Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balázs1621
üzenetére
A típushoz azt írod, hogy SIM, az IMEI-hez pedig a SIM hátoldalán található számsort.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Ki akartam cseréltetni ma a sim kártyámat micro simre, hogy bele tudjam rakni az új telefonomba. Persze a régi sim kártyám nem az én nevemen lett vásárolva, így nem cserélték ki. Na most kaptam egy domino ajándékozási szerződést, amivel a nevemre írható a sim kártya, DE, most jön a bökkenő, itthon vettem észre hogy idézem, "Alulírott.....a mai nappal elajándékozom......-nak/-nek a ..... típusú...... IMEI számú Domino készülékemet, SIM kártyával együtt, (hívószáma: .......). Ez van írva a szerződésbe. A gond annyi, hogy amikor vettük a kártyát nekem, akkor telefont nem vettük hozzá, csak magát a kártyát, tehát csak egy feltöltőkártyás domino csomagot. Most akkor mit írjak a típushoz és az IMEI számhoz? Valaki bennfentes legyen szíves és segítsen, hogy ilyenkor mi a teendő. Potyára nem szeretnék megint bemenni, mert jövő héten nem is leszek itthon, a kártyát meg használni szeretném.
-
Gedeon31
addikt
Figyeld a Balatont július 7.-én
[link] -
válasz
LallerHUN
üzenetére
A honlapon ezt találtam:
Amennyiben ön magánszemélyként meghatalmazással szeretne szerződést kötni, közjegyző által hitelesített, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazás szükséges. Kivételt képez az ügyvédi meghatalmazás, mely esetben a meghatalmazott ügyvéd a meghatalmazó magánszemély nevében a szerződést megkötheti.
(#29791) Sordoran:
Hívd fel a 1430-at, s egy ügyintéző megmondja neked pontosan, hogy miért van ez.
(A havi számlán is szerepel meddig tart a hűség.)(#29792) HardRic:
Mikor előfizettél rá, kaptál egy egyedi fordulónapot. Akkor újul meg a kereted. Erről külön SMS-t nem kapsz.
-
HardRic
addikt
Most telt le az első hónap a mobilnetemből. Fogok kapni valami sms-t hogy újraindult az 1GB,vagy ez nem divat?
-
Sordoran
addikt
Lenne egy kérdésem. Apám nevén van két előfizetés, és amikor online belépek a t-mobile oldalán ezekkel a számokkal, hogy megnézzem, milyen árban tudnék meglévő előfizetésre új készüléket venni, azt írja, hogy a hűségidő lejártáig nem vehető igénybe a szolgáltatás, mindkettőhöz. A probléma az, hogy nem igazán tudom, miért van még rajtuk hűségidő. Az egyikre legutóbb két és fél éve kötöttünk, a másikra meg annál is régebben, és a szerződéseket átnézve (tesómnak vettünk egy Fun Aranytárskártyásas készüléket nem rég az egyik mellé, a másikat meg azt hiszem Paletta 100 díjcsomagra váltottuk ugyanakkor) nem látok olyat, hogy újabb 2 év hűségidő van. Meg lehet esetleg online valahol nézni, miért van hűségidő, vagy legalább azt, hogy mikortól? Vagy ehhez be kell menni egy üzletbe mindenképpen?
-
LallerHUN
tag
Sziasztok! Azzal fordulnék hozzátok, hogy telefon visszavásárlás előtt állok, és már ki is néztem a telefont amit levásárlással vennék, csak nem volt raktáron a készülék és mire megjönne már nem lennék itthon......
De annyit elértem, hogy a kedvezmény megmarad és majd ha visszajövök, akkor is tudom érvényesíteni. Egy gondom van, hogy lehet később már nem ezen az áron lenne a telefon és ezért meg is próbáltam, hogy hátha meghatalmazással megoldató lenne a vétel, de sajnos nem... Ez tényleg így van? Nincs semmi mód rá, hogy a jelenlétem nélkül megkössék a szerződést, persze a beleegyezésemmel? -
Land
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 2012 március óta van 2 évre szóló előfizetésem a T-Mobile-hoz Mozaik S díjcsomaggal. 10 havi részletre vettem telefont akkor, amit már kifizettem. Van lehetőség újra részletre venni ehhez az előfizetéshez telefont vagy meg kell várni a 2 év lejártát? Jó ügyfél vagyok, mindig pontosan fizetek.
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszönöm! Közben én is megtaláltam... hát ennyi...... Legalább valami nagy kijelzős nagyi telefon lenne

-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
T-mobile árlistában mikor várható árváltozás, árcsökkenés (S3 LTE érdekelne)? Vagy ezt egyáltalán nem lehet meghatározni, így előre? -
pinnacle
nagyúr
válasz
CsuRi101
üzenetére
Köszi CsuRi101, 1430! Rendes a T-Mobile-tól, hogy július 1 előtt aktivált Surfre is megadta, illetve a másik előfizetésemre is, amihez már aktiváltam a feltöltési bónusz adatot. Ti egyébként T-Mobile alkalmazottak vagytok és a fórummal is foglalkoznotok kell, vagy "csak" segítségből csináljátok?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Láttam volt tegnap a T-nél night shopping, várható, hogy rendszeres lesz vajon vagy csak egyszeri eset volt. Tegnapi akció egész jó volt, és örülnék ha lenne még pár ilyen

-
-
slice14
veterán
Sziasztok
Az operátor kijelzésről érdeklődnék...
Bemegyek a Beállítások->Telefonról->Állapot menübe, és látom hogy már azt írja hogy Telekom HU (Android 4.2.2). Viszont a zárképernyőn + az értesítési sávon a T-Mobile H felírat virít. Ez gondolom azt jelenti hogy ahálózatra csatlakozási névnél érzékeli az új nevet, de az operátori kijelzést még nem állították át nálam? A sim kb 1 éves. Akkor kaptam, mikor váltottam előfizura.
------------------------------------
A fentebb említett android rendszernél, hol találom az sms üzenet központ száma beállítást? Ismerősnek szerettem volna segíteni, de sajnos sehol nem találtam.
-
ryori
senior tag
Megéri most laptopot venni a t-mobiletől? mert azt mondják, hogy pár hónap, és jönnek új laptopok, cserélik a kínálatot, firssítik!
-
Komoly probléma lehetett, ha még roaming helyzetben, Ausztriában, egyik itteni szolgáltató hálóján se ment a net (még az MMS-ek sem jöttek le). Már azt hittem, a telómmal van baj. Tudott kapcsolódni 3G-re, de adatforgalom nem volt egyik irányba se.
Szerencsére az A1 hálójával nem volt probléma, így iPad-en volt net.

-
1430
senior tag
válasz
madmike
üzenetére
madmike & club1
Tegnap este nyolc után volt egy "kisebb" adatkapcsolati probléma, ami miatt az ügyfélszolgálat esti időszakban szokásos forgalma is 6x-osára ugrott. Ez benne van a pakliban.
pinnacle
Ahogy CsuRi101 is írta ez a Domino Surf promóció keretében kaptad, és ez fogy előbb.Soulfly842
Az áprilisi induláskor volt egy kis bibi, de mostanra annak a fordulónapnak kellene érvényesülnie, ami a netservice-ben van letárolva.aicon
Személyesen kérhetsz Domino részletes számlát (ami tranzakciónként részketezi a forgalmat, hívószámokkal), vagy a 1777-es automatán igényelhetsz "normál" számlát. Utóbbi csak az elköltött összeget fogja tartalmazni arról a hónapról, mikor az igényt jelzed.CsuRi101
Maradj Judit és segíts a fórumozóknak!
Az elején én is egyenként válaszolgattam, de rámszólt egy moderátor, akkor álltam át erre a sok az egyben válaszra. Egyik ablakban olvasom a fórumot, másikban írom a választ. -
Ágó1983
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy vehetek új előfizetést a T-Mobilnál,ha van tartozásom?
A régi telóm céges volt és nem az én nevemen volt a számla.Látják ezt ott?Ha kifizetem a tartozást,akkor kapok új előfizetést? -
válasz
Soulfly842
üzenetére
Na ezt én se tudtam, nagyot röhögtem rajta. 10990ft ezért a gagyisztánért, postán 3000-ért árulták 1 éven át.
-
cris78
őstag
A MobilOtthon Prémium díjcsomag-hoz milyen telefon választható?
-
cris78
őstag
1430 : tavaly kb ilyenkor próbáltunk nekem valami hasonlót a GONET-tel....

Nem kötözködni akarok, te Jóbban értesz hozzá, de olyanra nincs utalás, hogy csak egyszer vehető igénybe.
Ezt írja: Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt aktív az adott Go!Net adat-csomagja a szerződésén. A Go!Net havidíjkedvezmény akció 2013. március 1-jétől visszavonásig érvényes.
Ez a vásárló megtévesztése ha nem így van
-
-
KZP
őstag
válasz
dedike
üzenetére
Végre segít valaki, miért kell cseszegetni?
Egyébként az alapelvekben ez szerepel:2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.
Mivel ő nem 1-2 szavas válaszokat adott, hanem nagyon röviden ki is fejtette, szerintem felesleges ez a hisztéria keltés...
-
KZP
őstag
válasz
CsuRi101
üzenetére
Akkor lenne jogos ez az 5 percen belüli szerkesztés dolog, ha valaki ki akar javítani valamit, vagy hozzáfűzne a hozzászólásához, meg kérdések esetén ne írjon 3 hozzászólást külön percenként.

De adott hozzászólásokra válaszolásnál ez így szerintem teljesen megfelelő, mivel teljesen különböző témákról van szó.

Ha egy hozzászólásban lenne mindenkinek a válasz, az úgy sokkal áttekinthetetlenebb lenne, szóval jó ez így! -
(#29748) club1:
Igen, így van. De az is benne van, hogy 5 percen belül szerkesztheti a hozzászólást, ahogyan teszi itt ezt nagyon sok más felhasználó is, úgy, hogy közben nem csorbul a hozzászólás érthetősége, s a fórum átláthatósága sem...
-
club1
veterán
-
Soulfly842
addikt
válasz
.bruszli.
üzenetére
Induló ár... a Sony általában magasan kezd, később jóárasít általában... Nézd meg az Xperia Z-t, h. mennyit esett elsején.

1430,
Én is találkoztam olyan ügyféllel, aki nem módosított az adat díjcsomagon tavaly óta, de átállt neki a fordulónap. Ahogy néztem az eltűnt szolg.-nál a sávszélesség korlátozásnál egyszer csak 6.-ra állt át. Nem lehet, h. gonet sávszélesség korl. amikor felkerül, majd le akkor automatikusan dob egy forduló napot a rendszer az ügyfélnek?(szolgáltatást nem láttam rajta felfüggesztve, díjcsomag váltás nem volt, netes csomagon módosít nem történt - csak az eltűnt szolgáltatásoknál tűnt fel ez)
-
szaszii
tag
Sziasztok!
Mobilnetre lenne szükségem 2 hónapig, szerencsére most akciós a T-nél ennyi időre. Egyrészt mekkora csomagot érdemes venni? FB meg emailre kellene maximum. Elég az 500 mb-os? Az 490/hó.
Másik kérdésem, hogy kellene mobilnet meglévő havidíjas (Mix) csomag mellé és Dominos szám mellé is. Hogy történik ilyenkor a fizetés? A dominosat fel kell tölteni? Havidíjasnál?
Köszi előre is!

-
Dominosként van lehetőség számlát kérni, amin le lehet ellenőrizni az egyenleget és a leforgalmazott összeget, akár az utolsó feltöltéstől?
-
pinnacle
nagyúr
Valaki tudja, hogy mi ez a DominoSurfAdat2?
-
madmike
őstag
Tapasztaltatok mostanában mobilnet szakadozást, lassuságot?
Bp-n lakom és napok óta alig működik a mobilnetem, de nem csak nekem, barátnőmnek sem.
Alig tölt be néhány oldal, vagy ha betölt akkor baromi lassan. -
zaskar
senior tag
2 éve vettem egy iphone 4-et Ikon 200 díjcsomaggal, jelenleg is ebben vagyok. Ha átváltanék másik - nem Ikon - csomagra, akkor onnan már később nem válthatnék vissza Ikonra, csak akkor, ha újra veszek egy iphone-t?
-
válasz
tPedro_
üzenetére
régebben nem minden csomaghoz volt egyedi fordulónap, amikhez mostanság erőltetik.
annyi a logika, hogy így jobban eloszlik a terhelés, nem mindenki a hónap első napjaiban szabadul rá a hálózatra, mert megkapta az újabb keretet a sok lassított nap után, és nem is a hónap utolsó napjaiban, mert eszébe jut, hogy mindjárt jön az újabb keret, pedig mér a régiből is rengeteg van hátra, és gyorsan nekiugrik, hogy forgalmazza már le, ha egyszer kifiezette. -
1430
senior tag
válasz
tPedro_
üzenetére
Minden adatcsomagnak volt eddig is fordulónapja, de csak a RelaxNet-eknél és a Net&Roll-oknál volt egyedi, a többinél 1-e volt. 2013.04.01-től viszont a többi forgalmi díj mentes adatcsomagnál is bevezetésre került az egyedi fordulónap, tehát aki korábbról rendelkezik ilyen csomaggal, annak még 1-e a fordulónap, aki vált vagy csak most aktivál ilyen csomagot, annak új fordulónapja lesz.
"A logikát meg nem igazán látom benne, hogy miért jó az ügyfelenként változó dátum."
Mert eloszlik a terhelés. És nem csak a hálózati, hiszen tapasztalhattad, hogy a korlátozás feloldás is problémás lehet, ha egyszerre több százezer számon kell megtenni... -
tPedro_
őstag
A T honlapja szerint a Go Net L-hez is egyedi forduló nap jár, ezért gondolom, hogy eddig is az volt.
SMS-t kaptam róla, igen.Igazság szerint mindegy, csak egyszerűbb volt, hogy elseje volt a fordulónap. A logikát meg nem igazán látom benne, hogy miért jó az ügyfelenként változó dátum.
-
1430
senior tag
válasz
Vikt0r
üzenetére
Ez most is így van, és az kavarhat be a képbe, hogy ebben a hónapban az S3 LTE 15% akcióban van aranykártyás ügyfeleknek.
xenom0rph
Éreztem, hogy a WS 120 percre gondolsz... No minden esetre az az aktiválástól számított 30 napon belül beszélhető le (ahogy azt minden készülék oldal alján - a szürke mezőben - le is írják).
Inkább csak buzgómócsing vagyok, nem "T-kirendelt".
Frenky89
Nem kell várnod, azonnal válthatsz díjcsomagot, és utána is egyenleg feltöltésenként egyszer (tehát nem időkorláthoz van kötve a dolog).cris78 és tPedro_
Havidíjasként csak egyszer lehet mindhárom Go!Net csomagra kihasználni a promóciót (2013.03.01-től számítva).raziel01
Aktiválás hónapja +2 hónap, tehát ha most aktiválod, szeptember 30-ig lesz akciós.Nordik
A Mozaik XS-ből kiindulva nem cserélik le központilag, hanem neked kell váltani majd (illetve a sima opcióra havidíj kedvezmény sem fog járni). -
válasz
tPedro_
üzenetére
korábban neked nem egyedi volt a fordulónap, és most lett az, nem?
bár mindegy, már a go!net m, l, xl esetén is odaírta a szolgáltató a díjszabásba, hogy a fordulónap megváltoztatásának jogát fenntartja. (link)
nekem sincs, de a telefonos ügyfélszolgálat biztos tud segíteni benne, bár kiküldik sms útján is.
így igaz, a forgalom nem időarányos, a havi előfizetési díj viszont az. -
tPedro_
őstag
Koszi. Ezek szerint teljesen veletlen, hogy a valtas elott pont elseje volt a fordulonap.
Viszont
"Ha mobilinternet díjcsomagot vált, és a korábbi és az új díjcsomagja esetében is egyedi fordulónap szerint történik az adatforgalom mérése, akkor az új díjcsomagjára vonatkozóan is megmarad korábbi egyedi fordulónapja."
tehat ez igy nem allja meg a helyet.
"A My T-Mobile-on belül a mobilinternet-előfizetés testre szabása oldalon kaphat tájékoztatást a mobilinternet díjcsomagjához tartozó fordulónapról."
Ilyen sincs.
Ha ma valtoztattam XL-re es 17-e a fordulonap akkor az azt jelenti, hogy matol addig forgalmazhatok 1GB-ot?
-
Ismét egy kis pozitív:
"Kedves Ügyfelünk!
Like300 díjcsomagja mellé aktivált Net&Roll 1GB limitbővítő opció helyett 2013. augusztus 1-jétől a Net&Roll 1 GB LTE opciót használhatja tovább, mellyel változatlan feltételek mellett már 4G/LTE hálózatunkon is internetezhet, amennyiben arra alkalmas készülékkel rendelkezik. Az opció havi díja változatlan, sőt most 2 hónapig (augusztus és szeptember hónapban) kedvezményesen, 790 Ft-ért veheti igénybe a szolgáltatást. "Remek hír!

-
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_
üzenetére
Amit nem ertek, hogy eddig 1. volt a fordulonap, most pedig 17. lett. Nem tudom ez honnan jott.
Plusz a My T-Mobile-ban szerepel a Go Net XL beallitasainal egy 2490 ft-os belepesi dij.
Nagyon remelem, hogy ezt nem szamitottak fel, mert egy szoval se emlitettek.Telefonalok egyet ujra.
@cris78: ez eszembe se jutott, fura ha igy mukodik
-
raziel01
veterán
Ha most váltok a Like díjcsomag mellé mondjuk Gonet XL-re akkor meddig is fog járni akciós áron?
Ez a hónap plusz utána még 3 teljes hónap? -
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_
üzenetére
Felhivtam a T-t es valoban, nem allt vissza a korlat.
Viszont felhivatk a figyelmem egy akciora, hatha mast is erdekel:
Jelenleg a Go Net L-ert fizettem havi 2000,-ot, viszont ha atlepek Go Net XL-re, akkor az 3 honapig csak 999,-. Utana (vagy barmikor) ha akarok visszalephetek es megy tovabb az L 2k-ert.
-
Frenky89
addikt
Hello!
Webshop-ban rendelt telefonhoz alapból járó Dominó csomagot azonnal át lehet váltani más Dominóra, vagy a vásárlás időpontja egyben csomagváltásnak is minősül, azaz el kell telnie 30 napnak (mint normál esetben Dominó->Dominó váltáskor)?
-
CsuRi101
tag
mivel magához a vásárláshoz nem kell semmi adat, ezért az aktiváláskor kérnek be mindent. ha ott más számról aktiválsz, akkor gyakorlatilag bárki bármit bárkinek a nevére aktiváltathatna, ezért van legalább ennyi szigor benne. még így is megadhatod más adatait mondjuk és akkor a levél kiérkezéséig hamis adatokkal használod a kártyát, de mindent azért nem lehet kivédeni..
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, megvettem egy quick 1800 lebeszélhetős T domino kártyát, és most próbáltam külföldön aktiválni éls nem lehet. Az ügyintéző csaj azt mondta hogy mivel nincs rajta roaming aktiválva (mivel nem aktív még a kártya) így nem tudok hívást indítani róla külföldön. Azt a számot kellene felhívnio ahol aktiválni tudnám a kártyát. Se +36 se 0036 semmi. Eléggé ördögi kör.
Nem tudtok valami megoldást? Nem hiszem el, hogy fizikailag itt a kártya, és minden adata, a száma, a vonalkód pinpukmindenkód, és nem lehet online aktiválni..ötlet?
-
Én nem telefonokkal foglalkozok de van kolléga aki igen és látom hogy a gyártók is egyre szrabb anyagokkal raknak össze egy telefont. A gyártó szalagján nem lehet őket úgy átmunkálni hogy ne legyen rajtuk kesztyűtől származó kopás vagy sérülés. Úgyhogy amit szétszednek azon garantáltan lesz sérülés, legföljebb szabad szemmel nem látható jó esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest