- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz Televan74 #20183 üzenetére
Ez nekem Egyedi, Jatek Profil spec.
Persze, ott tuti Mindig ON, az aopcio miatt.Közben megy ! HA Ujrainditom a gepet....HA leallas utan all fel az OP es megy a game...akkor meg jön a baromsaga.
Ki erti ezt
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Televan74 #20180 üzenetére
Mit tiltasz ?
wat ?Adrenalin alol, ez az AMD Fluid Motion Frames 2 ... ez megy jol ! Több az fps, amivel bajok vannak...es jobb a kepkocka sebesseg is. frame gen lag is jobb.
De ez mellett, a jatekban, be van allitva a Frame Gen is ! FSR 3
A ketto, összeadódik, etc...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #20178 üzenetére
A harmadik rész egyik befejezésénél, már lehetett sejteni hogy Ciri lesz a következő witcher. Hogy lesz e az ő trilógiájának monumentális befejezése, arra kíváncsi leszek.
De akkor már bőven 60 felett leszek és remegő kézzel fogom majd az egeret.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz myckey #20179 üzenetére
Érdekes én megnéztem most, mindenhol tudom tiltani csak a Teljesítmény beállításnál nem. Ott hiába kapcsolom ki mindig visszaáll. Szerintem bugos. Lehet hogy egy friss driver telepítés megoldaná a problémát.
Én nem nagyon foglalkoztam vele, és ezután sem fogok. Nincs rá szükségem egyelőre. Meg ha nincs meg a 60fps akkor nem is igazán működik, pedig szerintem az lenne a cél hogy az alacsonyabb fps -ből legyen élvezhető sebesség.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
myckey
veterán
válasz Televan74 #20176 üzenetére
STEAM.
Egyszer aramkimaradas , egyszer driver csere utan aktivalodott a jatekban az AMD FMF2.
de amugy inaktiv hijalzessel...Pedig több sz FPS, Jobb az InputLag is...Overlay alapjan is.
Ezek a baromsagok, hogy rakjam Teljesre a kepet es offoljam a Vsycet...meg allitsak modernnebb lekepzot, pl. dx12...
Ezek fassagok, szart sem er. Software es game eseteben sem. HIABA irja az Adrealin software, üzenete.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #20175 üzenetére
Pedig a következő 3 rész Ciri -s lesz. Én az hittem hogy csak egy lesz és lezárják a történetet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Televan74 #20167 üzenetére
Tudom, tudom. Csak Ciri mindenkinek az aranyos kis gyermek volt, akit a sorsa húz erősen, és mi pedig a védelmező Geralt voltunk. Az útján szívesen elkísérem Cirit, azt szerettem a harmadik részben is, mikor vele voltunk, de nem érzem úgy, hogy a szexuális útján is szeretném követni őt. Persze, lehet, hogy ezt csak most érzem így, de valahogy akkor is ez van bennem.
-
myckey
veterán
VALAKI !
hasznalja AMD Software, FLUID Motion Frames 2 beallitast ?
Jobb lenne vele sokkal a Stalker 2 - FPS es lag, fluid - DE nem aktiv, mert meghajtoban hibauzenetet dob.
( allitsak teljes kepernyot vagy offoljam a vsyncet, esetleg valtsak modern apira...dx12 etc.. )Inatkiv marad, hiaba barmi.
*Egy aramszunet utan volt jo, es mikor jott az uj AMD Driver, 1-2 hete. De semmit nem babraltam vele, csak inditottam jatekot, es Zold volt a pipa, AMD overlay , in game. Tehat regebben lett aliitva.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Ma beüzemeltem az új LG -t. Baromira imádom a színeit. Pixelhibát nem látok. 144Hz azért menő. HDR -től nem vagyok elájulva, saját beállításom jobban tetszik. 6 és fél év után megérte lecserélni, a több mint 6 év nálam szokatlan.
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #20166 üzenetére
Ciriről a harmadik részben volt utalás a szexuális szabad gondolkodásáról. A witcherek nem prűdök szexualitás terén. Geralt az első résztől kezdve gyűjtötte a trófeákat.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Televan74 #20165 üzenetére
Tiltja a céges háló a videót
Szerintem itt elég maszkulin lesz Ciri alkata, nem a tipikus jó gáré. Plusz tiszteletlenség lenne, ha túlszexualizálnák a karakterét, én legalábbis úgy érzem. Tehát szerintem nem lesz például benne ilyesmi jelenet majd. Bár, nemtudom, a könyv részletezte például a szüzessége elvesztését.
-
Televan74
nagyúr
Amíg Cirire várunk addig itt egy kis Hófehérke.
Sokan ki vannak akadva Ciri kinézetére, pedig ez csak egy cinematic trailer volt. Geralt sem úgy nézett ki a játékban, ahogyan azt megelőző cinematic -ban láthattuk.
Szerintem sok visszatérő karakter lesz a harmadik részből, még ha csak egy - egy momentum is lesz nekik a játékban. Én nagyon várom hogy Ciri popóját nézhessem hátulról végig a játék során. Ma már ilyen perverz vagyok. Ha csak lehet, imádom a női karaktereket a játékokban.És ha már itt vagyunk akkor egy kis előleg New Year videót is találtam.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #20159 üzenetére
Igen igen, már a Zero Dawn eléggé korrekt remasterje is van PC-re, ahogy a Forbidden West is.
No Sana No Life
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #20160 üzenetére
Ezt elővételben veszem.
De ami most fontosabb nekem a FINAL FANTASY VII REBIRTH : Január 23. -án itt lesz PC -n.
-
norbert1998
nagyúr
[link]
Nem mondom meg, mi ez -
Televan74
nagyúr
válasz myckey #20157 üzenetére
BG3 -ban kevés a játékidőm. Így nem tudok nyilatkozni.
Bár most inkább a Dragon Age The Veilguard megy. Ami nem egy BG3 szint, de szódával elmegy. Négy karakterem van játékban(a romantikus opciók miatt).
4-5 óra játék megy éjjel, de ha valami beszippant, akkor azt veszem észre hogy ébreszt a telefonom.
Veilguard lerántott a WoT függőségemről. Sajnos a WoT idegbeteggé tett. Nem nekem való. Semmi elégedettség érzést nem hozott. Csak a pénzt égettem benne.
Maradnak az rpg -k és az akció kaland játékok. Cyberpunk -ot még az elején játszottam kétszer végig. Azóta nem játszottam vele, pedig a Liberty city dlc -t is megvettem. Most biztosan sok újdonság lesz nekem benne.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
myckey
veterán
-
Televan74
nagyúr
-
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #20152 üzenetére
Én a mostani konfigommal nem mennék 1080p fölé. Kicsit elavultnak éreztem a 75Hz -et, de offline rpg -nél, akció kaland játékoknál az sem hátrány. Majd öt év múlva megint cserélek monitort.
Csak betont vágtam egy STIHL TS 700 -al. 11kg súllyát már érzem a derekamon.
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
-
myckey
veterán
Hohohohoh
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #20144 üzenetére
Ja, hogy erre gondolsz Így érthető, amíg volt HDD a gépemben, ezt úgy kerültem el, hogy beállítottam, hogy előre foglalja le a tárhelyet, így sokkal gyorsabb volt a letöltés, mintha közben kellett volna ezzel foglalkoznia. Most az NV2, még a rosszabb QLC-s verzió is nagyjából elbírja a gigabitet, a Steam-es letöltéseket meg lazán viszi az MP600 Pro.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #20141 üzenetére
A SATA SSD-k 500MB körül olvasnak, és írnak, annál gyorsabb a neted?
No Sana No Life
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #20141 üzenetére
Jaj hát vannak csendes vinyók is. Noti vinyók nem is helikopter.
Az, hogy a net gyors az egy dolog. Nem tényező.
De ha valaki ssd-t akar folyamatos irással gyilkolni tegye nyugodtan.Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
5700X tulajként még elvagyok. Majd ha kevés lesz a 6800 -as mellé 1080p/75Hz -re, akkor cserélek. De szerintem még egy GPU -t ki fog szolgálni. AM5 annyira nem izgat, az Intel még annyira sem.
Visziont a hűtőt cserélem, Mugen 5 helyére egy Thermalright Peerless Assassin 120 SE érkezik a héten. Nem azért mert nem elég, csak kalandvágyból. Mugen 5 eladó lesz ha beválik a Assassin 120 SE.
A rendszer SSD -m a sok torrent miatt 83% áll, 44TBW írt és olvasott adattal. Ezért vettem 11.000 -ért egy 512GB Sata3 -ast. Azt lehet gyilkolni 400TBW -ig. Átteszem a Mentés mappát arra.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
válasz myckey #20133 üzenetére
Ez is egy lehetőség. Te bukszád te döntésed.
7500f alá nem adnám az biztos.
Aztán ha ez már eldőlt ehhez néznék ram teszteket. Oszt jól eldönteném, hogy 4800-5600-6000-s legyen.
Te meg ott strihelsz, azaz azt csinálsz amit akarsz.norbert1998: ahhoz nem kell pc. Kinézel az ablakon, nézed az m1-et és ott is van a világvége.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
myckey
veterán
válasz Gyuri27 #20132 üzenetére
figyu !
eladom a lapcpuram triót, azt abbol lesz am5 lapom. azt a cpu-ram duot kigazdálkodom.
( hűtőt pedig izomból rácsavarozom, vagy forrasztom vagy egy jó szigszalag megoldja )
persze fullos am5 cput akkor sem veszekmeg rúzs !
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #20126 üzenetére
Láttam Tavaly is addig voltam abban nem biztos, hogy megérte az 5800X3D, amíg meg nem érkezett, és bele nem tettem a gépbe Először 5600, vagy 5700X volt tervben, de rábeszéltek arra, hogy ha már veszek, akkor maxoljam ki az AM4-et.
No Sana No Life
-
Apucy01
őstag
Kis fiam!
7800x3d hozzá való deszka ram oszt jó vagyCsak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
myckey
veterán
válasz CJ4567 #20124 üzenetére
Persze, azt láttam hogy igpu...az F meg herelt verzió.
Ráadásul a gyorsító...jah.Az a memória drága, az megdobja.
Alaplap és Cpu elmegy...egy ryz 5 5600-800x is pénz, lap ott is... dettó.
De memoriam van... így sem tudom, mit kezdek a géppel.... mármint a komponensekkel."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #20122 üzenetére
Igen, oda a P+E felépítés HT-el elég jól működik. Nekem nagyrészt játékra kell a teljesítmény, ott az X3D odavág a mai napig, ha meg véletlen másra kéne, akkor a Zen 3 8 mag nekem bőven elég erős.
myckey: 32GB 6000MHz-es DDR5 40-50 ezer körül van, ha nem kell RGB.
8500G, 8600G-t kerülném, ha dedikált videókártyával fogod használni a gépet, mert kevesebb a cache bennük, mint a normál Zen 4 procikban.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
myckey
veterán
igaozodjon el az ember
-
myckey
veterán
5600X - 48K alzan és mondjuk sztm 30-40K -Asrock lap + 12K -16GBddr4
ehhez sztm tuti passzol a kompakt vizem is. 90K maybe...Vagy...
8500 G - 7500F - 8600G - 7600 ( a 7700 már sokk...drágább asszem )
Bár itt sztm a 7500F és 7600 ami ...de a 8500G a legolcsóbb. Esetleg 8400F...
Lapok a 650 -es 40K körül, esetleg, olcsóbb tuti zero.
32GB ddr5 - ez tuti zsebes ismét...és a hűtőmről lövésem sincs cpu-ra, bár ezek a 4nm-es 65w -os dolgok, elviekben a mellékelt hűtővel is elvannak."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #20112 üzenetére
Igen, meg megvolt az AM4 platform, 3600-at váltottam le
No Sana No Life
-
Gyuri27
félisten
-
myckey
veterán
zintelbol akad ddr4-5 ös cpu lap ?
-
myckey
veterán
Igaz is, itt a blekken frájdék meg ezekazok blabla....
Érdemes valahol szétnezni, Lap és CPU vonalon
vagy csak felkel az ember, azt árukereső a barátom, azt ami jön szembe ?[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #20108 üzenetére
Tavaly nyáron vettem meg az 5800X3D-m, úgyhogy egy ideig én is DDR4-en fogok létezni
No Sana No Life
-
myckey
veterán
válasz norbert1998 #20108 üzenetére
az a baj, hogy passzolom a komponenseket....
Az biztos , hogy en soha nem 1-2 évre rakok vasat. hosszú ido alatt ,meg nem fordult elo.Boven jo is lenne a ddr4 egyelore es ezek az am4 cpuk meg deszkak....de aztan dobjam ki a picsaba.
-
Gyuri27
félisten
-
myckey
veterán
HA am5 re voksolok, akkor 32gb ram kell...kuka a ddr4 kitem.
De akad olcsóbb am5 ?
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #20102 üzenetére
Te oszt nagy zinterneten nem olvasol?
A 13-14 genes procik bibisek. Túl azon, hogy sokat zabálnak. És még ugye upgrade sincs. Igaz, hogy am4-be sincs de legalább olcsóbb, űvősebb keveset fogyaszt.
A világon mindenol top 10-20-ból 1-3 darab intel van a top eladott procik közt. Erre te amd-s topikban 13-14 genes intel procit ajánlasz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest