- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz tothferenc #53496 üzenetére
Dehogy hívnak. Napok óta nyaggatom őket mikor kapom meg. Tiszta szégyen amit művelnek.
-
joelke HU
senior tag
-
Vangelis
félisten
válasz joelke HU #53508 üzenetére
Egyébként azért nem változik a csomag státusza, mert baxnak bevételezni a boltban a csomagot....
Mivel ez is egy plusz feladat volna.. csak akkor vételezik be, ha az ügyfél bemegy és érdeklődik....Nekem pl az S5 mini még most sincs bevételezve.. mint ahogy a kis Nokia sem.
.... tisztelet a kivételnek. A hivatalos -pontokon ilyen ritkábban fordul elő.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
joelke HU
senior tag
válasz Vangelis #53509 üzenetére
Én hivatalos nagy T-pontba kértem, de mivel keddnél előbb nem érek oda így nem is baj, hogy addig nem vételezik be. Amúgy ismerősöm, aki ott dolgozik mondta is, hogy nem szeretik a webshopos történeteket, mert nekik abból semmi hasznuk, nem kapnak utána jutalékot, csak papírmunka van vele. Tavaly ilyenkor éppen ezért megkaptam tőlük a helyszínen a webshop-pal egyenértékű kedvezményt csakhogy náluk vegyem meg, ne úgy rendeljem neten.
funk648
Én úgy tudom akkor cserélik ingyen, ha igazoltan t-függő a telefon, azaz tőlük vásárolt vagy, ha régi havidíjas előfizető vagy. De szerintem, ha felhívod a 1430-at ott is megmondják. Illetve van még egy mód, hogy biztosan ingyen juss hozzá, ha bemész a boltba és azzal indítasz, hogy elvesztetted a kártyád, kérsz egy új microsimet. Elvesztés esetén kötelesek újat adni és ingyen, legalábbis régebben így volt, most nem esküszöm meg rá.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
A jelenlegi telefonom (SGS Advance) Mini sim-es, de le szeretném cserélni, viszont a kiszemelt telefonba már Micro sim kell. Az lenne a kérdésem, ha bemegyek valamelyik Telekom boltba, akkor kicserélik nekem egy másik simre? Előre is köszönöm!
-
lugosi
MODERÁTOR
Jé és tényleg, igazatok volt.
A használt készülékemhez nem tartozik garijegy, és most látom, hogy a számlán rajta van, hogy tudomásul veszem, hogy csökkent értékű, és jótállást nem vállal rá a T, csak 12 hó szavatosságot. Ez utóbbi mi is pontosan? Ha tönkremegy, kuka?Vicces persze, hogy a számla kézhezvétele, azaz a fizetés után "vettem tudomásul" hogy nincs gari. :/
-
club1
veterán
válasz lugosi #53513 üzenetére
A jótállás és a szavatosság közötti különbség millió helyen le van írva. A lényeg: Jótállási időszakban a kötelezett (a jótálló) minden meghibásodást köteles javítani, kivéve ha bizonyítja, hogy a meghibásodás oka/alapja az eladáskor még nem állt fenn. Szavatosság esetén viszont csak akkor köteles a szavatosság kötelezettje a javításra, ha a fogyasztó/vásárló be tudja bizonyítani, hogy a vásárláskor már fennállt a hiba oka.
Mivel az esetek igen nagy részében a bizonyítás nem egyszerű, a bizonyítási eljárás kimenetele nem egyértelmű, ezért a jótállás jelenti a valós garanciát, a szavatosság csak az esetek elég kis részében eredményezhet ingyenes javítást/cserét. -
haxiboy
veterán
Telekomnál is ugyanúgy a 21.hónapban lehet új készüléket venni mint a Telenornál?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
313313
addikt
Feldobott egy GFK kérdőívet, honlapról faggattak, hát nem kíméltem őket
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
Szerintetek ebből lesz valami hétfőn ?
-
vwpolopg
őstag
válasz Vangelis #53509 üzenetére
Most néztem, amikor kifizettem az y300-at, telefonfeltöltésnek bevételezte a csaj az árát... Akkor ez a telefon se lett bevételezve, várható ezek után, hogy lezárják a rendelést és megkapom róla a számlát a t-honlapon belépve, vagy nekem kell megreklamálnom, hogy zárják le?
[ Szerkesztve ]
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Szeretném bővíteni csak ebben a hónapban a mobilinternetemet. Mivel 23-án van a fordulónapom és a mai napon elfogyott. A telekom alkalmazásba belépve 2 opciót ajánl fel. 1 GB 1590 Ft vagy 3 GB 2590 FT. Neten kutakodva nem is látok ilyen lehetőségeket. Ha ezt megrendelem akkor minden hónapban automatikusan hozzáadja a választott opciót és ha nem kell akkor le kell mondani vagy ez csak ilyen egyszeri megrendelés?
De ha már mobilnet akkor gondoltam megnézem a telekom honlapján is. Ott a Net PLusz M 500 MB, ami igazából erre a bő egy hétre elég is lenne. Azt írja az első hónap 190 Ft. Van lehetőségem arra, hogy megrendelem majd egy hónap eltelte előtt visszamondom??
Köszi előre is!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
hacki87
senior tag
válasz Balazska15 #53529 üzenetére
A legújabb tkom appban van olyan opció, hogy egyszeri azaz 30napig él a plusz 1 v 3gb többlet.
-
Zoty4
őstag
válasz Balazska15 #53531 üzenetére
Lenyegesen? 300fttal
-
Zoty4
őstag
válasz Balazska15 #53533 üzenetére
Aha, mar latom amit mondasz, akkor passzolom, h ezt le tudod e mondani
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz quailstorm #53538 üzenetére
301
Volt. De merült, mint a tégla.
Csak keresővel dobja ki a használtakat. Lumia 625 van még, szerintem erősen ajánlott annyiért.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz Balazska15 #53529 üzenetére
szia,
nem ártana tudni, hogy jelenleg milyen díjcsomagod van, illetve az abban adott adatmennyiség fogyott el, vagy valamilyen más adatcsomagé/bővítőé?
a turbo 1 és 3 gigabyte csak eseti bővítés; link
havidíjas előfizetés mellé ezeket lehet aktiválni; link, az árazás annak függvénye, hogy milyen díjcsomaghoz kerülnek hozzárendelésre, alapban adott valamennyi adatmennyiség, vagy sem, fent tudsz átlépni a még több netre van szükséged? és a nincs még net a díjcsomagodban? szekciókba.
mivel azt írtad, hogy elfogyott a jelenlegi kereted, így valamilyen formában adott meghatározott adatmennyiség számodra, és ha az az alap díjcsomagban van, akkor az olcsóbb, bővítős opciókat veheted igénybe.
a 190 ft/hó (akciós havidíj egy hónapig, ami úgy néz ki, hogy az aktiválás hónapja és az azt követő teljes hónap) mind a két módozatban adott, ha megfelelsz a feltételeknek, tehát nem volt még aktiválva, nem éltél még vele...stb, úgy működik az, amit leírtál, hogy aktiválod, az akciós áron használod, és az akciós időintervallum vége előtt lemondod - fontos tudni, hogy az eseti bővítéssel ellentétben, ezek automatikusan aktívak, amíg le nem mondod.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Balazska15
senior tag
Mozaik M díjcsomagom van. És az alap 750 MB fogyott el. Általában nincs is szükségem bővítésre, de most így alakult, ezért csak egyszeri bővítésre lenne szükségem, de inkább 190 Ft-ért 500 MB, mint 1590-ért 1 GB.. Köszönöm szépen a segítséget!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
legenda
válasz Balazska15 #53541 üzenetére
akkor amúgy sem a drágább turbo 1 és 3 gigabyte (lenne) a te kedvezőbb opciód, hanem a második link alatt linkelt olcsóbb bővítők - kedvezőbb árú úgy az 1 és a 3 gigabyte is -, és akkor most aktiváld bátran az akciós netplusz m opciót, január végéig a promós áron kapod - utána már nem érné meg az 500 megabyte 990 ft ellenében, hiszen sokkal jobb ár/érték arányban 1 gigabyte 1290 ft, vagy a felette adott opciók, ráadásul a netplusz l és nagyobbak már 150-es sebességű csomagok.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
válasz quailstorm #53543 üzenetére
Pedig aza 206-os lesz, amibe mini sim megy.
Szerk.: 301-nek micro usb a töltő csatija, 206-nak a vékony Nokia.
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
vwpolopg
őstag
Hátha valakit érdekel, van egy a telekomnál egy ilyen Bluetooth hangfal, 5990-ről alapból van rá 20% kedvezmény (4792 ft), de ha használjátok a havi számlához kapott kuponkódot, ebből is lejön 20%, így 3834.-ért szerintem megéri, még ha csak az ocsmány rózsaszín rendelhető belőle csak...
-
vwpolopg
őstag
válasz Blackmirror #53547 üzenetére
Még asszem az előző havihoz volt. Ha minden igaz, a t oldalon belépve is letölthető a befizetendő számlák alatt. Van egy csomó kupon benne, a nagyja semmit nem ér
[ Szerkesztve ]
-
chester99
aktív tag
válasz Blackmirror #53547 üzenetére
üdv
Kuponkód: TVILTART
20% kedvezmény
minden, maximum 19900 Ft-os
tartozék árából
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest