- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Earfun UBOOM X - hanxóró
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
igen, ha a hiba/meghibásodás akadályozza a rendeltetésszerű használatot, viszont ha csak mondjuk esztétikai jellegű, és amiatt neked nem tetszik a készülék, akkor sajnos nem fogod tudni érvényesíteni a 3 (munka)napon belüli kicserélést.
arról nem is beszélve, hogy 3 (munka)napon belüli érvényesítéskor nem/sem kötelesek azonnal cserélni, mert ha mondjuk nincs épp készleten olyan típusú készülék, akkor várni kell rá.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz n@p@lm #50312 üzenetére
amit te linkeltél, az az aranytárskártya net&roll xs+, aminél megy is, de a aranytárskártya net&roll xs esetén ez már nem igaz, ott nincs lte elérés.
közben már le is írta ezt pietrasko.cris78; igen, az xs 2 gigabyte, az xs+ pedig 3 gigabyte adatkeretes.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
válasz erdoke #50319 üzenetére
Előfizetésenként szedik majd az adót, nálunk 2 főre 3 jut...
Ki fizet majd a minisztériumok adatforgalma után? Ki fizet majd az állami forgalom után? Képviselők is fizetnek a parlamentben wifi használat után???HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Vangelis
félisten
Két hete adtam le egy Nokiát szervizre.
Még simán garancia időn belül van. Legalábbis még múlt héten abban volt a nokia imei ellenőrző szerint.Most ránézek már azt írja, hogy garancia időn kívüli.
Pedig telekom szerint is 11.29 ig garanciás.. ja és még készen sincs.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
[P]laci
senior tag
válasz #78121280 #50299 üzenetére
most már megint megy pöccre! remélem kapunk vmi finom akciót estére!
Más:
Új akció is van, nem tudom figyeltétek-e, vagy érdekel-e valakit -> Halloween ajánlatok címszó alatt keresheti, akit megmozgat!
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz dedike #50324 üzenetére
nem mi vagyunk a célcsoport úgy érzem.
(#50325) kali: én csak azt nem értem, hogy ilyen akciók esetén miért nem úgy választják ki a 3 akciós készüléket, hogy legyen: 1 felsőkategóriás, 1 középkategóriás és 1 belépőszintű... mindenki választhatna, amit akar... de nem...
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Én meg azt várom, hogy adják már azt a tetves 4G-t dominóban is!
Nem tudom hogy kipróbálni, ha csak előfizetésre adják!
Az nincs. -
MODERÁTOR
válasz dptrsk #50330 üzenetére
Igen csak azzal az a probléma, hogy a szolgáltatás irreverzibilis, és amit elhasználtál azt nem tudod visszaszolgáltatni (nem tudod az eredeti állapotot helyreállítani). Pl a neten rendelt kaja megrendelése esetén se tudsz 14 nap kajálás után elállni, mert elhasználtad a szolgáltatást (vagy eleve megromlott), érted.
-
SPF
senior tag
December közepén fog lejárni a 2 éves hűségem, így ugye elvileg már tudok újabb telefont vásárolni. Ki is néztem egy telefont, szeretném részletre elhozni, de mikor belépek a nevemmel és jelszavammal, akkor már eltűnik a részletfizetési lehetőség, csak egy összegben vehetném meg. Ez mitől függ?
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung telefonom aminek megvan repedve az előlapi üvege de érzékeli az érintést működik rendesen de 1-2 hete dobálja a hálózatot , 4G-re egyáltalán nem csatlakozik fel. Ha elviszem szervizbe fogják javítani vagy visszavonják a garanciát? -
legenda
az általad használt díjcsomagban adott a részletfizetési konstrukció?
melyik telefonról lenne szó?Vikt0r; szia, fizikai sérülés miatt elutasíthatják a garanciális javítást, de elvileg bizonyítaniuk kell, hogy adott hibát kapcsolódó külső fizikai behatást okozta.
a 4g/lte hálózat elérése más probléma miatt lesz, nem megfelelő díjcsomag, lefedettség, telefon beállítása...stb.
a hálózat eldobálásával kapcsolatban;
- próbáld ki másik sim kártyával is
- próbáld ki máshol, másik cellában is
- állítsd vissza a telefont gyári állapotra[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
Szerintetek kb mekkora esély van arra, hogy belátható időn belül (fél év) dominóban is legyen LTE?
-
r3dsnake
nagyúr
Kinn vannak az új iPadek, viszont fura, hogy az iPad mini 2 ugyanolyan áron maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/512 FHD LTE
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
- Újszerű Sonos Ray fehér színben
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, G
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest