Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Sharge mini napelemét
ma Ami a videóból kimaradt: Shargeek 170-hez való Power Bank Solar Panel.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Kolondrum #61900 üzenetére
a 890 ft időszaki díj mindig levonásra kerül 30 naponta - már ha van miből -, mellé még a korábban írt késedelmes feltöltés miatti 300 ft a hívószám újbóli biztosítása miatt, így kijön a maradékkal az 1500 ft.
a net más kérdés, bár a 150 MB adott az időszaki díj okán, de ahhoz kell valamilyen aktív net - alapban például a napinet, de természetesen a 150 MB kerül felhasználásra és amiatt a napinet díját nem vonja le adott keretig.
nem értem, hogy ha csak a leírtak miatt töltögeted fel, akkor miért olyan díjcsomagod van, amin időszaki díj is van, nem pedig másmilyen, amire semmit sem von le ilyen szinten?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
migabi24
nagyúr
Sziasztok, megszórták a családot kuponkóddal, ugye jól gondolom, hogy 1 termékre csak 1 kód használható fel?
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Ha a webshop rendelést ma úgy adom le hogy boltban venném át, és úgy is kérem azt meddig tehetem meg? Holnap tudnám átvenni. Ki is néztem mindent csak leadnám a rendelést hogy meglegyen minden.
Ha ma leadom és bolti átvételt kérek azt holnap átvehetem? Nem lesz belőle gond?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
KZP
őstag
válasz Gery1987 #61909 üzenetére
Nem tudom, hány óráig kell leadni a rendelést, hogy másnapra kiszállítsák...
Az a baj a bolti átvétellel, hogy lusták bevételezni kapott árut. Én is rendeltem egy cuccot a Mammutba, az volt, hogy másnaptól átvehető 5 munkanapig. Vártam a Telekom értesítőjét, hogy átvehető legyen a cucc, nem jött... Közben a GLS-től viszont igen, hogy kiszállították. Eltelt az 5 munkanap, bementem, hogy akkor szeretném elvinni. Kb. 30 percbe telt, mire megtalálták a csomagot, és majdhogynem én voltam a p.raszt, hogy miért nem vártam meg, hogy bevételezzék. Mert a nem bevételezett cuccoknál nem kereste az ügyintéző. Amikor meglett, akkor kb. 1 perc volt ezt megtenni, de előtte 5 nap alatt nem sikerült senkinek... Más baj nincs a bolti átvétellel.
Amikor a GLS nyomonkövetésnél látod, hogy kiszállították, akkor menj be érte, aztán keressék csak szépen meg a csomagot![ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Gery1987 #61911 üzenetére
Akkor nem, akkor mehetsz érte! De ebben az esetben sem érdemes várni a értesítésre, mert amilyen jó a rendszer, az sohasem fog megérkezni. De olyan is történt már, hogy kapott értesítőt az ember, aztán amikor ment be, hogy átvegye a terméket, az mégsem volt készleten.
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
a webshop megint f@sz@.....
-
cris78
őstag
[link] erre kíváncsi leszek.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
r3dsnake
nagyúr
válasz cris78 #61915 üzenetére
"a jogszabályok szerint az előfizetőknek a kétoldalú szerződésmódosítás esetében lehetőségük van úgy is dönteni, hogy az ajánlatot nem fogadják el, és ebben az esetben a szerződésük a korábbi tartalommal marad hatályban – ezt nem hangsúlyozták ki a szolgáltatók."
Az egy dolog lenne, ha nem hangsúlyozták ki. De akkor konkrétan átb*szás volt, amit többször is mondtak a telefonos ügyfélszolgálaton, hogy nem lehet megtartani a régi csomagokat.
-
Prien
addikt
Na, valami történik... még mindig ott bujkál a kisördög bennem, hogy ha az áremelés előtt köttetik 2 év hűség-szerződés, akkor az bizony elkerülhető a futamidő végéig... ez nem kiváltság, hanem ez lenne a természetes!
Más: ha van egy kinyomtatott garancia papírom egy kütyühöz, akkor az érvényes úgy vagy be kell vinnem lepecsételtetni egy T-pontba? Bocsi, ha volt korábban ilyen kérdés...
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
válasz dedike #61921 üzenetére
Hát keményen megdolgoztak, mert az ügyintéző nevét tudtam, de a pontos dátumot nem, és esélyes volt, hogy vagy április utolsó napjaiban vagy május elején, aztán rájöttem, hogy csak május elején lehetett, mert a számla alapján reklamáltam...
Elég sok ügyet intéztem idén meg főleg, így az is jó, hogy az ügyintéző nevét megjegyeztem, mert sokkal beszéltem, több ügyből kifolyólag, illetve egy-egy ügynél több ügyintézővel is nem rikán, hogy biztos legyen az adott dolog.
-
cris78
őstag
válasz dedike #61919 üzenetére
Kérdés, hogy ha maradhat minden hűség végéig ahogy volt, akkor vissza lehet e csinálni???
A UPC amint lejár a hűség szépen emeli az árait, addig nem nyúl hozzá, de amint lejárt akkor a csillagos égig....Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
veterán
Végre történik valami. Remélem nem intézik el egy pár száz millós büntivel. Konkrétan meg kell nekik végérvényesen tiltani a jelenlegi gyakorlatot, és világosan lehetővé kell tenni az ügyfélnek, hogy ne fogadhassa el az új árakat, és a régi áron vehesse igénybe a szolgáltatásokat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
cris78
őstag
válasz szabogabor10 #61925 üzenetére
Azzal semmi baj, ha árat emel, de én nem erre vállaltam két év hűséget.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
veterán
-
djculture
félisten
válasz szabogabor10 #61928 üzenetére
Csak akkor a hűségkedvezmények elvesznek és ugyanott vagy ... Különben ha köt két féll egy szerződést mindegyiknek kutya kötelessége betartani. Az hogy elkezd emelgetni bármelyik szolgáltató azzzal megszegi a szerződést és vállalnia is kell az ügyfél által biróságon benyujtott kártéritést. Ennek igy kellene működni külföldön is ez van.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz djculture #61929 üzenetére
Szerintem nem vesznek el. Ha én hűségidő alatt nem fogadom el a tarifám új díját, akkor ezt szépen megmondom nekik, és fizetem tovább a régi árat. És minden megy tovább. Legalábbis ideális esetben így kell történnie. Ha nem, az NMHH dolga sürgősen megteremtetni a szolgáltatókkal ezt az ideális helyzetet.
Mr. Teddy: igen, elvileg jogom lenne hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz szabogabor10 #61928 üzenetére
Sőt kell küldeni részedről egy kétoldalú szerződésmódosítást a t-mobilenak, hogy mostantól 0ft-ot fizetsz havonta a díjcsomagért, ha 15 napon belül nem válaszol, hogy nem fogadja el akkor érvényes...
És mire az a t-mobilnál átmegy a bonyolult rendszeren 15 nap simán letelik -
erdoke
titán
válasz szabogabor10 #61925 üzenetére
Alternatívaként ő is felmondhatja a szerződést, csak akkor bukja a kötbért. Nyilván részükről ez a megoldás szóba sem jöhet, akkor viszont ne erőszakoskodjanak a szerződés időtartamának belüli emeléssel. Lejárat előtt szóljanak, hogy bocsi, de közben fentebb ment, maradsz ebben a csomagban, vagy ugrasz másikba.
A legjobb aláírás a héten
-
djculture
félisten
válasz szabogabor10 #61930 üzenetére
Szerinted nem de én meg már tapasztaltam hogy elveszik. A régi árat nem tudod fizetni mivel számlát nem lehet sehogyse kiegyenliteni a nem reajta lévő összeggel, ez nem működik átutalásnál és beszedésnéál se se csekknél. Volt egy ismerős aki ezt játszotta amugy hogy bankjánál átutalt a telekomnak egy kisebb összeget azok meg nem számolták el és kiadták egy idő utána juszticia tartozáskezelő cégnek. Vége nem tudom milett de már foglalni akartak birósági uton azt tudom. Úgyhogy én ezt nem ajánlanám mert a birósági foglalások és tartozás megvásárló cégek itthjon a legnagyobb maffia. 50 ezeres számlákért 2-3 épvet ülnek rajta folymatosan nyakára járnak az adósnak utána meg jön a végrehajtó és volt házad nincs házad.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz djculture #61933 üzenetére
Létrehozhatnak egy új díjcsomagot, aminek az emelés előtti ára van, szépen átraknak abba, és arról küldik a számlát. Meg lehet oldani, csak akarniuk kell. Nincs szükség itt ügyfél általi trükközésre.
-
törölt tag
válasz r3dsnake #61918 üzenetére
Ezekszerint igen. Namost az ikon dícsomag megszüntetése is ide tartozik?
Ez off ide de leírom.
Van két fix törlesztős autóhitel a családban. Kb. 1 éve jött levél, hogy igy meg így fog változni a hitel. (Persze szopó lett volna nekünk a törlesztő) Namost miután megkérdeztük, hogy mivan ha mi ezt nem fogadjuk el? A válasz az volt, hogy semmi, minden megy tovább az eddigiek szerint. Ez a levélben sehol nem volt leírva...
-
St3ven
addikt
válasz Mr. Teddy #61931 üzenetére
A mára már klasszikussá vált eset: Átverte a bankot, átírta az apróbetűs részt
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
berbatov2
senior tag
Telekomos flottából szeretnék átmenni telekomos flottába. Menni fog gond nélkül bármelyik t-pontban?
Az előző flotta nem a saját nevemre számlázott, viszont már lejárt a hűség. -
Mr. Teddy
őstag
válasz St3ven #61939 üzenetére
Amúgy simán megérdemelné pl azt a t-mobil, hogy valaki írna egy sablon szerződésmódosítást, mindenki kitölti a saját adataival, és így 2-3000-en beküldjük a t-mobile címére, hogy na 15 napja van válaszolni... De ha kellő ember összefogna és lenne ilyenből vagy 1-200ezer levél, máris állítana magán a cég az ilyen szerződésmódosítás eljárásai területén...
-
Taru
tag
Sziasztok!
Nem rég fizettem elő adapocióra, most lett leszámlázva de nem értem a számlát. Elméletileg 1x belépési díjnak elkérnek annyit amennyi a havidíj, majd arra még a havidíj és marad még az előfizetési díjam (ez 3490+1290+1290 tehát 6070Ft, szerintem, de a számla 4780Ft). Emiatt felmerült bennem, hogy mivel lebeszélhető a 3490Ft (Move S), lehetséges, hogy a havidíját a netopciónak abból vonják? Ha nem akkor mikor számlázzák azt? Külön lesz rá számla mint a telefon törlesztőre?
Segítséget előre is köszönöm!
Taru
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #61930 üzenetére
Nekem eddig igaz vezetékesnél de mindig csak lejjebb mentek az árak új hűségvállaláskor. A net 4700-ról 4400-ra a telefon 2900-ról 2200-ra a TV 3900-ról 3100-ra. Plusz egy boxot is lemondtam az -870 azthiszem.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
- Keresek Logitech K800 billentyűzetet (hibás is érdekel)
- Hp Elitebook 840 G6 - i7 8665u/16GB/256GB SSD/Windows 10 Vagy 11 /HUN
- iPad Pro M2 12.9 Wifi+5g 128GB+ Apple Pencil, iStyle garancia
- Gamer PC + Monitor - GTX 1070 8gb - Ryzen 7 1700 - 16gb RAM - 1TB HDD - 120GB SSD - Acer 144hz
- Hp 250 g3 alkatrészek.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen