Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- iPhone topik
- A Redmi tablet esete a Snapdragon 8-cal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz #78121280 #55147 üzenetére
És ezzel megölték a használt eszköz vásárlás lehetőségét. A keresés működik, de bármit próbálsz megvenni, egy semleges képernyőre dob.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Varszegig
veterán
válasz szabogabor10 #55134 üzenetére
Lehet nem volt érthető az irónia. Eddig nem volt a dominósoknak VOIP tiltás, hiába fizetek én mondjuk havi 5e-t, nekem van, aki meg egy évig kihúzta ennyiből, annak nincs. Épp azt kérdeztem, hogy a tiltást is megnyitja-e nekik a T, vagy továbbra is csak az előfizetőit szopatja?
-
taip
senior tag
válasz #78121280 #55147 üzenetére
Zseniális.
Eddig ha kiválasztottam egy készüléket, akkor azonnal láttam, hogy egy adott díjcsomag mellett mennyibe kerül a készülék (sokba).
Most valaki nagyon okos kitalálta, hogy megfordítja a logikát. Megnézhetem, hogy ha adott összegért akarom megvenni a készüléket, akkor milyen díjcsomagomnak kell lennie. Ami azért jó, mert így kattintgathatom végig az összes sort, hogy melyikben találom meg az én díjcsomagomat, hogy kiderüljön a hozzá tartozó ár.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Nem arra gondolok, hogy mi az én egyedi ajánlatom (ami egyébként is vagy jobb a listaárnál, vagy nem), hanem a listaárhoz sem jutok hozzá elsőre, ami azért egy iránymutató lenne.
Meg ugye nem csak a Telekom előfizetők nézegethetik az oldalt...Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
veterán
-
prannk
őstag
Üdv!
31 én jár le a hűségem.
Jövő héten hétfőn megyek be a városba.
Eltudom most intézni a hűséghosszabbítást mást díjcsomagba átlépve? (Céges csomag)
Hogy ne kelljen utaznom ezért 60km-t és szabit kivenni.
Inkább kifizetem a kötbért erre a fél hónapra.Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
polonic
félisten
az online felületen inaktívnak mutatja az elektronikus számlámat és egyet sem látok közülük
nálatok rendben van?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Ez sem rossz...
/jöhet a telefonos megoldás..../ (meg fél nap várakozás..)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz MaxxDamage #55167 üzenetére
A leépítések ékes hatása..
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
taip
senior tag
Oké, általános alanyként értettem és a lényeg nem az, hogy van-e előfizetésed vagy sincs, hanem hogy elrontották azt, ami eddig jó volt.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
válasz szabogabor10 #55169 üzenetére
Meg a hiba is egyre több és a hiba elhárítás minősége pocsék... (sajnos) (Otthoni előfizetés)
Volt több havi kálváriám a T-vel, volt szuperszervízes, műszaki szaki stb.. x hónapig nem nagyon sikerült megoldani a problémát és panaszt tettem (kaptam azonnali 8 ezer x száz ft. jóváírást) és a panaszom kivizsgálják... azt most felhívtam a T-t és nem látnak a rendszerbe semmit erről (WTF!?) meg a Mobil előfizetésnél a KAP pontjaim nem vonódtak le (Mobil Lottó) és számlán szerepelt mint kp.-s fizetés azt elsődleges beáll. a KAP pontok terhére van beáll. és most mondja a kiscsaj, hogy amíg nem változtatjuk meg a jelszót addig nem is vonódnak le a pontok és korrekcióba már nem tudják levonni így a pontjaim megmaradnak és az összeg amit korrekcióznak azt nem kell kifizetnem... (vicces dolgok ezek na, és szomorú) sebaj... telefon azt korrekciózzák csak... nem zavar (legalább megyek utána , de sokan ezt nem teszik... csak fizetik amit számláz a szolgáltató)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
vwpolopg
őstag
több mint 70%-os leárazás a telekom honlapján!!!
[ Szerkesztve ]
-
chester99
aktív tag
Üdv
Lehet úgy vásárolni készüléket a honlapon, hogy nem vállalok hűséget a tarifacsomagra, mert nem igazán találom...
-
StLui
veterán
válasz vwpolopg #55175 üzenetére
ja nem érint, nem akarok mostanság vásárolni, csak nem értem miért küzdötök (csinálja még 1-2 ember) ezzel a külön fénykép készítéssel, azt hittem tilos linkelni, de engem még nem csesztek le érte.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
vwpolopg
őstag
válasz ShadowX #55176 üzenetére
Egyre jobb...
(#55177) StLui : Nem tilos, csak egyszerűbb így annak aki megnézi (szerintem), főleg ha telóról van az illető, mint átállítgatni a listázást, plusz így ha el is tüntetik időközben a fals árat a telekomosok, akkor így látható marad még a fórumon a gigamegaakció nyoma
-
glaci
őstag
-
Ákinard
aktív tag
Valakinek van esetleg ötlete, hogy mitől válhatott inaktívvá az e-pack kedvezményem és az elektronikus számlám???
Az előző havi számla elkészültéről még pár napja jött email, meg is néztem, most lépek be, és feldobta azt a szar "váltson elektronikus számlára" reklámot, még nevettem is magamban, hogy már rég az van nekem. Erre csak nem hagyott nyugodni, megnéztem, azt írja: elektronikus számla: inaktív........Tényleg egyre szarabb a T weboldala, és egyre gyengébb a színvonal... Sokáig semmi gondom nem volt velük, ügyintézőt is csak akkor láttam/hívtam ha szerződést hosszabbítottam, most meg heti 2x hívni kell őket
A túlfizetésem szépen helyrehozták, átállították a webshopban, hogy csak 142 ft befizetendőt jelezzen (ez dicséretes, főleg úgy hogy az ügyintéző azt mondta nem tudják átállítani küld csekket) de befizetéskor megint azt a szar hibát dobta, viszont most nem vonta le 2x.... De ha frissítek megint levette volna 2x...
Tehát miért tűnt el az a szar epack?
-
djculture
félisten
válasz Ákinard #55181 üzenetére
Most megvan hülyülve minden én dominóm meg üzleti előfizetésnek mondja Beraktam egy dominós telót a kosaramba erre 404-et dob ha megnézem akosarat, fárasztó ez a telekom. Nemtudom milyen emberek programozzák ezt a honlapot meg a rendszereket de szerintem valami normális szakembert kellene felvenni és megfizetni..
[ Szerkesztve ]
-
Cyrus
tag
Sziasztok!
Lenne lehetőségem belépni egy nem publikus csomagba, havidíja elég kedvező. A kérdésem, hogy lehet-e olyat kérni, hogy csak a lebeszélhető havidíj legyen kiszámlázva, a készülék azon felül ne engedje, hogy a használó többet beszéljen?
- tehát lebeszéli a havidíját, azzal nincs gond.
- ezen felül ne beszélhessen plusz pénzért
- a flottatagokkal úgy is beszélhet ingyenesen.Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Cyrus
tag
Azért gondoltam, mert van olyan lakossági előfizetés, ami úgy működik, mint a kártyás. X összeget le lehet beszélni, attól többet nem - csak ha újabb összeggel töltöm fel.
Ez biztos, hogy nincs? Ti is már érdeklődtetek a témában, vagy a logika diktálja így?
-
prannk
őstag
Üdv!
31 én jár le a hűségem.
Jövő héten hétfőn megyek be a városba.
Eltudom most intézni a hűséghosszabbítást mást díjcsomagba átlépve? (Céges csomag)
Hogy ne kelljen utaznom ezért 60km-t és szabit kivenni.
Inkább kifizetem a kötbért erre a fél hónapra.Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
Teko001
őstag
válasz prannk #55193 üzenetére
pietrasko azért kérdezte a díjcsomagot, mert bizonyos esetekben lehet váltani kötbér nélkül. Bizonyára persze ellehet intézni, hisz kötbér mellett mindent ellehet intézni, de talán anélkül is. Én a helyedben felhívnám az ügyfélszolgálatot, és megkérdezném egyébként, hogy mik az opcióid.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
[ Szerkesztve ]
-
válasz prannk #55193 üzenetére
Én eddig mindig 1-2 hónappal lejárat előtt tudtam hűséget hosszabbítani (aktuális áron, +Speciális ajánlatot kérve) , csak egy telefon, de volt mikor külön ők hívtak fel speciális ajánlattal.
L
-
etejedu
őstag
Sziasztok!
Van arra mód hogy olyan szerződést kössek a szolgáltatóval amely biztosítani tudja a 24/7 mobilinternetet?
Nem lenne szükség rá de rávisz a kényszer, mert az otthoni szolgáltatást tv+internet) már nem tudja biztosítani a Telekom. -
samen
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy néztem a webshopban egy samsung galaxy s5-ös telefont,ami 156ezer pár száz forint,viszont ha kosárba teszem akkor már csak 124ezer ft. Most akkor melyik ár a valós!E pack az mit takar?Csak azzal tudom megrendelni,vagy lehet nélküle is?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Nintendo Switch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- BMW topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen