üzenetére
Nem. A hűségidő végéig marad minden a régiben, utána a Fun S ATK marad, míg a Next S ATK ára a hűségidő nélküli árra emelkedik.
-
balint82
senior tag
válasz vizslakutya #83096 üzenetére
Eszem ágában sem volt előrendelni, csak azt írtam, hogy korábban lehetett látni, hogy melyik csomag esetén mennyi a készülék ára, most meg nem, csak úgy, ha megadom az adataimat...
Google Pixel 4a
-
Jam.
aktív tag
Sziasztok!
IMEI alapján kaphatok valahol információt arról, hogy milyen konstrukcióban lett vásárolva egy adott telefon, illetve van-e rajta bármiféle hátralék, tartozás?
Telefont vennék egy más etnikumú eladótól (személyesen), aki hajlandó adásvételit is írni, illetve a látszólag valid imei-t is megadta. -
dptrsk
Topikgazda
Egy dolgozó sem kockáztatná a munkáját/életét(szerintem börtönbe is kerülhet, ha ilyen adatokat "kifecseg"), azért, hogy valaki készülékvásárlását segítse.
Ugyanis neked mint vevő semmi közöd ahhoz az előfizetéshez, amivel vásárolva lett a telefon...Arra mi a garancia, hogy ha eddig rendesen fizette eladás után nem felejti el és tiltják a készüléket?
A legjobb megoldás, ha T-Pont előtt találkoztok, s ott megkérdezitek.
Ott elmondanak mindent.
Esetleg ha megvan a számla azon látszódik, hogy Domino csomagos-e, esetleg havidíjas és tiltható. -
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Volna egy Telekomos mobilinternet előfizetés melyhez járt USB-s stick (E3276s-150). Az ebben található kártyát szeretném használni a notebookomban található független modemmel. ( UPC-s nettel már használtam) A baj csak az hogy nem tudom a csatlakozási paramétereket. Volna ötletek mi lehet az?
Segítségetek előre is köszönöm!
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Telekomnál előfizetéshez vásárolt készülékem 1 hétig márkaszervizben volt garanciális javítás miatt. Ilyen esetben kérhetek a havidíjamból jóváírást erre az időszakra vagy ne is próbálkozzak vele?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
A következő problémámra szeretnék megoldást találni.
Adott egy mobil előfizetés ami készülékváltási élehetőség fázisban van. Valamint adott 3 otthoni szolgáltatás.
Szivesen bevinném eztaz egészet Magenta 1-be, viszont ha ezt a meglévő előfizetést viszem be akkor nem kapok 50E-et készülékvásárlásra. Gondoltam rá hogy kötök egy új előfizetést és akkor lejön az 50E a vásárlásnál a régit meg megszüntetem (53 nap van még a hűségből).Hogy maradhatna meg a számom jelen esetben?
1 kihasználatlan előfizut nem szivesen tartanék meg.Kicsit más:
Tegnap beadtam egy HTC A9 et szervizelni. Előtte a Telemaxtól azt tudtam meg hogy ezeket Romániában csinálják. Van esetleg valakinek ezzel tapasztalata?
köszi
-
L.L.
senior tag
Most akartam nézni készüléket, de lehetséges, hogy samsung mobilokat nem listáz a weboldaluk?
(#83169) Ateszpapa Igen, pont ez jutott nekem is eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Előbb hívtak a telekomtól (?) Hogy úgy látja volt otthoni internetem 1000mbites
Mondom most is van
Azt mondta furcsa, régi rendszerben látja hogy volt, az újnál viszont nem. Illetve látja hogy egy mobil előfizetésem most szűnt meg, de hogy van ez az új amin most hívottMajd próbált rábeszélni valami tv előfizetésre is, de annyira kedvezményes áron kapom most a netet hogy akár hogy számol sehogy nem tudja ennél olcsóbban adni csak a net+otthoni telefon kombot. A tvvel együtt először 11ezret mondott 3tvhez, majd kijött másodjára extra kedvezménnyel valami 10k
De mondtam hogy egyelőre nem kell tv, mert draga a boxok bérléseEz most valami átverés vagy tényleg a telekom hívott, azt vártam hogy az új mobil csomagot mondogatja majd, de azt megsem említette
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Cilindrik
aktív tag
válasz matthewKER #83170 üzenetére
Köszi
És ha dominoba viszem át és vissza?
-
veterán
válasz kazan23 #83110 üzenetére
Ehhez csak annyit írnék hozzá, hogy előfizetésről dominó fix-re váltás esetén a 2000 Ft-ért jár az 1 GB adat és a 80 perc duma. Most voltam bent átváltani és egyenleg helyett ezt kaptam
Egyébként érdekes, hogy az adat felhasználásánál azt írja, hogy a mai napig... + azt mondhatta volna az ügyintéző, hogy a jelszavam törlődik és a 1777-en újra be kell állítanom, de sebaj, a weboldalon volt leírás róla.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
7s26c
őstag
válasz Kovács Zoli #82822 üzenetére
Nekem is 3 van
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
prannk
őstag
Hali. Üzleti díjcsomagban vagyok. Testvérem NAV-os és bevett 2 éve. Átszeretnék menni domino fix be.
Szám viszont kellene. Ennek van valamilyen költsége?Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
prozodus
őstag
válasz prannk #83180 üzenetére
Előfizu > domino ==> új simkártya = kb 5000Ft. Legalábbis a nem-üzletinél, az üzleti lehet, h drágább, ezt nemtom.
Micsinál a kártyáddal a nav?
A szám megőrzése a flottától függ. Ha nincs a neveden a sim, akkor bukta. Akkor előbb hozd ki a flottából, h a neveden legyen. Utána már szabadon mozoghatsz.
Ha csak simán üzleti, és nem flotta, csak a cég nevén van, akkor a cég váltsa dominóra, és utána írasd a nevedre. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #83171 üzenetére
Volt mostanában ilyen hívogatós kampányuk, szerintem reális.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok
Lehet hogy nem itt kéne kérdeznem de úgy látom hogy laptopot mobilinternetre már részletfizetésre nem lehet kérni,rendelni,csak egy összegben??
Az adott elöfizetésem mellé szeretném,de úgy látom ez már a multé.NAGYPAPA
-
pinnacle
nagyúr
Melyik a legolcsóbb, ajánlott 4G-s modem? Maratonhoz venném. Úgy emlékszem régebben egészen jó áron lehetett SIM+modemet venni. Most csak ezt találtam.
-
Nescafé
őstag
Üdv
Lehet volt már next s csomag megszűnik ? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Deck
titán
A telekom ilyet miért nem tud?
Telenor Hipernet Home L (6k)
- 100GB
- Korlátlan böngészés
- Mytv Családi csomag 52 csatorna (adatforgalomba nem számít bele)
- Wifis router (telefonba is rakható a sim vagy routerbe)Miért nincs ehez hasonló? 3 hónap és Telenoros leszek ha nem lesz valami változás.
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen