Hirdetés
- iPhone topik
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
Hirdetés
-
Íme a Sid Meier’s Civilization VII gépigénye
gp Bár a megjelenés még odébb van, a készítők már most megmutatták a hardverigényeket.
-
Ez lehet az Infinix “szupervékony” mobiljában
ma Hot 50 Pro+ névre hallgat a 7 mm-nél vékonyabb készülék, megvan, milyen hardver hajtja.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Van egy elofizeteses kartyam, amihez havonta jar nekem 500mb internet is.
Ezen kivul rendeltem meg a NetPlusz L csomagot (1gb).Igy tehat jelenleg havonta 1.5gb felhasznalhato netem van, de ez is kevesnek bizonyult.
A kerdesem az lenne hogy ha csak siman megrendelem a NetPlusz XL csomagot (3gb), akkor a mostani NetPlusz L csomagom egyszeruen felul lesz irva es megszunik ? (merthogy ez lenne a cel )Semmi keppen sem akarom hogy emelle meg pluszban jojjon a 3gb-os csomag, mert ugy csak a netert fizetnem kellene havi 3500 ft-ot.
Nekem csak a NetPlusz XL csomagra lenne szuksegem es igy osszesen lenne 3gb + 500mb netem.
Es a nagyobb csomagert havi 2290-et kellene fizetnem, ami pont jo is volna.XD alias IKSZDé
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Holnap kiderül minden.Most nézten utánna a 930 specének.Erösebb mint a 735.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz honda 1993 #57552 üzenetére
Előfizetésnél törthavi a számlázás, ezért napok után fizetsz. Ha váltasz nagyobb csomagra, arányosítva lesz az aktív napok számával.
-
-
raziel01
veterán
válasz honda 1993 #57555 üzenetére
Megszűnik.
Egyszerre nem lehet aktív 2 netcsomag.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz honda 1993 #57557 üzenetére
Annyi harmincad részét fizeted, ahányadik nap eltelt az elsőből, és ahány van a másodikból.
Tehát ha 15 napig 1200 és 15 napig 2300, akkor 1200/30*15 + 2300/30*15 = 1750-re jönne ki a feles hónap. A következőnél értelemszerűen már 2300 lenne, ha végig a nagyobb csomagod aktív.
-
punky10
addikt
válasz honda 1993 #57557 üzenetére
Törthavi számlázás: Neked pl 15-én van a forduló napod.25-én csomagot változtatsz.Ekkor a következő számlád két részből fog állni: az első elöfizetésed/a hónap összes napjax10; ehhez hozzájön az új díjcsomag osztva az adott hónap napjainak számával, és ez megszorozva a következő fordulóig eltelt napok számával.
Tehát fizetsz mindkét csillag után, de időarányosan.lassu vagyok...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Még mielőtt durcás lennék:az állításom hibás, nem én, ugye ?
De igazad van, valóban nem a fordulónappal számolnak tört hónapot...
Az imént leirt esetben így még az is előfordulhat, hogy az előző részszámlát arra az időszakra számlázzák ki, mikor le van csökkentve az adatforgalom 128 kb/s-re...Csak hogy ne legyen egyszerű...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Nem tudom befizetni Telekom (mobil) számlám, mivel nincs folyószámlaszintű belépésre jogosító jelszavam.
Hogy tudok ilyet létrehozni, igényelni?3 otthoni és 3 mobil (egyik ATK) szolgáltatás van nálunk ugyanazon személy nevén.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
glaci
őstag
válasz honda 1993 #57564 üzenetére
Ha azt akarod, akkor a hónap végéig kell várnod!
(Az elöbb beszéltük ki, hogy "hibás volt az állítás"!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz honda 1993 #57564 üzenetére
De olcsóbban jössz ki, ha hó közepén váltasz, mert arányosítva kevesebb lesz és megkapod a másfél gigát plusz a hármat is az adott számlázási időszakra.
-
madle
őstag
Sziasztok,
Next S csomagot akarom igénybe venni holnaptól, kérdésem az lenne ha ATK-val kötöm meg, Készülék nélkül, 5500Ft-ért, és esetlegesen 2 év alatt fel akarom bontani a szerződést, akkor nekem a Kötbér ha jól tudom "csak" 6000Ft, igaz? Mivel nem veszek készüléket hozzá, vagy van ami emelné a kötbér összegét?
-
-
Bailey
senior tag
válasz Penge_4 #57569 üzenetére
Nekem ma két budapesti T-pontban is azt mondták hogy jelenleg nincsen 4G-s Domino sim, online kell majd regisztrálni a cserére és futár fogja kivinni ingyen. A második helyen az ügyintéző rendes volt, mondta hogy holnap kapnak árut, de nem tudja lesz-e köztük új sim. Viszont regisztrált online a cserére, és elkérte a számom hogy majd hív ha megtud valamit, sőt megadta a saját mobilszámát is hogy érdeklődjek. De a Telekom honlapon sehol sem láttam hogy hol lehetne regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz dptrsk #57508 üzenetére
Azt is próbáltam, sajnos ugyan azt írja, mint a +NETPLUSZP-re.
- - - - - - - - - - - - - - - - -Esetleg azon is gondolkodtam, hogy díjcsomagot váltok. Jól értelmezem, hogy a Domino Surf díjcsomagban alapból megkapom azt a 150 megányi adatforgalmat és nem kell azon a 890 Ft-on kívül mást fizetni havonta? Most Domino Aktív-os vagyok, az eddigi havi 560+600 Ft & 30 mega helyett nem lenne rossz.Szerk.: Felejtős, ennél túlforgalmazás után fizetni kell, ha továbbra is használni akarom. Biztos nehéz lett volna megcsinálni, hogy ha lejár az a 150 mega, itt is csak szimplán belassítsák 32 kbps-re.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Penge_4
veterán
válasz Patrick76496 #57572 üzenetére
"Biztos nehéz lett volna megcsinálni, hogy ha lejár az a 150 mega, itt is csak szimplán belassítsák 32 kbps-re."
Szerinted akkor mi lenne benne az üzlet? Egyébként beépítve van az Androidban adatforgalom limitáló, amit beállíthatsz, hogy tiltson le mielőtt túlléped, szóval biztonságban vagy. Meg vannak alkalmazások is, amivel beállíthatod, hogy napi x megát engedélyezzen csak.
Mondjuk ha komolyan használod is, akkor szűkös a 150 mega, de én bele szoktam férni, mivel minden nagyobb adatforgalmamat wifiről forgalmazom, így csak akkor rendelek plusz csomagot, ha előreláthatóan napokig olyan helyen leszek, ahol nem lesz wifi.
Ráadásul mivel netcsomagnak számít, ezért már kedvezményes áron tudsz rendelni hozzá NetPlusz csomagokat. Például normál esetben 500 mega 1790, így 990, azaz összesen 1880-at fizetsz 650 megáért és azt is bebiztosítod, hogy nem lépheted túl, mivel először a 150 megát forgalmazza le és utána kezdi meg a NetPlusz csomagot.
Szóval mindenképp megéri.
[ Szerkesztve ]
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi dolgot szeretném megvalósítani. Nem vagyok benne biztos, hogy ez kivitelezhető, ezért kérném a segítségeteket...
Jelenlegi előfizetésem: ECO díjcsomag, hűségidő nélkül (tudtommal)
Most nagyon jó áron megvásárolható a Lumia 735 online rendelés esetén. Move XS díjcsomaggal, új előfizetéssel mindössze 41 760 Ft.
Hogyan tudnám ezt a konstrukciót igénybe venni? A segítünk menüben az írják, hogy az új előfizetéssel opció új telefonszámot stb. jelent, de én szeretném megtartani a régit...
-
QuadRacer
csendes tag
Most készülékcserénél beadta, eddig nem.
Ha készülékcserével megrendelem, utána tudok majd váltani Move XS + NetPlusz L kombóra?
-
legenda
válasz QuadRacer #57580 üzenetére
szia,
úgy rendeld meg, hogy csak az előfizetésre írsz alá (2 év) hűséget, díjcsomagra nem - bizonyos (leg)olcsóbbra nem is lehet -, akkor pedig a díjcsomag bármikor módosítható a későbbiekben is - havonta egy alkalommal -, move xs mellé pedig majd a kedvezményesebb árú netplusz l bővítő opció aktiválható.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
Megint nem lehet belépni? Zseniális.
-
cris78
őstag
Egy év után ha 1+1 év a gari a telefonra, akkor márka szervizbe kell vinni? Na de honnan tudom meg, hogy hol ki a szerviz?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Lenne egy furmányos kérdésem, lehet valaki tud rá okosat mondani. Van egy előfizetésem aminek 1 hónap múlva jár le a hűsége, viszont nagy szükségem lenne egy készülékcserére, ráadásul a kiszemelt most nagyon akciósan elhozható. Mivel alacsonyabb díjcsomagra szeretnék váltani, ezért az előrehozott vásárlás nem lehetséges. A kérdésem az lenne, ha most az új díjcsomaggal megvásárolnám a készüléket, akkor a régi előfizetésemet hűség lejárata után megszüntetve, annak a számát megtarthatom e, lecserélve az új előfizetésével kapottal, illetve a platina jogosultságom megtarthatom e? Remélem érthetően fogalmaztam meg, a kérdésem. Köszönöm
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Még mindig nincs hír a telefonomról hogy mi lesz.Annyit értem el a 1430-on,hogy Jóváirtak 2havi törlesztést a szenvedéseimért.De a szarvíz nem válaszolt még!Cserétcsak úgy fogadok el,hogy Bontatlant!Ebben a Telekom is partner,beszéltem velük.Csak a szarvíz totyorog.Ergo ök ajánlottak cserét!És kötelesek újat adni,mivel nem velük kötöttem 2évet,hanen a T-vel.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Üdv!
Volt egy előfizetésem. Megszüntettem a telefonszámom és átmentem egy paletta csomagba. A fordulópont 28 án lett volna de 27.-én mondtam fel a szerződést. A palettához új szám kellett. Na de a régin lett volna egy számla amit 28 adika után küldtek volna. Se emailben nem kaptam meg a számlát se a weben nem tudok belépni kifizetni. Na most ilyenkor mivan? Lezárta az előfizetésem úgy,hogy nem volt emg a fordulópont? Mert se az üzeltben nem kellet fizetnem se az új palettában.
Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen mosógépet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ÚJ HP 250 G10 - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 2+ év Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- HP Pavilion x360,14",FHD,i3-10110U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Cisco router-ek, switch-ek, tűzfalak (2x 2811, 2x ASA5520, 3x 3750)
- iPad Air 5 64GB Cellular Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3704/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen