Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KTTech #42900 üzenetére
"Egyébként akár 0.75FÉ is lehet a blende működéséből adódó expóeltérés (de a zár sem 100%-osan annyi, mint amit kiír és akkor még nem beszéltünk a szenzor erősítőiről - ami az ISO-t adja és minden gépnél mást jelent)."
-> Jó tudni ezeket is, köszi!Egyszerű a teszthez a megoldás: ne használd a rekeszt, hanem teljesen nyitott rekesszel tesztelj.
-> Ez is kicsit komplikáltabb történet, mert nem mindig van erre lehetőségem. Eddig az volt a terv, hogy 2db 50mm-es 1.8 STM obit fogok használni, hogy ne kelljen átrakosgatni folyamatosan és költséghatékony legyen a dolog. Ha ezeket 1.8-on használom, akkor nappal még 1/8000 záridő mellett is kiéghet a kép (feltéve hogy adott váz tud ennyit egyáltalán). Persze ez se megoldhatatlan dolog, létezik ND, stb de az megint egy változó a képletbe és költség. Szóval nem triviális egy fair, reprezentatív és olcsó tesztet összehozni.
-
KTTech
veterán
válasz
Chosen #42897 üzenetére
Egyszerű a teszthez a megoldás: ne használd a rekeszt, hanem teljesen nyitott rekesszel tesztelj. Egyébként akár 0.75FÉ is lehet a blende működéséből adódó expóeltérés (de a zár sem 100%-osan annyi, mint amit kiír és akkor még nem beszéltünk a szenzor erősítőiről - ami az ISO-t adja és minden gépnél mást jelent).
-
válasz
Donki Hóte #42898 üzenetére
"nincs ember, aki észrevenné az eltérést..." Jelentkezem
Ettől függetlenül inkább a teszt miatt fontos, amit tervezek. Ha egy vázból többféle kép esik ki, akkor nehéz megítélni, hogy melyikhez is kéne hasonlítanom.
-
-
válasz
Chosen #42895 üzenetére
Részben meglett a megoldás és ma is tanultam valamit.
1. A konstansnak hitt fényem nem teljesen volt konstans.2. A rekesz nyitásának és zárásnak van egy holtjátéka, ami simán tud +-0.5 expo eltérést eredményezni. Ez egy jó példa rá, hogy hogy néz ki a jelenség: [Anyone knows what could be causing the flickering in this timelapse I shot? Fully on manual, f/2.8, 1 sec expo, ISO on 100.]
Ezzel már sikerült elérnem, hogy adott módon belül már teljesen konstans a kép, amit kapok, de ha módot váltok, akkor még mindig előjön az eltérés. Szóval további tesztek szükségesek...
-
válasz
Chosen #42895 üzenetére
Nem tudom mi van a PH-val, de miniatűrben töltött fel mindent. Külön tárhelyre feltöltöttem a rendes felbontásban a két képet:
https://imgur.com/a/Mm5bH4f -
5D II tulaj van itt esetleg, aki ki tudna próbálni valamit?
A színteszt kapcsán jött ki egy furcsaság az én gépemmel.
M és Av/Tv módban különbözik a kép világossága. M mód világosabb és Av/Tv sötétebb:
M:
[kép]Av:
[kép]Gifben váltogatva a különbség (PH! max ekkorát enged):
Konstans fény mellett készült, ISO100, 3200K, F5.6, 1sec, Auto light optimizer Off, Peripheral illumination correction off. Minden tudámásom szerint létező paraméter lefixálva, és mégis más a két kép Raw-ban is.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Donki Hóte #42892 üzenetére
Jó ez a meike adapter csak egy valamit sajnálok,hogy pont ezen nincsen az állvány talpat.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Donki Hóte #42892 üzenetére
Már mikor rajta van az objektív?
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Donki Hóte #42890 üzenetére
Hát nekem ami komoly nagy az egy sigma 105mm macro fura lesz rajta az biztos.
-
-
Pityu.
nagyúr
Na megjött az R10 is hát én nagyon meglepődtem a könnyű dobozon meg nagyon pici ehhez képest a canon 7D hát durván nagy.Alig hiszem el,hogy ilyen kis vázban akkora hatalmas tudás van.Kb olyan feelingje van mintha egy mini dísz dslr lenne.
-
"Ilyenkor kicsit rácsodálkozok, hogy hogyan tud így megmaradni pl. egy 18-135 obinál ugyanaz a 18-135 gyútáv, amikro az obiban lévő lencsék ennyivel messzebb kerülnek a film (érzékelő) síkjától."
Semmivel sem kerülnek messzebb, pont ez a lényege az adapternek. Pont ugyan oda vetít, mint egy tükrös gépnél. A DSLR gépekben azért ott a tükör, annak is kell nem kevés hely.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Pityu. #42882 üzenetére
Nem kis darab.
Szemre azt mondanám, hogy összemérhető egy Fix EF-S 50/1.8-as obival.
De, hát ez van sajnos
Ilyenkor kicsit rácsodálkozok, hogy hogyan tud így megmaradni pl. egy 18-135 obinál ugyanaz a 18-135 gyútáv, amikro az obiban lévő lencsék ennyivel messzebb kerülnek a film (érzékelő) síkjától. -
Pityu.
nagyúr
Na megjött a meike adapter az R10-hez eddig már jó mert egy tízest spóroltam az itthoni árhoz képest vele.Este elméletileg a gép is megjön és akkor kiderül minden rendben e a meike cuccal.
-
-
KTTech
veterán
válasz
Chosen #42860 üzenetére
Elég régen volt, de a legfőbb gondom nekem a megnövekedett zajszinttel volt azaz annak az eltakarásával: RAW-ban is tetten érhető volt a zajszűrés, főleg kevés fényes helyzetekben - cserébe jobb lett a magas ISO-s teljesítménye (APS-C-s szemmel nézve). Azon kívül a színek se voltak a kedvenceim, dinamikában meg konkrétan nem történt előrelépés (alig volt mérhető).
-
Pityu.
nagyúr
Na azt hiszem jól kiköltekeztem magam,a végén csak egy Canon R10 lett a választásom aztán kíváncsi leszek.
-
-
-
csacsi77
senior tag
-
Pityu.
nagyúr
Hát amúgy ez olyasmi lehet mint a sok extrával telepakolt autó,hogy megkönnyíti a dolgokat kevésbé kell törődni velük viszont hátránya is lehet elkényelmesedés ilyesmi.Most olvasgatom a gépeket aztán szerintem megint kicsit túlgondolom kinéztem egy gépet canon R10 mindenféle csili villi extra ilyen meg olyan követő fókusz meg küzben megnéztem régebbi gépeket pl canon 80D vagy canon M50 Mark II de mivel csak olvasgatok nem próbáltam mindig a sok ilyen olyan tudás az R10 felé ami elbizonytalanít ha nem olyat veszek az mennyivel lesz szarabb,de amúgy meg lehet észre sem venném a dolgok hiányát.Meg ugye ha megvenném az R10-et nemsoká jönne egy jobb gép ami megint többet tud aztán meg azon agyalna az ember.Szóval olvasgatva az emberek a kényleme felé tendálnak mert olvastam melyiket válasszamos kérdést 80D vs R10 ,800D vs R10, M50 mark II vs R10,stb... legtöbb kérdésnél azt mondták az emberkéknek inkább az újabb R10-et válasszák mert jó a többi is de az R10 mégis csak fütyül farag meg fára mászik....
-
Roxx
tag
válasz
Donki Hóte #42844 üzenetére
Nemtudom én is gondolkodtam már milcem de én imádom a dslr gépeket mégha retro is.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csacsi77 #42848 üzenetére
Hát én kételkedem ebben a nagy inflációban,hogy az R10 váz 200Eft-hoz közel legyen -most meg min 300EFt-om nincsen és használtan se nagyon van háromszáz alatt.Szerintem egy 2009-es géphez de egy újabbhoz képest se annyira múlt egy azért nem olyan rég kiadott gép mint az M50 Mark II értem én,hogy aki nagyon digitalizálódni akar,hogy mindent a gép csináljon meg helyette annak fontos az 1 generációval alőréb lévő chip de anno én 12 évig elvoltam az 1100D-m el is és most se évente szeretnék cserélgetni mert már herótom van a fogyasztói társadalomtól.
Én csak fotózni szeretnék. -
csacsi77
senior tag
válasz
Pityu. #42847 üzenetére
Várj vmi akcióra az R10 kapcsán. Nem hinném, hogy megbánnád.
Új, jó kézbe venni. A foglalata a jelen és jövő is egyben. Már Lassan szivárognak RF-s obik más gyártóktól is. Sigma 10-18, 18-50 f/2,8 kivállóak.
A 7D, 7DMII, M50 már a múlt. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetne velük rendes képeket készíteni, de ha most fejlődnél tovább, akkor már ne ezekbe gondolkodj. -
Pityu.
nagyúr
válasz
KTTech #42845 üzenetére
Hát nem tudom nekem mennyire számítana a követés mert régebbi gépeimben sem voltak,videózni meg nem videózok sorozat képeket is ritkán csinálok.Engem inkább kicsit az aggaszt,hogy olvasgattam az M50 mark II után és sok hibát találtam,hogy nem kapcsol be vagy ilyesmi bár lehet más gépeknél is előfordulnak hibák,R10 után még ilyen téren nem olvastam utána bár az ára miatt az R10 kiesik űgy nézem.
-
KTTech
veterán
válasz
Pityu. #42843 üzenetére
Használtam/használom mindkettőt (Eos RP vs. R8), pontosan tudom, mire képes a Digic 8 és az X. Követő AF-ben, arcfelismerésben olyan távol vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Szimplán azért, mert az X sokkal gyorsabb kiolvasási tempót tud.
Statikus témánál nincs különbség a kettő közt, de onnan kezdve, ha sorozatot használsz/követni kell valamit akkor nagyon észrevehető a kettő közti különbség - a kiválasztható fókuszpontok száma nem érdekes, mert egy idő után úgyis zónát fogsz használni, ha követni kell valamit, a single pointnál meg bárhol érinted meg a kijelzőt, pont ott lesz a fókuszpont. -
válasz
Pityu. #42843 üzenetére
Aki DSLR/MILC géppel fényképezik, azt eleve lenézik, mert ilyen gépet használni sokak szerint tipikus boomer szokás.
A fiatalabbak a DSLR gép használatát retró szokásnak tartják, kb. mintha a strandon egy kazettás walkmannel hallgatnád a zenét
Aztán aki még tetézi a helyzetet azzal, hogy egy DSLR gépet lecserél, de másik DSLR gépre, az aztán tényleg érthetetlen sokaknak
-
Pityu.
nagyúr
válasz
KTTech #42835 üzenetére
Hát azért annyi év nincsen a digic 8 és a digic x között szóval annyira nem koros az.Én fényképezőgéppel nem szoktam videózni szóval a videós rész annyira nem érdekel.Tudom,hogy a követő dologra nagyon rágyúrtak ,meg azt is tudom,hogy jóval több fókusz pont is van az R10-en bár már a 153 vagy mennyi se hangzik kevésnek ami a Mark II ben van.
#Donki HóteMások onnan tudják,hogy alapból lenézéssel kezdik aztán ha rosszabb passzban vagyok az kicsit rosszul esik.
-
Hát nekem elég nagy ugrás volt minőségben, köztük a képminőség terén is.
A fókusz rendszere sokkal gyorsabb és profibb, ez nem vitás.
Nekem.
Mondjuk én RAW-ban dolgozom, így a Jpeg részéről nem tudok nyilatkozni.
De tapasztalatom szerint, 30D és 50D alapján, ezen vázaknak nem a Jpeg az erősségük.
A fókusz rendszer meg kalibrálható, kalibráltatható.
Ahogy olvasgatom, nem árt összehangolni az objektívet és a vázat.
Én ezzel nem sokat bajlódtam eddig. Bevittem a Camera Kft-be, a többit intézték ott.
Tisztítani is oda "járok" (jártam). -
-
-
-
-
KTTech
veterán
válasz
Pityu. #42828 üzenetére
Megéri váltani az R szériára. Már csak abból kiindulva mennyit fejlődött az AF pontossága, a szenzor dinamikatartománya. Az olyan extrák, mint a kihajtható kijelző, csak hab a tortán.
Persze az OVF hiánya negatívumnak hathat, de nekem pl. nem okozott nagy gondot visszamenni EVF-re (vagy épp a hátsó kijelzőre).
Nálam az 5Dmk2-t követte az EOS-RP, de az AF és az általános sebesség (meg a jobb szenzor) miatt váltottam az R8-ra, ebben minden megvan, amit nekem kell. -
Pityu.
nagyúr
válasz
KTTech #42827 üzenetére
Hát az R10-et néztem meg az M50 Mark II-őt az utóbbi árban elérhetőbb de tudom azt mondják mindig,hogy halott az M széria.Nem rossz a 7D de azért gondolom valamiben csak fejlődtek az újabb gépek pl kipróbálnék egy milcet meg tetszik,hogy pl több autófókusz pont is van,akkor a kijelző pl kihajtható és bizonyos helyzetekben az jól jöhet.
-
Pityu.
nagyúr
Hülyeséget csinálok ha egy Canon 7D-t lecserélek egy jóval újabb gépre?Mások azt mondják nekem nincs szükségem újabb gépre bár nem tudom mások,honnan tudják azt mondják úgy sem lenne jobb nekem az újabb sem.
-
A korábban említett 5D II vs modern gépek színösszehasonlításhoz csináltam egy pilot tesztet.
https://logout.hu/bejegyzes/canon_30d_vs_50d_szinosszehasonlitas_pilot_test.html
A formátummal kapcsolatban várok feedbacket szívesen.
Ez így fogyasztható, értelmezhető? Jó alap az 5D II vs modern gépek tesztjéhez? -
válasz
Donki Hóte #42823 üzenetére
A tudományos kísérleteknél is elfogadható válasz, hogy megcáfolták a feltételezést.
-
válasz
Chosen #42822 üzenetére
mert középre lesz expozva, és a gépből kiesett JPG-nél megáll majd a történet,
Akkor máris lefelezted a gépek közötti különbségeket (amiket precíz gépbeállítások mellett, RAW-ba mentve lehetne tapasztalni), vagyis szerintem semmilyen különbséget sem fogsz a szemeddel látni
-
válasz
p_adam #42819 üzenetére
Oké, szerintem meglett az eltérés.
Más a cél és a kontextus a képekkel nálam, mint amit írsz. Szerintem érteni fogod mire gondolok, ha a hátteret kifejtem.
Szóval a kérdés háttere, hogy az 5D II-t tervezem összehasonlítani más kamerákkal, köztük APS-C vázakkal is. Ezért az FF képet crop-olni fogom, hogy ugyanazt lehessen látni, mint az APS-C képen, hogy könnyebb legyen szemre összehasonlítani. (ugyanazt az obit fogom használni a vázakon)
Itt vetődött fel bennem, hogy ha crop-olok, akkor most unfair hátrányba kerül-e az összehasonlításban bármelyik kamera? De az eddig beszéltek alapján ettől nem kell tartanom. El fog térni minimálisan a dinamikatartomány, de az a szenzor alap képességei miatt, de a crop miatt nem lesz se több se kevesebb amit a JPG mutat majd.
"...tartomány, amit "mozgatsz", ...szerkeszted a RAW file-t, ...felhúzod az expot-t plusz 5-re" -> Szóval ez nálam mind nem fog megtörténni, mert középre lesz expozva, és a gépből kiesett JPG-nél megáll majd a történet, mert a teszt célja annak az összehasonlítása lesz.
Így nekem helyére került ki mire gondolt és milyen szempontok fontosak. Mit gondolsz?
-
p_adam
addikt
válasz
Blindmouse_ #42818 üzenetére
Amikor egy hozzászólást nézel, azt nézed, hogy lehetne belekötni bármiféle érdemi tartalom nélkül?
Az, hogy adott körülmények között mi látható a gyakorlatban, és hogy mi hogyan mérhető, az nem ugyanaz, erre elég egyértelmű volt az utalás. De nyilván egyesek szeretik tudni, mit tud/nem tud egy kamera, azt meg valami alapján össze kell tudni hasonlítani. -
p_adam
addikt
válasz
Chosen #42817 üzenetére
Akárhogy csűrjük-csavarjuk a dolgot, a dinamikatartomány egy tartomány, amit "mozgatsz" le-fel attól függően, hogy hogyan exponálsz és utána hogy szerkeszted a RAW file-t, amiből valamennyit még ki lehet nyerni alul és felül is ill. a zaj is csökkenhető, így lehet kihozni a maximot egy(!) fájlból. Mert egy állvány és több képkocka segítségével bármely kamerából ki lehet hozni többet.
Ha olyan esetet vizsgálsz ahol ezt a tartományt "nem használod ki" (nem mozgatod az "optimális" sávba) és ezzel indoklod, hogy ez egy "eltérő fogalom" (nem az), akkor reménytelen tovább magyarázni.
Kb. most ha jól értem, azt állítod, hogy pl. felhúzod az expot-t plusz 5-re és ezzel nem változik a legsötétebb pont és nincs jelentősége annak, hogy az árnyékokban milyen információ van (persze, hogy van, ha valahogy egyforma szinte hozzuk a kiégést két kameránál akkor az dönt a dinamikában hogy hol jobb az árnyékok kezelése stb. sokféleképp lehet ezt mérni a PTP is egy meg Imatest stb. stb. stb.). -
válasz
p_adam #42816 üzenetére
Oké, azt hiszem kezdem érteni ki miről beszél és hol lehet az elcsúszás.
Amit én keresek, az az úgymond "Engineering" vagy abszolút dinamikatartomány. A kép legvilágosabb és legsötétebb pontja. Ez az, ami nem változik, akármennyit zoomolok ki vagy be. Itt nem faktor, hogy mennyi zaj van, mert a két végpont nem változik, csak közötte lesz több a zaj.
Ha jól értem, akkor amire gondolsz és amit a korábban linkelt oldal mér a charton az a "Usable" vagy "Photographic" dinamikatartomány. Azaz, hogy ha ezt ténylegesen fel is akarjuk használni (pl részleteket visszahúzni a sötétből), akkor mennyire lesz látványos a romlás. És itt már faktor a zaj teljesen!
Ebben a videóban találtam utóbbira egy jó illusztrációt, ahol shadow-ból húz feljebb, így a látszik, hogy FF-en még "usable" a felvétel, de APS-C-n, a zaj miatt nem: [APS-C or Full Frame for MORE Dynamic Range | Does it Really Matter?] (tudom, hogy a profil is számít, de a téma szempontjából nem releváns)
Ezt jól értem, erről beszélünk?
-
p_adam
addikt
válasz
Chosen #42815 üzenetére
Ha csak így nézed, persze, hogy nem látod.
Magán a grafikonon is látszik, hogy mennyivel romlik a zaj kroppolással, azért nem olyan óriási a különbség.Mindig lehet azzal érvelni, hogy a kis szenzor nem gyengébb, meg adott összehasonlításon, adott méretű nyomaton nem látható különbség stb.
De mindig van olyan pont (ISO érzékenység, nagyítás, *** nagy méretű nyomat), ahol már látható, ill. mérhető.Ezért is van, hogy hiába érvel valaki azzal, hogy egy 10-15 éves gép mennyire nem jó dinamikában, ha ez alig látható. Van egy több, mint 25 éves EOS D30-am (nem 30D...), mai szemmel nézve abszurdum ilyen tekintetben - mégis elég rákeresni, és látható, hogy ideális körülményeket megteremtve igenis tisztességesen teljesít (de mondjuk egy 5D Classic az ahol elmondható, hogy itt még voltak nagy ugrások, utána már ahhoz, hogy ez kijöjjön, jócskán fel kell húzni az árnyékokak stb. egy dolog az, hogy 'mennyi' van 1 RAW file-ban, és ténylegesen mennyit használunk belőle ki)
-
válasz
Chosen #42814 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy én tényleg kíváncsi vagyok mi történik, mert a mérések azt támasztják alá, hogy a dinamikatartomány csökken APS-C crop-ban, de a gyakorlati tapasztalatom alapján tényleg nem ez történik.
Pl van egy 5D II képem, amin cropolok kb APS-C méretre. Romlott az SNR (signal-to-noise ratio) persze, több zaj lesz adott méretre nagyítva. De a legvilágosabb és legsötétebb pontok, azaz a dinamikatartomány nem mozdult sehová. Tehát vagy független a kettő egymástól, vagy valami a levezetésemben nem stimmel.
-
válasz
KTTech #42812 üzenetére
Én el tudom fogadni, hogy független a dinamikatartomány a croptól, de akkor két dolog nem áll össze nekem:
1. Ezen az oldalon miért mérnek APS-C-re alacsonyabb értéket azonos kamerán?
https://www.photonstophotos.net/Charts/PDR.htm#Canon%20EOS%20R6,Canon%20EOS%20R6(APS-C)
2. Akkor ez azt jelenti, hogy nem igaz az állítás, hogy APS-C obi egy FF szenzoron "pazarlás", amit gyakran említenek?
Tehát FF szenzor & APS-C obi >>> APS-C szenzor & APS-C obi ha dinamikatartományt nézünk?Mod: kivettem a képet, mert ugyanazt linkeltük be pár perc különbséggel p_adam
-
p_adam
addikt
válasz
KTTech #42812 üzenetére
Kb. erről olyan vitatkozni, minthogy a föld lapos.
Minden tévedést/fals információt meg lehet magyarázni.
Mivel az alternatíva az lenne, hogy megpróbálni értelmezni, hogy mért a másik egyénnek van igaza, és elismerni. De ez interneten ritkán működik.
(Kb. hozzászólni is felesleges...) -
-
válasz
Donki Hóte #42808 üzenetére
Persze, általánosítottam csak ebben az esetben.
-
-
p_adam
addikt
válasz
KTTech #42807 üzenetére
Ez nagy tévedés.
Persze hogy van hozzá köze, mivel croppoláskor növekszik a nagyítás, láthatóbb lesz a zaj, azaz romlik a jel-zaj arány. A dinamika adatokat mindig azonos nagyításon adják meg. (a photonstophotos-on látható számszerűen is, hogy FF gép APS-C módban - azaz croppolva - mennyit romlik.) -
-
Egy technikai kérdés:
Elvileg full frame nagyobb dinamikatartományt tud, mint az APS-C. Ha full frame-en készítek egy képet, amit utána APS-C-re crop-olok, akkor a dinamikatartomány lecsökken APS-C szintre?
-
Bensid
tag
Sziasztok!
Egy Canon EOS 6D Mark II gépem van és a következő problémába akadtam ma.
Bekapcsolom a gépet és a kijelzőn kapásból fejjel lefele írja ki a "szenzor tisztítása" feliratot. A továbbiakban tudok fotózni a géppel, de az lcd-n nem jön be se a menü, se az infó gombra nem reagál, se semmire. Egyetlen eset, amikor még mutat valamit a kijelzőn, amikor a fotó elkészítése után mutatja 2 másodpercig az elkészült képet. De azt is fejjel lefele.
Házilag megoldható szerintetek ez a probléma? Vagy ez szervizes történet lehet? Valami szoftveres hiba?
Köszi előre is ha valaki ír nekem valami érdemlegeset! -
válasz
KTTech #42798 üzenetére
A biztonság kedvéért megnéztem, de nálam nem ez volt beállítva. One-shot + teszteltem a kezemet közvetlen az objektív elé téve, hogy ne tudjon fókuszt találni és nem lőtte el a képet. Legjobb tudomásom szerint tehát minden eddigi képet a -gép szerint- helyes fókusszal lőttem.
-
válasz
Blindmouse_ #42802 üzenetére
Hát ott már az AI Servo, vagy mi a hasznos.
Bár ez szerintem csak sok fókuszpont-os (30+) gép esetén műxik jól. -
válasz
Donki Hóte #42799 üzenetére
Ritkán, de van értelme, mint ahogyan azt #42800 Blindmouse_ is írta.
Régen, még a 30D-nél én is játszottam ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (1835 / 4500 / 4000 / 5200 expoval )
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- Eladó GoPro HERO5 Black szett Távirányítóval, 2 akkuval, táskában!
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Zhiyun Crane 3S gimbal stabilizátor csúcskategória OLED, 6,5kg terhelhető, 12 órás aksik + kieg.
- Feiyutech univerzális (gimbal) külső akkumulátor töltő 16340 18350 18650 22650 akkumulátorokhoz
- Sigma 70-300mm / Sigma 28-70mm
- Sony A6400 + cage, Sony BC-QM1 gyorstöltő, akksik
- Makulátlan (3300 EXPO!) Nikon D5300 + AF-S 18-105mm VR objektív + Lowepro táska
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest