- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
encsi71
újonc
válasz
migabi24 #57865 üzenetére
Én több,mint 2 hete szeretnék a webshopba telefont venni. Kb. 5-6 órát töltöttem telefonálgatással az ügyintézőkkel, mindig csak ígérgetnek,hogy legyek türelemmel, javítás alatt van az oldalam. Én már panaszlevelet is írtam és kb. 6-7-szer telefonáltam, de semmire nem mentem. Nem tudják megoldani a problémát, a válasz csak annyi, hogy legyek türelemmel és nyugodjak meg. Hozzátenném, kb. 2 hete nincs telom,mert a 2 évet sem bírta ki, elromlott. persze még garanciális, ha visszaviszem javításra,akkor nem állapítják meg az általam tapasztalt hibát. VICC a T-MOBILE! Nem érem,hogy a telefon rendelést miért nem lehet rugalmasan szóban felvenni, amikor bizonyított tény, hogy hibás az oldalam. Úgy látszik az ügyfélnek náluk csak kötelessége van ,nekik pedig csakis jogaik.
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Egy régi telefonomat (Motorola L6) szeretném beüzemelni, mert van rajta pár videó, illetve jó lenne néha nosztalgia gyanánt használni. Rendeltem hozzá aksit, most már bekapcsol, a SIM-et is felismeri és a PIN-t is elfogadja. Sajnos ez az üzenet fogad: "Lépjen kapcsolatba Szolgáltatás szolgáltatójával"
Ezt az üzenetet nem tudom le OK-zni, gyakorlatilag nem tudok tovább menni.Találkoztatok már ilyen problémával? Mi a megoldás? Nyilván T-s vagyok
Köszi!
-
dsd1
tag
"...előny lehet a roaming során is a 4g/lte jobb válaszideje..."
Jobb lehet, de ez is a szolgáltatón múlik. Használtam egy ideig Lengyelországban olyan LTE-t hogy a hajamat téptem, mert némely városban a válaszidő tragikussá tette a netezést, pedig rendes térerő volt. De lehet hogy azóta már javult ott is a minőség.
-
tomy86
addikt
Az érdekelne, hogy másoknak mi a tapasztalata az "Adatkezelési hozzájárulás"-al kapcsolatban.
Nálam ez van beállítva: "Nem járulok hozzá, hogy a Magyar Telekom Nyrt. és partnerei ajánlatokkal keressenek és személyes adataimat piackutatási célokra használják."
A kérdés, hogy akkor mi a fenének csesz..etnek rendszeresen pl. az Union biztosító "szuper" ajánlataival a T-s munkatársak? -
-
a gyorsabb sebesség valóban nem feltétlenül nagy előny - a 3g-hez képest, már ahol az adott és nem úgy van, mint már sok helyen hazánkban is, hogy adott 4g/lte és 2g (jobb esetben edge, de nem kizárt, hogy csak gprs), 3g viszont nincs, de a 3g ellenében is előny lehet a roaming során is a 4g/lte jobb válaszideje, a jobb lefedettség, illetve a készülékek jobb akkumulátoros üzemideje azon a hálón.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #57883 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, intézkedni fogok.
-
-
válasz
ferikek #57884 üzenetére
szia,
a telekom is árusít hálózati korlátozással nem rendelkező készülékeket, de a listaár nem egyenlő a függetlennel, mivel a készülék típusa válogatja, amelyiken nincs hálózati zár, az minden konstrukcióban független, amelyik pedig hálózati korlátos, az listaáron is az.
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
létezik az, hogy a Telekom nem árul független készülékeket? Ha igen, akkor az előrefizetés nélküliség mit jelent? Ebben a konstrukcióban is függő?
A válaszokat előre is köszönöm!
ÜDv.
ferikek
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #57880 üzenetére
Nekem számoltak... Next S ATKnál.
-
migabi24
nagyúr
Nem semmi ez a webshop, 1 hete nem tudok egy telefont megvenni, 3. telefonálásnál is ugyanaz az eljárás továbbítjuk a kollegáknak majd azok javítják, nem tudom meddig lesz még pofájuk ezt mondani
-
Soulfly842
addikt
válasz
ForRedGlory #57861 üzenetére
3990
(#57858) pietrasko
Csak teljes hónapokra kell. Amikor tört hónap volt arra nem számolnak időarányost sem.
-
Teko001
őstag
Ha valakinek sok pénze lenne ilyesmire:
2015. március 9-től kezdődően a Telekom belföldi 4G ügyfelei számára egyes külföldi országokban külön díj fizetése nélkül elérhetővé válik a 4G hálózat roaming helyzetben, így nem csak Magyarországon élvezhetik a gyors mobilnet előnyeit. Elsőként Németországban, a Telekom Deutschland hálózatán, majd 2015 folyamán további 30 országban válik fokozatosan elérhetővé a szolgáltatás világszerte. ... A 4G adatroaming szolgáltatás a Telekom azon ügyfelei számára érhető el, akik külföldi netezéshez valamilyen Telekom roaming adat-díjcsomagot rendelnek, és ezzel egyidejűleg belföldön is 4G képes díjcsomaggal és készülékkel rendelkeznek.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Arolotifar #57875 üzenetére
Kipróbálom, köszi
-
taip
senior tag
válasz
313313 #57874 üzenetére
Hát nem tudom, mert a sima Net&Roll M-et is csak hűséggel engedni, pedig annak a listaára tudomásom szerint 6990 Ft, és ennyiért akarja adni.
Plusz a Társkártyának a listaára is 5590 Ft, sehol nincs a feltételek között, hogy ehhez hűséget kellene fogadni. Elvileg azért kedvezményes mert társkártya, nem azért mert hűséget kell fogadni. -
taip
senior tag
Kipróbáltam, hogy tudnék-e a neten rendelni előfizetést. Egy Társkártya Net&Roll M kellene. A honlapon ott is van, hogy rendelhetem online, de csak hűséggel ajánlja fel. Ez tényleg igaz lehet? Nem kérek hozzá kedvezményes készüléket, csak egy SIM kellene.
Ugyan miért akarnék hűséget aláírni a semmiért? -
313313
addikt
válasz
Blackmirror #57871 üzenetére
Valamit hegesztenek a webshopon... nálam is vacakol
-
Blackmirror
őstag
Megint nem jó az online felület vagy már ki is tiltottak engem a webshopból?
Nem tudok belépni -
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #57868 üzenetére
Lol technikai hiba és már jelezték a kollégáknak.
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #57867 üzenetére
Rájöttem, hogy nem vette fel a rendelést. De mi ez már, hogy Győrben nem tudom átvenni? Futárszolgáltatás meg nincs. Most akkor mi van?
-
kalozhun100
őstag
Én megrendeltem ha minden igaz a telefont, új előfizetőként, de semmi adatot nm kaptam róla, mert a második oldal után, ahol a telefonszámot is választottam, rámentem a továbbra és azt írta, hogy a kosaram üres. Akkor most nem rendeltem meg?
-
migabi24
nagyúr
1 hete próbálunk a webshopba megvenni egy telefont, mindig hiba a vége 2x telefonáltam elsőre kedvesen türelmesen, 2. alkalommal morcosabb voltam mind 2x elismerték, hogy a rendszer hibája, igéretet tettek a javításra 72h belül, ez nem történt meg, mit tehetek még? Kit kérjek a telefonhoz az igazgatót, hogy megoldják a dolgot
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha a telekomnál akkor új előfizetéssel részletre telefont venni akkor milyen okmányokat kell magammal vinni?
-
Vardar
tag
válasz
ForRedGlory #57854 üzenetére
Köszönöm
-
killzone1987
senior tag
válasz
ForRedGlory #57861 üzenetére
Na,így a végére megértettük egymást!
Akkor majd befáradok fizukor a telekomba,és szembesülök az igazi tényekkel,de egy biztos,legalább tudom azt,h a telóval nem nyaggatnak,h ugyanmár fizessem azt is ki egyben.
A kötbér az kétesélyes a csomiban eltöltött hónapok * 3.000-rel az meg tutkó.
KÖSZÖNÖM a türelmet,és a segítséget!
Sziasztok! -
ForRedGlory
félisten
válasz
killzone1987 #57856 üzenetére
Ja akkor siman levalthatsz, legalabbis akkor keszulek kotber legalabb nem lesz
Az a lenyeg, hogy ez eredeti csomaghoz tartozo tarifacsoport alatti csomagra ne valts, mert akkor kimegy a keszulek kotber.
Ha 5490 Ft-os csomagbam rendelted, akkor ha jol emlelszem 3400 Ft ala nem mehetsz, de nem tudom pontosan, a heten nem dolgozom.
-
sayCet
aktív tag
Srácok, ha én most feltöltőkártyás vagyok, és cserélni szeretném 4G képes SIM-re, akkor a csere ingyenes?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
killzone1987 #57857 üzenetére
Ebben az esetben a next mben töltött hónapok száma*3000forintot kell kifizetned, s akkor az 5490es kategóriáig válthatsz lefele.
Tört hónap esetén a 3000ft részarányos.
Pl. 5 hónap next mben töltött idő esetén 15.000forint és válthatsz. -
killzone1987
senior tag
válasz
Soulfly842 #57852 üzenetére
Amint írtam ForRedGlory-nak is,5490 ft-os havidílyú csomaggal hozhattam ki,teljesen új előfizuval a telót,így h nagyobb csomagra váltottam,értelemszerűen nem történt semmi,és miutàn felmondom a next-m-et,nem akarok 5490 ft-nál kissebb csomira váltani.
Már ha persze számít valamit ebben az esetben,h a telóval ne sz@rakodjanak... -
killzone1987
senior tag
válasz
ForRedGlory #57848 üzenetére
Na viszont most te értel félre,meg is mondom miért.
A telót részletre NEM a NEXT-M tarifacsomaggal hoztam ki!
Köze sincs hozzá!
Egy LG G2 havi 2.990 Ft-ért,teljesen új előfizetéssel,és 5490 ft-os tarifacsomaggal hoztam ki annó!
Így használtam 1 évig az 5490 ft-os csomaggal!
Aztán jött az,h szükségem van a minden irányba való ingyen telefonálásra,okból kifolyólag...
Befáradtam a telekomba,és külön én kértem egy olyan csomagot,amivel minden irányba dílymentesen telefonálhatok.
Tehát a telóhoz köze sincs a next m tarifacsomagnak,mert nem azzal hoztam ki,és rá 1 évre kértem azt,h legyen a next-m a tarifacsomagom...
Ebben az esetben hogyan járnak el? -
Vardar
tag
A helyzet a következő: maga a szám és a hozzátartozó előfizetés több, mint 10 éves, akkor még édesanyám kötötte, de én használtam a sim kártyát. Semmi ügyintézni valóm nem volt a T-mobilenál, egészen tavaly tavaszig, amikor a Domino 5 számokat egy üzletben személyesen akartam lecserélni, ekkora azt mondták, hogy ezt nem tehetem meg, nem az én nevemen van az előfizetés. Utána egy másik üzletben be lettem regisztrálva, mint felhasználó a számhoz. A T-mobile online felületén, ahol díjcsomagot váltok/feltöltök, az én nevem van. Most szeretnék átlépni a Blue mobilehoz és megtartanám a számomat, csak nem tudom, hogy kinek a nevén van a szám, mit írjak a márkaváltási papírra :/
-
Soulfly842
addikt
válasz
killzone1987 #57847 üzenetére
A hűségidőhosszabbítással vásárolt készülékről - hogy milyen szerződésértékre vállaltál hűséget - arról még semmit nem tudunk a fent leírtak alapján
1, Egyfelől ugyebár adott a Next díjcsomagoz kapcsolódó kötbér, ahogy fentebb is írták ez időarányos.
Teljes - a díjcsomagban eltöltött - hónaponként (tehát amikor tárgyhó első napjától a hónap utolsó napjáig a next díjcsomagban voltál) 3000Ft/hó.
2, A minőségi készülékcseréhez kapcsolódó szerz. mód. -ban benne van, hogy milyen szerződés értékre vállaltál hűségidőt (tarifahűség esetén forintálisan is le van írva a tól-ig, hogy sávosan milyen havidíjú díjcsomagot kell tartanod két évig).
Ha ezt felrúgod (kisebbre válasz), akkor
a, ki kell fizetned a minőségi készülékcsere dok.-ban leírt fix kötbért
b, ki kell fizetned a fennmaradó készüléktörlesztő részleteket egy összegben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Steam Deck
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest