- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Elnzéve a topicot egy dolgot elmondhatok:
Gyerekek, nem lesz itt hiszti, csak dáridó! nem is akármilyen
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Lehet gyorsan összekalapálták a rendszert, ahogy a webshopot egyébként is szokták ( ) és gyorsan bedobják mielőtt kiszivárog. Szerintem a holnap 14 óráig tartó karbantartás az holnapután reggelig 503 lesz úgyis, vagy az fog kitartani hetekig, meg a javítgatás...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
tamass.szabo
tag
válasz bedibazsa #82243 üzenetére
Na igen, ezeken tényleg túl kellene lépni. Bár számomra, most a flottás csomagokat félretéve, még így is a Telekom a "legjobb" szolgáltató.
Lépjenek tényleg jobb irányokba, mint a mostani.
A mostani díjcsomagom, ECOSURF 36/41 ft percdíj/sms, és fránya 50mb net? Vicc. (nem is értem, miért ezt választottam anno, biztos elkapott valami diliroham)
-
bedibazsa
senior tag
válasz tamass.szabo #82242 üzenetére
Jó lenne elfelejteni ezeket a 35 Ft/SMS és perc díjakat, plusz a majd' 10 ezres csomaghoz járó 1GB netet. Tudom, legyek flottás, de nem szeretem, ha nem tudom managelni a kártyámat. Úgy érzem, sosem lesz itthon értelmes előfizetés.
-
tamass.szabo
tag
Akartam venni a héten egy Honor 8-at a Telekomnál, de így, hogy a teljes díjcsomagpalettát lecserélik (plusz durván növelték a telefon árakat), a várakozás mellett döntöttem.
Remélem, lesznek jó kis díjcsomagok.
-
enginev3.0
félisten
válasz dptrsk #82225 üzenetére
Hívtam őket, azt mondta a csaj hogy szól a "háttércsoportnak", és majd értesítenek, de hogy napok vagy órák kérdése azt nem tudja, így mondtam hogy ha ma nem telefonálnak akkor valószínűleg az egészet vissza mondjuk, illetve tájékoztattam, mert ő sajnos nem tudta hogy kötbért kell fizetniük, de aztán hirtelen bevillant neki, mikor az NMHH oldaláról felolvastam neki
(#82239) btudos @ 4 darab telefonszám volt, mind anyum nevén, és mindet ugyan úgy anyum nevére szerettük volna áthozni, ebből egyet sikerült nekik, hármat nem
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
btudos
nagyúr
válasz enginev3.0 #82229 üzenetére
Ellenőrizd, hogy a Vodánál tuti jók-e az adatok. Nem egyszer volt már rá példa, hogy a Telekom elindítaná a megadott adatok alapján, csak épp a Vodánál vagy a kékeknél nem pont úgy szerepelnek az adatok a rendszerben, aminek hatására visszadobják a kérelmet.
Legutóbbi ilyen körömben céges számhordozásnál derült ki, hogy a Telenor képtelen a telephelyet megkülönböztetni a székhelytől, holott a cég összes papírján helyesen szerepeltek az adatok.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
törölt tag
Van egy céges csomagom, a felmondásnak van bármilyen feltétele vagy kötbér vagy valami hasonló?
-
Zeki
nagyúr
válasz norberto_th #82234 üzenetére
Aki Béla, az nem tud majd Maraton netet aktiválni.
-
embe
nagyúr
válasz norberto_th #82234 üzenetére
Semmit. Csak Windows mobilról, illetve csak linux felületről lehet majd online ügyintézni.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Aaron14
őstag
válasz norbiv8 #82228 üzenetére
Vicc a Telekom supportja.
Én írtam nekik nem egy e-mailt, hogy azonos folyószámlán lévő mobilszámok közül kettőnek eltűntek a számlái és a hozzátartozó dokumentumok az online felületről. Válasz: Pótolhatja 1500Ft/db-ért. Anyád! És ez már így megy egy hónapja. Most elvileg dolgoznak rajta, de ha a héten nem oldódik meg, akkor mégis hol jelezhetném még?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #82229 üzenetére
mtkapcsolat@telekom.hu , itt jelezd a kötbérigényt is, telefonszámokat, időpontokat is írd le.
-
norbiv8
tag
válasz norbiv8 #82118 üzenetére
Hétfő dél óta Telekomos vagyok. Szerdán bejelentettem a hibát, hogy nem tudok online ügyintézéshez a weben belépni, ma jött válasz:
"KEDVES ÜGYFELÜNK!
Köszönjük megkeresését.
Az online oldalra csak élő szerződés és szolgáltatás esetén lehet bejelentkezni, azonban az Ön által megadott telefonszám nem szerepel a rendszereinkben. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Telekom üzleteink egyikével."
Ez vicc.
///°°\\\
-
törölt tag
Kedves Ügyfelünk!
Karbantartás miatt 2017. március 23-án 20 órától március 24-én 14 óráig egyes oldalak, funkciók korlátozottan elérhetőek. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #82223 üzenetére
akkor jár a kötbér Nektek, ha jól tudom 5.000 forint (meghiúsult számonként).
[link] -
enginev3.0
félisten
Két hete szerettünk volna egy számot hordozni telekomhoz, nem jött össze, azt mondták valamit elrontottak
Múlt héten újra bementünk pénteken és még 3 számot akartunk hordozni, összesen négyetEbből egyet sikerült nekik a beígért tegnapi napra
Mind egy néven volt, ugyan olyan vodás előfizetés
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz Daffni2 #82217 üzenetére
Hagyjuk már. Lehet, hogy a voda egyes csomagjai mellé vehetsz jó pénzért 5 gigát, nem ez az általános. Ellenben telekomnál vehetsz bármihez, és még egyelőre fut a korlátlan böngészés stb opciók is. Nem beszélve a telenorról ahol feltöltős is vehet akár 30 gb ot is olcsóért.
-
dptrsk
Topikgazda
-
albiosz
őstag
válasz AliasB #81986 üzenetére
Még mindig Domino Fix + Most. Letöltöttem az alkalmazást. Ott nem hogy Maraton 4 giga, de konkrétan semmilyen Maraton nincs.
Ezek vannak a Testreszabás/Mobilinternet alatt:
- Megújuló csomagok: Netplusz S-XXL
- Egyszeri adatcsomagok: Domino Turbo 1 és 3 GB
- Roaming adatcsomagokWeboldalon belépve ahogy eddig: Maraton 100, 500, 1 GB, NetPlusz, NetPlusz arany, Napinet.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
-
törölt tag
Szerintetek a Telekom mi okból tartja fent a mobilnet sebességkorlátozást? Arra gondolok hogy csak a legdrágább csomagjaiknál van az elméleti 150Mb/s sebesség, a többi meg le van korlátozva 30Mb/s-ra. A másik kettőnél miért nincs ilyen, ott miért engedik az összes csomagnál a maximális sebességet?
-
-
Zeki
nagyúr
válasz matthewKER #82209 üzenetére
Szerintem meg ha valaki valamit ígér, akkor azt be kell tartani. Ez simán a vásárló megtévesztése, hogy más az ígéret meg a valóság.
-
matthewKER
tag
válasz Beca1990 #82196 üzenetére
Nem teljesen osztom a véleményeteket, és nem a Telekomot akarom védeni, mert rengeteg hasonló hibát vétenek.
Kizárólag a díjcsomag-váltós felületen írja ezt ki (valószínűleg a Domino Fix Extra 1990Ft-ért megvásárolható kártyájának a leírását szúrták be ide), de ilyenkor neked már tudnod kellene, hogy miért is váltasz meg mire. Márpedig az ÁSZF-ben és mellékleteiben jól szerepelnek az információk. Az ÁSZF és mellékletei nem ismerete nem mentesít annak betartása alól.
A megkárosítási reklamáció eleve nem védhető, mert nem fizetsz valamiért, ami aztán elmarad. Ha levonnák a 990Ft-t, vagy az 1990Ft-t, de bónuszokat nem kapnád meg, akkor lenne miért reklamálni.
Félretájékoztatásért lehetne reklamálni (más tucatnyi esetben is, a szolgáltatások Telekom fiókos/applikációs leírása hemzseg a hibáktól), de az NMHH-nál ez simán kimagyarázható dolog, a Telekom meg valószínűleg felajánlja neked a térítésmentes díjcsomag visszaváltást (amit ugyebár csak a következő feltöltés után tehetnél meg saját magad). -
Bferibörs
addikt
válasz betyarr #82190 üzenetére
Én vásároltam a Fix-et, online felületen látszik az 1 GB net, összesen 5 van mivel tettem hozzá 4 GB Maratont , alkalmazásban 4 GB jelenik csak meg.
Percsdíjaknám sehol nem jelenik meg a 80 perc nálam sem , sem alkalmazásban sem online felületen, csak a feltöltés összegét mutatja ami maradt a Maraton levonása után- 6000.- , 10 ezerrrel töltöttem fel. Kb. 3-5 percet beszéletm a kártyáról eddig összesen de sehol nem mutatja ezt a csökkenést- lehet az1777-en lehet csak lekérni. Ja és a bónusz cuccokat sem látom sehol sem - azt tuti le lehet kérdezni az 1777-en-.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MK VII
veterán
válasz enginev3.0 #82201 üzenetére
Szerintem a P10 indulására időzítik az új csomagokat.. Az meg március 27, ha jól tudom.
-
enginev3.0
félisten
Frissültek már az infók vagy még áll hogy a hónapban jönnek az új csomagok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Üzleti vita és megbeszélés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest